Spørrerunden og blogg vs blogg'runden


en litt forsinka day 3

Hei!     
Som noen av dere sikkert vet, har jeg jo en spørsmålsrunde på bloggen.Men har verken fått webkamera der man kan filme på, og sånt. Så hvis dere vil jeg skal svare på videoblogg, resten av svara, så får jeg ikke tatt det før neste uke eller lenger. Og da tenkte jeg at det kanskje er bedre å ta det skriftlig? Teit at det alltid blir sånn, at jeg ikke får filma. Det beklager jeg for! Vil ha mere videoblogger på denne bloggen, men får ikke spilt inn noe. Og orker ikke å fikse meg helt til tusen bare for å spille inn en video på f.eks 2 minutter.  Så hva vil dere? skriftlig? ..
Har forresten en anbefaling å komme med! Bare sånn for å huske det.

Og jeg har jo en blogg vs blogg også!
Jeg aner ikke når jeg skal trekke den, og om jeg egentlig gidder. Føler ikke at jeg har lyst allikevel.  Desverre. Selvom det kanskje hadde vært gøy for dere, men jeg synes det bare er så "slitsomt".Eller slitsomt er det vel kanskje ikke, men kjedelig, rett og slett. Blir jo nesten aldri noe ut av det uansett! Er det greit om jeg dropper den? dere leserne som velger.  Dere kan heller få to kommentarer, de som har meldt seg på!!

Så hva vil dere? At jeg tar spørrerunden skriftlig isteden, og lager en vlog om noe annet isteden? Og skal jeg gi to kommentarer, istedenfor blogg vs blogg'en?

5 kommentarer

mysen cheerleading coyotes

30.12.2010 kl.02:15

www.mccoyotes.blogg.no
i5:)
fin blogg:-)

TONJE

30.12.2010 kl.15:27

er vel opp til deg det :)

Emilie

31.12.2010 kl.11:21

enig med tonje, det er opp til deg, hva du vil :)

Skriv en ny kommentar

hits