Media og kommunikasjon/ design og håndverk?

for det første må jeg si, wow! allerede fått nesten over 100 lesere, og har ikke gått en dag siden jeg sa jeg skulle begynne å blogge igjen! Aw, dere er så snille. Blogglysten er på vei opp, kjenner jeg!

Idag hadde vi besøk av rådgivere på skolen, og snakket om forskjelle linjer som vi skal ta på VGS. Og for å være ærlig, gruer jeg meg til tusen! Vet ikke hva jeg skal ta, tenk om jeg tar feil fag, og alt det der..
har tenkt sånn "Gleder meg til sommeren jeg! Eller, egentlig gjør jeg ikke det, siden da er det kortere til vi begynner på VGS. Så egentlig liker jeg det som det er nå". Haha. Hjelp! 
  men jeg lurer da på om hva som er best av de to linjene?  Jeg liker både fotografering, photoshop og alt det der, og jeg liker frisør ting og det der. Så jeg ANER ikke hva jeg skal ta! selvom det er noe av det der.. Også har jeg litt lyst til å drive med noe matfag også? Nei, gud, jeg klarer ikke å bestemme meg!Men hva er best? Jeg trenger DIN hjelp! vet ikke hva som er best, hva man kan få brae jobber av/ tjene mest på og sånt. Væær så snill!

7 kommentarer

ann elisabeth

09.11.2010 kl.17:22

media og komunikasjon :-)

emilie

09.11.2010 kl.19:20

jeg har ikke peiling på sånt, så jeg kan ikke hjelpe deg, sorry :o

Ronja 18 år - Mamma'n til Mie

09.11.2010 kl.21:09

Kan ikke være til å stor hjelp, men du har jo mange fler muligheter ved å velge media og komuniasjon da. Det er ikke så mange veier du kan gå om du velger deign og håndverk, men du må nesten vite hva du er best til og flinkest til :)

Du får ha masse lykke til med valget ditt. Misunner deg ikke. Det er en vanskelig avgjørelse;)

JulieGabriella

09.11.2010 kl.21:45

Du finner nok ut av det! :-) Jeg vil gå media og kommunikasjon jeg, haha :D men det er en stund til... :p

Tonje - en blogg om alt

10.11.2010 kl.12:55

Jeg har akkurat samme problem som deg, og samme linjer!

Jeg er utrolig glad i å fotografere, men førstevalget mitt er design og håndverk siden det går innen frisør, og det er det som er drømmejobben min! :)

line cecilie

10.11.2010 kl.15:12

Ronja: Hm, det vet jeg! Men er de to linjene jeg har mest lyst til å gå tror jeg! Er ikke helt sikker. Har litt lyst til å gå helse og sosial og. Gad, vanskelig avgjørelse ja! Synes vi kunne stoppet i 9ende/ 10ende! hehe. Men vi skal jo besøke alle linjene på skolen om to uker og, så da får jeg kanskje byttet valg igjen? Aner ikke jeg. Glad det er lenge til. :- ) takk for tipsene!

line cecilie

10.11.2010 kl.15:14

Tonje Sivertsen - elsker kommentarer, og kommenterer tilbake! :

Slit det der! Ikke sant, sånn er det med meg og! Liker å fotografere, men vil bli frisør. Men har hørt man får vond rygg, slitasjer på hendene og alt det der. hjelp.. aaaner ikke hva jeg skal ta jeg! :(

Skriv en ny kommentar

hits