Cheerleading

Tenkte jeg kunne skrive litt om cheerleading, siden det har jeg aldri gjort før, tror jeg?
Vet ikke så veldig hva jeg kan skrive om det, men jeg kan jo prøve!

Jeg har gått på cheerleading siden rundt august/september 2008, tror jeg! Altså, litt over to år,. Og når jeg først begynte kunne jeg ingenting! VIsste bare at vi lagde pyramider og dansa.Haha. Men jeg syntes det var gøy, så jeg begynte på det! Og i NM 2009, var vi med for første gang, og dansa.Og jeg var liksom sååå stolt, siden jeg hadde kommet ned i spagaten på bare noen få måneder og masse annet..
Og jeg husker så godt når vi sto på scena.. Minst mange hundre personer som satt og glante på kanskje nettopp meg! Og alle lysa, og alt jubelet, eller kanskje ikke så mye jubel, men men, haha.. Og jeg skalv, turte ikke å gå ut nesten en gang. Men når jeg først hadde gjort det, var det sykt gøy! Så selvfølgelig sluttet jeg ikke.
VI kom desverre på siste plass, og jeg husker det var noen på laget som gråt. Tna..
SÅÅ var vi med i Eiker Open 2009, og var nesten like dårlige der og.. Uffamei.                Og   i   Mars, 2010, var vi også med i NM. Og vi hadde blitt mye flinkere! Hadde blitt mer på laget, og hadde blitt flinkere. Men desverre tapte vi der og! Og jeg fikk en betennelse i sena, så jeg hadde veldig lyst til å slutte, og jeg kom ikke ned i spagaten lenger, og treneren vi hadde da, pressa meg, selvom hu visste at jeg hadde ødelagt sena, og det var vondt! Så hadde mer lyst til å slutte da.. 
     Og nå trener vi til NM 2011 igjen! Og da er det stunting/dans som står på lista, og ikke bare dans.. Gleder meg til å se hvordan vi havner da! 
Men det var  bare om meg, og laget våres..

Når folk sier cheerleading, tenker folk på jenter i miniskjørt og dusker og alt det der, ikke sant? Ok, noe er vel sant, men for det meste er det kast, hopp, spagater, og litt dans, emotion og alt det styret der .. Og det fører med masse skader! Allerede på noen få uker har vi hatt noen som har landa feil, detti, alt, og vi har allerede brukt opp masse isposer. Haha!
Sånn, det var vel nok, bedre med å vise litt videoer. Right?http://www.youtube.com/watch?v=cxh5WLPUA4Y&feature=related <- ja

MÅ FORTE MEG, SIDEN SUNNIVA KOMMER NÅ! SNAKKES!

Hva synes du om cheerleading? Går du på det?

7 kommentarer

Lise Michelle Lunder

16.11.2010 kl.20:04

spennende :)

シャボン

16.11.2010 kl.22:51

så gøy ! :-)

Julie Gabriella

17.11.2010 kl.12:59

Høres utrolig gøy ut :-) men skummelt... haha :D Så uheldig som jeg er ._.

Kommer innkjøpene fra shoppinga ? :D

<3

heeeei;-)

17.11.2010 kl.16:09

jeg har hatt lyst til å begynne på det lenge , men det som stopper meg er at jeg IKKE har så god kondis og jeg er ikke akkurat tynn - jeg veier 70 kg nå -.-' . men det ser ikke ut som jeg veier så mye synes jeg.

så jeg lurte ¨på ,på cheerleading må man være super tynn og lett og løfte , eller er det sann at alle kan bli med og prøve så godt de kan , og ikke være flau over at de veier så mye som f.eks jeg gjør da?

line cecilie

17.11.2010 kl.19:00

heeeei;-) :

jeg har heller ikke god kondis! man blir jo flinkere og flinkere liksom.. nei nei, selvfølgelig trenger man ikke å være syltynne og sånt! Det er bare enklere hvis man er små og tynne, og løfte.. Men de som er litt mer høye/kraftigere/sterke ja, you name it, pleier å være bakbaser! Såklart kan du begynne, og prøve så godt du kan. det gjør jo alle.. Og, kan si det sånn: når jeg begynte, var jeg ikke så veldig tynn, jeg hadde liksom en liten utovermage, men når jeg trente gikk jeg ned, og fikk mer muskler, så hvis man virkelig vil, så skal ingenting stoppe, og hvis du tar iskikkkelig, så kan du jo gå ned litt også, hvis du er heldig :- D håper det hjalp litt, jeg kan svare på mer spørsmål!

Hvis det er det du vil, synes jeg du burde prøve! Det er mange kraftige med på cheerleading! :)

heeeei;-)

17.11.2010 kl.19:27

tusen takk , det hjalp litt. kan du legge ut litt bilder , hørtes veldig interessant ut :)

line cecilie

17.11.2010 kl.20:38

hehe, ja, det kan jeg! :- D skaal hente harddisken nå, og så skal det komme et innlegg fort :)

Skriv en ny kommentar

hits