Some parts in life are better than others
Som sagt, overskriften sier det meste.

Kan skrive om at jeg hadde kjempe god kontakt med en kjempe lenge. Var meningen han skulle komme til meg i høstferien og greier. Men så viste det seg at han bare hadde 2 dager høstferie, og da fikk han ikke kommet.!!! Etter det, så.. Ja. Føles det ut som vi mister kontakten litt..
Og før vi begynte på skolen, så var det jo også så bra!! Men, skolen.. Komplisert å forklare. Og vil ikke skrive så mye, siden vet aldri hvem som leser bloggen.

Det andre er vel Lasse Maja? Fikk svar fra mattilsynet om at jeg kunne ta den med hjem.. Og her om dagen sa Amanda at han hadde klødd seg helt inn til kjøttet (eller noe sånt) på den ene siden, og dratt av seg mer fjær. Så kan hende jeg ikke får han med hjem allikevel, siden han kanskje skal avlives? Som amanda sa da!

Også er det jo den internetten da. Før funket den kjempe bra, hele tiden. Men nå funker såvidt blogg! og når jeg først sier at jeg tar en liten bloggpause, daaa funker bloggen igjen! typisk.
Skal prøve å komme med et innlegg om dagen, men det kommer ann på...


"Some parts in life are better than others"
Synes du det er rett? Noe som var bedre før,enn det er nå? Fortelll! :-) Må jo ha noe å gjøre mens jeg kanskje ikke får blogget?

2 kommentarer

Nathalie Løvseth

25.08.2010 kl.11:32

Sv: haha, jaa.. bruker å være slik, blir så dagene ikke går med på noe ;s

Emilie

25.08.2010 kl.13:51

SV: mange sier jeg er ganske høy til og være 12 år, og jeg er 1.70 høy elns :) så er vel høy da? haHAHAH :D tusen taaaakkkkk, søta! klikka og treig internett er digg da<3<3<3<3

æææ, så kjipt! :( dumme internetten til line!

Skriv en ny kommentar

hits