MOBBING; liv står på spill
 Dere kan lese mer her: http://lisemichelle.blogg.no/1266864017_livet_str_p_spill__st.html#comment 

   
hvertfall. På skolen våres er det en som blir mobba. Hu har blitt mobba hele livet. Så hu er sykelig tynn, og bryr seg ikke om åssen hu ser ut.Nettopp fordi hu vet at hu ikke kommer til å få noen komplimenter.. Læreren våres tok opp en gang: hu nekter for å bli mobba. Hu sier hu har det bra.     Men uansett får hu alltid noen ledd mot seg, og alt sånt.
Det er helt sant. Jeg har sikkert vært med en gang jeg og. Og isåfall: jeg angrer så sykt mye. Ingen fortjener å bli mobba.

For noen uker siden så  jeg hu smile. Hu smilte, hoppa, og.. jeg har aldri noen gang sett noen så glad. Jeg måtte jo bare spørre hva det var. Hu hadde fått kontakt med eksen sin. Selvom han bare hadde sagt: hei.
      Men hu lyste opp hele gangen. Og jeg følte meg glad. Jeg ble kjempeglad inni meg, siden hu var så glad. Jeg er ikke den personen som blir det fordi andre folk blir glade, men jeg ble glad. Så jeg spurte om hu ville sette seg ved oss, eller gå ut med oss. Og hu sa ja. Jeg husker det så godt. Hu lo, hu gikk bort til folk. Hu var lykkelig. Hu fortalte at hu hadde hatt spiseforstyrrelser. Derfor hu var så tynn. 
Dagen etter var hu ikke like glad. Men hu var glad. Helt til nest siste time. Hu begynte å gråte. Jeg satt ved siden av hu, og prøvde å prate med hu. Men hu bare gråt, og gråt og ja. Til slutt spurte jeg og en til om hu ville være med ut på gangen å lese, men hu sa nei.Og da spurte jeg ikke mer, siden jeg ville ikke mase på hu. Etterhvert gikk hu ut på gangen. Og jeg og en til fulgte etter etter 10 min, eller noe sånt. Det var eksen.. Vi lovte at vi ikke skulle si det. Hu gråt i over 1 time. Og alle spurte hva det var, og jeg sa: eksen hennes. Og jeg følte meg helt dum. Jeg har aldri vært så "deppa" pga at jeg sa noe. Hvertfall ikke av hu. Jeg trodde hu ikke var snill og sånt, siden hu holdt seg så mye utenfor. Men nei, hu er kjempesnill. Snillere enn mange andre.
     Hu har prøvd å tatt selvmord, og hu vil prøve igjen.Ja, hu går til helsesøster.Men hu blir bare mer mobba for det. Etter ferien skal jeg ta mer "tak" i dem som sier noe mot henne, fordi hu er snill. Og ja,hu er vennen min. Hvis jeg begynner å bli mobba for det her, driter jeg i det. Jeg har faktisk begynt å bli glad i hu. Og huJeg vet ikke åssen det er, men litt vet jeg. For noen år siden begynte jeg å bli kalt emo og jeg aner ikke hvorfor. Fordi jeg "tuperte" håret litt, og sminka meg med eyeliner? Jeg ble til og med trua med å bli banka opp av noen i Moss. Og jeg hadde det fælt. Lang historie, og vil ikke si så mye om det. Men det er i meg fortsatt, på en måte. Jeg har ikke selvtillit.for noen mnd siden begynte jeg å få litt "spiseforstyrrelser" pga noe av dette. Jeg får alltid noe slengt mot meg. For eksempel nå . 
Alle er jo like mye verdt inni seg, selvom man ikke er lik utenfor.


blogges.♥Hva synes du om mobbing? Har du blitt mobba? Hva kan jeg gjøre for hu?

13 kommentarer

idaelise

25.02.2010 kl.16:03

jeg hater mobbing, men jeg er av de som ofte ser at noen blir mobba, men jeg gjør ikke noe med det. Skjønner meg ikke helt på 'mobberne', de kan jo ikke ha det så bra de heller?

Marielle

25.02.2010 kl.16:03

Oi shit :/ Jeg HATER mobbing, det er tragisk. Skjønner ikke vitsen med det liksom..

Hun fortjener en venn som deg værtfall :)
Huff: (

det er jo fælt !

25.02.2010 kl.16:07

Duvet at du kan faktisk si det til noen selvom du har lova å ikke si no... Det kan være bedre for hu

25.02.2010 kl.16:08

Det er utrolig teit at folk skal mobbe. Jeg synes utrolig synd på dem som blir mobbet. Men jeg tror de som ikke mobber har det så bra selv. At det er dems måte å føle seg bedre, noe som er utrolig teit og trist for dem som blir mobbet.

Hun er heldig som har deg, Line

silje:)

25.02.2010 kl.16:28

bare fortsett å ver venn med hu og gjør som du gjorde den dagen hu var så glad ;)

det var foresten dagen etter hun var lei seg ...

hele den dagen som hun var glad, så var hun faktisk GLAD HELE dagen :)

jeg møtte henne når jeg hadde foreldre samtale og det virka som om hun ville gi meg kos nesten:)

hun var skikkelig glad etter en foreldre samtale :O :)

og jeg fikk skryt av oddleif for at jeg hadde vert snill mot henne og jeg sa ar det var ikke bare meg det var line også :) så da var det vi som hjalp henne med å fortsette å være glad den dagen fordi vi var snille mot ho og det må vi fortsette med for at hun kansje skal bli sånn glad igjen :)

selv om det var eksen som hadde sagt ''hei'' så gjorde det godt for henne at vi var snille mot hu resten av dagen :)

fortsett med det :D

Line Cecilie Larsen

25.02.2010 kl.17:01

hahahah, ja, enig. (: hu er jo kjempesnill, og alt. skjønner ikke hva folk har imot hu? Oddleif snakka om det han og. hahah

Amalie og Anette

25.02.2010 kl.17:05

Jeg HATER mobbing :(

aya .

25.02.2010 kl.21:03

skjønner ikke hva folk har i mot hu, egentlig.. ._. de har jo sett hva mobbing kan gjøre med folk, for det var jo ei jente som gikk på eus prøvde å ta livet sitt i fjor. men allikevel fortsetter folk å mobbe. det er bare teit. rett og slett, TEIT. alt som skal til er jo bare et lite smil og et "hei", liksom. hvis alle som kjenner henne hadde gjort det, ville hu følt seg MYE bedre, det er jeg sikker på. så bare tenk på det folks, det skal ikke så mye til for å gjøre noen glad. og alle tjener på det - du føler deg bra, og det gjør den personen du smiler til også.

*SMIL*

Renate

27.02.2010 kl.01:07

Uff, det er fælt at folk mobber:(

Synes det var fælt om ho jenta, men

bra det du gjorde!

Visste ikke at du begynte å få litt spiseforstyrelser:(

Line cecilie ♥

27.02.2010 kl.10:34

Renate:

det var i høst/vinter en gang, men det har begyynt å gå over nå. :)

Renate

27.02.2010 kl.18:16

Oki, bra:)

Silje Marie Faktiskt !;)

04.03.2010 kl.22:57

Hei :)

det er teitt og mobbe , jeg blir utsatt for det hver dag!!

Skriv en ny kommentar

hits