Jeg er tilbake!
Det har skjedd så mye morsomt på de 4 dagene, og ville egentlig ikke hjem!  Har egentlig GANSKE mye å skrive om,men det er jo litt kjedelig å bare lese ting også. Haha.
 
Torsdag:
Når vi kom dit, gikk jeg og Amanda ut for å se ting og sånt. Egentlig bare det som skjedde. Utenom at vi tok forskjellige bilder på fjellet. Skal få amanda til å sende bildene, så kan jeg legge dem ut.


hahahahahahahahahhahhahahahahahahahhahahaahahhahahahah
Fredag:
Lå jeg og Amanda og slappa av ganske lenge, egentlig,så gikk vi til stranda, før vi dro til Varberg og spiste god mat(og da mener jeg ikke sånn passe god, men den var SYKT god,haha). Så tok vi båten hjem igjen, også husker jeg ikke mer.. Faktisk.Haha.

og så klart klarer jeg å skade meg! hahaha. løp på en treting eller skjell eller noe sånt i vannet. au. så nå går jeg på krykker og greier. hahah, neida. ikke så ille..det ser ekkelt ut, men det var sinnsykt godt!
Lørdag:
Da var vi på Wheels & Wings, men jeg og Amanda syntes det var så kjedelig, + at jeg halter nesten pga beinet, så vi satt oss ned å venta på Karo og pappa. Så dro vi hjem og spiste + slappa av, så gikk jeg og Amanda ut igjen.
På kvelden så går jeg og Amanda til et sånn.. dumphuske (eller hva det heter). Så setter jeg meg på, og Amanda setter seg på. Og selvfølgelig klarer Amanda å få i litt mye fart, så jeg flyr jo over det brettet man sitter på, og lander med halsen i den trebiten, så når jeg snur på halsen nå, får jeg vondt i huet. Kjennes ut som jeg er støl i halsen, på en måte. au. HAHA, typisk meg.

Unnskyld for rotete innlegg, men nå vet dere hvertfall hva jeg har gjort! :)
Hva har du gjort i helga?

4 kommentarer

katrine bergan

18.07.2010 kl.15:30

vært på overnattingsbesøk :)

JulieGabriella

18.07.2010 kl.19:49

Fine bilder! :-) TNAAW, jeg er helt forelska i hunden din jeg... hahah :D

sv: Tusen takk :) Da har jeg iallefall en leser, haha! :D Takkkk <3

Julie Gabriella

18.07.2010 kl.21:23

sv: Tusen takk for musikken :-) Du har sinnsykt god smak!
Så fine bilder! Så gøy ut, untatt da du skadet deg :\ (:

Skriv en ny kommentar

hits