Inspiration

wants from zara


 Zara har sååå mye fint, åå loove. Uheldigvis har jeg ikke penger eller mulighet for å få handla noe derfra... FML. Tror den nærmeste butikken ligger i Oslo uansett, sååååå... Men men, det går ann å drømme litt....♥ Noe du likte?  
Har ikke blogg inspirasjon, derfor lite blogging fra meg.  

nytt på rommet

Fikk et spørsmål #2, haha.. om jeg kunne ha en romvideo og det vil jeg! MEN rommet mitt er ikke helt ferdig enda, så jeg tror jeg velger å vente litt. Jeg får se. Fikk satt opp en hylle idag da, rart hvor mye man kan finne i sitt eget hus. Der sparte jeg de penga, wi! hva synes dere?

3 fine blogger

Har bestemt meg for å velge ut 3 stykken hver lørdag/søndag, som jeg liker veldig godt. Dette er fra anbefalingsrunden(!), men istedenfor og bare ha èn anbefalingsrunde, tar jeg ut 1-3 blogger hver lørdag/søndag som jeg liker. Oki? De som kommenterer her har fortsatt sjansen for å bli linka neste lørdag eller søndag. Bildene er linka! 


Sunniva! Hu har en fotoblogg med masse søte og fine bilder. Har også en del outfits. 


Ida! Fant bloggen hennes her om dagen og nå er jeg fast leser. Har en kjempebra fotoblogg, skulle bare ønsket at hun blogget litt mer.


Kajsa! Hu blogger heller ikke så ofte, men når hu første blogger, så blogger hu bra! Dette er OGSÅ en fotoblogg med outfits.

før/etter redigeringsom dere ser redigerer jeg bildene mine forskjellig fra hver gang, derfor er det litt vanskelig og si helt hvordan jeg redigerer bildene mine. Men en ting som jeg ALLTID gjør er og justere kurver, altså så at det blir lysere og en litt sterkere kontrast. Redigerer bildene mine i Photoscape. Er det noe du lurer på, så skal jeg forklare litt bedre.

Jeg vil lage mine egne fotspor

Det er så masse ting jeg vil endre på.. Personligheten. Stilen.Håret. Hvordan jeg snakker, hva jeg snakker om, hva jeg tenker på, hvordan jeg tenker. Hvilke venner jeg har. Hvordan jeg ser på meg selv, og hvordan jeg ser på andre. Tilogmed hvordan og hva jeg blogger om. 
Jeg har lenge tenkt på dette, men egentlig aldri gjennomført det. Men nå, nå er jeg virkelig klar for en ny start. Jeg er så lei av å være den jeg er nå. Jo, såklart, jeg har det jo kjempebra, det er ikke det. Men det er bare.. Det er bare at jeg har så veldig lyst til å bli et bedre menneske. 

Jeg har alltid vært sjenert, redd for å drite meg ut, redd for å vise meg uten sminke, redd for å egentlig være den jeg er. Jeg skjuler meg bak en maske. En maske bare jeg kan se. Men nå, nå skal denne masken bort. For alltid. Jeg er også den som ikke har selvtillit nok til å stå foran en gjeng å snakke, nettopp fordi jeg er redd for å drite meg ut, redd hvordan folk vil reagere, men egentlig - så er det jo helt normalt, og alle gjør det.Jeg er så veldig klar med å stå for den jeg er, stå for meg selv, være som alle andre, og ikke følge sine andre spor. Ikke være som andre bare fordi jeg misunner den. Jeg skal lage mine egne fotspor å gå i, som jeg bestemmer hvor skal gå. Jeg skal finne på mine egne ting, ikke bry meg åssen jeg ser ut, fordi uansett - så er det det indre som teller. Jeg skal lære meg at jeg er like bra som alle andre, noe som andre også burde tenke. Jeg vil være den jenta folk ser opp til, en jente folk kan si positive ting om, en jente man kan bli inspirert av.. En jente som det ikke er noe negativt i. 

Det kommer til å bli vanskelig, siden det er ikke bare bare å endre på ting. Og ja, jeg skal fortsatt være den jeg er. Men på en annen måte. En måte jeg egentlig ikke har vist meg på før. Jeg skal være snillere, ikke bry meg om negative tilbakemeldinger, men heller se det som en ting som ikke betyr noe. For å bli et bedre menneske, da må man kjempe for det. Og det skal jeg. Jeg skal bevise at jeg virkelig kan klare dette. Jeg gleder meg.

                                                                                                                       Nå vil jeg lage mine egne fotspor.


hits