Foto

stygge blogg

blogg vil ikke samarbeide, blogger mer senere. kan ikke kommenteres

sjokolademousseFått meg en ny favoritt idag, nemlig daim sjokolademousse! NAM ♥♥
Kommer sterkere tilbake på bloggen imorra. 

jeg savner degDet er snart et år siden du gikk bort fra oss. Det er snart et år siden jeg så deg sist. du er fortsatt i tankene mine ♥ 

Min kjære bella var veldig syk og gikk ned masse kg i fjor. Ifjor sommer da jeg sist så hu var hu veldig tynn og dårlig. Hu var rett og slett bare skinn og bein og  hu klarte ikke så mye. Jeg husker at det var DA, etter mange år, at jeg følte at jeg og hu fikk et godt bånd. Og det er fælt å tenke på at den gangen visste jeg ikke at det var siste gangen jeg så henne. forresten: legg merke til hvor mye hu gikk ned på 1 år på de to  nederste bildene... hehe søøt!

naturen er fincornflakes

Hehe, sunne meg  Og flinke meg! Har fått lastet ned photoshop cs6, så nå har jeg hele versjonen! Wii, lykke! Kjenner jeg meg rett så kommer den til å slutte og fungere om noen dager. Skjer alltid noe feil når det er Line som står bak sånne ting. Jaja, da får jeg bare vente til jeg skal til pappa i Juli, så fikser han det for meg, forhåpentligvis. Hva spiser du idag? Noe spesielt tema eller noe dere vil lese om idag?

blomster er alltid fine

grønn naturEr tre av bildene jeg tok når jeg var ute med Silje idag! Det var vel de eneste som ble fine av naturen også. Klarer VIRKELIG ikke og ta bilder av blomster og sånn lenger. SÅ fin overskrift til og med, naturen pleier jo å være blå:P
Tusen takk for de oppmuntrende kommentarene forresten! Alle dager er ikke bra, men dagen ble mye bedre etter kommentarene deres og en prat med kjæresten i telefonen. Hehe. Håper dere har hatt en fin dag idag :) 

skal jeg lese bloggen din?Trenger litt inspirasjon og elsker å finne nye blogger så legg igjen en kommentar i kommentarfeltet, så besøker jeg bloggen din og legger igjen en kommentar til deg også! Nåå skal jeg sette på en film med mamma, vi snakkes  Ønsk meg lykke til på matte eksamen imorra a! Gruer meg helt sykt. hihi

pink loveselvportrettGod 17 mai til dere alle! Håper dere koser dere idag :) Spis maassse is, kaker, godteri og pølser! Det skal hvertfall jeg!!

går aldri lei bærNaaaammmm! jeg klarer ikke å spise godteri for tiden, så jeg spiser bær isteden jeg.. Spist jordbær siden mandag, meeen det skader vel ikke, det er jo sunt:):)... forhåpentligvis.
Har enda ikke funnet ut hva jeg skal ha på meg imorgen.  Jeg liker ikke å gå i kjole, så får vel heller bare finne meg en fin shorts eller bukse og en fin overdel. Hvis ikke blir jeg nok bare hjemme i senga med stygge chilleklær og griner meg ihjel mens jeg trøstespiser med is. hehe, neida....... joda. Skal du bruke bunad eller kjole imorgen?

flowers


vet ikke helt hvem jeg likte best, hvem likte du best?

In the forest, part 1


Okeeei, har heeelt hjernesperre for hva jeg skal skrive. Ost og kjeks står på bordet, så nå skal jeg kose meg! Kos dere i kveld dere også.♥ Hva synes du?

Mine favorittbilder tatt av meg


 Alle bilder er tatt med Nikon D3100 og Nikon D3000 + sigma 70-300mm, Nikon 50 mm f1/8 og Nikon 18-55mm.(hvis noen lurte!)

Har sett gjennom en hel haug med bilder nå! Savner sommer og sol! Er ganske fornøyd med disse bildene over! Er mange andre og, men følte ikke for å spamme ned bloggen min med bare bilder. Haha! Kan sikkert lage en del 2, hvis dere vil? Nå må jeg slappe av, har migrene til 1000. :(  
 

Versace Bright CrystalFikk meg en ny parfyme mens jeg var i Tyrkia for bare 200 kr! Tror den kan koste opp til 800 kr i norge og sånn, så er kjempefornøyd! Elsker lukta også. Definitivt min favoritt nå! Hvilken parfyme har/bruker du?

I'm not telling you it's going to be easy


 
I'm not telling you it is going to be easy, I'm telling you it's going to be worth it. 

WorthlessI love to go alone in the forest. Because it's the only place I don't feel that I'm worthless. Goodbye reality, hello freedom.Pictures from the shoot
NIKON D3100 + sigma 70-300

Det var så og si 6 bilder av 300 som vi tok. Alle ble ikke like brae, og noen ble bare... Ja. Alle er også redigerte! Har tenkt til å begynne å redigere bilder igjen! SO. Hva synes du om bildene? Favoritt?


hits