I'm sick and tired of being sick and tired
Dette er den 3 gangen jeg faktisk tar bort ALT jeg har skrivd. Jeg klarer ikke å blogge. Jeg har masse å blogge om,men jeg klarer ikke. Det er en grunn til at jeg ikke blogger like mye som før. Jeg aner ikke hvordan jeg skal starte et innlegg, selvom jeg har mye å blogge om. Jeg klarer det bare ikke. Jeg føler at alle innleggene mine suger. OG det suger, det! Har veldig lyst til å ta bort alt dette også siden dette innlegget ble også dårlig.
Har mista en del lesere på bare 1 uke, pga at jeg ikke har blogget like mye. Og der stoppa det, nå aner jeg ikke hva jeg skal blogge om. Forresten så er jeg syk, så det er jo også supert!! Heh, nei.. Når jeg blir frisk igjen skal jeg ta meg sammen å gå ut i ny og ne, og ta litt bilder. Kanskje en photoshoot til og med. Så skal jeg også vise dere hvordan dere kan få hjerte-bokeh bilder uten redigering. Osvosv. Bare ikke idag. Så snakkes vi når jeg føler for det igjen. Håper det blir snart.

7 kommentarer

Keths!

31.10.2011 kl.12:53

uffda, god bedring! kjempefint bilde

Evelyn

31.10.2011 kl.14:45

det er synd :/ Du er jo egentlig en kjempe bra blogger! : ) Elsker og lese bloggen din og se bildene dine. Du er utrolig flink til å ta bilder! Du er et lite forbilde for meg ^^

Ruth Sofie

31.10.2011 kl.16:33

Fint bilde! God bedring ; ))

marrymarita

31.10.2011 kl.16:51

God bedring da!<3

Sv; Takk for tipset :-)
kjempefint bilde som vanelig!

digger bloggen diiin<3

Michelle Lunder

31.10.2011 kl.21:03

god bedring line mor ! <3

JEANETTE H

31.10.2011 kl.23:32

Det var ikke noe greit å høre at du ikke føler deg helt vel om dagen, men vet du hva, jeg synes du skal ta den tiden du trenger til å hente deg inn igjen og ikke minst til å finne inspirasjon og motivasjonslyst til å blogge igjen! :-) Ikke stress med det, det vil komme gradvis så lenge du gir deg selv tid vil jeg tro :-)

Ja jeg skjønner hva du mener, men i dag har jeg fått et kjempebra tilbud på et speilrefleks (kan fortelle deg på face, legger deg til :-) ) så jeg har bestemt meg for hvilket jeg skal ha nå på bakgrunn av dette :-) Så gøy å høre at du likte kostymet, det blir jeg glad for! =) Så flott at du har lyst til å lage design til meg, jeg sier tusen hjertlig takk for det! :-) Jeg legger deg som sagt til på face, men du trenger ikke stresse med det altså, bare ta den tiden du trenger - jeg overlever med designet jeg har nå inntil videre jeg =) <3 Håper du har hatt en fin halloween-kveld, gjort noe spennende? :-)

Skriv en ny kommentar

hits