"Behind my smile is everything you?ll never understand."

Jeg bestemte meg for å ikke skrive om dette, i og med at det er kanskje litt for privat, som mange folk vil kalle det. Dette er min dagbok, og jeg lagde denne bloggen fordi jeg ville skrive om livet mitt. Jeg har ikke skrivd noe ordentlig privat på lenge. Det er kanskje derfor alt dette har skjedd?
Kanskje derfor denne klumpen i magen har kommet? En klump som bare blir større og større, og vondere og vondere. Jeg tenker negativt 80% om dagen, og på disse 80% vil jeg gråte. Jeg er ikke lenger den jenta som smiler hele tiden. Ikke et ordentlig smil. Ikke en som ser positivt på ting. Nei, det er jeg virkelig ikke. Og jeg savner det. Jeg har fått meg en maske. En maske som skjuler alt det vonde. Bak hvert eneste smil, er det så mange tårer som prøver å presse seg ut. Jeg knekker sammen av hver minste ting. Bare noen sier noe til meg, som jeg er uenig i, ender jeg nesten opp i tårer.
Jeg tørr ikke å være meg selv lenger. Jeg sier unnskyld for hver minste ting. Jeg tar tilbake ting jeg sier. Jeg tørr ikke å gå for meg selv en gang. Jeg føler meg så dum. så teit. så taper. Noen ganger kan jeg havne i mine egne tanker. I mitt eget hode, som er tomt. Det finnes ikke helhet i noe lenger... Jeg låser meg inne på rommet mitt, og blir der nesten av dagen. Jeg tenker ikke på noe annet, enn på de negative tingene.  Jeg føler bare at jeg ikke er verdt det. Jeg føler meg ikke bra nok.
Hvordan klarer JEG å ødelegge hver minste ting? Når jeg er først er lykkelig, så klarer jeg å ødelegge den tingen jeg var lykkelig for. Jeg føler meg slem. Jeg er slem. Jeg bryr meg ikke lenger om ting. Jeg klager. Jeg sier ting jeg ikke burde si. Jeg ødelegger. Det må være noe som gjør at folk misliker meg, noe som gjør at folk kaller meg stygge ting. Noe som gjør som at jeg blir ødelagt?Jeg vil så ordne opp i alt. Men jeg vet ikke hvordan. Jeg vet ikke en gang hvor jeg skal begynne, fordi jeg har ødelagt så mye. Det er så mye jeg har ødelagt at jeg ikke vet alt en gang. Jeg får ikke ordnet det opp, uansett hvor lei meg jeg er for det.  Jeg får venne meg til å leve med det. Alt jeg har ødelagt. Fortiden. Alt jeg har gått gjennom. Og folk sitt syn på meg. Jeg får lære meg å leve med det. Fordi sånn forblir det.
Værsåsnill, ikke si at dere vet åssen det er, fordi dere er ikke meg. Dere vet ikke hvordan det er. Dette var ikke et innlegg for at folk skal "trøste" meg. Dette var et innlegg for at jeg må få det ut. Det er ingenting som hjelper nå.

15 kommentarer

Uff Line.. :( Dette kan ikke være noe hyggelig i det hele tatt! For håpe det går over.. Si ifra hvis du vil snakke!

VictoriaBetinaa

25.10.2011 kl.20:30

Huff Line.. :'c Du kan prate med meg hvis du trenger det, og jeg må komme til deg snart for det er altfor lenge siden! <3

Julie G

25.10.2011 kl.20:33

visste ikke du hadde det sånn :/ Tenk: JEG ER KUL. JEG HAR MANGE VENNER. JEG FÅR STØTTE. JEG ER PEN. I AM AMAZING! <3 fordi det er du! du må bare se det! ganske sikker på at om kun noen få dager, så er du back on track :-)

Ruth Sofie

25.10.2011 kl.20:40

ånei, du må ikke føle det sånn. Du er sikkert en kjempe snill jente!! <33 jeg håper det ordner seg;)))

lineandrakel

25.10.2011 kl.21:16

utrolig dumt at du må føle det slik, håper ting blir bra for deg !! Du fortjener ikke å ha det slik!!

Fashionyou - dine outfits

25.10.2011 kl.21:17

Håper alt ordner seg <3

minhchau

26.10.2011 kl.15:10

alt ordner seg for snille jenter!

ida elise!

26.10.2011 kl.18:55

kjempe fint skrevet! Håper det orner seg for deg!

Philo og Emma!

26.10.2011 kl.20:07

Sier ikke at jeg vet hvordan det er, men jeg er her for deg Line! <3
kjempe bra skrevet, og bra du vil dele tankene dine på bloggen, hoåer det fikser seg! <33

johamal

27.10.2011 kl.14:08

Utrolig dumt, håper dette går over!

marthe

27.10.2011 kl.15:19

håper det ordner seg :)

MARITA

27.10.2011 kl.18:24

Utrolig dumt at du føler det sånn, men det kommer alltid en ny dag!<3

Emilie

28.10.2011 kl.21:29

Håper alt ordner seg for deg, Line! Du må vite at du er en kjempe snill og herlig jente<3

I N E R E N A T E

05.11.2011 kl.15:55

Utrolig dumt at man skal ha det sånn.. "heldigvis" er du ikke alene, føler det sånn jeg også, har det sånn. Ting og livet er ikke lett, og kommer aldri til å være det heller. Det jeg håper på er at det blir bedere etter hvert når man blir eldre! Uansett, håper det ordner seg fort for deeg! :) Liker bloggen din, liker at du skriver ekte, om du skjønner! :)

Skriv en ny kommentar

hits