Bloggen er ett år idag!Gjett hva jeg nettopp fant ut? At idag, er det akkurat ett år siden jeg lagde bloggen! uh, kult!
Jeg har vært gjennom mye i dette blogg-året.  Har fått mere venner, faste lesere(tusen takk), mange søte kommentarer( tusen takk der også), negative kommentarer, faste blogger jeg leser, og en hel del!  Jeg  er sikker på at jeg ikke hadde vært den samme personen hvis jeg ikke hadde blogget! Fått så mye inspirasjon, andre meninger, tanker, altså bloggen er en del av livet mitt! 
Det er jo bare en gang om året det er noe sånt her, og  dette skal bli et mye bedre blogg år, enn forrige år! Når jeg får kamera(som er neste lørdag, tror jeg), får jeg et nytt kamera, og da blir det andre ting, skal jeg si deg. Pluss, da vil jeg ha et nytt design også, så det skal bli en litt mer fotoblogg. Gjerne kom med tips til blogger der det står masse koder, ELLER gratis design. like glad for begge :-)     

Nå er jeg supertrøtt, sliter tilogmed å holde øynene oppe! Tror det er på tide å legge seg nå. Hihii. Vil se på csi igjen,og sovne til det. åh, det er herlig. Snakkes imorgen isteden! Skal komme sterkere tilbake da, har jo fri, vet dere! ;)

3 kommentarer

Ilinna

07.01.2011 kl.09:48

Vet at Caroline Maria (cmndesign.blogg.no) har startet med gratis design.
Ellers så kan du gå inn på BloggDesignet.blogg.no & irlins.blogg.no :) du finner nok noe!

Evelyn ")

07.01.2011 kl.10:06

hehe, du lagde bloggen på bursdagen min i fjor :D <3

Kjempe fint bilde :) <3

Hanna

07.01.2011 kl.16:55

Gratiiz ^^ :DD

Skriv en ny kommentar

hits