For mye
Jeg har så mye jeg vil blogge om. Ikke noe negativt, men jeg har ikke blogga på lenge, utenom igår. Og da blir det et "press" på å blogge hele tia, om hver eneste ting jeg gjør. Men jeg er redd for å blogge for mye? Jeg vil såklart ha komentarer, men skal jeg liksom blogge 1 innlegg hver dag, å få mer komentarer på det, enn blogge 2-4 innlegg hver dag, og få mindre?
    Ja, det er litt kjedelig med lite komentarer, og jeg har nesten begynt å bli lei av det nå. Jeg er ikke et menneske som klager hvis jeg ikke får komentarer. Men når jeg har brukt maangee minutter på å blogge et innlegg, og prøve å få det så bra som mulig, forventer jeg komentarer. Ja, jeg forventer. Men jeg er nesten klar over at jeg ikke får.
     Jeg vet jeg har lesere. Egoist. Heha,neida. Men selvom at jeg ikke får komentarer, så blogger jeg jo for det. Det har blitt min lille ting å gjøre! haha. Men det er mange som sier at dem leser bloggen min. Tusen takk for at dere leser bloggen min.♥ Det er jo ikke noe gøy å blogge, hvis man ikke har lesere, enige?
     
Ja, der kom halsebrannen tilbake ja. Deilig å være forkjøla!


Så hva skal jeg? Blogge 2-4 innlegg om dagen, eller blogge 1 innlegg om kvelden? Dere bestemmer!

       Så blogges. ♥

Én kommentar

Anette K. Sørheim

29.03.2010 kl.11:58

Det jeg bruker å gjøre for å få blogglysten opp, er å finne en dag der jeg har mye tid. Når jeg skriver et innlegg, bruker jeg som oftest å kommentere andre blogger. Da vil du med en gang få statistikken opp, og flere kommentarer. Det som også er lurt, er å svare/kommentere tilbake, for da vil kanskje de fortsette med å kommentere bloggen din, haha.

Skriv en ny kommentar

hits