Det funker ikke lenger
Jeg har alltid vært den jenta som har blitt fort såra. Jeg har nesten begynt å gråte bare fordi jeg krangler med noen. Men som årene har gått har jeg tatt meg sammen. Tatt meg sammen veldig, fordi jeg ikke vil være den følsomme jenta. Har prøvd å skjerpe meg, alt, og jeg følte det funka.
Jeg har fått en del venner som har vært der for meg, uansett hva. Det er jo det man har venner til, right? Jeg har prøvd å være den sterke i vennegjengen. Og til slutt klarte jeg det. Jeg klarte å være den som taklet ting. Det var ikke mye som gjorde at jeg knakk sammen. Jeg taklet å få ting sagt til meg, jeg kom lett over det.
Men i det siste har det endret seg. Jeg har fått rykter og ord etter meg. Ikke ting som har vært så veldige hyggelige, for å si det sånn. Til og med mine nærmeste venner har vært med på det. Ting jeg ikke visste om meg selv en gang. Jeg prøvde å komme over det, og bare være meg selv, det er jo det man skal. Jeg prøvde å være mindre sjenert, og hva endte det med? Jeg fikk rykter på meg. Er det det man får som en takk når man prøver å gjøre noe positivt?
Som sagt, det gikk over. Jeg glemte det, selvom halvparten av alle jeg kjente, til og med folk i familien var enige med det. Men idag, funket ikke det lenger. Jeg har begynt å få rykter på meg igjen. Hvis jeg spør en om de er enige, sier de ja. Jeg vet helt ærlig ikke hva jeg skal gjøre lenger. Det er ikke min feil? Men jeg skjønner ikke åssen de nærmeste kan si noe sånt. De kan advare, men ikke være me på det. 
Det er så mye jeg vil forandre meg på. Det er ingenting jeg ikke vil forandre. Etter alt som har skjedd har jeg ingen selvtillit igjen. Jeg klarer såvidt å gå ut døra. Det er mange dager jeg har kranglet med meg selv, og nesten slått meg selv, fordi jeg ikke har selvtillit. Jeg vil ikke ha det sånn her. Jeg vil ha det som før. Jeg vil snart ikke vite sannheten lenger. Leve med det vonde. Uansett hvor mye jeg prøver, failer jeg. Lurer på hva det her kommer til å ende med, hvis det fortsetter sånn her. Jeg er lei av å vise et uekte smil. Det ender alltid med det gode i livet. Jeg gleder meg til den kommer tilbake.

 Nå vet du litt hvorfor jeg har vært litt deppa på bloggen også, jeg kommer ikke over de tankene. Det er jo ikke bare dette, det er litt andre ting også. SÅ hvis du har det kjempebra nå, ta vare på det, utnytt det. Som sagt, det gode ender alltid en gang. Jeg misunner deg.

17 kommentarer

maligj

24.03.2011 kl.21:56

e her fær d, om du vilj prek! <3

Renate

24.03.2011 kl.22:18

Jeg har ikke hørt noen rykter. Håper det blir bra igjen, for du fortjener ikke å ha det sånn:/

Camilla

24.03.2011 kl.22:47

Huff! Håper ting ordner seg snart :/

LISA

24.03.2011 kl.23:07

jeg kjenner meg veldig igjen, i mye av det du skriver! så du er ikke alene, om det er noen trøst..

rykter er noe dritt, og det er ikke særlig mye man kan gjøre me det, desverre. men de som sprer det, de gjør det bare av missunnelse! jeg synes du virker som en kjempesøt jente, og det kommer til og ordne seg :-)!

Maria

24.03.2011 kl.23:09

Hei! Jeg kom inn på bloggen din ved en tilfeldighet, og jeg pleier ikke å kommentere innlegg. Denne gangen må jeg det, og jeg må først og fremst si at ut fra bloggen din virker du som en snill og sympatisk jente, som ikke minst er pen. Jeg kjenner igjen de følelsene du beskriver, og jeg vet det gjør vondt. Du kan velge å ikke tro på meg, men det kommer til å gå over. Det kommer til å bli bedre. Jeg har ikke noe annet råd enn å si hold ut :)

KARI - Kommenterer tilbake!

24.03.2011 kl.23:31

Håper alt går fint med deg <3

CHRISTINA

25.03.2011 kl.06:50

Håper alt ordner seg

Evelyn

25.03.2011 kl.08:24

Kjære Line, du fortjener så utrolig mye mer<3 Jeg skjønner ikke hvorfor folk vil ødelege folks liv på den måten....Men du må huske at Det er alltid noen som er glad i deg og liker deg for den du er <3

Jeg liker deg for den du er, jeg kjenner deg jo kansje ikke såå godt<3 Men jeg har ikke merka at det er noe negatift med deg. Du er snill, pen morsom, og det virker som du er en venn som alltd stiller opp for andre<3 Så hvis du er lei deg, så tenk på alle de som er glad i deg<3 Det er nok fler en du tenker...<3 Dette kommer til å ordne seg, Line <3

sara

25.03.2011 kl.13:38

ikke noe bra å ha det sånn.håper alt ordner seg ;)

Emilie

25.03.2011 kl.14:11

jeg syns så synd på deg line... jeg håper alt ordner seg til slutt!

det er så tragisk at folk skal lage sånne teite rykter. det er ikke gøy! jeg kjenner deg ikke sånn utrolig godt, men du virker så utrolig snill og herlig. og jeg digger både deg og bloggen din. jeg bare håper at alt ordner seg til slutt, line <3

kristine

25.03.2011 kl.15:53

uff. var ikke noe koselig å lese om ! har følt det sånn lenge selv. men nå har jeg bestemt meg for at jeg skal være med selv og de som slenger rykter, de har større problemer enn det jeg har osv. du må prøve å være sterk, prøve å glemme alt som blir sagt selvom jeg vet hvor vanskelig det er. selvtilliten må bygges opp og du må snakke med de ekte vennene dine og sammen må dere begynne å gi hverandre flere komplimenter som bygger opp selvtilliten. jeg har selvtillit på 0 selv og blir flau over meg selv hele tiden. føler at ingen vil være sammen med meg fordi JEG føler meg fæl osv. men om du får flere komplimenter fra flere, bygges selvtilliten opp. bare tenk på å komme deg videre og legg fra deg alle de uekte vennene. bli kjent med flere og drit i rykter. om du ikke bryr deg om dem, synes ikke andre det er noe morsomt å spre nye heller :)) vær sterk, line !

Line Cecilie Larsen

25.03.2011 kl.16:16

renate:

bra noen ikke har hørt det.

Maria:

Tna, utrolig snillt sagt av deg. jeg prøver å holde det oppe, og det du skreiv fikk meg til å tenke litt mer positivt. kjempe snillt! takk <3

kristine:

Jeg er enig i det du skriver! Sant det med selvtillit. Og jeg skal prøve å tenke mer positivt, og være sterk. Du får prøve å være sterk selv. Takk for det du skreiv! <3

I d a C h a r l o t t e

25.03.2011 kl.16:55

Du minner meg veldig om en jeg kjenner. Jeg ble mobbet på barneskolen ! Men jeg fant ut at jeg hadde fått nok, og bare var meg selv. Ikke prøv å vær noen andre enn den du er, for du er en utrolig søt og vakker jente som egentlig er alt for ung for slike problemer, men disse problemene blir det visst bare fler og fler av. Hvis du vil snakke med meg, send en kommentar med mailen\msn din, hvis du trenger støtte. Alle jenter trenger det innimellom (: De som sender ut ryktene er mest sansynlig bare misunnelig på deg. Husk at du er unik, ikke prøv å være noen andre, for alle andre er opptatt ;)

~ I d a C h a r l o t t e

line cecilie

25.03.2011 kl.21:09

I d a C h a r l o t t e:

takk for tipsene. Jeg har prøvd å være meg selv, og prøver det videre. :) takk!

Ingrid

25.03.2011 kl.21:36

håper ting ordner seg for deg!

Betina! :)

25.03.2011 kl.22:12

Jeg er her for deg!

Ble mye bedre kjent med deg på NM, og det er jeg kjempe glad for! :) ♥

Line Cecilie Larsen

25.03.2011 kl.22:32

Betina! :):

Takk! <3 enig!

Skriv en ny kommentar

hits