Bevis på at jeg er rar

Jeg er PISSredd maur! Jeg er så redd for at de skal komme å tisse på meg, krype på meg eller spise meg opp. Jeg er også redd for andre småkryp som f.eks fluer.. Men veps og sånn er jeg ikke redd mot. Da sier jeg bare take a chill pill, det er jo bare en veps.

Jeg har veldig dårlig humor. Jeg kan begynne å le av morsomme youtube videoer FØR de starter. Tror jeg er litt kjent for å være den som ler...  Jeg kan også sitte helt seriøs og plutselig bryte ut i latter av noe som skjedde for mange uker siden. Vurderer å bli stand-up komiker!

Jeg liker ikke kylling. Æsj! For noen uker siden spiste jeg en salat på skolen i en uke, helt til den dagen da jeg sa "jeg skal ha kylling salat, ja.".. Fant ut at jeg hadde spist kyllingsalat mange dager i strekk. Ville ta fingern i halsen and you know what. Blæh.

Det er sykt enkelt å lure meg. En gang sa venninna mi at katta hennes hadde dødd og jeg spørte om det gikk bra osv. Etterhvert sa hu at hu aldri hadde hatt katt.  

Jeg klarer ikke å danse. Sånn danse til dansemusikk. Jeg står bare der som en idiot og bare Hey ;);) Whaaats goin on <- trykk

Jeg klarer ikke å si kirsebær. Det blir enten shisschebær eller kissebær. Samme med shjøkken, shino, shjøttkaker osv. Flink i norsk.

8 kommentarer

Marita Solheim

03.05.2012 kl.11:51

Hahah, søstra mi er like redd for maur.

oneblogoneworld by Ida-Lovise

03.05.2012 kl.15:35

Kjenner meg litt igjen i den nederste, er noen slike ord jeg ikke klarer å si ordentlig heller! Haha :-)

Adriane - Kommenterer tilbake

03.05.2012 kl.15:38

Hehe, jeg siker skjirsebær ♥
Kjenner meg igjen i noe av det, haha :)

-pen du er btw :D

Mette

03.05.2012 kl.19:03

Haha, jeg er glad jeg ikke er den eneste som har sære trekk ;)

Camilla Peeters

03.05.2012 kl.20:22

haha, vi har faktisk noe til felles:)

hehe Julie hehe

03.05.2012 kl.21:18

hahahaha, du er så snål <3 :D like like

Skriv en ny kommentar

hits