Hverdag

for en dårlig dag

Våknet opp til SOOL og tenkte at denne dagen kom til å bli bra. Alt er jo såå fint ellers.  Den tanken ble kjapt borte når jeg først sølte ut 2 glass med brus både på gulvet og i senga. Men ikke nok med det, jeg har brent meg med rettetanga, jeg har prøvd å spille inn en videoblogg hvordan jeg krøller håret mitt, selvfølgelig ble det ikke bra i det hele tatt. Dreiv med et blogginnlegg i en time ista, men blogg og internetten ville ikke samarbeide. Jeg har også fått hentet fjernutløseren SOM SØREN MEG IKKE FUNKER!!!!!!!!!!!!! EGHWIUG-herGHERWIG hei :( jeg er så sur og sinna og deppa og blæ. Prøvd med fjernutløseren i en time og den funker søren meg ikke.. Vil nesten gråte. 1000 kr bortkasta.

Trenger virkelig deres hjelp nå. Er det noen som har COMBI TF til Nikon(d3100?) som kan hjelpe meg? PLEASE?

bursdagsgaver Har hatt to superbrae bursdagsfeiringer nå! Skal feire bursdagen min en gang til etter jeg har vært i bosnia siden ikke alle fikk kommet idag. WUHU!  Tenk så fin verden hadde vært hvis vi hadde hatt bursdager 5 ganger i året!!!!!   Er bare 15 dager igjen til bursdagen min nuuh ♥ Har flytta en tv ned på rommet mitt nå, så nå skal jeg spille resten av kvelden, tipper jeg. Tynneste flatskjermen ever, lover!!!!!!!!........... hvis vi ser borti fra de 40 cm'erne som står ut fra tv'en bak.. hehee.... 

bestilt


arkivbilde fra ifjoor

Igår feiret jeg bursdagen min som var veeldig koselig. Deretter ble jeg med Armin hjem og nå skal jeg straks hjem igjen.
Folkens!!!! Jeg har bestilt med fjernutløser til kameraet! WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII  sier jeg bare. Ventet på dette i maange måneder og endelig er den snart her. Håper det serriøst er verdt den 1000 lappen ass. Forhåpentligvis kan jeg ta den med til Bosnia også. Skjeera?

fin morgenVåknet opp med at solen skinte inn gjennom vinduet.. Heerlig! Føler egentlig på meg at denne dagen kommer til å bli ganske fin og avslappendes på samme gang. Er deilig å ikke ha noen planer i det hele tatt. Jeg har forresten fått meg en ny favoritt igjen.. Nemlig iskaffe!! Så herlig med en kald iskaffe i den varme solen, hihihi. Hva er dine planer for dagen da?

skaff deg et liv

Ble frisk for to uker siden etter å ha vært syk i nesten to måneder og nå er jeg syk igjen. KAAAAARMA. Tar nesespray 5-6 ganger om dagen og hoster. MEN det værste av alt. JEG KAN IKKE LE. Jeg er så hes at det stopper opp så jeg sitter bare her og uler som en lost hund av noe slag. Litt rart å bli forkjøla når det er sommer? Jeg forbinder forkjølelse når det er vinter. Vil ta masse bilder, men orker ikke å lade kameraet. Skal skaffe meg et liv snart....... Bare ikke idag. Er forresten ikke en pukkelrygg jeg har, men et skjerf. hvis noen ville lure

filmkveld

Nå er jeg sykt sliten! Dro til Kathrine rundt åtte tiden og siden da har vi sett på filmer og spist jordbær med sjokolade. I dette tilfellet spiste Kathrine sjokolade med jordbær. Hahaha! Prøvde å redigere bildene i et annet program, kommer tips om det imorgen hvis dere vil. Sykt bra! NÅÅÅ sovner jeg straks, natta ♥ Hva har du gjort i kveld?

frokost

Tror serriøst kroppen min hater meg. Våkna med den vondeste hodepina jeg noen gang har hatt, klarte ikke å åpne øya en gang pluss feber og alt. Kjenner at jeg ikke har fått tatt sprøyta på noen dager ja.. I og med at jeg ble hjemme idag, tok jeg meg sjansen til å lage en good frokost! Så NÅ er jeg mett... Dårlig blogging for tiden og mer skal det bli! Loveeer å komme tilbake ordentlig igjen til uka, så snakkes vi en eller annen gang da. Hva spiste du til frokost idag?

blå negllakk


dagens outfit, hehehe:P:P

serriøst, har ingenting å blogge om. Fant ut at jeg kunne ta på litt negllakk så kanskje det kom opp noen idèer, men neiidaa. Nå setter jeg inn en pizza så kanskje jeg finner noe spennendes å blogge om på kjøkkenet. Hhehe, morro! noe  jeg kan blogge om idag?

baking på gNettopp spist en super god middag med Armin! Ble potetstappe og noe ostepanetter. Enkelt, men sykt godt! Før det bakte vi sjokoladekake som vi straaks skal spise. Han må bare komme hjem først. Fått seg moped vettø, må kjøre hele tiden ;-);-) Hva gjør du?

mai 2012

 

Et litt sent mai-innlegg, men bedre sent enn aldri? Denne måneden har jeg vært veldig syk lenge og jeg er fortsatt syk. De har ikke funnet ut hva det er enda. Ellers har det vært en kjempe fin måned! Blogglysten har økt og jeg har fått mer inspirasjon til bilder. Gleder meg til resten av juni og juli! Hvordan var din mai måned?

alt for å bli friskFlinke meg som begynner og bli syk igjen, er så kjedelig! Kvalmen begynte igår og nå kommer hodepina tilbake. Ikke nok med det, men jeg må begynne å ta sprøyter annenhver dag og hver 3 måned. ALT for å bli frisk, heheheee.. Neida, skal ikke klage, blir nok veldig gøy og få sprøyte ved hoftene/rumpa.. MEN jeg ser lyst på det. Kanskje jeg ikke blir helt utslitt av og løpe opp og ned en trapp 1 gang. Nå skal jeg sove litt så jeg orker mere senere idag, vi snakkes! Er du ofte syk? Takk for alle tipsene igår! 

mandagskos

Nettopp kommet ut av dusjen etter en hard treningsøkt på 45 minutter.. Jeg har trent dere!! JEG! Dæven døtte, sier jeg bare.. Var faktisk ganske deilig og presse meg litt ekstra, kommer til å kjenne det i magen og låra imorra ja, woho! Nå skal jeg spørre mamma om hu vil flette håret mitt, og så skal jeg fortsette med bollespisinga og sette på en film! Det ender vel helt sikkert med boksekamp mot senga idag også pga smuler.. shit au! Vi snakkes! 

endelig tilbake!

må bare unnskylde for lite blogging for tiden! denne uka har både vært slitsom, kjedelig og herlig med sommer været, så har ikke hatt så mye tid til blogging. Meeen nå er det ikke så mye stress på skolen og imorra er det fri!! Så nå er jeg tilbake. 
Jeg fikk en data av mamma idag som førbursdags-gave siden den andre dataen min er helt klikk, treig og ødelagt. Lykkerus sier jeg bare! Nå skal jeg gå en tur i kjøleskapet og finne meg noe godt, før jeg setter på mean girls 2 og koser meg. Har ikke sett den enda jeg, hihi. Hva gjør du i kveld? Kom gjerne med tips om hva du vil jeg skal blogge om, jeg er åpen for alle forslag!

tusenfryd


Nåå stikker jeg, Armin, Lise og Ruben på tusenfryd! Blir koselig i det fine været. Er faktisk 3 måneder med kjæresten idag også, så blir en koselig feiring, haha! :D kos dere idag!

17/05Jeg sier bare et ord: SLITEN. Ble ikke så veldig mange bilder idag, i og med at jeg er så flink til å glemme å ta bilder. Men dagen min ble hvertfall super for det om da! Den ble bedre enn jeg trodde, hehe. Skulle egentlig spise masse is ista, meeeeen smarte meg satt isen i feil fryser igår, så den var tina, kan man si. Meeen da blir det jo bare mer is på meg da... Jaja, nuuh skal jeg sove, gleder meg! Flere enn meg som er slitne? 

Og forresten, hvis du leser det her pappa, så har jeg ikke penger på mobilen, så jeg kan ikke svare deg på meldinger...

det er sunt å være syk NOEN gangerAkkurat nå koser jeg meg i senga med sjokolade og matte ♥♥♥ Fikk vite at jeg kom opp i matte skriftlig idag. Great life. Jeg som håpa at jeg hvertfall kunne fått en 4'er i skriftlig på vitnemålet, men neeida. SÅ da bestemte jeg meg for at jeg skal begynne å øve idag, så kanskje jeg får hvertfall en 3+, haha lol.
Hva ellers kan man gjøre da man er syk? Har 9/10 symptomer på kyssesyken og det kommer bare mer og mer symptomer. SØREN!! Men ellers går alt superbra da:):)... eller ikke.. jeg blir kvalm av å spise sjokolade. jeg MÅ være syk, serr

Er det noe spesielt dere vil ha på bloggen idag? F.eks ting jeg hater, ting jeg elsker, noen tips, hvordan jeg redigerer bilder eller hva som helst? Dere velger! plis?

tgifFredag! Wii. Endelig er dagen her som jeg har venta på helt siden søndagen. Endelig kan jeg slappe av i de to neste dagene og bare kose meg med folk og andre godteting! Blir godt. Skal tilbringe førsten av helga mi med Armin og resten av helga så skal jeg sitte barnevakt for to av tantebarna mine! Blir nok koselig. Forresten så er det sykt kaldt ute for tiden! Har lyst til å sette på meg en sånn termodress eller hva søren det heter... Ellers er alt supert! Hva skal du gjøre i helga? OK, nå går jeg serriøst å kaster dataen hardt i veggen, vi snakkes! :D

Torsdag

Har vært syk, vært hos kjæresten pluss en del lekser og vært tom for ideer jeg kan blogge om så jeg la bort bloggen litt. Idag har jeg vært hos legen i et par timer.. Blæ. Er syk annenhver uke jeg, er litt irriterendes haha.
Senere idag skal jeg være med mamma til Oslo fordi hu skal operere øya sine, så da får jeg gå å se om jeg finner meg en strømpebukse. Roter bort mine hele tiden. Og dere!! Det er torsdag idag! Og det menes med at det er en dag igjen til helga! Wii, blir godt. Alltid like godt med helg. Hva gjør dere idag?

new shoes

Elsker disse skoene! Har gått å sikla etter de siden i vinter. Har faktisk drømt om de også. Og eeendelig er de mine! Er litt usikker på om jeg tørr å bruke de på skolen. Kommer til å få en del blikk, tenker jeg meg... Jeg får se hva gjør etterhvert. Har jo egentlig lyst til å bruke de hver dag også, de er så fine. ♥ Senere kommer outfits tenker jeg meg! Nå blir det algebra og snapple, før jeg tar meg en laaang dusj! Blir godt! Hva synes dere om skoene?

Gave fra kjæresten
  Fikk denne fra min kjære Armin mens jeg var hos han i helga! Ååh, den er sååå fin! Jeg har en så fin kjæreste ♥ hihi!

Hjernen har vært helt tom på bloggfronten idag, så har ikke blogget før nuh og nåå må jeg øve på en naturfagsprøve jeg skulle ha hatt for 2 uker siden. Heldiggvis husker jeg en del! Forresten så kommer det til å bli en suuuper uke som kommer nå! Mer får dere ikke vite helt enda! Har dere hatt en fin uke da? 

4 bilder4 bilder fra gullbryllupet idag! Var kjempe koselig! Nå er jeg så sykt sliten, tror jeg har sovna en del ganger mens jeg har blogga det innlegget her. Våkna nå nettopp og var helt lost, trodde jeg dreiv å fiksa på bloggdesign. WOW. Sist jeg så på klokka var den 22:22. Tror jeg har sovi en stund jeg. Nå venter senga! Eller.. jeg venter vel egentlig på senga skal komme å hente meg. NATTA. Snakkes imorra♥

Atm

Ute. Sol. Solbriller. Solbrent. Skille. Varmt. Vann med bær. Sjokolade. Øving til prøvemuntlig. Lese. Naturfag. Kraft, akselerasjon, strekning, tid. Har litt lyst til å bare gå å ... halvveis dø. Kom jo såklart opp i Naturfag, mitt værste fag. 

Date med kjæresten

Idag har jeg hatt en liten date med kjæresten! Vi skulle egentlig spise bakt potet og dessert, men i og med at han allerede hadde spist et annet sted, tok vi bare dessert. Nam! 
Hahaha, for et fint bloggliv jeg har! Snakker bare om mat. Jeg vurderer å lage meg en matblogg istedenfor en vanlig blogg. Skriver jo bare om mat. 


Imorra får vi vite hva vi kommer opp til i prøvemuntlig som vi har på fredag. Det er første gang vi har prøvemuntlig, gruer meg helt sinnsykt! Skyter meg selv hvis jeg kommer opp i enten matte, engelsk eller naturfag. Så de 3 neste dagene blir det ikke fullt så mye blogging, men jeg skal prøve! Just so you know :)
Sitter også å vurderer på om jeg skal endre litt på designet, blir så fort lei. Jeg skal hvertfall lage en drop-down meny når jeg får tid! Hva har du gjort idag? 

Kosekveld

Idag har jeg, mamma og bestemor kost oss med vin(bestemor), ost og kjeks! Er så godt med sånne rolige kvelder en gang i blant. Ikke nok med det, men ost og kjeks er SÅ godt! Blir aldri lei og passer jo til alt. Følte meg litt ... mett og stor etter jeg var ferdig med å spise, ja! Får vel begynne å trene snart. Som om det kommer til å skje. :( Ikke nok med ost og kjeks, nå ligger jeg faktisk i senga og mumler sjokolade, Dextro og jordbær. Jeg er serriøst en matmums.
Nei, nå ligger jeg å piner meg selv ved å holde øya oppe. Tror jeg har sovna 3 ganger mens jeg har skrevet dette innlegget, så tror jeg tar natta. Er liiiittt trøtt kan man si! 

 Hva har du gjort i kveld? Hva spiser du når du har lyst på noe godt? 

Kosetur i skogen

Hei igjen! Har ikke fått blogget i helga fordi jeg har tilbringt helgen min med Armin! Har faktisk vært på Gabrielle konsert til og med! Hu er så mye bedre i virkeligheten enn på spotify, haha..Skal ta med dataen neste gang så jeg kan blogge mens jeg er hos han. 
Idag skulle vi ned til byen å gå litt, men fant ut at vi skulle ta en annen vei. Ble en 4 timers tur omvei det ja, så nå er jeg litt sliten for å si det sånn! Orker desverre ikke å redigere 200 bilder akkurat nå, så jeg kommer til å legge ut i deler, hvis dere vil? Jeg har hvertfall veldig lyst! :)

Har masse andre bilder også, men vil ikke legge de ut før imorra.Vil ikke "røpe" noe for dere helt enda, hihi. Gled dere!   Men nuuh er jeg så trøtt så nå venter senga på meg.. Ahh, godt. Håper dere har kost dere i helga, det har nemlig jeg! Sov godt ♥

 

You taught me to love


2 måneder med verdens beste idag! Føles ut som om det er lenger enn det, men.
Livet er virkelig ikke den samme uten han. Han får meg opp på mine værste dager, trøster meg når jeg er lei meg, ler med meg og gjør ting med meg, han kjefter på meg(haha, søtt), han sier positive ting til meg hele tiden og han tørr virkelig å vise at jeg er jenta hans! Vi kan ligge ved siden av hverandre i mange timer og snakke om alt fra jente ting til.. alt! Jeg elsker at han kan være romantisk og at han ikke er "en av det tøffe guttene uten følelser". Elsker alt ved han!  ♥
Nuuh sitter jeg å spiser pikekyss! Eller.. er litt kvalm nå da. Måtte jo lage noe som jeg kunne feire med.. med meg selv.. He he.. heh :) Har du kjæreste? ♥ 

Syk og sliten

Fikk desverre ikke blogget igår pga prøveøving og at jeg tilbringte dagen min sammen med fine kjæresten! Må jo ha litt tid til det og, hehe. 
Idag hadde jeg faktisk tenkt til å begynne å jobbe, men neida. Ironiskt å bli syk dagen etter man har øvd på en prøve om sykdommer. Måtte le litt da jeg kom på det. Liker ikke å være syk i det hele tatt, i og med at fraværet mitt er litt stort dette året pga mye sykdom. Har vært syk siden januar tror jeg. Er så slitsomt å bli utslitt av hver minste ting, ikke orke like mye og bli utslitt på et blunk i gymtimene! Åh :( Håper jeg blir frisk snart.. Jeg blir nok sengeliggendes resten av dagen, så da får jeg bare kose meg med Instagram(Følg meg! licela), avslappendes musikk, filmer og lekser. Litt deilig å slappe av en gang iblant også. Kanskje jeg skal mase litt på mamma om hu vil gå ut å kjøpe noe godt til meg. hehe :):):) neida. 
 Noen brae serier / filmer jeg burde se? Tom for ideèr.. 

I helgen har jeg


Fått påskeegg av søteste kjæresten min! 

Lagd mat til både meg og Armin

Spilt Ludo og kort med Armin

Tilbringt helgen min med fineste og beste kjæresten min!

Ødelagt armen til Armin :(

Har tilbringt helgen min sammen med Armin og har kost meg masse! Super fin helg, selvom vi rakk halvparten av det vi egentlig skulle gjøre. Skyld på meg som sovner halv 11 hver kveld...
Føler jeg bare blogger om Armin for tiden, men håper dere overlever! Har også blitt ekstremt forkjøla, så gleder meg veldig til å sitte på tentamen imorgen med tett nese.. Fml. :( Igjen; Har dere hatt en fin helg?

UinterressantOrker ikke å blogge. Lat. Sliten. Trøtt. Orker ingenting. Vil sove. Utslitt. Sovner halv 10 hver dag. Spiser alt for mye godteri. Tar bilde av alt jeg spiser. Har ikke mer mascara. Savner kjæresten. Er lykkelig. Skal spise kebab etterpå. Fingeren min, som jeg var hos legen for, er 90% bra. Det er vår. Kjeder meg. Savner Tyrkia. Vil shoppe. 5- på engelskprøve og 3(!) på naturfag prøve. Smiler hele tiden. Masse skolegreier. Stygt bilde av meg. Uredigert. Må tisse. Vi snakkes neste gang jeg vil blogge om noe som er uinterressant. 
 

Fin helg

Denne helgen har vært så fin! Tilbringte som sagt helgen med Armin! Vi har bada på østfolbadet, gått tur, sett på filmer(les: armin så, jeg sov...), gama xbox og jeg har kosa meg masse! Har funnet ut at det er sykt fint i Rakkestad!  Nå er jeg så sykt sliten så orker ikke å skrive så mye. Vurderer å hoppe i dusjen og legge meg eller noe lignendes. Så vi snakkes.. Herregud for et dårlig innlegg...Sååå, har helgen din vært fin?

The language of friendship is not words but meanings.

Idag kom Philomena en liten tur til meg fordi vi skulle ut å ta bilder! Har det alltid så koselig med den jenta der, skulle ønske vi så hverandre oftere på fritiden.  Var egentlig veldig kaldt ute og vi var veldig(!) hypre, så  ca 90% av bildene ble tullebilder, såå. Ja. Ble noen brae da. Etter vi hadde vært ute i en halvtime, gikk vi hjem til meg og tok oss litt te! Har funnet ut at jeg elsker te! hehe. 

har forresten fikset meg et nytt design idag! Ble ganske fornøyd faktisk, hehe. Nå må jeg prøve å få i meg litt søvn, skal nemlig tilbringe dagen min på et "sykehus" imorgen. Gleder meg ♥♥♥ eller ikke, ønsk meg lykke til! :( 

Februar 2012

Det her har egentlig vært en syyk bra måned! Alt har så og si vært positivt. Tok bare med bildene jeg hadde på minnekortet nå. Er vel det som er mest spennende også, tenker jeg meg..

I denne måneden har jeg: 
- Dratt til pappa og kosa masse med hundebassen min.
- Gama Lego Indiana Jones 2 så svetten rant! neida. joda.neida..
- Dratt til Tyrkia og vært der en uke. Har gått masse turer både ved stranda og i byen. Har også smakt på en supergod drink! Nam! 
- Lært meg at Tyrkia er et sykt fint sted å være. Det er både billig og menneskene er sykt høflige der. Kunne gjerne tenkt meg å dra igjen, ja!
-  Ommøblert på rommet og ble faktisk veldig fornøyd. Ble så mye mere meg nå. 
- Fått meg kjæreste!! Wii ♥ Glad jente.
- Smilt masse! Livet er så herlig akkurat nå.  

Så da gjenstår det bare å se om Mars blir en bedre måned da? Skal mye til, men sier ikke nei takk til det, nei. Nuh stikker jeg og legger meg. Har forresten tenkt til å begynne med dette hver måned? Eller? 

Mens jeg har vært borte,


... så har jeg pakka ut og rydda rommet

... kosa med verdens beste pus!!! 

... spist 

... tatt uendelig mange bilder av meg..

... og nei, jeg har ikke klippa meg.. bare tulla med dere. unnskyld til de som gikk på den.. he-he

... tatt bokeh bilder!! 

... tatt bilder med philomena

... spist enda mer

... vært med philomena, før vi ikke får sett hverandre på litt over en uke igjen

Har fått 50mm'er av mamma i bursdagsgave!!!! Liker! Bildene er tatt med det, forresten.  Så, har blitt mitt nye fast-objektiv. Liker, liker, liker. 

Igår var en utrolig fin dag.. Kunne blitt bedre, men sånn er jo livet, alt går ikke som det skal. Idag har dagen gått til å deppe, så nå skal jeg lage meg jordbær-greier, så får jeg noe annet å tenke på.. Snakkes senere en gang! Hva gjorde du mens jeg var borte?  

Halvveis hade

Jeg er ikke i blogg-humør for tiden. Tenker og tenker på hva jeg kan blogge om, men jeg rett og slett bare glemmer det. Ikke bryr jeg meg om hvor mange som leser bloggen min heller. Og når man har en vond mage så man ikke kommer seg lenger enn såvidt nedenfor trappa, er det ikke like gøy.
Og så er det under 3 uker til skolen starter igjen for alle(4 for meg), så jeg vil rett og slett nye tiden, noe som egentlig ikke går, siden jeg er stuck på dataen pga jeg ... vet ikke? Lol. Men. Skal hjem til fredag, og der er det en overraskelse til meg(som jeg vet hva er, haha), og da blir det en overraskelse til dere og! 
Da kommer jeg til å ta  mer bilder, mer inspirasjon, være mer kreativ og masse sånn. Så,gled dere til neste uke folkens!
Nå vet jeg ikke hvor mye jeg kommer til å blogge. Slenger inn et innlegg i ny og ne, når jeg føler jeg har noe å blogge om, og jeg håper dere ikke dreper meg for det. Skal prøve å trekke ut blogg vs blogg greia imorra. Hva gjør du om dagene? 

Breakfast time

Naaam. Kjenner det begynner å klø i munn etter å spise det. Hehe, neida.... Hva spiste du til frokost idag, hvis du har spist? 

Atm

Sol. Me like.
Julie foreslo at jeg skulle legge ut "deilige" bilder av meg, haha, meen, siden jeg ikke vil være som toppbloggerne: å legge ut nesten nakenbilder, så .. droppa jeg det. Brb, sole meg! Whatsap? 

Noen dager...Kom hjem igår, men orket ikke å blogge, av forskjellige grunner. Men men, nå er jeg tilbake!Bildene over er fra Pite havsbad oppe i Pietå i sverige, en av sveriges fineste campinger; og sveriges fineste strand. 
Noe av det vi gjorde var f.eks å bade klokka 11 om kvelden, kjøpe verdens største is(ok, kanskje ikke største, men den var.. veldig stor), prøve å gå så langt ute i vannet som mulig uten at den treffer shortsen(...helt til en bølge kommer), kjøre karuseller, trekke bamser, shopping, og spise ute. Og solt meg da.. 
Kan kjenne på meg at jeg savner stedet allerede, var kjempe koselig der!  Håper jeg får dratt dit en annen gang og! Hehehe. 
Nå venter jeg bare på at jeg får dratt tilbake til Mysen, så er jeg fornøyd. Hjemlengsel, seeee....   So, hva synes du om bildene? Vært oppe i Pietå før? Savna meg?

Det blir bare værre og værre

... for hver gang jeg leser på vg.no. Det er ikke ofte jeg bryr meg om sånne nyheter, men nå kan jeg ikke la være. Det er ikke ofte jeg får den klumpen i magen som nesten bare må ut, når jeg leser om sånne ting.
Jeg var egentlig litt imot om å skrive om dette, siden det eneste han får er oppmerksomhet av mange 1000 folk, hategrupper på facebook, nyhetene, internett, tv, overalt! Dette er jo det han vil. Det er jo det som gjør som at andre folk også tenker på at hvis han gjøre noe lignendes, kanskje han får like mye oppmerksomhet.   
For hvert innlegg jeg har lest på vg om folk som har omkommet, deres historier etc, har jeg fått tårer i øynene. Jeg forestiller meg hvordan de hadde det. Hva de så med deres egne øyene. Frykten. Hva de nå kjenner. Jeg klarer virkelig ikke å beskrive hvordan jeg føler meg. Jeg, som ikke var der en gang. Er det ikke i Norge alt skal være trygt? Men isteden, kommer en liten idiot å skyter på alle han ser, bare for å drepe? 
Jeg føler virkelig med den sorgen andre har. Jeg kan ikke si åssen de har det, fordi det vet jeg ikke, men den følelsen av å kondolere så mye. Den er .. rar.

Og den følelsen av å ha en "bekjent" som var der som omkom, gjør det alt værre. Får meg til å tenke en annen retning, enn den vanlige. Tenk å miste så mange man er glad i. Tenk å kjempe for livet. Det er enda mer rart å vite at en venn av meg kanskje er på den øya og ikke svarer på telefonen.
Jeg klarer virkelig ikke å beskrive mer. Vil ut å gå meg en lang tur å tenke på alt, men da ender jeg vel bare opp i tårer... Det er helt sykt.
Sykt å tenke på at for 24 timer siden var den idioten på vei til Utøya, og nettopp sprengt en bombe i Oslo.
                                                                                 
                                                                                      Hvil i fred, alle som har omkommet, måtte han brenne i helvete. 

Dag 2
Idag har vi vært i Lillehammer! Vi er forsåvidt der enda, siden vi camper der, menne. Ja. Først var vi å så på OL bakken, og så prøvde vi en simulator der, der man fikk se på sånn ski greie, og bobb(eller hva det heter hahahh). Og med en gang vi kom ut derfra, fant jeg og Amanda ut at det var høyttalere inn. Stakkars folk som har hørt oss hyle.
Så gikk vi litt rundt i Lillehammer byen, også var vi innom Peppes Pizza. Dere må ikke tro at det var jeg som valgte å dra på Peppes, siden jeg er jo så sunn, vet dere ;););)...
Menne, ihvertfall. Var ganske morsomt å se på været, siden på den ene siden tordnet det som bare det, mens på den andre siedn var det sol og fint vær... En stund. helt til regnværet kom! Haha. Hva har du gjort idag? (greit med sånne innlegg?)

3 ting jeg aldri bruker


jumpsuit: H&M

Shorts: Cubus?

Kjole/tunika: Bik Bok


Jeg har et utrolig fullt klesskap, men så dumt for meg, bruker jeg bare de letteste tinga. For det første, så tørr jeg ikke å gå med alt til vanlig, fordi jeg føler det ikke er meg, og for det andre så.. Føler jeg meg altfor pyntete? For det tredje, så har jeg ikke .. Andre klær til å matche det sammen med. Og for det fjerde, så har jeg ikke nok "selvtillit" til å gå sånn. Så det er jo FINT igrunn. Har veldig lyst til å bruke noe av det her i sommer, siden det er sommerklær, men.. Daa får jeg bare vente til Makarska da.. Vurderer også å gi bort/selge noen av klærne mine, siden jeg ikke bruker de i det hele tatt. det her kanskje bare.. 1/5 del av klærne som jeg ikke bruker. Har du masse klær du ikke bruker? Hva synes du om disse klærne? Noe tips til hva jeg kan bruke til? He-he-he.

DEILIG
Å, endelig et nytt og FINT design! Frister veldig å si at jeg har sitti og slitt veldig med dette designet, men da hadde jeg.. jugd. Det er da Lisa som har lagd designet mitt nå! Anbefaler dere å gå inn på bloggen hennes. Synes det her passet mer til meg, og ja. Har også fått en meny, så nå kan dere fortere lese om meg, kameraet, se på videoblogger(kommer), og si hva dere vil lese om på bloggen etc!
Skal også bli bedre til å blogge, men har vært ute, eller vært med venner i to dager i strekk nå, så vært litt vanskelig det der.
Såå, mens jeg er i gang med å bli en bedre blogger, er det noe dere vil lese om? F.eks et spesielt tema? Eller outfit, klær, vs'er, mere videoblogger? Svara på spmrunden kommer og ja. Tror jeg kanskje skal svare på de nå. Kanskje..  Hva synes du om designet? Flink, ikkesant? Noe dere vil lese om?

Two songs

Japp, her er den! Failet så og si hver gang jeg spilte inn, men jeg håper det går. Kan ikke hele Kimi to boku, men den er vanskelig, og begynte å lære meg den igår, så.. Sier seg selv, håper dere ikke dreper meg for det? Og har også en video av "Chris Medina - What are words", hvis noen vil se den? Så laster jeg den opp. Men opp til dere! ;-) Kan hende det kommer en bedre video og, men. Får se. Så. Hva synes du? Hvem likte dere best? 

En typisk chilledag

Nååå er kosedressen på(eller den har vel vært på i hele dag, kremt), sminka borte, og nå ligger jeg og chiller i soffaen! En typisk chille-sommerferie-dag. Wow, lang setning. Hah.
Dagen idag har vel gått ut på å se på film med Phele og Vic(altså Philomena og Victoria), og sovi med katten på magen. Er ikke ofte man har sånne dager, men når man først har er det digg!Nå skal jeg faktisk lage noen menygreier, så blir det ordning på bloggen snart, tenker jeg! Har dere forresten sett at jeg har ny header? Made by meg selv tilogmed! Selvom jeg ikke fikk den helt på plass, men, si ifra om du vet om noen koder, eller noen som kan hjelpe meg med det. Nå står pølsene klare, så. Bye!Har du ofte chilledager? Hva synes du om headeren?

It is summer
random og gammelt bilde

Ordet folk har ventet på lenge, noe jeg også har ventet på! Sommerferie! Har ikke akkurat så sommer-følelse, men det får jeg nok etterhvert!
Ferien skal jeg starte med å dra på kino med noen folk(hvis vi får med fler!), og imorgen går turen til Oslo for å dra med Color Fantasy og til Tyskland!  Da blirre shopping og kos vet du! gleder meg kjeempe!  Skal seffern ta med mini-dataaen, så blogging blir det vel! Da har jeg jo faktisk noe å blogge om og. Smart! Får fikse meg nå, skal dra om en time, så god ferie til alle sammen! Fortell med hva du skal gjøre i ferien :)

Jeg ble visst borte jeg

Haha! Håper dere ikke hater meg for at jeg ikke har blogget på noen dager, men har vært så sliten og opptatt!
På fredag dro jeg til Oslo halv fire. Vil bare si at det var kjempe hyggelig! Møtte faktisk Emilie, en som leser bloggen min(og jeg leser hennes), noe som var flaut, også møtte jeg Kristian, og maange andre som jeg ikke hilste på, men så. Desverre så jeg ikke på alt, gikk å shoppa isteden når den første pausa var. Så dro vi hjem til broren min klokka 11(da hadde jeg gått hele tiden!!), og på lørdag måtte jeg stå opp klokka åtte å ha oppvisning helt til klokka 3, så dro jeg hjem å fiksa meg kjapt, og så dro vi til lillestrøm og var der fra 4-7. ETTER DET var jeg barnevakt med Philomena og Celine som var så hyper, sovna ikke før 11.
Og idag har jeg og Philo nerda CSI episoder, og så har jeg vært å spist pizza i Eidsberg! Naam. Hihi - Så nå er jeg rett og slett utslitt.
Og Philo detter!Får enda en gang beklage blogginga mi, men skal begynne mer fra imorgen av! Bare 3 dager igjen, såå! D i g g.  Har du vært opptatt med noe i helgen?

I need some inspiration
hånda mi ser jo helt ihjel spist ut på grunn av katta. hahaa. syynes ikke så godt her, men er mer!!

Ah. Fml. Grrr. Fml. Fml. FML.
OK, tulla. Men det jeg egentlig skulle frem til er at jeg ikke har NOE å blogge om. Skriver et innlegg, og pusser bort alt igjen. Irriterendes. Der har dere grunnen til at jeg ikke blogget igår heller. Og fordi jeg er litt lat noen ganger, men. Så kom med inspirasjons-sider(blogger i dette tilfellet). Kom også med et tema dere vil jeg skal skrive om, hvis det er noe spesielt dere vil jeg skal skrive om! Har lovt meg selv at jeg ikke skal gi opp, nå som jeg har fått så mange lesere!  Noe spesielt du vil jeg skal skrive om? Kom med tips!

Can't wait!
Gleder meg så mye til sommerferien! Det er jo nesten sommer allerede, hvis vi ser bort ifra været, men men.
Husker tilbake ifjor, da jeg fikk en del nye venner, og koste meg, og det minner meg bare på at jeg gleder meg ENDA mer! Sommeren iår, kommer til å bli så mye bedre enn ifjor!!!
I år skal jeg rekke å dra med color fantasy til Tyskland første helga i ferien. Så senere skal jeg opp til Vilde tror jeg(mååå), og så skal jeg opp til Nordland tror jeg.. HVIS det blir noe.. Og så, når alle begynner på skolen igjen, skal jeg ha fri 1 uke til, fordi da skal jeg til Makarska.


Og til Fredag, skal jeg så og si starte ferien, fordi da skal jeg på vg lista i Oslo! Gleder meeg! Får vel bare takle det i øsende regn.. Nåå skal jeg forte meg å lage smoothie og se på en film før jeg legger meg! Hva skal du i sommer? Gleder du deg? Skal du på vg lista?

hits