Enkelt å si, men vanskelig å oppnå
Alle har vel vært forelsket før, så du ikke vet hvilket bein du skal stå på?
 Det har jeg nemlig vært og, men på en rar måte. Skal fortelle.

For noen måneder siden,før vinteferien, sto jeg ute i gangen, for å vente på Silje. Så kom det en gutt. Ante ikke hvem det var. Men jeg sto der, og vi fikk øyenkontakt lenge. 
Vi fikk så og si øyenkontakt hver gang vi så hverandre. Og jeg begynte å få følelser for han. Jeg vet ikke hvorfor, jeg kjente jo han ikke! Så jeg prøvde å finne ut litt ting om han. Jeg fant ut hva han het, og såklart spurte jeg om msnen hans. Jeg fikk den. Men han var aldri inne. Så jeg ga nesten opp. Men jeg skulle ikke gi opp!
 Men så kom den tanken "Åh, han ser sikkert ikke på meg. Han ser sikkert på en av vennene mine."(det vet jeg ikke idag heller, for å si det sånn)
Ukene gikk, og Lise spurte om jeg ville være med til Tromsø. Jeg sa"Vet ikke", fordi jeg ville se han på skolen, istedenfor å være borte i en uke, og slappe av. Jeg har tilogmed vært " syk " mange ganger, men jeg har gått på skolen uansett: fordi jeg vil se han.
Jeg ofret så sinnsykt mye, pga han. Jeg har prøvd og prøvd og prøvd, men det går feil.

For noen dager siden fikk jeg nummeret hans. Men der virket han så frekk. At han ikke brydde seg. Frekk, rett og slett. Og til slutt orket jeg ikke mer, så jeg sendte melding at jeg liker han. Vet du hva jeg fikk som svar? INGENTING! Han sa bare at han ikke kunne svare, pga at han hadde vært på trening.
Han er ikke sånn som jeg trodde. Jeg ønsker at han kunne lest det her, så kunne han faktisk sett hva jeg har følt. Jeg har hatt falske forhåpninger i 3 måneder.

Kanskje jeg bare burde gå videre? Kanskje det er enklest? Åh, jeg klarer ikke..

Det beste er at jeg har fått tre gode venner fra denne tiden.♥ Hadde aldri kommet like langt uten dere.


Hatt det sånn før? blogges

5 kommentarer

JulieGabriella

08.05.2010 kl.10:46

SV; aww, tusen takk! <3 Jeg digger bloggen din også! Sjekker om du har lagt ut noe nytt hele tiden. haha. Du skriver utrolig bra! Du er så flink til å blogge! Tar så fine bilder, og ja.. alt er så fint! Jeg misunner deg, pena.

Stakkar deg, man kan ta så feil med personer. Håper du kommer over det! :-)

Ayaaa. c:

08.05.2010 kl.19:57

Håper du kommer over han, han virker ikke som han er verdt det.. ._.

madelen

08.05.2010 kl.20:29

søtami <3

hallo, dere passer sammen. men er han sånn, så kanskje han ikke er verdt det. du er så mye bedre, og fortjener så mye mer enn det .

støtter deg <3

JulieGabriella

08.05.2010 kl.20:31

SV; :-))))

Håper du kommer over han! Det klarer du :D Ser ut som om cardiganen min er en ballong, haha. Takk <3

Line cecilie ♥

08.05.2010 kl.22:45

aya og madelen: tna.. <3 ja, drømmene er ikke alltid like enkelt å oppfylle. : (

Skriv en ny kommentar

hits