Jeg er sliten

Hey!

Idag har dagen min gått ut på tentamen, sove, sove, slappe av  oog sove! Er så utrolig sliten og trøtt etter uka. Bra det bare er tre skoledager igjen, så er det fri! Gleder meg. Da skal jeg utnytte ferien g o d t.. Men men, skal ikke snakke meg bort om den. Hehe.
Kan forresten si at det gikk ganske så bra på tentamen idag. Skrev om en jente som kom hjem på natten(lol), og moren lagde kakao osv.  Også snakker de, og snakker, også får de en telefon, også er faren savnet og masse sånt.. Haha!  Også hadde vi nynorsk da.. Og .. den gikk jo veeldig bra, igrunn! Kommer sikkert til å få en 2er på nynorsken. Hehehe, neida. Hun sa det var bra, så vi får jo stole på det. 
Senere idag aner jeg ikke hva jeg skal gjøre. Får vel kanskje slappe av resten idag også. Skal nemlig til Kristoffer imorgen, og skal være der fra Fredag-Søndag.  Men skal ha med dataen, så skal få blogget! Lover!
Oi! Jeg har jo faktisk blogget om dagen min. Første gang! Hehe, neida... Nå begynte visst Fleksnes, så får visst runde av her.      Hva har du gjort idag? Og hva skal du i helgen?


avhengig av Malteres(eller åssen det staves)

Åh, digg genser.

3 kommentarer

ha en fin dag ! :D

<3 ane - kommenterer tilbake

16.12.2010 kl.19:52

kjempe fin blogg! <3

emilie

17.12.2010 kl.18:53

du får kose deg i helgen :D

Skriv en ny kommentar

hits