Gleder meg egentlig ikke såå mye, jeg Kan ikke bli så langt dette innlegget, siden må tørke håret, fikse meg, finne klær, og masse sånn, og skal bort klokka fem. Så begynner å haste litt nå, ja. Selvom ingen andre har begynt å fikse seg.Haha.
Er det bare jeg som ikke gleder meg til julekvelden? Eller, gleder meg jo til å være samla med familien, maten og gavene, men jeg føler at det er så mye morsommere når man faktisk får en gave som man ønsker seg sykt. Og jeg er helt sikker på at jeg ikke kommer til å få et kamera. Isåfall, hvis jeg får, kommer jeg til å .. Nei, vil ikke tenke sånn.. Heh. Skal prøve å være litt mer positiv da, får jo sikkert andre fine ting også. Får jeg håpe! Hehe.
Og for å ødelegge kvelden enda mer, så har jeg utrolig vondt i ribbeinet/muskelen ved ribbeinet! Er såvidt jeg klarer å gå oppreist, eller le. Off..
Nuuh får jeg stikke å finne klær, så blogges vi senere ikveld, eller imorgen!Skal prøve å ta maange bilder som jeg kan dele med dere! Gleder du deg til julekvelden idag?Hva ønsker du deg?

2 kommentarer

emilie

24.12.2010 kl.15:55

jeg gleder meg :o

jeg ønsker meg MASSE! :D

Maria Helena

24.12.2010 kl.21:38

nei.

Skriv en ny kommentar

hits