Ikke så bra jul som jeg tenkte meg, men

må bare si at kameraet mitt tok sykt dårlige bilder idag, srry for kvaliteten

fint forsøkfin håånd, nat

emil og ronnymamma prøvde å ta bilde, vettu

mamma er så fliiiink!!!! <3<3<3<3 hahaha :-)

se så mange gaver. og bare (maks) 10 av de var mine. og det var for det meste penge konvolutter.

SE så søt kristoffer var på det bilde! han til venstre.tnaaÅh, hei igjen! fikk tid til å blogge, siden vi dro hjem ved ti tiden. Kan si at julaften ikke ble så bra som jeg trodde.
Skulle liksom feire med mamma, brødrene mine, tantebarna mine, og kjærestene til brødrene mine, spise god mat, ta mange bilder, få mange gaver, og gaver jeg ønsket meg.
MEN sånn gikk det ikke da. Hadde ikke strøm på kameraet, og jeg fikk kanskje bare MAKS 10 pakker, og kan ikke si at det var så mye jeg ønsket meg. Men men, som jeg selv sa, det eneste jeg ønsket meg var kamera, noe jeg ikke fikk, så ble egentlig litt skuffa/lei meg..  Men jeg fikk jo 1700/1800(?)kr da. Og skal få 300 til. Så, ja.

Det ble veldig mye mas, siden fire unger som er gærne etter gaver som løper rundt på gulvet, og kaster fra seg papiret, er ikke særlig gøy, hvertfall ikke for meg, siden jeg takler ikke stress/bråk, heh. 
Og føler liksom at jeg pyntet meg for ingen grunn! sleit skikkelig, fordi tenkte å ta en del bilder, og kanskje få litt bilder av meg for en gangs skyld også(lol). Men sånn ble det da ikke. ÅH! Vil .. skru tilbake tiden ellernoe. Men skal ikke klage. Skal jo ferie jul når jeg kommer til pappa også.
Kan ikke si at det har vært verdens beste jul, akkurat.     Ble julen din bra, og fikk du noe du ønsket deg?

3 kommentarer

emilie

25.12.2010 kl.10:17

julen min ble veldig bra, og jeg fikk jo kamera som jeg ønsket meg da :D

men stakar deg :((( det er kjiipt

Emilie

25.12.2010 kl.11:55

kameraet heter "Fujifilm FinePix HS10" :)

utrooolig bra kamera! er veldig fornøyd med det :D

dimma

25.12.2010 kl.16:12

Herregud! Har du tenkt på de som ikke får NOEN gaver til jul, eller? Eller de som må spise suppe fra frelsesarmeen på julaften? Tenkt på dem. Tror du de hadde KLAGD over å ha på seg fine, reine klær, spist god julemat og fått "bare" ti gaver? Skjerp deg! Blir irritert ass. Sett pris på det du har fått.

Skriv en ny kommentar

hits