Dag 4 - Ditt syn på religion


bare jeg som ser at jeg klippa meg selv for en stund siden? ....... kortJeg synes det er rettferdig at folk skal få tro hva de vil, uten å bli diskriminert.. Mange har sikkert hørt eller sagt "Åh, han/hun er muslim, alle er like teite".. (f.eks,kunne godt vært noen som kom fra andre land etc).
Bare fordi ÈN har gjort noe dumt, eller er dum i hode, trenger ikke alle å være like dumme! Faktisk lært det fra læreren min, siden han er venn med en som er muslim, eller hva det var. Og det er mange som er hyggelige, selvom de er muslimer. Jeg har selv noen fååå venner som er det, kan ikke si de er like teite, og skal ødelegge norge, og sånt, dere skjønner hva jeg mener? ... Dette er ikke frekt ment mot muslimer, hvis noen er muslimer, altså :-)
Ok, rart at jeg kanskje skriver om muslimer nå, men det er som oftest de som det blir sagt sånne ting mot.. 

Idag skal jeg prøve å være mer sosial! Skal ut en tur med Amanda etterpå, og ta litt bilder,photoshoot you know. Hvis ikke det, skal jeg få kommet meg ut å tatt litt bilder av naturen. JEG SKAL! Hvis ikke blir det imorgen, så tar jeg med en av hundene.Aw.
Men, som sagt, skal jeg prøve å være mer sosial, ikke sitte mye på dataen og sånn idag. Har nerda dataen siden jeg kom. Heh. Så, nook fra meg, nå stikker jeg ned..       Hva synes du om religioner?

btw, header kommer imorgen. bilder også. det er for sent til å ta bilder ute nå, pga lyset, også må jeg jobbe.bye

8 kommentarer

fine bilder!
Enig med deg ;)!

nizzi

29.12.2010 kl.15:43

Lyst og snakk på msn ? sende den til meg og jeg sletter den etterpå :)

TONJE

29.12.2010 kl.16:20

har du rett i :)

Julie Gabriella

29.12.2010 kl.16:37

kjempe fint design :-)

Enig i det med religion..

29.12.2010 kl.16:43

Enig ! :)

Susann Marlene

29.12.2010 kl.17:13

sv: tusen takk for kommentaren :)

Emilie

29.12.2010 kl.17:24

helt enig :)

Skriv en ny kommentar

hits