Blogg

GRATIS DESIGN : grått, søtt og enkelt.

HER ER KODENE:  STILSETT

                                  MALER (FORSIDE,INNLEGG)
                                  MALER (KATEGORI OG ARKIV)

svar på noen spørsmål #5

Hvem har laget designet ditt? vil haaa... Haha, tar det som et kompliment jeg! Jeg har laget det selv, uten noen spesielle grunnkoder fra andre blogger. Har ikke tenkt til å legge det ut som gratisdesign, men kaaanskje en gang i fremtiden. Hvis ikke er det bare å søke på google, det er et sykt enkelt design egentlig. 

Sååå herlige og fine/lyse bilder! Hvordan få dem så lyse? Det gjør jeg for det meste i gimp 2.8, men også i photoscape. Lagt ut video om det.

Hvilket  land vil du reise til? Hellas! 

Hvordan krøllet du håret på bildet? Krølla med rettetang.. Finnes masse på youtube, men jeg kan sikkert lage en video om det imorgen?  kan du ikke ha photoshop tutorial  åssen du redigerte det sjokolade mousen din, du er serr flink. Aw, så snill du er! Jeg laget en video for to dager siden om hvordan jeg redigerer bildene lyse. Bruker samme metode så og si hele tiden. 

kan du si hva instillingene på kameraet ditt er? Jeg kan sikkert skrive et innlegg om kamera ting? Men som oftest bruker jeg A. 

Åssen filmer du skjermen? Jeg pleier å bruke screen-o-matic.com. Funker fett.

Har ikke gimp da, men har sykt lyst på det :-) har du lastet det ned, isåfall har du link? Jepp, jeg har lastet det ned og anbefaler det virkelig.  LINK HER 

Hvorfor er du så pen? Fordi det er kult. Er det ikke???HVA LURER DU PÅ? 

22/05

kommer sterkere tilbake en eller annen dag, forhåpentligvis imorgen. hvem er så lat som orker å være på dataen når det er sydenvær? ikke jeg hvertfall :) kos dere a!

Spørsmålsrunde!

Sist gang jeg hadde spørsmålsrunde ble det helt glemt. Nå har jeg endelig fått kamera jeg kan filme med, så jeg skal prøve å svare på videoblogg. HVIS ikke deler jeg det opp. Spør om hva som helst! Får en del spørsmål og er litt kjedelig å svare på det samme om og om igjen så nå har dere muligheten! :) Jo flere og bedre spørsmål, jo større sjanse for videoblogg!Nuhh stikker jeg å tar meg et laangt bad og ansiktmaske etter en helt forferdelig natt med fly, kjøring og alt. Sovna overalt! Sovna faktisk på starbucks-kafèn vi var på og. Litt kleint kan man si! 

Love vintage
Prøvde noe nytt med redigeringen idag! Ah, vintage er så fint! Er ikke helt vintage dette her da, men synes bildene ble så fine etter redigeringa. Definitivt noe jeg kommer til å gjøre mer! Bildene fikk en så fin farge og kontrast. Bildene er fra idag og igår.  Noen som vil at jeg skal vise hvordan man kan få en vintage effekt? Noe jeg burde fortsette med? :) 

F&D

Idag har jeg og pappa vært på en "far og datter" tur! Haha. Planene var å dra til senteret, der vi også var igår. Men etter å ha vært på senteret i 20 minutter ombestemte vi oss og dro inn til byen. Er litt morsomt å tenke på at det koster ca 5 kr for å kjøre ca 1 mil med buss. Dritbillig! Kunne kjørt buss hele dagen, hehe! 

I byen gikk vi litt rundt og så i litt forskjellige boder. Gud-a-meien så billig det er her! De to neglakkene over kostet 1 lire(ca 4 svenske kroner). Ringen kostet også 4 kr. Kjøpte også med noe hjem til mamma og litt undertøy til 20 kr!! Begynner å like Tyrkia litt bedre nå jeg..          
Idag var det faktisk også ganske fint vær, blåste ikke like ille som det har gjort de siste dagene. Man kunne faktisk gå uten jakke. Liker! Dro ut ved 12 tiden og kom ikke hjem før ved 7 tiden så er ganske utslitt kan man si. Er det fint vær hjemme i norge der du er? 

Inn till stan!

Heyhey! Blogget ikke igår fordi jeg ikke hadde noe å blogge om. Var en liten tur inni byen, men blåste så !"#&€% mye at jeg ikke orket å røre kameraet nesten en gang. Tyrkia er så stygt noen steder, så er ikke noe å ta bilde av.. Yeah. Smakte også en ekkel kebab. Takket være Tyrkia skal jeg ikke spise kebab lenger. he-he... Forresten så har det vært storm inatt. Er det forsåvidt enda, så bordet på verandaen har flydd avgårde ned på bakken og blitt knust i filler. What a great life♥ Neiidaaa...

Nå skal vi snart ta bussen inn til byen igjen og dra på et shoppingsenter! Gleder meg til å se hvordan sentrene er her nede. Skal ta med kameraet og skal forhåpentligvis fått tatt noen bilder idag. See yaa! Forresten, god vinterferie til dere folkens! Rakk forresten ikke å redigere bildene som dere sikkert ser... 

Tyrkia: dag 1Ble vel egentlig mest sånne bilder som dette idag. Har også vært på en liten kafè ved stranda, der jeg tok verdens rareste og ekleste drink. Den smakte kokos! Æsj. Vondt i magen enda.. Ellers var vi også en liten tur i butikken. Jeg og Amanda har også vært og gått en liten tur ikveld til en park der man kan trene! Haha. Imorgen har vi tenkt å dra inn til byen. Hvis vi rekker skal jeg og Amanda også ha en liten photoshoot ved vannet! Gleder meg! hihi.  Hva har dere gjort idag?

Outfit 16022012

Første ordenlige dag i Tyrkia! Wi! Er super koselig her, hvis vi ser bortifra folka, kjøringa til folka(idioter!!), været, blåsinga og at man må gå med masse klær for å ikke fryse. Er ikke ofte man kan gå med vintersko i sommer-land, dere! Ellers er det koselig! 
Var ute fra 10 til 1 idag og har tatt en del bilder idag. De kommer senere idag tenker jeg meg. Skal jo ikke noe anne så. Vi snakkes! :)

På vei til tyrkia!

Nåå sitter jeg på flyplassen og venter på at vi kan gå på flyet! Tar fire timer å kjøre til istanbul og så vente tre timer, for så å ta to timer fly igjen.. Ønsk meg lykke til sier jeg bare! Haahaha :) snakkes imorgen, mest sannsynlig!

Bildedryss

Jeg våknet til fuglekvitring idag. Det var herlig det. Endelig går det mot sommer! Solen skinner og lyset er helt fantastisk! Gleder meg virkelig til sommer nå. Og hvertfall til Tyrkia! Ahh, can't wait! Lei av sommer, kulde og snø nå...

100 things I love / mamma


100 things I love / 5 / mammaen min

Gratulerer så mye med morsdagen, mamma!  Jeg er kjempe glad i deg! Jeg og mamma har et veldig godt forhold til hverandre, og hu er den eneste jeg faktisk kan si alt til. Hun er både bestevennen og moren min. Vi kan også være helt like og sitte å le av samme ting, vi kan sitte i hver våres sofa og nerde dataer, men vi kan også finne på alt annet rart sammen også! Hadde det ikke vært for hu, hadde jeg nok ikke kommet så langt i livet som jeg har gjort nå.
Har du gratulert moren din med morsdagen?
 

14 dager

Hey! Endelig er jeg tilbake. Har lest gjennom et par blogger, så har fått litt motivasjon tilbake. 
Nå snart skal jeg dra til pappa, og så til tirsdag drar vi til Tyrkia! Amanda sa det var internett i Tyrkia så da skal jeg blogge hver dag! Gleeder meg masse!! ♥♥ Det vil også si at jeg har 14 dager fri! Kjempe deilig å tenke på. Hihi. 
Jeg har også funnet ut at jeg skal sette litt grenser på hva jeg skal blogge om og ikke blogge om. Skal være en positiv blogger! Er det egentlig noen som er innom bloggen min nå, eller har alle forlatt meg?
Fin kommentar fra mamma: Oi, hva gjør du med øya dine der????      Jeg: Har ikke på meg sminke?      Mamma: Åja.....

It's like one day everything's going okay, and the next, it's all falling apart faster than you can put it back together.Det er i motbakke det går oppover. Når du har nådd bunnen, så kan det bare gå en vei: og det er opp. Hvor hardere og lenger den blir, jo bedre blir det når du har kommet til toppen. Ikke tenk bakover i tiden, den tiden er forbi den. Du må se frem. Det er fremtiden du har i vente, ikke fortiden.
 

Innkjøp 04022012

Yeah, jeg er ikke flink til å blogge i det hele tatt. De siste dagene har jeg drivd med lekser og bare slappet av. Har ikke orket å logge inn på blogg.no en gang. Denne uka skal jeg gjøre masse lekser og forhåpentligvis få masse besøk av Snorre!
Til helga vet dere! Da drar jeg til pappa og neste tirsdag drar vi til Tyrkia!!!  "Ste"mormora mi bor der, så vi skal være hos hun en uke. Og forhåpentligvis har vi internett der, så jeg kan blogge derfra! Blir såå koselig. Får håpe det bare blir fint vær. Har sjekka litt på yr.no og der står det at det ikke skal bli mere enn 13 grader og regn. Men men. Derfor tar jeg litt pause fra bloggen denne uka så jeg får gjort ferdig leksene mine også møtt Snorre. Kan hende jeg kommer innom en del ganger da, men jeg har ikke inspirasjon på bloggen i det hele tatt. Unnskyld for det. 

Og så har jeg forresten funnet masse masse masse fine quotes!! Så da blir det masse quotes innlegg etterhvert også.. Hehe. Just sayin.  Orker ikke bedre bilder av innkjøpet. Hvordan har dere det for tiden?

100 things I love / muffins


                                                                                                    100 things I love / 4 / muffins 

Lagde meg muffins på søndagen.. Bloggen ble jo 2 år den 6 januar.. Prøvde egentlig å lage en sjokoladekake da også, meeen den smakte fisk... ja.. Så måtte jo ha noe å gjøre mens jeg er syk, så lagde meg muffins. Disse smakte faktisk godt, haha!
Ellers er jeg fortsatt syk og kjeder meg til tusen, så det er jo supert. Tror jeg skal legge meg litt jeg nå før jeg dør av hodepine og alt det der. Great life. 

Fototips: blender, eksponering og ISO

Det finnes så mange forskjellige måter å ta bilder på. For de som er nybegynnere, eller ikke har satt seg så mye i fotografering og heller bare vil ta litt andre bilder, så er det greit å ha auto-instillinger. De fleste speilrefleksene har vel det, utenom de mer avanserte typene.

For de som vil utforske litt: Fotografering handler egentlig bare om blender, eksponering og ISO. Det er disse som "styrer" og gjør om bildet til bra > dårlig > bra. 
Jeg bruker alltid A(på Nikon, vet ikke hvilket det er på canon ++). Der kan jeg styre blenderen, ISO'en, eksponeringa osv, mens den stiller inn lukkertiden automatisk(1/200 f.eks). 
 
Vi kan jo starte med blender!
Blender er det som skiller bakgrunnen og motivet på bildene. Stor blenderåpning: uklar bakgrunn (f.1/8 i dette tilfellet). Liten blenderåpning: klar bakgrunn (f.16) Jeg liker best når blenderåpningen er ganske stor, det gjør som at motivet blir mer fokusert på etc. Eksponering. 
Dette er noe som er valgfritt, men jeg bruker den så og si alltid. Der kan jeg velge om bildene skal være lyse/mørke. Hvor høyere eksponering, jo lysere. Jo mindre eksponering; jo mørkere. Sier vel egentlig seg selv? Jeg pleier å variere fra +0,3-+1,0. I og med at jeg pleier å ha lyse bilder er det noen ganger fordel å ha litt høyt. ISO
.
Dette her er et must å vite om, hvis man skal få brae bilder. Hvertfall for de som har "nybegynner-kameraer". Hvis du har lav ISO, blir ikke bildene skurrete, men de kan fort bli uklare hvis du ikke holder kameraet stødig. Hvis du har høy ISO så kan bildene bli ganske skurrete, men kjekt å ha i mørket. Ha alltid ISO'en på minst mulig hvis det er bra lys. Jeg pleier å variere fra 100-400. På mitt kamera(D3000) så kan det bli veldig skurrete å ha den på 1600, så prøver å unngå dette. 
Håper dette var til hjelp for noen hvertfall! Var de tipsene jeg hadde å komme med nå. Hvis dere vil, kan jeg legge ut et par tips til i fremtiden.. Eller? Hvis det er noe dere lurer på, svarer jeg! 

100 things I love / neglakk
                                                                                                100 things I love / 3 / min nye neglakk  

Vet at de bildene ikke passet sammen; men la gå.

Igår kjøpte jeg en ny negllakk, var på salg faktisk, kostet bare 12.50(!!). Sykt. Prøvde den igår etter jeg kom hjem, og jeg eeelsker den! Den er så fin og "naturlig". Definitivt en farge som passer til meg! Kommer til å bli perfekt i Tyrkia ♥ Hva synes du om den? 

The best way to gain self-confidence is to do what you are afraid to do.
Idag har dagen gått ut på å ta minst 100 bilder av meg selv. Alltid like mye å gjøre på en lørdag! Prøver å få opp selvtilliten min igjen, så da er det jo bare å gjøre hva jeg er "redd" for, som overskriften sier.. Var jo litt søt da! Skulle egentlig blogget så mye bedre nå, men fikk vite at jeg må dra så fort som mulig.. Æææh, stress! Skal prøve å få kommentert tilbake til dere senere! Må også si tusen tusen tusen takk til alle fine kommentarer! Ah, lyser opp dagen min <3 

Nytt design!Nå har jeg endelig skaffa meg et nytt design! Rart hvor mye blogglysten øker bare ved å lage seg et nytt design? Er faktisk ganske fornøyd også, følte at dette er "typisk meg"! Så i og med at blogglysten er på topp, blir det bedre blogging fremover! Skal fortsette med 100 things I love imorra.. Nå skal jeg kose meg videre med min supergode snapple, så snakkes vi! Hva synes du om designet mitt?

Og ja, jeg vet at designet er litt rart på innlegg-delen der man skal kommentere, men har prøvd lenge å få fiksa på det og funker dårlig så jeg ga rett og slett opp. 

TGIF!Åh, må unnskylde for mitt store fravær på bloggen! Er ikke i det rette blogghumøret for å si det sånn. Pluss at jeg har vært i en liten nedoverbakke periode så er ikke så gøy å blogge da ;) Føler at det er noe som mangler på bloggen? Jeg skal ikke skylde på at jeg har hatt mye å gjøre på skolen og sånn; det har jeg nemlig ikke. Har faktisk ikke gjort så mye, har ikke rørt kameraet en gang. Uff, dumme meg.  Lesertallet har jo sunket også, noe som ikke er såå veldig gøy! 
Jeg vurderer faktisk litt på om jeg skal fikse meg et nytt design? Er litt lei det, hehe. I og med at jeg er syk, kanskje jeg fikser på det senere idag?  Jeg skal hvertfall bli flinkere igjen!  Så, noe spesielt dere vil ha? 

We do not remember days; we remember moments. 100 things I love/ day 2 / tantebarnet mitt, Emil!

I helga har vi hatt besøk av alle 4 tantebarna mine! Slitsomt, men koselig. Ble helt forelska i disse bildene jeg tok av Emil ista, etter vi hadde vært ute en tur. Han er såå nydelig! Åh, dåner.
Kommer til å bli litt dårlig blogging på meg fremover, pga mye skolearbeid og at det ikke går så bra for tiden. Skal prøve å komme med litt blogging for det da, men da vet dere fraværet! Så snakkes vi en gang når jeg får tid!

100 things I love
100 things I love / day 1 / Roser - We waste a lot of time running after people we could have caught by standing still. 

I og med min dårlige blogging begynner jeg med 100 things I love. Da blir det hvertfall litt oppdateringer fra meg! 

Outfit 11012012
                                              Strømpebukse husker ikke Skjorte Cubus "tube"singlett Cubus Skjerf Pieces Shorts HM

Er desverre veldig opptatt for tiden, så får ikke blogget like mye. Desverre. Igår satt jeg med naturfagoppgaver fra klokka 3 til klokka sju, så dro jeg på russrevy(som var superbra!) klokka halv 8 og kom ikke hjem før halv 11! Og det samme "opplegget" er det nesten hver dag nå. Slitsomt! 
Jeg har også farget håret mørkere. Vet ikke om jeg tørr å legge ut bilde, synes det er så rart.. Tørr nesten ikke å vise meg ute eller på skolen! Vurderer å stripe det lyst igjen. Kaaan hende jeg legger ut bilde. Får se. Nå skal jeg hoppe i dusjen, snakkes når jeg har tid! Hva synes du om outfitet? Har du ye å gjøre for tiden?  

Ukens blogg # 1Den aller første som ble ukens blogg, er søte Mari! Syntes hu fortjente å bli ukens blogg, fordi jeg elsker bildene hu tar. Vært fast leser i et år nå tror jeg, og har følgt henne helt siden da! Blir virkelig aldri lei, er en av mine inspirasjonskilder. Hadde det ikke vært for hu, tror jeg faktisk ikke at jeg hadde skaffa meg et ordentlig speilrefleks. Det skal hu ha! Anbefaler deg virkelig til å stikke innom bloggen hennes! Trykk HER for å komme til bloggen!

                   Trekker en annen blogg neste Mandag. Meld deg på under her, så kanskje du blir neste ukens blogg! 

You have the Answer. Just get quiet enough to hear it.Var ute ista og tok en del bilder med mamma og bestemor. Vet ikke om jeg skal legge de ut eller ikke, kommer ann på om dere vil? Ender alltid opp med at jeg legger ut et bilde av meg. Haha!  Er så deilig å ha autofokus, siden da kan andre ta bilder også, så trenger jeg ikke å slite med det selv. Godt å tenke på! 
Ellers burde jeg rette nynorsken min nå, men isteden sitter jeg å stapper i meg potetgull og sliter med å blogge. Hjernen min er helt tom for blogg-ideer. Sitti med blogg siden klokka 5 og det innlegget jeg kom fram til var det her. What a great life. Får vel begynne med nynorsken jeg nå. Har bare 4 A4 sider å skrive om igjen.  Heldiggvis liker jeg nynorsk!

Kan dere være så snill å gi meg litt inspirasjon til blogging? Er det noe spesielt dere vil vite, eller ha? Jeg skriver alt. Er jo tross alt dere som skal lese bloggen min! f.eks tips, anbefalinger, egne meninger, før/etter osv.

 

Spørsmålsrunde

Hjernesperre for blogging, sorry. I og med at jeg har fått mange nye lesere, setter jeg i gang en spørsmålsrunde! Spør om hva som helst.. Svarer ikke på sånne "gul vs grønn"-spørsmål da, men. Spør om noe nyttig isteden! Jo flere jo bedre. 
Hvis jeg får lada opp det andre kameraet, eller lånt et kamera svarer jeg på videoblogg.  Hvis ikke, får vi se hva som skjer. Kom igjen, spør i vei! 

And I miss you when you're goneLove itNytt objektiv! Solgte mitt andre og kjøpte et nytt et. Forskjellige grunner til at jeg solgte og hvorfor jeg kjøpte nytt, men jeg er super super fornøyd! Når jeg fikk vite at jeg kunne hente objektivet på posten skreik jeg faktisk så at jeg vekka mamma, løp ut på stua mens jeg fortsatte å skrike og hoppe opp og ned. Kalte faktisk objektivet mitt for Sofus til og med, fordi jeg var så glad. Standard.
Kan vel egentlig si at det er det samme objektivet, bare litt endringer. Tenker at jeg skal finne meg noen frivillige modeller som jeg kan ta bilder av og masse. Forvent dere på bedre blogging og bedre bilder! Da blir det oftere outfit-bilder også.. Åh, livet er fantastiskt! ♥

Vil du bli ukens blogg? Meld deg på!
Trekker ukens blogg hver mandag. Vet ikke helt hvor jeg "setter" bildet/link til bloggen, men tror jeg gjør det i sidemenyen. Bare å melde seg på!  Jeg velger den jeg synes fortjener det. 

Innkjøp 04012012
Fra pieces og Kappahl

Var i Töcksfors på shopping tur ista! Egentlig skulle jeg bare kjøpe meg godteri, men.. Ja.. Altså, dere ser hva godteriet ble til, hehe.Alltid smart å bli med mamma når hu skal handle. Skulle også se på sko, men endte med alt annet. Alt var faktisk på salg, så ble superfornøyd med innkjøpene! Definitivt noe som kommer til å bli brukt mye. Hva synes du om innkjøpene? Har vi noe likt? Hehe :)

I've never seen a smiling face that was not beautiful


først; en ting jeg skal en vakker dag i livet er å fikse tennene mine. hate it

Åååh, ting går så bra for tiden. Det er virkelig ikke ofte jeg kan si at det går supert når noen spør om hvordan det går. Jeg smiler så og si hele tiden. Selvtilliten bare øker og øker og jeg får bare fler og fler venner! Jeg føler meg sett og hørt på. Jeg føler at jeg har en god grunn til å gå rundt å smile, selvom det kanskje ser litt rart ut innimellom. Det er så lenge siden jeg har hatt denne følelsen. Den følelsen er så bra! Ingenting å bekymre seg over, ingenting å være lei seg over. Ingenting! Jeg bryr meg mer om ting, prøver ut nye ting, nyter tiden når jeg er med folk og er meg selv. 
Ikke nok med det, men jeg har fått så mange lesere på bloggen! Statistikken har faktisk økt til over 100(!!!!). Herregud, jeg er i himmelen. For godt til å være sant?! 
Vil virkelig stoppe tiden og ha det sånn som det er nå resten av livet. Er så koselig. Og bra. Og fint. Og ja. Nå har jeg lyst til å gå å danse eller noe. Hejdåå!! Love you ♥ 

Outfit 03012012


Bukse Cubus. Topp(kjole) fra kroatia. Cardigan Cubus. Ring vet ikke.

Skaal bli flinkere til å ha outfits på bloggen. Starter idag, hehe. Det samme med videoblogger og blogging. Har så mye inspirasjon, gled dere! Hihi.. Hva synes dere om outfitet? Noe spesielt dere ønsker her på bloggen? f.eks ukas blogg etc. 

Love the life you live and live the life you love.

Hadde tenkt til å legge ut mange bilder fra livet mitt i sommerferien og til nå, men fant ut at dere kanskje ikke orker haugevis med bilder. Derfor tok jeg cam bilder isteden, selvom kanskje mange folk ikke liker det. Men men, min blogg! Er ikke ofte jeg kommer med cam bilder uansett.

Jeg tenkte meg ganske mye om før jeg posta dette innlegget. Det er første gangen i hele mitt liv (sant nok) at jeg legger ut så mange bilder av meg uten sminke(bilde nr 1,5 og 7). Jeg har ikke den selvtilliten til å gå uten sminke etc.  Kom over en blogg ista som fikk meg helt på andre tanker. At jeg ikke trenger så mye sminke egentlig? Og hvis ikke folk liker det, så får de bare la være. Noe jeg gjør ganske ofte egentlig, er å ta haugevis med cambilder. Tror ikke det er så mange som vet om det, men. Hehe, tar du ofte web/cam bilder?

3 kjoler


                         Fra Kroatia                                                                      Fra Bikbok                                                                          Fra ?

Noe jeg aldri gjør er å kjøpe kjoler, utenom da det trengs. Ser jo så mange kjoler som jeg vil bruke hele tia, men får aldri brukt det  så er liksom ikke vits? Pluss at jeg ikke har penger.  De tre kjolene her er noen av de kjolene jeg faktisk har. Kjole nr 1 har jeg faktisk bare brukt en gang. Brukte den når vi var i Kroatia ifjor. Nr 2 har jeg og bare brukt en gang og det var på jentekveld hos Amy.  Nr 3 brukte jeg til konfirmasjonen min. 
Føler at jeg må ha ny kjole når jeg har brukt den en gang! Rart!  Så hva synes dere? Hot or not? kan jeg bruke de oftere?

Min nyttårsdag


Dagen min startet med at denne luringen kom på besøk! Er hunden til kjæresten til stebroren min. Ble helt forelska i han, jeg! 


Så skulle jeg jo såklart ned i kjelleren. Så ble han plutselig borte, så måtte vi lete etter han. Fant han ute da.. Etterhvert! 


Etter det satt jeg og så på tv i noen timer, før jeg gikk å slappa av litt oppe i senga mens jeg spilte Wordfeud! Hekta! Add meg: licela. Stesøstra mi har dratt bort, så kjeda meg så fælt at jeg begynte å ta stygge cambilder av meg selv. Dropper å legge det ut for synets skyld.


Ah, den middagen her er noe det beste jeg har smakt noen gang! Husker ikke hva det var jeg.. Noe rart hvertfall.


Etter vi hadde spist, satt vi å så på litt forskjellige nyttårs-ting på tv, mens vi spiste kake. Det er første gang jeg har sett han som driver å serverer. Holdte på å le meg ihjel...Typisk Line-humor.


Sååå ble det fyrverkerier! Det her var egentlig bare et test bilde, men ble ganske fornøyd med det, faktisk. Er nesten ikke redigert en gang, så ble supert lys ute!
Og såklart nyttårs-champagnen da! Uheldigvis hater jeg alt som har "sånn"-smak, så drakk ikke opp hele. Pluss at jeg ikke hadde følelser i fingra etter å ha vært ute i 10 minutter og tatt bilder, så gikk inn.


Selvom jeg angra fælt på at jeg ikke var med vennene mine, så ble det koselig allikevel! Var stille og fredelig. Hadde litt migrene og, så da var det kanskje best å ta det rolig? 
Har ikke fått blogget før idag fordi jeg ikke har kommet inn pluss at jeg har tilbringt dagen min med å se på julefilmer sammen med pappa! Like koselig å nyte tiden når jeg er hos han. Nå skal jeg tilbringe resten av dagen min med å slappe av foran dataen (for det er det sjeldent jeg gjør........) og så skal jeg pakke! Skal hjem til Norge igjen imorgen, tror jeg... Vet ikke helt enda.   Hvordan var din dag igår? Godt nyttår! Ha et fint år før verden går under ♥

Anbefaling av bølgetang

Har leenge ønsket meg en bølgetang i og med at jeg elsker å ha bølgete hår og så heldig som jeg er, fikk jeg det i julegave fra pappa og family'n! Ble suuper glad! :) Prøvde den dagen etter jeg fikk den, altså igår(overigår) og ble superfornøyd med resultatet. Og siden jeg ikke har så mange anbefalinger på bloggen, tenkte jeg at jeg kunne anbefale den her! Bølgetanga heter Artist wave maker. Den blir varm med en gang og man kan velge hvilken temperatur man vil ha fra 120grader og helt opp til 200grader for de som har veldig tjukt hår. Du trenger bare å ha den på forskjellige steder i 8 sekunder(jeg tok 15...) og så blir det bølger som holder helt til dagen etter! Som sagt gjorde jeg det her igår, og bølgene er like store og fine. Hvis vi ser bort ifra at jeg faila veldig, siden jeg ikke visste hvordan man gjorde det... Den er kjempe bra, og jeg elsker den allerede! ♥ Anbefales virkelig å kjøpe hvis du har lyst på bølger i håret som holder. Vet desverre ikke hvor mye den koster, fikk den jo i julegave. Men den er nok ikke sånn super dyr, sånne ting pleier jo ikke å koste flere tusen, hehe. Men den er uansett verdt penga tipper jeg! 
Under her ser dere bilder fra morran idag. Tok bildene med en gang jeg hadde våkna pluss at det var dårlig lys, så bildene ble helt rare og dårlige, men la gå. Dere ser hvertfall hvordan resultatet ble. Det var første gangen min så helt vellykka ble det ikke, for å si det sånn. 

Som sagt, anbefaler den virkelig! Har du den? Pleier du å bølge håret? 

Teenager post #
Looove! Blir aldri lei av teenager posts!♥ 

Nature #3Må først beklage for at jeg ikke har blogget så mye. Glemt det bort, heehe. Og så må jeg si tusen tusen takk til alle som leser bloggen min og som kommenterer! Statistikken går oppover og kommentarene blir bare fler og fler! Er såå gøy å blogge da! Skal prøve å få blogget 2 ganger per dag. Må bare huske det, he-he. Dårlige vaner, ja. 
Var ute og tok en del bilder igår, siden det var helt supert vær! Sol og blå himmel og varmt til og med. Jeg, frysepinna selv, klarte faktisk å være ute... Helt til det begynte å blåse. Vet ikke om jeg er helt super fornøyd med disse bildene, men la gå. Likte du de? Heheee...

Noe jeg har tenkt masse på i det siste, er å kanskje ha sånn "1 week of". Sånn at jeg skal ha et bestemt tema hver uke og så skal jeg ta forskjellige bilder av det hver dag i en uke. Høres ut som noe ganske gøy, egentlig. Er ikke helt sikker enda om jeg skal, i og med at det ikke finnes noe man kan ta bilder av hjemme i Norge(fml). Får tenke litt mer på det ;-) Synes dere jeg burde?  

Nå er det nok

Jeg er ikke så veldig flink til å skrive så mye privat om meg på bloggen, egentlig. Mest for at jeg er redd for at folk synes det er teit å skrive så mye privat. Jeg er redd for at folk synes jeg er teit og for at folk skal mislike meg. Men nå som jeg først er i gang, tenkte jeg å skrive litt om meg, som ikke så mange vet om. Kanskje ikke de nærmeste heller.Noe av det jeg sliter mest med idag, er at jeg ikke klarer å være selvstendig og at jeg er sjenert. Det er ikke bare en rar følelse. Det er en helt ubeskrivelig følelse, og jeg mister så mye av "livet" mitt på det. Min største frykt er å stå foran klassen alene å snakke. Klarer det ikke. Jeg får heller dårligere karakter i det faget, enn å stå foran klassen. Samme med andre steder. Jeg klarer det bare ikke! Jeg er så redd for å drite meg ut. Redd for at folk skal mislike meg.
I en periode var jeg ikke sjenert i det hele tatt. Det var faktisk på begynnelsen på den her måneden. Jeg snakka hele tiden og brydde meg ikke om hva folk syntes eller sa. Var meg selv, og hvis de ikke likte det, så respekterte jeg det. Jeg klarte å være selvstendig. Og jeg var så glad! Var så glad for at jeg hadde klart å komme meg ut av det helvetes skallet, og håpet jeg aldri gikk tilbake. Men nei, sånn ble det ikke. I det siste har jeg blitt mer sjenert igjen. Snakker ikke like mye og klarer ikke å ha den tanken over at folk kanskje misliker meg eller noe i den duren. Det er som å ha en forbannelse kastet over seg som aldri går bort.

Noe jeg har lært, er at ting kommer ikke bare av seg selv. Man må kjempe for det selvom det kanskje er hardt, men det er det verdt. Man må gjøre det før eller senere, og det er bedre å starte nå. Akkurat nå. Bare en liten ting kan gjøre en stor forskjell, er det ikke rart å tenke på? Bare av å si hei, kan endre så mye. Å stå på sine egne bein er ikke alltid like enkelt, men man må det. Sette livet på prøve, det er det handler om. Man må se fram over, istedenfor å sitte fast i fortia. Sekundene og går, og plutselig så er det for sent å gjøre noe du skulle ha gjort for lenge siden.  - Det værste er at det føles ut som at jeg er den eneste som føler det sånn, men det er det ikke. Det er så mange som sliter mye mer enn meg, og kanskje har det samme som meg. Så jeg skriver dette til deg, hvis du har de samme problemene. Start nå. Om et år er kanskje alt annerledes? Det handler om å ha tro på seg selv, og den biten der er veldig vanskelig. Jeg må selv lære meg å ha tro på meg selv, for da funker alt. Så til dere der ute (og meg), få bort det skallet som holder dere inne fra alt og dere får gjort så mye mer! Livet blir automatisk mye bedre!  Skaff dere et nyttårsløfte, noe jeg har gjort: Å være selvstendig og ikke være sjenert.
Ha tro på deg selv!

På vei til sverige!

Nåååå sitter jeg og venter på at pappa skal komme! Skal nemlig til pappa idag. Ser virkelig fram imot å kjøre 6 timer.. Hehe, bra jeg har med mobilen og kameraet så jeg får holdt på med noe!
Får desverre ikke kommentert tilbake i og med at jeg blogger fra mobilen nå.. Stygge nett. :( såå kommenterer tilbake når jeg er fremme! Kos dere idag a folkens!

Glemte forresten å si at jeg chillern på gulvet og synger på mange bjuder på full hals. Hehe <3

Todays outfit
Shorts Cubus Singlett Cubus Smykke Fått fra lise, så vet ikke Skjerf husker ikke
 
Helt for ******** bilder, egentlig. Selvtilliten er på bånn idag, men i og med at jeg ikke poster mange outfit innlegg, så la gå. Skal prøve å bli flinkere! Nå skal vi i familiemiddag, snakkes senere! Likte du antrekket?

My roomFørst må jeg bare si god jul, alle sammen! Vet maange tusen spammer om dette nå, så slenger meg med i strømmen. Skulle jo egentlig blogge igår, meen jeg sovna når jeg trykka inn på blogg. Og idag har jeg egentlig vært ganske opptatt, i og med at jeg har hatt besøk av den andre broren min og familien hans. Haha, må bare få med at tantebarnet mitt på 8 sa han gikk på p-piller før, siden han hadde vondt i magen! Trooor jeg vet hvor han har det fra, hehe. Og så har bestefaren min vært hos oss,(som faktisk blir 80 år idag!).. Så har vært fullt hus her i hele dag, egentlig. Nå var det virkelig godt å få lagt seg i senga og slappe av. 
 
Imorra skal jeg til tanta mi, så skal vi spise julemiddag med slekta. Skal prøve å blogge før og etter. Må-bli-flinkere til å blogge...     Har dere kost dere idag? Fått noe fint?

Atm

Ah, kjenner det er så deilig med ferie! Startet dagen med bolle med sjokolade inni, klementin og et glass appelsin juice. Ganske fin start, egentlig. Kanskje ikke så sunt, men. hehe.
Er litt rart å tenke på at det er julaften imorra. Er ikke så "oppi" dette julegreiene. Har verken julestemning eller noe. Skal faktisk bare være jeg, mamma og bestefaren min(som har alzheimer.. ganske nærme hvertfall!!), så blir liksom ikke en ordentlig jul. men koselig blir det nok uansett!
Igår så var Glenn hos meg og mamma, så jeg og han byttet kamera. Han har ønsket seg Nikon D3100, og jeg har ønska med D3000, så det passa jo bra! Er ganske fornøyd, og nå kan jeg endelig kjøpe meg en fjernkontroll til kameraet.. Må bare ha penger først. Hehe.Nå må jeg fikse meg før broren min og familien hans kommer! Vi skal nemlig pynte juletre, bake pepperkaker og pikekyss. Blir nok kjempekoselig! Skal ta en del bilder, så vi blogges senere idag! Hva skal du idag?

You'll never know when you're gonna meet someoneYou'll never know when you're gonna meet someone and your whole wide world in a moment comes undone. I know it's gonna take some time, but it's worth it. I'm gonna say what I need to say and hope that it don't scare you away. Just don't let it end before we begin.
Everyone know that life has it's ups and downs. One day you're on the top of the world, and one day you're the clown. But if it's not okay, it's not the end.

Ballbilder kommer tror jeg. Blir mer blogging imorgen, ville bare oppdatere.

Busy woman

Har vært litt dårlig blogging i det siste har jeg merka! Har vært i askim nesten hver dag denne uka og har ikke kommet før hjem på kvelden og da har jeg ikke orka. Sliten, se... Pluss at jeg har vært på østfoldbadet(haha!), vært i en bursdag til mitt kjære tantebarn som ble 6 år(♥) og vært i Askim... Sååå har ikke tenkt på bloggen, faktisk.
Forresten så var jeg å handla inn litt småting i Askim idag. Sko(som var for store....fml) til ballkjolen, en øyenskygge fra MNY(20kr) og 4D mascara..(169kr). Fikk også en julegave fra snille Fredrik idag.. Et kjempefint smykke! Så tusen takk for det. Har du fått noen julegaver som du har åpna? hihi. Ikke si at jeg er den eneste som pakker opp gaver før selve julaften?

Love itBallkjolen min! Var i Ski å kjøpte den ista.. I siste liten. Ballet er på tirsdag(!!!) og jeg har enda ikke kjøpt sko og diverse.. Vet ikke hvordan jeg skal være på håret en gang. Hjelp!!
Er utrolig fornøyd med kjolen min hvertfall, elsker den over alt i verden! Neida. Men jeg er hverfrall kjempefornøyd, gleder meg til å bruke den! Har du ball i år?

When you know it better, you do it better
1. Work at something you enjoy and that's worthy of your time and talent.
2. Give people more than they expect and do it cheerfully.
3. Become the most positive and enthusiastic person you know.
4. Be forgiving of yourself and others.
5. Be generous.
6. Have a greatful and a big heart.
7. Persistence, persistence, persistence.
8. Treat everyone you meet like you want to be treated.
9. Commit yourself to constant improvement.
10. Commit yoruself to quality.
11. Understand that happiness is not based on possessions, power, prestige, but on relationships with people you love and respect.
12. Be loyal.
13. Be honest.
14. Be decisive even if it means you'll sometimes be wrong or do something wrong.
15. Stop blaming others. Take responsibility for every area of your life.
16. Take good care of those you love.
17. Don't do anything that wouldn't make your mum proud.
18. Follow your dreams.
19. Do mistakes and don't regret.
20. Don't judge people before you know them

I don't mind if you don't mind

Noen bilder jeg tok for snart en måned siden! Et tips når man har kjærlighetssorg er å gå ut å ta mange bilder. Bildene blir så mye bedre da og man har mere inspirasjon! Såklart gjelder ikke dette bare å fotografere, men å gjøre det man elsker mest. Man blir så mye bedre på humør med en gang! Og bare ved å smile, føler man seg mye bedre med en gang. Greit, dette gjelder nok bare ikke kjærlighetssorg, men andre sorger også. Det er opp til en selv å bestemme. Som sagt hadde jeg litt kjærlighetssorg da jeg tok disse bildene, og jeg har mange flere bilder å dele med dere fra denne tiden, som jeg faktisk er ganske fornøyd med!
Min favoritt blir vel bilde nr 2 eller bilde nr 4? Er ikke helt sikker jeg, hihi. Nå skal jeg ta meg en lang dusj så skal jeg slappe av resten av kvelden å prøve å legge meg klokka 10! Teit at jeg sier det, vet jo at jeg ikke kommer til å legge meg før 12.... Men det er vel lov til å ha drømmer?     Hvilket bilde er din favoritt? Tips hvis man har kjærlighetssorg? 

4 - 3t + u - 3 - u + 3t

I skrivende stund nå, så ligger jeg halvveis opp ned i senga og halsover. Dødssliten. Sov bare 5 timer i natt. Jeg som hadde tenkt å legge meg klokka 12 og plutselig er klokka halv seks?! Haha. Whatever, alltid koselig å snakke med noen. Blir hvertfall tidelig natta på meg idag, kjenner jeg! ;)

Imorgen har vi forresten mattetentamen og herregud som jeg gruer meg! Er sikker på at jeg kommer til å få hjertesjokk eller noe i den duren. SÅ hvis noen ser en sykebil er det bare jeg som prøvde meg på matte, hehe. Ok, ikke noe å tulle med, men dere skjønner poenget? Har sitti i noen timer med matte nå, men ga opp. Skjønner ikke en DRITT. Som foreksempel overskriften i dette innlegget.. Noen fine sanger å øve på til tentamener etc er sanger fra Hans Zimmer.♥ Elsker han.

Filma video igår, ble ikke noe må-gjøre-video, men vi gjorde mange andre rare ting. Skal prøve å fikse den imorgen hvis jeg har tid. Elsker å ta ting i siste liten som ender med hastverk.


Vet noen hvorfor bildene mine blir så gule? ah.

Tilbake!

Nå har jeg savna å blogge, egentlig! Hver dag har jeg tenkt at ja, idag skal jeg gå å ta bilder og blogge.. Men det ender jo bare med at jeg ikke orker. Har ikke vært innom bloggen min en gang. Igår fant jeg ut at et nytt design kanskje gjorde susen, så jeg bygga meg et nytt design! Er faktisk veldig fornøyd med det.. Er bare noe småtteri igjen så er jeg ferdig, meeen det rekker jeg ikke nå. Som vanlig, så er treige- og stressa- line nesten forsinka til å rekke et tog.
Da vet dere hvertfall at jeg er tilbake og mye bedre blogging kommer fremover! Gleder meg, har savna dere!  Nuuh må jeg hive i meg en nesten så liten overdose med migrene tabletter og fikse meg ferdig. Dere skjønner, jeg og Philomena skal lage en må-gjøre-video nå og jeg gruer meg! Er alt fra å spørre om tamponger and so on.. Gled dere!

"Music is what feelings sound like.?


                                Trykk på knappen lengst bort der det står youtube, for å komme til youtube siden.

Disse er mine favoritter for tiden! Hvertfall noen få av dem. Trykk HER for å komme til spotifyen min, der det er mange fler sanger!

Forresten til du som lurte på hvem jeg kom med på ballet, så kom jeg med Kristoffer.

26 dager igjen!

Kom nettopp på at det er 1 advent idag, som sier at det er 26 dager igjen til jul! Har ikke julestemning i det hele tatt da. Enda. Får håpe den endrer seg hvis det kommer snø snart.. Selvom jeg liker meg like godt uten snø ;) Trenger ikke å haste......Bare jeg som ikke har julestemning enda?

You may be disappointed if you fail, but you are doomed if you don't try.

Tror jeg er tilbake jeg nå. Er en del grunner til hvorfor jeg hadde pause og en del grunner til hvorfor jeg begynner igjen!Men først så tenkte jeg at jeg skulle fortelle litt hva som har skjedd med foten min, siden så mange kommer bort til meg å spør. Jeg var så flink og trente på søndag kveld, da jeg plutselig sparka borti veggen. Trodde først at jeg hadde knekki tåa så jeg dro til legen for å ta røntgen. Hadde ikke knekt den, bare brista. Så overbelasta jeg den litt idag, fordi jeg ikke orka å gå med krykker til skolen(tok en halvtime å gå, pleier å ta 10 min!!!!). Og nå tror jeg at jeg har ødelagt sena. Så klarer ikke å gå på beinet :s K-l-ø-n-e-t-e. Heldiggvis skal jeg til legen igjen imorgen, så får se da!
Skal jo egentlig konkurrere i Eiker Open i Drammen til søndag(en cheer-konkurranse som er like stor som NM), men pga flinke meg må hele laget trekke seg.. Er det mulig... Nå skal jeg trøstespise med isen min! Heheee... Har du ødelagt noe før?


Bloggpause!

Tror jeg tar en liten bloggpause! Er for lat til å blogge. Kan hende det blir småblogging? Vet ikke jeg, er hvertfall lei av det her. Er for sliten. Er bare stress. Vet ikke hvor lenge jeg blir borte, men en stund tror jeg at det blir. Og forhåpentligvis har jeg fått tilbake blogglysten da. ;)

Kan ikke kommenteres. Kontakt meg heller på facebook hvis det er noe. line cecilie larsen.

2034

Hva skjedde med at jeg skulle poste bilde-innlegg de dagene jeg ikke orket å blogge? Hm.. Neida! Har vært opptatt og hatt besøk av Espen fra igår til idag, da vi satt barnevakt. Koselig! Heldiggvis går ting litt bedre nå og har litt mer ting jeg kan blogge om (tror jeg?) så da blir det ikke bare bilde-innlegg.
Har forresten en fremføring på tirsdag, matte og naturfag prøve på torsdag, samfunnsfagprøve på fredag og fremføring på fredag, så blir litt opptatt!

Har heller ikke photoshop lenger, så kommer til å bli en del dårlige redigeringer fremover. Måå få tak i photoshop et eller annet sted. Vet bare ikke hvor? Lei av sånne prøve versjoner.. Har også tatt alle bildene mine i Raw, så må eksportere det til Jpeg, noe som gjør at det blir sykt dårlig kvalitet på bildene. fml.
Var i Töcksfors idag og fikk meg en singlett, genser, foundation, 2 skjer og massevis av godteri! Legger ut innkjøp imorgen, hvis jeg har tid, som sagt. Så snakkes vi da jeg har tid!Wok it!
Er det noe jeg virkelig elsker, så er det wok! Spiser det så og si hele tiden. He-he, variasjon i kostholdet, vett! ;) Det smaker jo helt himmelskt også da.. Eller? Utenom da den blir for sterk så klart...

Må forresten si at jeg ikke blogger så mye med sånne "ordentlige" tekster, fordi jeg er i en liten nedoverbakke atm, og da frister det ikke så særlig mye å blogge. Så til jeg har kommet meg opp igjen, tenkte jeg å legge ut litt quotes, etc og bilder. Så dør ikke bloggen helt bort hvertfall. Seems okey? ;)

No one said you had to live according to the needs of othersYou only live once. Life consists of mistakes. Make mistakes. Try out new things. Don't regret. Fuck what others have to say about you. It's your life. But finally, remember that it is the choices you make now, which controls your future.

You know you're in love when your dreams are better than your reality

Have you ever promised yourself that you cant, no matter what, fall in love? Because you know that it isn't hope? Have you ever had that feeling when you can't fall asleep without thinking about that.. that special person, who goes through your head all the time? Have you ever been afraid to lose someone, when they even aren't yours?
Have you ever been afraid to tell someone that you love them? Because you know what's going to happen after you tell the truth? So, instead of telling the truth, you keep it inside, and pretends that it's just  good friend? You don't want to lose the contact between you and him. So, you wan't to tell a lie whole the time, instead of lose the one you love so much?
Have you ever felt that you never want to wake up from your dream, when the one you love is in it? Because your dreams are better than your reality? Do you remember the little things you waisted on him, because you wanted to be his first choise? Just for once? That you did everything, I mean everything for him, just because you wanted to be seen?

I have.The best way to become boring is to say everything.

Jeg vil gå ut å ta bilder. Jeg vil shoppe. Jeg vil ta mange bilder. Jeg vil finne på noe.  Jeg vil lære meg resten av "skinny love" på piano. Jeg vil ha penger. Jeg vil bli frisk. Jeg vil se på film. Jeg vil til Oslo.  Jeg vil spise wok(igjen). Jeg vil ha motivasjon til ting. Jeg vil være kreativ. Jeg vil bli ferdig med gratis designet. Jeg vil ikke kjede meg. Jeg vil ha sommer. Jeg vil ha sol. Jeg vil i bursdag eller noe lignende. Jeg vil hilse på pusen min. Jeg vil bli en bedre blogger. Jeg vil lage videoblogg. Jeg vil ha et liv, lol. Jeg vil flytte. Jeg vil bake. ok, skal slutte nå, kunne sitti i timesvis å lagd en liste på hva jeg vil atm.Livet mitt er kjedelig for tiden. Litt for kjedelig. Jeg er utslitt. Orker ingenting. Derfor så kjedelig blogging på meg for tiden. Woop! Må endre meg. Hejdå, vi snakkes når jeg føler for det igjen!

Love. Smile. Repeat.Hvordan få hjertebokeh - uten redigering?

Har jo lovet dere å vise dere hvordan man får til dette veldig lenge nå, men har ikke fått gjort det. Nå har jeg faktisk tatt meg tid til å lage det, og ta bilder av hvordan man gjør det. Snill jente?! Yeah! Hadde forresten veldig tidsfordriv, så tok bilde skritt for skritt jeg. Heeehheeee.

Litt info først :
Du trenger et speilrefleks. Ellers blir det veldig vanskelig.. Det fungerer også best med 50mm f1/4 (også f1/8).. Hvertfall et objektiv med stor blender! Du må også skru på manuell fokus, ellers blir det veldig vanskelig.

Du trenger :  Saks, teip, svart papp(jeg brukte svart papir, helt enkelt) og en kulepenn(eller en vanlig penn...)

Først tegner du en runding som er ca like stor som objektivet ditt..


Så klipper du ut, men det kom sikkert som en selvfølge. Haha.


Så klipper du f.eks ut et hjerte av formen du lagde. Du trenger ikke å ha hjerte. Du kan f.eks lage smiley, stjerne, firkant osv.  Hvis du er lat(som egentlig jeg er), trenger du ikke lage mer enn denne rundingen å bare holde den foran blenderåpningen. Men er ganskje kjekt å gjøre de stegene under også, så trenger du ikke å stå å holde på den ;-)


Så klipper du ut en remse, husk at den må være like stor som objektivet.. Har gjort mange feil før... Enten for liten, eller for stor..


Så blir den sånn her :


Og da blir bildene sånn her: Wallaa!


Ble skikkelige dårlige bilder, fordi jeg måtte på do, holdt en paraply og prøvde å fokusere samtidig...  meeeen la gå. Dere skjønte sikkert hvordan jeg mente. Orker ikke å forklare så mye, føles ut som at jeg kommer til å besvime snart. Hurraa.    Vil dere ha mere tips om fotografering, så bare si ifra!

Apps

Tenkte jeg kunne skrive en del apper til mobiler! Er alltid like gøy med litt tidsfordriv en gang i blant! ;) Har også fått en del nye tips til blogg-innlegg, så nuuuh blir det ordenltlig blogging fra meg igjen! Hihi. Skal være hos legen om en halvtime, og jeg ligger fortsatt under dyna, så får bli noe kjapt nå, så snakkes vi senere idag! Alle appene er forresten gratis.

Flickr - Ah, tidsfordriv hvis man kjeder seg! Får masse mye inspirasjon på en gang!

Unblock me - Avhengighetsspill deluxe... Har runna spillet på en uke, og nå har jeg begynt på nytt igjen. Haha

Tic-tac-toe - Tidsfordriv dette også ja.. Vinner aldri :(

Lyseste lommelykt - utrolig smart å ha, hvis man skal gå på et mørkt rom!

Cheer songs - Sove sanger!! Hører på de nesten hver kveld da jeg legger meg, sovner mye fortere da.

Skype - Kjekt å ha, snakke gratis med vennene sine!

Spotify - hør på musikk overalt! Kult!

Extreme Droid Jump - ikke spill dette, hvis du er en dårlig taper. Fml...

CheerXm1 - Noe for cheerleadere! Hør på sangmixer fra andre lag rundt om i verden og få inspirasjon. drit kult, egentlig.

Love declaration - Si "jeg elsker deg" på mange forskjellige språk. Random, egentlig.
I'm sick and tired of being sick and tired
Dette er den 3 gangen jeg faktisk tar bort ALT jeg har skrivd. Jeg klarer ikke å blogge. Jeg har masse å blogge om,men jeg klarer ikke. Det er en grunn til at jeg ikke blogger like mye som før. Jeg aner ikke hvordan jeg skal starte et innlegg, selvom jeg har mye å blogge om. Jeg klarer det bare ikke. Jeg føler at alle innleggene mine suger. OG det suger, det! Har veldig lyst til å ta bort alt dette også siden dette innlegget ble også dårlig.
Har mista en del lesere på bare 1 uke, pga at jeg ikke har blogget like mye. Og der stoppa det, nå aner jeg ikke hva jeg skal blogge om. Forresten så er jeg syk, så det er jo også supert!! Heh, nei.. Når jeg blir frisk igjen skal jeg ta meg sammen å gå ut i ny og ne, og ta litt bilder. Kanskje en photoshoot til og med. Så skal jeg også vise dere hvordan dere kan få hjerte-bokeh bilder uten redigering. Osvosv. Bare ikke idag. Så snakkes vi når jeg føler for det igjen. Håper det blir snart.

It's the person behind the camera

Aner serriøst ikke hvor mange kommentarer jeg har fått angående kameraet mitt de siste ukene. Har selv sagt det MANGE ganger, men neida. Folk spør uansett. Ikke negativt dette, altså! hehe. Tenker bare at jeg skal få oppklart dette nå, og litt om kameraet mitt og de linsene jeg har. Tenkte også å skrive både negative og positive sider om kameraet.

Kameraet jeg har er NIKON D3100. Det fikk jeg i førsten av Juni i år, og det er det første speirefleks kameraet jeg har hatt. Til dette har jeg Sigma 70-300 f.4/5-5.6(?) og Nikkor 50mm f1/8+ standarobjektiv.  Har også sol-greier til Sigma'en og et kamerastativ!Er så og si kjempe fornøyd med kameraet mitt, siden det tar veldig klare bilder, man kan filme med det, og man kan ta bilder ved å se på LCD skjermen. Det er heller ikke tungt, og heller ikke stort, noe jeg liker ganske godt! Det er et supert nybegynner-kamera, fordi jeg lærte meg instillingene og sånt kjempe fort. (Hvertfall jeg lærte meg det fort.)Og da hadde jeg aldri rørt et speilreflekskamera heller.
Det negative med dette kameraet er også en hel del.
Det tillater ikke autofokus på mange objektiver. Hvertfall ikke mitt Nikkor-bjektiv, som fører til mange uklare bilder. Kameraet tillater heller ikke trådløs fjernutløser. Hvis man skal ha det, må man ha en med ledning, noe som er dumt.
Hvis man har en høy iso, har også bildene en tendens til å bli veldig kornete. Kameraet kostet 3995,- så man får jo det man betaler for.Men som sagt, det tar trening. Hvis man ikke er flink til å ta bilder i det hele tatt, så sier det seg selv at ikke bildene blir like bra. Det trengs trening, kreativitet og feiling, som i alle andre ting. Blir ikke flink 1-2-3! Så er ganske fornøyd med min utvikling av fotografi, siden jeg begynte å interessere meg for dette for bare et par måneder siden. Selv har jeg lyst på et nytt, som tillater autofokus og trådløs fjernutløser. Men, får vel spare og er jo superduper glad i kameraet mitt fra før av ;-) hehe.Jeg anbefaler dette til både nybegynnere og andre! Hvis det er noe dere lurer på, er det bare å spørre meg!

In our busy world, we can give ourselves balance between thinking and feeling.Å, hei, glemte nesten at jeg hadde en blogg, igjen jeg! Var opptatt med å øve til en fremføring igår, og hadde ikke noe jeg kunne blogge om.  Heldiggvis gikk framføringa veldig bra, fikk faktisk en 5-, selvom jeg glemte halvparten av det jeg skulle si! Ikke verst, tror læreren liker meg, heheh♥♥ Tulla.
Må desverre skuffe dere med at det kanskje ikke blir så mye blogging i helgen heller, fordi Espen og Nicolay kommer til meg! Så da skal jeg tilbringe helgen min sammen med dem! Blir superkoselig!
Må også(!) takke dere veldig for de fine kommentarene dere skreiv til meg på forrige innlegg! Trodde ikke at det kom til å hjelpe, men det har det gjort! Ser allerede lysere på ting. Me guuuuustaa! Har ikke rørt kameraet på to dager, så måtte bli arkiv bilde denne gangen. Veldig fint, igrunn.
Nå må jeg hoppe i dusjen, også skal jeg spise bakt potet, naam!

Forresten: Hei fayes, du er superduperkul! fayfayfay...es.♥♥ 

"Behind my smile is everything you?ll never understand."

Jeg bestemte meg for å ikke skrive om dette, i og med at det er kanskje litt for privat, som mange folk vil kalle det. Dette er min dagbok, og jeg lagde denne bloggen fordi jeg ville skrive om livet mitt. Jeg har ikke skrivd noe ordentlig privat på lenge. Det er kanskje derfor alt dette har skjedd?
Kanskje derfor denne klumpen i magen har kommet? En klump som bare blir større og større, og vondere og vondere. Jeg tenker negativt 80% om dagen, og på disse 80% vil jeg gråte. Jeg er ikke lenger den jenta som smiler hele tiden. Ikke et ordentlig smil. Ikke en som ser positivt på ting. Nei, det er jeg virkelig ikke. Og jeg savner det. Jeg har fått meg en maske. En maske som skjuler alt det vonde. Bak hvert eneste smil, er det så mange tårer som prøver å presse seg ut. Jeg knekker sammen av hver minste ting. Bare noen sier noe til meg, som jeg er uenig i, ender jeg nesten opp i tårer.
Jeg tørr ikke å være meg selv lenger. Jeg sier unnskyld for hver minste ting. Jeg tar tilbake ting jeg sier. Jeg tørr ikke å gå for meg selv en gang. Jeg føler meg så dum. så teit. så taper. Noen ganger kan jeg havne i mine egne tanker. I mitt eget hode, som er tomt. Det finnes ikke helhet i noe lenger... Jeg låser meg inne på rommet mitt, og blir der nesten av dagen. Jeg tenker ikke på noe annet, enn på de negative tingene.  Jeg føler bare at jeg ikke er verdt det. Jeg føler meg ikke bra nok.
Hvordan klarer JEG å ødelegge hver minste ting? Når jeg er først er lykkelig, så klarer jeg å ødelegge den tingen jeg var lykkelig for. Jeg føler meg slem. Jeg er slem. Jeg bryr meg ikke lenger om ting. Jeg klager. Jeg sier ting jeg ikke burde si. Jeg ødelegger. Det må være noe som gjør at folk misliker meg, noe som gjør at folk kaller meg stygge ting. Noe som gjør som at jeg blir ødelagt?Jeg vil så ordne opp i alt. Men jeg vet ikke hvordan. Jeg vet ikke en gang hvor jeg skal begynne, fordi jeg har ødelagt så mye. Det er så mye jeg har ødelagt at jeg ikke vet alt en gang. Jeg får ikke ordnet det opp, uansett hvor lei meg jeg er for det.  Jeg får venne meg til å leve med det. Alt jeg har ødelagt. Fortiden. Alt jeg har gått gjennom. Og folk sitt syn på meg. Jeg får lære meg å leve med det. Fordi sånn forblir det.
Værsåsnill, ikke si at dere vet åssen det er, fordi dere er ikke meg. Dere vet ikke hvordan det er. Dette var ikke et innlegg for at folk skal "trøste" meg. Dette var et innlegg for at jeg må få det ut. Det er ingenting som hjelper nå.

Q&A, part 1

Går du fortsatt på cheer?
Jepp, det gjør jeg! Slutter til våren, så får nyte mine siste måneder med cheerleading. Hehe.

Hvordan går det med deg?..Sånn har du det bra egentlig?
Tja, kommer vel ann på. Noen ganger knekker jeg sammen av hver minste ting. Men ellers smiler jeg.

Har du søsken ?
Ja.

Hva er du er mest glad i ?
Her klarer jeg vel egentlig ikke å velge en ting. Men en ting er å gå lange turer. Helst på en sen sommerkveld(+ natt). Ta bilder. Ligge å sole seg og høre på musikk. Slappe av. Og å ligge under dyna i et iskaldt rom.

hvor lang tid bruker du på bloggen hver dag ca?
Spørs. Alt fra 1-3 timer. Kommer ann på hva jeg orker og rekker.

Er du fornøyd med leserne dine?
Super fornøyd! Herlige alle sammen.

Målet med bloggingen?
Komme på 1plass på topplisten....... OK, tulla. Vise bildene som jeg tar, og ha et sted å skrive. Der jeg kan være meg selv, og være åpen. Mitt sted. Der jeg bestemmer.

hvilket fotoutsyr har du, og redigeringsprogram?
Skal lage et innlegg om dette senere, men her ser dere litt av det.


Er det noen spesielle blogger du er inntisert i ? 
Skal lage et innlegg om det senere tenkte jeg.  

Hvem er din allerbestevenn?
Vilde.

Kan du legge ut klasse bilde deres?
Nei.

Hva driver du med i fritiden ???
Jeg går på cheerleading! Hvis du mente det på den måten? Haha. Ellers driver jeg med blogg og en hel masse lekser og skole greier.

Hvilket kamera har du?
Nikon D3100. Lager et innlegg om dette senere, i og med at så mange spør.


Hvilket program redigerer du bildene dine i? Hvis det koster penger, hvor mye og hvor kjøpte du det? :)
Photoshop CS4. Er så teit, så har lasta ned en prøveversjon av den på internett, helt gratis. Vet heldiggvis om en som har det, så har lyst til å spørre han om han vil legge den inn på dataen. Er et must når man har blogg. Heh.
Når prøveversjonen er over, går jeg tilbake til gamle, dårlige Gimp. Fml.

Hvor kjøper du klærne dine?
Eh. Wow,Vanskelig spørsmål. Det blir vel Bik bok, gina tricot, cubus, lindex, H&M+++.. Og Monki, men der har jeg ikke vært å shoppa på snart et år. :(

Hvilke blogger leser du?
Lager et innlegg om dette senere.

hva er snitte ditt ?
Vil jeg helst ikke si, i og med at jeg synes det er litt dårlig. Men men, har enda litt tid til å komme opp en karakter.

hva vil du bli når du blir stor ?
Aner ikke. Helsesøster, noe med barn, noe med mennesker, fotograf, frisør, makeup artist. Eller kanskje jeg bare skal begynne å jobbe på Maccern? Yeah! Det var et smart forslag!

er du forelska i noen ? hvem?
Njoa. Kanskje littegranne? :) Aldri i livet om jeg sier hvem.


Atm.lol.

Svarte på noen av spørsmålene fra spørsmålsrunden. Husk at du fortsatt kan spørre her(!!!). Trenger masse spørsmål. Hvis jeg får mange fler spørsmål, svarer jeg på videoblogg, så bare å kjøre på, hvis dere vil ha videoblogg.
Har også fått en del idèer til hva jeg kan blogge om. F.eks hvordan redigere bilder, hvordan få hjerte bokeh, hvordan ta bedre bilder, hvordan bli en bedre blogger. Vurderer også på om jeg skal lage et gratis design, siden folk liker mitt å godt? Hm. Får ta det som det kommer. har ikke så god tid til å blogge, må gjøre ferdig engelsk lekser til imorgen. Fml fml fml fml.  Hva vil dere? Skal jeg gjøre det jeg skreiv over?

"It's so hard when I have to, and so easy when I want to."Åh, endelig er det helg! Skulle gjerne ha gleda meg veldig, meeeen. Vi skal i konkurranse den 27 november, så vi skal ha en treningsleir hele helga også. Hadde det jo forrige helg også. Har ikke slappet av ordentlig på snart 3-4 uker. Og det er slitsomt det. Men men, practise makes perfect, right?
Senere ikveld skal jeg dra å se på Paranormal Activity 3, noe jeg har gleda meg leenge til! Er 100% sikker på at jeg ikke kommer til å klare å sove ikveld. Og imorra kveld. Og i overimorra kveld. And so on. Slang forresten med et superfint bilde av meg, heeh.

Hvis jeg rekker, skal jeg forhåndslage noen par innlegg, så jeg får lagt ut imorgen. Hvis ikke jeg blogger i helga, er det nok fordi jeg har glemt. Noe som er mest sannsynlig. Heh. Kos dere masse i helgen!! Det skal nemlig (ikke??)  jeg!
edit: får ikke blogget. unnskyld! får heller ta en del bilder.

"Start every day with a smile and get it over with."

I det siste har jeg fått så mange fler lesere og ikke minst kommentarer! Bare ved at jeg går inn på bloggen og leser kommentarene jeg får av dere, setter et smil på meg. På dårlige dager kan jeg bare trykke inn på bloggen min, og dagen blir plutselig 5 ganger bedre. Jeg får egentlig ikke takket dere nok over hvor snille dere er mot meg, som gir meg positive kommentarer hele tiden! Har lyst til å gi alle sammen en stor bamseklem, egentlig....   Ble ukens blogg på denne bloggen for en uke siden, og nå er jeg ukens blogg på denne bloggen! Hvor koselig er ikke det?! Det er alt dette som øker både foto- og blogglysten min veldig masse!

På denne bloggen som jeg snart har hatt i 2 år, har jeg bare fått rundt 5-6 stygge kommentarer. Har hørt mange blogger snakker om stygge kommentarer hele tiden, og jeg fatter ikke hvordan folk klarer å skrive noe så fælt til folk. Heldiggvis har jeg bare snille og søte lesere som bare kommenterer fint, noe jeg er kjempe takknemlig for! Prøver så godt å være en bra blogger, og håper jeg klarer det også? Ikke vet jeg, det får være deres syn!
Selvfølgelig tar jeg imot både ris og ros, og hvis det er noe dere vil jeg skal bli bedre til, så har dere sjansen nå! f.eks mere outfit, mere konkurranser, mere blogg vs blogg'er eller mere videoblogger? Har hatt en del blogg vs blogg'er og konkurranser, men jeg glemmer det bort, noe som er kjipt.

Forandring på designet

Følte jeg trengte å endre på designet, og jeg er super fornøyd! Er ikke helt ferdig enda, men har sitti i nesten 4 timer, så jeg har et stort behov for å gå på do nå. Heeeeeh. Blir bedre blogging imorgen..Hva synes dere?

Tur-retur: Oslo!

Vært en kjempe hyggelig og morsom dag idag! Har både ledd som at jeg har holdt på å tisse på meg(ehe), og kjeda meg så fælt at jeg har holdt på å sovne.
Hadde jo også med meg 500 kr som jeg kunne shoppe med, siden jeg trengte en del ting. Og da jeg kom til kassa hadde jeg bare tydeligvis 110kr på kortet. Så det var jo fint. Fikk ikke kjøpt en eneste ting, utenom en hel haug med mat. Matmons????? Har også blitt plaga hele veien fram og tilbake av de to greiene på det første bildet. Haha, fml.
Som sagt har det vært en kjempe koselig tur, kunne gjerne dratt på shopping-tur med Silje og Philomena en annen gang også. Lo vel mer enn vi snakka. Nå skal jeg hive i meg noen vafler, før jeg stuper i senga, er stup trøtt. Skjedd noe spennende hos deg idag?

Jeg er forelsket
Fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin sang, herreguuuuuud. Måtte bare dele den med dere, er helt forelsket. Den her er så mye bedre enn kjærester. Ok, kødda. Har hørt på den uendelig mange ganger idag, blir aldri lei. Skal laste den ned til mobilen min nå faktisk, så har jeg noe å høre på på veien til Oslo imorgen. Heh..

BrbWups, glemte at jeg hadde en blogg, heh. Har ikke fått blogga, pga jeg har trent hele helga, vært på legevakta, og har vært opptatt. Men nå er jeg endelig tilbake, og har ikke like mye skolegreier denne uka som forrige, så blir bedre blogging utover, ohyeah. (utenom helga, som er treningshelg igjen, fml)
Vi skal forresten til Oslo imorra med noe skolegreier, noe jeg gleder meg sykt til, i og med at vi får tid til å gå litt fritt, som da betyr shopping(og maccern!!!!!!). Uten penger, ehe. Whatever, Oslo er yndlingsbyen mitt, så, ja. Tar med kameraet, så hvis jeg er flink, slenger jeg inn noen bilder imorgen her. Minner meg faktisk på at jeg må lade kameraet nuu. Hvor er din yndlingsby i Norge, og hvor?

Kosekveld
Tenkte dere bare skulle høre ifra meg og vite at jeg lever, lol. Nååå stikker jeg og Philomena ut littegranne å tar bilder, så blir det kosekveld med masse godteri, film og god mat med Fredrik og Philo! gleder meg. Kanskje blir blogging, er ikke helt sikker enda. Må kjappe meg, hejdå! Skjer hos deg?

Spørmålsrunde

Kjører i gang en spm-runde, siden jeg ikke får blogget så mye. Vær så snill å spør om noe som er interressant a, ikke sånn "gul eller rød? pizza eller taco?".. Ingen leser det uansett. Avslutter denne en eller annen gang, om ikke så alt for lenge. Om jeg tar på videoblogg vet jeg ikke enda. Woop woop, lekser venter.


prøvde meg på en annen redigeringsmåte, derfor det er litt..... fail.

Outfit 111011
Jakke Gina Tricot Sko Eurosko/Dinsko Strømpebukse ??? Shorts H&M Genser H&M

Det øverste bildet ble kanskje ikke det fineste av meg, men skyld på philomena som ikke klarte å fokusere TILOGMED med autofokus. Haha. Neidaaaa. Tror det kommer til å bli en del outfitbilder fremover, siden jeg prøver å få en bedre stil, pluss at jeg har funnet et bra sted å ta bilder på. Liker!

Ellers idag har jeg vært så opptatt med å gjøre lekser, så har glemt bort bloggen. Kan ærlig si at jeg gruer meg VELDIG til vgs, hvis det er mer lekser der, enn i 10ende?  Eheh. Tror det heller ikke blir så masse blogging imorgen, fordi jeg har både fremføring og prøve på Torsdag, og en fremføring på Fredag. Må også fikse et design og lære meg ferdig en sang på piano. Og trene. Skal trene fra fredag-søndag, og neste helg fra lørdag-søndag. Fint liv. Nå nevnte magen min nettopp at jeg har glemt å spise siden klokka 11...           Hva synes du om outfitet?

Menneskets beste venn

Tenk at jeg aldri får sett deg igjen. Aldri kose med deg. Aldri høre bjeffet ditt. Bare ved å vite at jeg aldri kommer til å møte deg, sårer meg. Vil bare felle en tåre, men uansett hvor mye jeg kommer til å felle, så kommer ikke den følelsen til å bli borte. Du vil bli husket, for alltid. Rip Bella, 07.10.2011.

                                       You never know what you have until you lose it, and once you lose it, you can never get it back.

Skoleflink

Idag orka jeg rett og slett ikke å gå på skolen. klarte ikke å røre på meg på morran en gang. Det suger, fordi jeg må noe viktig, så vet ikke hva jeg skal gjøre.
Men i og med at jeg har 2 prøver, 1 fremføring, 1(2?) innlevering(er) denne uka, pluss trening og andre lekser, så får jeg jo litt tid til å drive med dette nå.  Får vel kanskje begynne jeg nå, før jeg mister helt lysten til det. Så vi snakkes senere idag! Er du en av de heldige som har ferie nå?

Forresten glemte jeg å nevne Sindre i innlegget på båten, så han ble kjempe lei seg stakkars, begynte å gråte å greier. haha! neida. Fornøyd sindre?

1234

Ville bare si at jeg kjeder meg. Og er dritsur på pianoet som ikke vil lage de lydene jeg VIL ha.. og neei, det er ikke jeg som trykker på feil tast, helt dum eller? Heh. Fortell meg noe morsomt!

Innkjøp 06102011


H&M

ufokusert, blæ. H&M

H&M

H&M

H&M og New Yorker

Husker desverre ikke pris, siden jeg er glemsk.  Kjøpte forresten 1 svart basic topp og en svart topp som den øverste også, men orker ikke å ta bilde av det. Dårlig blogger, yep. Husker ikke om det var alt jeg kjøpte en gang, men hei, jeg er ikke i form, så orker ikke så mye. Heh, kjempe kult! Hva synes dere?

Hjemme igjen

Har du noen gang hatt den følelsen av at du vil at tiden skal gå sakte, for at du ikke vil hjem. Og når du har kommet hjem, savner du det så fælt at du har lyst til å dra tilbake? Akkurat SÅNN har jeg det nå.  Har hatt en kjempe koselig tur, og fått meg mer enn nesten 10 nye venner, noe som er kjempe koselig!
Har tilogmed vært med på at en dame som jobber på båten kommer bort og sier at jeg har så fint hår++, og en random dude fra tyskland som spurte om jeg var Hanna Montana, WTF? 
Definitivt en båt jeg anbefaler dere andre å ta!


ikke missforstå klæra,men vi bare bytta overdel.


Dette innlegget skulle bli kjempebra med masse masse bilder. Men neida. Både redigeringen og hele innlegget sugde. Orker ikke endre, er syk. Så, tar det en annen gang. Unnskyld. 

Forandring fryder

Her er resultatet fra klippinga. Litt dårlige bilder, der man ikke ser det så bra, men. Kan jo fortelle at jeg har tatt ca 10 cm, hvis ikke littegranne mindre, så nå har jeg til over puppa. Før hadde jeg til 3-4 cm over navelen. Har også klippa luggen ganske kort, så den begynner på nesa. Liker! Forandring fryder, ja! Ble kjempe fornøyd selv, men spørs jo hva dere synes?

Forresten, noe jeg ikke har nevnt til dere, er at imorgen skal jeg være med på Color Fantasy båten, og over til Tyskland å shoppe. Desverre kommer jeg ikke hjem før på Lørdag, og får ikke blogget til da. Det suger, i og med at statistikken har økt som bare det i det siste. Meen, skal prøve å få lasta ned en blogg app til mobilen, så jeg får blogga. Lover ingenting, men isåfall vet dere det!

Livet er herlig!

Åh, livet er så herlig atm! Er jo også en del nedturer, men herregud, jeg smiler mer enn noensinne! 
Selvtilliten har kommet tilbake, jeg har blitt mer positiv, jeg har også fått en hel haug med blogg-inspirasjon, og hva jeg kan ta bilder av etc. ++. Også har jeg funnet et ny måte å redigere bilder på! Morsomt. Har også funnet ut litt ting jeg kan ha på rommet, etter jeg har ommøblert. Og idag skinner solen også! Tror jeg da, ser hvertfall sånn ut? 
Så skal jeg også endre litt på designet mitt, for at det skal bli litt mere søtt. Gleder meg til å få en så mye bedre blogg!  Skal forresten blogge minst 2 ganger om dagen, hvis jeg får mulighet.

Nå straks kommer kusina mi, som skal klippe meg! Æ, vet jeg kommer til å angre så sykt på at jeg klipper av det lange håret, men må man, så må man. Skal hvertfall endre fasong på det. Gleder meg, men samtidig gruer meg for å se hvordan resultatet blir. Kryss fingrene med meg for at blir bra!  Har du det bra?


Hastverk er lastverk

Ikke at jeg egentlig vet hva det betyr, men la gå.... Jeg er virkelig flink til å ta ting i siste liten. Herregud! Satt å slappa av, så fant jeg ut at toget går om litt under en time. En time er kanskje mye, men når håret mitt hater meg idag, og jeg må blogge, og redigere bilder, og sånn, på ca tre kvarter, da går tiden kjapt. Blæ!
Hvertfall så er planene idag å dra til Th, også skal jeg på kino med Philomena og broren hennes ikveld å se Jonny English Reborn. Gleder meg masssee! Så blogger bedre imorgen, eller ikveld, når jeg kommer hjem.  Kom forresten på aat jeg har glemt å spise også. O-M-G.  Hva skal du idag?


"The longer one is alone, the easier it is to hear the song of the earth."

- Robert Anton Wilson
"Face the facts of being what you are, for that is what changes what you are."4 bilder av så og si 300 bilder som jeg har tatt av Philomena idag! Vært en kjempe fin dag. Vet forresten ikke hvorfor det ble dårlig kvalitet på de to siste. Skulle egentlig stå opp klokka 11, men av en eller annen grunn våknet vi ikke før litt over 1. Vel, jeg tror kanskje grunnen er at vi så på alt fra svømmende hamstrer, til "morsomme" katter på youtube helt til halv fem på morran.. Hehe...
Kommer til å komme mange mange flere bilder fremover, i og med at jeg har litt lyst på en mer fotoblogg! Nå skal jeg fortsette å se på en tysk film, som jeg ikke skjønner bæret av, så snakkes senere!

It's friday, friday

Endelig er det både helg og høstferie! Har vært en sykt slitsom uke, men helddigvis har jeg noen dager å slappe av på, før skolen begynner igjen. Blæ! Var ganske trist å si hade til alle de søte små barna idag ja, noen gråt til og med, fordi jeg måtte dra. Tna. 
En ferie menes jo også med at jeg blir bedre til å blogge! Gleder meg, har bestemt meg for hva jeg skal endre på på bloggen etc. Liker. Har også ommøblert rommet idag, og jeg er kjempe fornøyd! Nå trenger jeg bare å kjøpe inn små ting når jeg er i Tyskland, så er alt supert. Gleder meg enda mer! 
Nå har jeg besøk av broren til Philomena, så skal jeg vel sove hos hu idag? Wups, kom visst på at jeg må lade kameraet jeg.... Så, ja, snakkes vel mer imorgen! Har du ferie nå?  
 

ArbeidsukeNoe jeg kanskje ikke har fortalt dere, er at jeg driver med arbeidsuke nå! Jobber 7,5 time hver dag, altså normalt fra 9-16:30, noe som er SKIKKELIG slitsomt. Hvertfall siden jeg jobber i en barnehage fra unger fra 1-3 år.
Er jo egentlig ganske morsomt, men samtidig kjedelig, siden jeg ikke vet hva jeg skal gjøre hele tiden, heeeeehe. Har også fått meg en liten kjempe søt favoritt-unge da, som jeg såvidt klarer å gå fra. Kommer til å bli vanskelig etter denne uken hvertfall! Er jo søtt når jeg ikke får lov til å gå fra hu, og når jeg gjør, så gråter hu. tnaaw, savner henne. Ok, klisje.
Det er også derfor jeg ikke har blogget så mye, fordi jeg ikke har kommet hjem før halv fem, og har vært kjempe sliten. Heldiggvis er det snart høsfterie! Men brb, tangerudbakken, snakkes når jeg ikke er så sliten! Har du arbeidsuke, har du hatt, skal du ha?
 

Hår, hår og litt mer hår
Nå håper jeg dere skjønner HVORFOR jeg en fin dag skal klippe av meg alt det stygge fuglereiret aka slitt hår.. Gleder meg egentlig veldig, selvom jeg komme til å angre sykt også. Men men, la gå, det vokser ut igjen. Kommer ikke til å bli så veldig mye hårsnakk frem over, før jeg får klippet meg, så skal spare dere for det. Fant også ut at redigeringen på de tre bildene ble HELT forskjellig, men jeg er trøtt, så orker ikke å fikse på det. Har du slitt hår?

Nature #1

Gikk en liten tur med Philo igår, og tok en del bilder. Det var ikke alt for kaldt heller. Deilig. Skal ta masse natur-bilder, og høst-bilder i kommende tid. Gleder meg, selvom det kan bli kaldt til tider. Skal også ha en photoshoot så snart helgen kommer. Gled dere!

Let me see your peacock!En video jeg nesten tissa på meg av latter igår! Morsom! Har sikkert sett den 3-4 ganger allerede, og høres like dumt ut hver gang jeg ler av den. Heh, what a beautiful life!
I og med at jeg er så dårlig til å oppdatere denne bloggen, tenkte jeg å komme med litt mer bilde innlegg, og video innlegg. Outfit kommer senere idag!   

The worst things in life come free to us

Jeg er pysete

Jeg har så lyst til å  klippe håret! Å, er så lei det håret jeg har nå. Er både slitt, og.. har hatt den samme hårfrisyren i snart 2 år. Det er kjedelig det!
Har lyst til å klippe meg kanskje sånn 7-8 cm. Er ganske mye, men da får jeg bort alt det slitte, noe som er ganske smart, right?  Men så pysete som jeg er, tror jeg nesten ikke at jeg tørr. Er så redd fro at folk skal synes det er stygt, selvom det er jo jeg som skal "bære det"(lol). Heldiggvis, så vokser håret mitt kjempe fort! SÅ der har jeg faktisk noe å være glad over. Kan vokse opp til 5 cm på bare 2-3mnd, så det vokser jo ut etterhvert igjen!
Jeg er jo liksom kjent som den jenta med langt, 'fint" hår. Også skal jeg klippe det? Nei, jeg vet ikke om jeg tørr jeg....? Hva synes dere? Synes dere jeg burde? Eller ikke i det hele tatt? Vær ærlige nå, takk!

Jeg trodde det var innsiden som gjaldt?

Hva er det som egentlig skjer med verden? For hver dag som går, blir synet på et såkalt "perfekt utseendet" bare sterkere og sterkere. Det er så leit at minst 90% av verdens befolkning bare går etter utseendet. Såklart er det folk som faktisk går etter personligheten, men det er alt for lite, synes jeg.
Det er virkelig ikke rart folk får dårlig selvtillit, når det perfekte utseendet, som alle ønsker seg, er å være fin og slank, fin hud, fint hår, alt som egentlig det ikke finnes noe "feil". Hvis man har en kvise for mye, noen kg for mye, litt for slitt hår, og ikke det utseendet alle ønsker seg, blir man kalt "stygg".  Men hvordan kan man bli kalt stygg, hvis man ikke vet hvordan personen er inni, bare utenfor...? Jeg er kanskje ikke den rette som skal skrive om dette, i og med at jeg har dårlig selvtillit, og bryr meg om utseendet mitt.

Men dere, tenk så fin verden hadde vært, hvis ingen hadde brydd seg om utseendet, og folk hadde faktisk klart å blitt bedre kjent med alle sammen.. Da hadde man ikke trengt å verken sminke seg, bry seg om hvordan man gikk, eller hvordan man er. Da kunne man smilt, og vært stolt over den man er. Men det kan man visst tydeligvis ikke idag.
Jeg prøver å ikke tenke så mye på utseendet, fordi de mest ekte personene blir kjent med meg som person, ikke bare utseendet. Hvis noen synes jeg er stygg, får de bare synes at jeg er stygg. Hvorfor skal jeg bry meg, når de ikke vet hvordan jeg er, en gang? Det er jo ikke verdt det, uansett.
Desverre vet jeg om alt for mange som tenker sånn "oi. Ho/han var rar.. Æsj. Ho/han gidder jeg ikke å snakke med". Og jeg sier bare: Skjerpings! Det er VI som ødelegger verden, med å  bare bry oss om utseendet.
For å vise at jeg egentlig ikke burde bry meg om hva folk synes om meg, og for å irritere noen av dere, legger jeg faktisk ut et bilde av meg. Sminkefri.

               Jeg kan sammenligne dette som mennesker og bøker. Hvis man ser en fin bok, vil man lese det som er inni. Hvis ikke, bryr man seg ikke om den.

Innkjøp 120911


Bukse Gina Tricot, 199,-     Singlett Bikbok 199,-

Skjerf Gina Tricot 149,- Genser Carlings 199,-

Bukse Gina Tricot 199,- singlett HM - husker ikke..

Tskjorte Carlings 3 for 99,-

Tskjorte Carlings 3 for 99 ,-

Kjøpte også en singlett til på Carlings, og en skjorte, men ble desverre ikke bra bilder av de. Kjøpte også litt undertøy ++, men det synes jeg kanskje blir litt for privat å legge ut? Er kjempe stressa, så beklager en gang til for dårlig blogging og dårlig bilder! Må stikke å fikse meg, skal dra på trening om ti minutter. Sliter? Hehe, neida. Hade! Hva synes du om innkjøpet?

Min helgDet skulle nesten ikke vært LOV å være så dårlig blogger som meg i helgene, og jeg beklager for det,  - men jeg har fått gjort så mye! Har vært på filmkveld, shoppa, vært på overnatting ++. Skulle egentlig legge ut bilder fra helgaa, men endte bare med dette bildet over. Det er søndag, og det er da kose-klær er på, uten sminke og håret i en dott, eller løst da. Som over. Deilig!
Jeg hadde tenkt til å slappe av hele denne dagen, men siden jeg og Philomena fikk et kick ista, skal vi straks ut å jogge noen km. Så skal nyte de siste timene av helga jeg nå.  Heh. Kommer innkjøp* ikveld, staaaay tuned! ;-) Hvordan har din helg vært?

C-h-e-e-r-!

Idag har Philomena og familien hennes vært her, og vi har kost oss kjempemasse! Etter en energi-drikke, fikk vi såklart en del energi, så vi tenkte vi kunne så og si trene litt. Så det endte rett og slett med styrke, tøying, og littegranne partner-stunt. Ikke at alt ble så vellykket, i og med at jeg tøya (les: litt for mye) igår. Så, nå gleder jeg meg virkelig til å gå på et shopping senter imorgen, så støl jeg er. Hah!
For de nye leserne mine, som sikkert ikke vet det, så går jeg faktisk på cheerleading! Skal faktisk være med på en konkurranse om to mnd! Me gusta.       Nå setter jeg og mamma på en film, så skal vi kose oss resten av kvelden, så får kjappe meg. Kos dere resten av kvelden! Hvilken sport går du på? Og, hva har du gjort ikveld?og ja: jeg vil på forhånd si at jeg VET jeg bøyer ryggen ++ på noen av bildene. og jeg VET at jeg har veldig fine sokker idag. og vær så snill til de pervo grisene der ute; glem det ;-)

Vet du dette?

...Jeg plystrer.. veldig ofte. Så og si hele tiden - selvom jeg har en dårlig dag. Da plystrer jeg faktisk mer. 
...Jeg kan sjekke klokka på mobilen opp til 3 ganger, for så å glemme igjen hva klokka var.
...Jeg fryser hele tiden. Jeg synes det begynner å bli kaldt når det er rundt 20 grader ute eller inne.
...Jeg misunner helt blonde, eller helt brunetter. 
...Jeg ler.. veldig ofte.  Litt for ofte noen ganger.
...Har ikke hjerte til å drepe krypdyr. (unntak: FLUER......)
...Jeg har veldig sær humor, og kan sitte å se på barnetv og le meg ihjel. Ikke at dette skjer ofte, men!
...Jeg liker gutter som blogger, gjerne fotoblogger.
...Er veldig utålmodig, selvom jeg SKAL klare det, ingen får ta over.
...Jeg tar veldig lett til meg ting.
...Jeg frykter døden.
...Jeg er overtroisk. Jeg tror på så og si alt.
...Er veeldig usunn. Jeg spiser godteri nesten hele tiden.
...Har veldig små ører. Vil ikke nevne hvor små de er en gang.
Din tur! Noe rare ting med deg?


merk: tennene mine er virkelig ikke så gule som de ser ut som. takket være fokuset og redigeringen ble de sånn. Kleint.

20:49

Unnskyld for sen blogging, men jeg har nesten vært opptatt i hele dag. Det er ikke ofte man hører fra meg, det! har nemlig vært å kjøpt alt i en matbutikk(var hvertfall ikke langt unna!!), har lagd middag, også har jeg vært så flink å tegne! Har nemlig et lite prosjekt som jeg vil kalle det på skolen. 
Har masse jeg kan blogge om evt. imorgen, og de neste kommende dagene, så gled dere! Alt fra dikt-innlegg og til mine meninger.   Skal kose meg ferdig med min kakao jeg nå. Digg.  Liker du kakao? 

hits