ONSDAG!
Tema: Hva skal til for at jeg skal lese din blogg?

Det kommer egentlig ann på skrivemåten, og designet. Haha, ja, hvis noen har et design, der man ikke ser hva det står, eller mange tusen farger, så er ikke jeg så fan av det. Jeg må liksom få et godt "førsteinntrykk" på designet, og skrivemåten.
Jeg vil liksom ikke lese noen som skriver " Ja, :):) <3<3". Altså: Overdriver med smiletegn + skrivefeil. Såklart er det jo naturlig å skrive noen smiletegn innimellom,men ikke overdriv.
Og jeg hopper nesten for det meste over innlegg som det ikke er bilder i. Rart, men jeg liker ikke å liksom lese der det ikke er bilder i. Da må det være noe spesielt. Det blir liksom så ... kjedelig da!
   Og det er jo litt kjedelig å lese blogger som det bare er klage-innlegg på. Greit nok at det er innimellom, men ikke hele tia.         + At jeg liker at folk oppdaterer sånn 1-3(eller mer) ganger om dagen,siden da er det mere å lese.
   Så ikke bilder, mange skrivefeil, og smiletegn, + rart design: da har du mindre sjanse for at jeg skal lese bloggen din!
           Såklart er jo dette bare MIN mening. Så klag i vei, det er jo tross alt jeg som skal lese bloggen.


pena! ... eheh.

blogges.♥ fornøyd? Hva synes du?

2 kommentarer

Katrine Farsjø Bergan

31.03.2010 kl.18:37

åh, du har så fin blogg! Vil du spørre meg om ting til spørsmålsruunden? Dette er siste sjangse + det er annbefaling til den som har best eller morsomt spørsmål. Kom igjen da! Og du har en god sjangse vis du har bra spørsmål, for jeg elsket bloggen din!

Julie Gabriella

01.04.2010 kl.12:20

:D

Skriv en ny kommentar

hits