The best way to become boring is to say everything.

Jeg vil gå ut å ta bilder. Jeg vil shoppe. Jeg vil ta mange bilder. Jeg vil finne på noe.  Jeg vil lære meg resten av "skinny love" på piano. Jeg vil ha penger. Jeg vil bli frisk. Jeg vil se på film. Jeg vil til Oslo.  Jeg vil spise wok(igjen). Jeg vil ha motivasjon til ting. Jeg vil være kreativ. Jeg vil bli ferdig med gratis designet. Jeg vil ikke kjede meg. Jeg vil ha sommer. Jeg vil ha sol. Jeg vil i bursdag eller noe lignende. Jeg vil hilse på pusen min. Jeg vil bli en bedre blogger. Jeg vil lage videoblogg. Jeg vil ha et liv, lol. Jeg vil flytte. Jeg vil bake. ok, skal slutte nå, kunne sitti i timesvis å lagd en liste på hva jeg vil atm.Livet mitt er kjedelig for tiden. Litt for kjedelig. Jeg er utslitt. Orker ingenting. Derfor så kjedelig blogging på meg for tiden. Woop! Må endre meg. Hejdå, vi snakkes når jeg føler for det igjen!

9 kommentarer

Julie Gabriella

05.11.2011 kl.16:48

kjenner meg igjen egentlig. Er så mye jeg vil gjøre, men alikevel blir jeg sittendes foran pcen HVER dag. Vil ut, og gjøre noe, samtidig som jeg ikke orker å gjøre noe. WHAT TO DO.

bloggdesignet ditt er forresten stunning, så ikke gidd å gjør noe mer med det :-) Da er en ting stryket av jeg-vil-lista allerede :)

Aliiiiii<3

05.11.2011 kl.17:51

'' JEG VIL LAGE VIDEO BLOGG '' :D bra<3

JEANETTE H

05.11.2011 kl.18:48

Kjenner til følelsen din, det er mye jeg vil for tiden men jeg kommer bare så langt som å si det og tenke tanken, mne ikke lenger for jeg har ikke helt ork til det. Håper det forandrer seg snart, hvis ikke så må jeg sørge for at det forandrer seg i hvert fall :-) Håper du får en ikke-kjedelig kveld! :-) Tusen takk for all hjelpen i går! =)

Evelyn

05.11.2011 kl.20:03

Kjenner det litt igjen..!
sykt fint bilde!

Lise

06.11.2011 kl.14:39

Kjenner meg veldig godt igjen. Har så mye jeg har lyst til, men som jeg ikke gidder, har tid til eller klarer å gjøre.. :-)

Michelle Lunder

07.11.2011 kl.07:41

du vil mye rart du line :)
kjenner meg godt i gjenn,fint bilde! :pp

☮ line nova

08.11.2011 kl.16:27

nydelig bilde som alltid !! <3 det er også mye jeg vil nå for tiden.. sykt deppa ;(

Skriv en ny kommentar

hits