Frokost og rydding

Nå har jeg nettopp kledd på meg og spist frokost! Eller, kan vel ikke si at det var så mye. Har ikke matlyst. Men litt ble det, jo! Hehe. Siden jeg ikke har noe å gjöre når Amanda er på skolen, tenkte jeg at jeg kunne väre litt snill og rydde rommet hennes!

Idag tror jeg at jeg skal stikke bort til butikken og kjöpe inn til Oreomuffins! Nam! Så det på en blogg her om dagen at noen hadde lagd Oreomuffins. men husker ikke hvem. Ellers av dagen tror jeg at jeg skal melde meg inn i litt konkurranser, blogg vs blogg og sånt. Så hvis du enten har en konkurranse eller noe sånt, si ifra! Da melder jeg meg på :-) Og så må jeg lete etter en litt rar fyr på youtube synge "This is how you remind me". Haha.Ikke spör hvorfor! Eller ok, igår kveld når Amanda skulle sove begynte hu å snakke om han, og jeg må finne han,han er så morsom! SI ifra hvis du vet om en litt "retarda" synger den sangen. 
                             Hva spiste du til frokost idag? Og hva skal du idag?

3 kommentarer

Christina Kverneng

04.10.2010 kl.13:16

sv: takk :D veldig gøy å se at man er høyt oppe på topplista, men den forandrer seg hele tiden.. men morsomt å blogge for det! :D

maligj

04.10.2010 kl.13:34

Aner ikke hva jeg skal i dag :-)

Emilie

04.10.2010 kl.16:07

i dag har jeg faktisk vært på håndballskole :D

Skriv en ny kommentar

hits