Dag 5 - En del av livet ditt du ikke savner


så ut som jeg var 10 år

KLEINT.

Syntes det ble litt for .. flaut og kleint til å legge ut mer bilder.
Hm. Oi. Jeg tror det må være dette året, faktisk. Eller året før. Jeg ble på en måte "mobba" pga stilen jeg hadde; altså, tuperte håret, hadde litt svart sminke og sånt. Og jeg gikk f.eks med lilla bukse, rød singlett og rosa hettegenser over der igjen.(bildene over)Kan ææærlig si at jeg ikke skjønner åssen jeg klarte å gå sånn. at jeg en gang turte. Men men, noe kan man ikke gjøre noe med. Jeg byttet så og si stil til en helt vanlig egentlig, ved begynnelsen av 8ende klasse ifjor. Og da fikk jeg meg en kjæreste. Og det er noe av det værste som har skjedd, tror jeg.  mista halvparten av vennene mine, fikk ikke være med andre venner, men bare med han. Kalte meg masse stygt, og jeg gikk ned veldig mye i kilo. Men det ordnet seg etter at det ble slutt i Januar, TAKK OG LOV.
Og iår. Fordi jeg har kranglet mye med en nærme person, flyttet fram og tilbake, maassse kjærlighetssorger(lol), uenighet, masse!    
Håper virkelig at 2011 blir bedre, orker ikke et sånt år om igjen!..      Det er bare å si ifra om du vil vite noe mer, eller om jeg skal skrive mer om livet mitt, eller hva jeg skal si. Har ikke skrivd så mye om det, egentlig, bare litt tekst. Men hvis du vil vite noe, så er det bare å si ifra! :-)        Har du en del av livet du ikke savner? Hvorfor, og når?

det kommer en header imorra, bare for å si det sånn. Kommer også en bildeserie senere ikveld. skal prøve å blogge litt tidlig i kveld. også kommer det forresten bilder fra hele 2010 i morra.hvis dere vil?

4 kommentarer

Caroline -

30.12.2010 kl.16:23

:/

Evelyn ") <3

30.12.2010 kl.17:55

:'( <33

Emilie

31.12.2010 kl.11:19

uffda :( bra det har ordnet seg etterhvert da :)

JulieGabriella

31.12.2010 kl.12:09

åh.. :( Husker den tiden fra 8.klasse til januar jeg også.. håper alt blir bedre i 2011! :')

Skriv en ny kommentar

hits