Dårlig slutt


Jeg utsetter dag 6 til imorgen,hvis det er greit? ..

Som INGEN vet, er det jo den siste dagen av året. Rart, egentlig. Imorra(kleint å si imorgen) på denne tiden er det liksom 2011! Og, jeg kan ikke si at dette er en veldig bra slutt på året. Alt er liksom MIN feil, jeg blir beskyldt for ting, og andre personer gjør alt mye værre, enn det allerede var, så da må jeg ta jobben for alt. EH OK! Men orker ikke å skrive om det. Får heller bare prøve å tenke på noe annet. hehe. :-) asfghjkllkojihugfdsdfghjkl dedfryuioiuytc vbn sur.

og, for å prøve å bli i bedre humor(lol), kan jeg si at jeg forhåpentligvis får kameraet mitt i midten av Januar, eller hva pappa sa. Eller så blir det i vinterferien. Men er ikke lenge til uansett! wuhu.
og jeg har jo ikke header atm, men jhar ikke vært ute, blir jo mørkt med en gang. Men imorra SKAL jeg ut, No matter what. Kan hende jeg tar litt bilder ikveld også, altså om det blir noen bra headerbilder ellernoe sånt. Men ja. Får ta det som det kommer. Men en header kommer etterhvert! Trooor det kommer et outfit bilde senere idag. Man må jo vise hva man har på seg på sånne "dager" ;););).. skal prøve å komme med 1 eller 2 innlegg senere idag, det kommer ann på om jeg rekker, eller om jeg orker. Haha.                   Hvor skal du idag, hvis du skal bort? Gleder du deg til ikveld?

5 kommentarer

Sv; Med i5, mener vi liksom is. Siden jeg heter Ingrid, og Sophie heter Sophie, så ble liksom det de to forrbokstavene i navnene våre, men så gikk ikke is, så derfor ble det bare i5 :)

emilie

31.12.2010 kl.16:28

uffda, er ikke noe gøy og bli beskyldt for alt heller da.. :/

jeg gleder meg kjempe mye til og kveld, og vi skal feire hos bestemor :)

ilinna

31.12.2010 kl.17:04

gleder meg! :)

line cecilie

31.12.2010 kl.19:51

Ingrid og Sophie-Kommenterer tilbake:

Åja! da skjønner jeg, hehe :)
være hjemme ejg! :D

Skriv en ny kommentar

hits