Tusenfryd
Unnskyld for kjempesent innlegg! Men har ikke orka å blogge. Kommer tilbake til det senere....

Emma ble ikke med allikevel, så ble bare meg og Victoria som dro for å møte Andrè og Alexander, eller hva han het.. Trodde vi. VI kom dit, møtte dem, også spurte de om vi ville være med i Spin Spider, men så pyse jeg er, turte jeg ikke.Haha.. Etter det gikk dem å spiste, og vi tok en karusell.. Så møttes vi igjen for å ta nightmare. OG det var vel der alt kræsja?
Han hadde trodd noe annet enn det jeg hadde. Siden jeg trodde at vi skulle gå sammen hele dagen, men han trodde vi bare skulle se hverandre osv. Så kom det to venniner av han, så han gikk jo med dem isteden, så jeg og Victoria gadd ikke å gå med dem, siden vi ble mer ute/ignorerte enn det vi allerede var. Sååååå, derfor gikk vi alene resten av dagen, men var jo gøy uansett da. Men ikke like gøy! Det var jo en grunn til at jeg dro til Tusenfryd,men. Kunne ønske noen forsto det..


Jeg har så og si suttet og deppa hele kvelden-natta i dag/går. Vil ikke komme så mye innpå det, siden tror mange vet det fra før av.
Men jeg visste ikke at en person kunne bety SÅ mye.. kan sikkert skrive et innlegg om det etterpå idag, men nå orker jeg ikke mer, så får vel gå tilbake til deppinga! Eheheh...

Edward sine bilder er alltid til hjelp når man ikke har bilder til et innlegg! hahaha.

Rettere sagt: EN UVELYKKA DAG!
hatt det sånn før?

2 kommentarer

uff daaa.... :/ bra dere hadde det litt artig fordi da :- )

JulieGabriella

07.07.2010 kl.11:36

Uffdaa.. Det er ikke noe gøy når sånt skjer.. :-/ Da er ofte dagen ødelagt, for min del. Heldigvis hadde du Victoria da :-)

DIGGER BLOGGEN DIN!

Skriv en ny kommentar

hits