januar 2011

Ingen lekser denne uka!


day 21- helt random bilde, men synes det bilde er så søøøtt!

Victoria og Philomena har vært her idag, så har ikke fått blogget!
Forresten så kan jeg garantere dere mye blogging fremover! Har sånn ungt entrepenør-skap, så har halv skoledag med det hver dag framover til.. en gang i Mars tror jeg? Ehe! Men da har vi jo ikke lekser i det hele tatt, utenom noen oppgaver. Men det er jo ingenting, forhold til det vi hadde før! Eller forrige uke og sånn. Åååå, det blir deilig! Haha. Så fra imorgen skal jeg prøve å få det litt bedre på bloggen. hehe.  Utenom at jeg har treninger fremover da. NM, u know.

Har dere mye lekser for tiden?

Mere lesere


hadde egentlig tenkt til å ta et sånt "tommel opp" bilde, men deeeet dropper vi

I det siste så har jeg bare fått mer og mer lesere! Mere og mere kommentarer, og tilbakemeldinger. Er jo kjempe gøy, og det gjør som at blogglysten er på topp! Hehe. skal bli en bedre blogger fra nå av! I promise!
Dessuten er jeg på 4 plass på topplista over bloggere i den kommunen jeg bor i. Og det er jo ganske gøy det også!
Og vet egentlig ikke åssen jeg skal få takke dere som faktisk gidder å kommentere bloggen og lese den. men skal bli flinkere til å ta en del videoblogger og ha mere anbefalinger.

Nå virker det kanskje som at jeg bare blogger fordi jeg vil ha kommentarer og havne på topplisten; men det vil jeg ikke. Blogger fordi jeg synes det er morsomt å dele livet mitt med andre! Hihi.

Så tusen tusen tusen takk til de som leser bloggen! Elsker dere!  ♥♥
Har du mange lesere? Og hvorfor blogger du?

week 1 - A song that suits your mood.day 20

Hei! Tenkte jeg skulle starte med en sånn 20 weeks. Egentlig er det 20 days, men siden jeg er så flink til å glemme ting, er det enklere å ta det hver Søndag, right? Og når jeg er ferdig med de 20 ukene, så har jo nesten et halvt år gått. Nesten. Ehe.  Og for at det skal bli litt mer "spennende" for dere, får dere ikke vite hva hver uke går ut på!
Valgte den sangen fordi jeg føler at den er en sånn sang som sprer glede, eller at man bare vil synge med! Og som sagt, så er det jo litt til humøret mitt også. Hehe!  Nanananana. Anbefales å høre på! Er kanskje ikke mere å si om det.

Nåå får jeg vel rydde rommet, og begynne å fikse meg. Skal feire bursdagen til mamma idag, så kommer sikkert bilder senere idag! Skal prøve å ta header bilder også.  

Hva synes du om sangen? Har du noen weeks, ellernoe?

Bildeserie: WINTER
Lenge siden jeg har hatt en bildeserie nå! Så tenkte det ble på tide. Hehe! Neida. Joda. Selv ble jeg halvveis fornøyd. Tok bare de beste av de beste, men.. 
Siden det snart er vår(som jeg håper!), så får man vel bare nyte bildene, og kulda.   Føler på meg at det kommer til å bli en tidlig vår. Er jo nesten ikke mere snø igjen, forhold til det var ifjor! Egentlig ganske digg å tenke på. Dere er enige der eller? Haha. 

Har nesten aldri bildeserier lenger. Og aner ikke hva jeg kan ha seriene om, hvis dere vil se mer av det på bloggen her! Så skriv ned hva du vil se! Alt fra natur til øye-bilder(lol)

Hva synes dere om bildene? Og hvilket likte dere best? Hva vil dere at seriene skal handle om?
ignorer headeren, skal ta ny imorra. er en fra sommer.

HUSK FOTOKONKURRANSEN!  trykk her for å komme til den.

Outfit 29.01.2011


bukse don't remember singlett bikbok I think ulljakke(♥♥) Kappahl eller cubus?

Mitt første outfit iår! Hihi. Og mere skal det bli. Skal ha et outfit minst en gang i uken. Skal jeg hvertfall prøve på. Hehe!

Også har dere sett at jeg har fått nytt design igjen? Er ikke helt ferdig med det, siden må ha en header.Men header-bilder skal jeg ta imorgen. Får vel prøve å få mamma til å være fotograf igjen. host. Neida, hu er så flink så. Det eneste jeg skal gjøre med designet er å fikse menyen der oppe( ) oog var noe annet også, men det husker jeg ikke. Haha.

Hva synes du om outfitet og designet?

Hos Amy

Oi, dere kjenner tilfeldigvis ikke en som heter Line og skulle blogge mye igår, og fikse designet på bloggen? ehehehe. Altså... Jeg dro til Amy, og da fikk jeg ikke gjort det, vet duuuu. Men skal prøve igjen idag!
Idag går planene til å være hos Amy, og gå ut en tur og ta naturbilder og sånn. Sol ute, vet du. Ogsåå når jeg har dratt hjem skal dagen gå til blogge-ting. Synes jeg er snill, jeg! hehe. tulla.eller.. hade


Hva går  dagen din ut på? :)

Jeg skal være kreativ idagYooooo.
Er fortsatt syk, men da har jeg jo sjansen til å være litt kreativ, right?  Eller, begynner faktisk å bli frisk! Har fortsatt vondt i hode og er litt kvalm, men får håpe det går over.
Så idag har jeg tenkt til å lage en bursdaggave til mamma. Hun hadde jo bursdag igår(!!!♥ ♥ ) så da tenkte jeg å tegne en ting til hu, og kanskje en annen liten ting. Hssssh.  Og etter det skal jeg lage en header til Hanne Veronica. Og etter det skal jeg.. kanskje fikse designet på bloggen. Og ta en del bilder. Og ..... ja, jeg har mine ønsker. Håper jeg blir "friskere" så jeg får gjort noe av dette da. Haha!  Også skal jeg kommentere tilbake på alle bloggene til de som har kommentert hos meg. Og blogge mye idag. Ok, nå avslutter jeg her. Så jeg får gjort noe av det! Haha. '
Et helt random spm. Men vil dere at jeg skal ha bildene over teksten, eller under teksten, eller midt i mellom og sånt? hvis du skjønte det. eehe :) bye

I'm sick of being sick

Da var det min tur til å bli syk da. Dere vil sikkert ikke høre om spy og kvalme på bloggen her, så det skal jeg hoppe over. Hehe.
Kan rett og slett si at jeg hater den følelsen av å være syk. Ekkelt altså.. Og vondt. Vondt i hode, vondt i magen, klarer ikke å snu meg nesten, og masse sånn. Mamma sa det var Nor-viruset eller hva det nå heter som er ute å går, men Lise har influensa tror jeg hu snakka om, så forundrer meg ikke om hu har smitta meg. Fu!


Men nå er jeg så dårlig igjen at jeg holder på å spy, så runder av her. Tror jeg skal prøve å komme meg på do snart og. Holdt meg siden klokka ett idag... Trodde dere ville vite det. Hihi. Håper dere alle søte leserne mine er friske! 

Er du frisk?

Au


haha, den var litt herpa.

lilla og fiin, lol

Først må jeg bare si at jeg ikke er så flink til å kommentere tilbake..  Men er jo utrolig glad over de som vil lese bloggen min og kommentere, selvom jeg ikke alltid kommenterer tilbake! søtinger. jeg har virkelig ikke tid om dagene. Går på skolen-lekser-trening-sove, ja, you name it. Og.. når jeg ikke gjør noe, vil jeg helst bare slappe av! Men... blir nok bedre etterhvert..Tror dette blir det eneste innlegget idag, siden orker virkelig ikke å blogge ved ni tiden på kvelden igjen. Kommer ann på.


Jeg har så sykt vondt i håndleddet for tiden. Vi driver jo med stunting, og da bøyer man jo håndleddet bakover hele tiden. For noen uker siden fikk jeg bøyd det litt lenger bakover enn det man egentlig skal.ehe, smart. Så etter det har jeg hatt vondt i håndleddet.  Og blir jo ikke bedre når man alltid må bruke henda på cheerleading.  Og da må jeg jo selvfølgelig støtte opp håndleddet mitt der. Og har også tenkt at jeg skal bruke støttebandasje i en uke, for at det kanskje skal bli bedre. Er jo bare litt over en måned til vi skal i NM, og MÅ bli bedre til da.. Så, får håpe det beste! Hehe ;-)
Nå må jeg stikke å ordne meg igjen, trening vet du.. uæ, stakkars håndledd.Haha, tulla..

Har du noen skader?

Jeg gleder meg til sommeren


day 16 eller 17

Åh guuud som jeg gleder meg til sommeren. Varme. Sol. Vann. Ta mer bilder. Være ute lenge. Kan gå uten ytterjakke, uten å fryse ihjel. Åh. deilig.
Jeg er virkelig ikke det rette mennesket der det gjelder vinter og kulde. Altså. Jeg fryser hele tiden. Til og med om sommeren.   eheh.
Jeg gleder meg sykt til å være ute om kvelden. Ta mange bilder, være ute i mange timer uten å fryse ihjel. Jeg takler ikke kulde. Haha. Jeg har et mål, eller hva det heter, om at en dag når det blir varmere ute, f.eks i sommerferien, så skal jeg stå opp klokka 5-6 om morran, og da har jeg sikkert kjøpt meg kamerastativ og blitt veldig mye flinkere til å ta bilder, og enten dra eller gå en lang tur med stativet og ta KJEMPE mange bilder.  Åh, jeg gleder meg til sommeren, jeg. hehe.

Gleder du deg til sommeren? Liker du sommeren eller vinteren best?

FOTOKONKURRANSE: Inspiration - meld deg på!


day 16

Hey! Lenge siden jeg har hatt en konkurranse nå. Og siden jeg er så dårlig til å blogge for tiden(srry), så kan jeg starte en konkurranse.  Vet ikke hva premien er enda, om det blir noe med blogg, eller om det blir et smykke ellernoe. Hva vil dere?  Er jo ikke jeg som skal ha premien, hehe.  Vet ikke når jeg skal avslutte konkurransen, men blir nok i slutten av Februar kanskje, så er en stund til!

Det du da trenger å gjøre;
> Poste et innlegg på bloggen din.
> Du kan ta med 2-3 bilder. Helst to. Men hvis du er usikker; ta tre.(lol)
> Skrive en kommentar her om at du er med. Og linken da, selvfølgelig.

Bildene skal da være om noe du troor inspirerer meg, eller som  inspirerer deg. Du kan ikke ta fra f.eks Weheartit. Bildene må være tatt av deg. Bildene kan også være redigerte. Bare noe som inspirerer deg/meg. Eller som troor inspirerer meg!  Du trenger jo selvfølgelig ikke å ha noe speilrefleks og sånt for å få bra bilder, men ta bildene du liker best.
Og vil jo at flest mulig skal bli med i konkurransen, siden da er det "morsommere", så det er bare å skrive, eller linke i vei til andre. Hihi.
Håper dere har forstått!   Er ikke så veldig flink til å forklare.


Er du med? Og hva vil dere ha som premie?

Ny header, check it out


          day 15
Har jo ikke blogget noe idag, pga internetten. Og.. Ja, masse. Men fra imorgen av, skal jeg prøve å bli litt mer aktiv her.. Synes dere begynner å bli litt dårlig på å kommentere her dere!!!! Hehehe.
Noen som har lagt merke til at jeg har fått ny header, forresten? Den andre ble jeg så lei.. Og jeg skjønner virkelig ikke åssen jeg alltid får "dårlige" headere.Altså, da mener jeg kvaliteten.
 Det samme med bildene. På dataen er bildene kjempebra, men så legger jeg de ut. Da blir de heeelt sugne, rett og slett. Litt irriterendes.  Sånn som det bildet over her. Det var de sykt bra kvalitet på, og på bloggen her er det skikkelig .. rart! Åh.. asdfghjklø... Jaja, dere får se det for dere med veldig bra kvalitet!

Hva synes du om bildet? Vet du hvorfor det er "skurrete"?

Internetten er klikk

Internetten er virkelig ikke i humør idag, så får ikke blogget! Er såvidt jeg får blogget nå. Men jeg prøver. Hehehehe! Aner ikke hvor lenge internetten skal være sånn, men jeg kommer tilbake når internetten har fiksa seg igjen :-) hehe. Så ha det godt! Kommer sikkert imorgen.

ÅJAAAAAAAAAAAADDDDDDDDDDDDA
btw; digg sang! - http://www.youtube.com/watch?v=TpJooV7RrMk

My playlist is tha shiiit


                                                                                                                                                                                                        day 14

Hey!
for noen uker siden fikk jeg spørsmål om jeg kunne legge ut sangene mine her på bloggen, eller de jeg hører på da.Men det er veldig slitsomt å finne youtube linker her og der, og lime inn på bloggen, og masse sånn.
Så sjekk heller spotifylista mi HER ! Der er det alt fra The Script - og til .. eehh, ja. Enkelt og greit. Hehe.   Og hvis dere ikke har spotify, og ikke får hørt på sangene.. sååå. får dere bare skaffe dere spotify! Hihi.
Nuuu må jeg stikke å dusje, skal i bursdag senere, vet du. Blogger før det! Snææiks

Harru spotify? Og skal du sjekke ut linken?

bildeserie: portrett og natur
Halla balla.  vet jeg er enormt dårlig på å blogge for tiden, men blogglysten er sånn halvveis. Har andre ting også. Men skal prøve å blogge mere utover uka. Livet mitt er liksom sove - skole - lekser - slappe av i en time, ca - trening - sove - skole...  ja, du skjønner.. 

Idag skal jeg og Lise på filmkveld til Fredrik! Skulle egentlig komme fler, men de kunne visst ikke.... Men det blir masse film, potetgull og brus! Digg.Så etter det skal Lise være med meg hjem, og sove over!  Imorra skal jeg på bursdag til Ranja, så det skjer en del denne helgen. Hehe :-) Men selvfølgelig: jeg går ikke uten kameraet, så det blir en del bilder på bloggen! Hihi. Nå må jeg fikse meg, skal dra om litt over en time!

Hvilket bilde likte du best?

The truth is


               powershot sx30 - day 13 - The truth is, you never stop loving someone, you always will, or you never will. (teksten ødela alt)


Unnskyld for lite blogging! Men har vært opptatt i hele dag. Hatt en photoshoot med Silje, vært på trening, og tiden der jeg kunne ha blogga, klikka internetten totalt. Hadde internett i 10 sekunder, også klikka den. OG sånn fortsatte det i en time. Tror ikke internetten funker nå heller, eeeh. Klikker hele tiden. Som gjør at jeg KLIKKER..  Men jeg lover, når internetten kommer tilbake for fullt, så skal jeg blogge mere. Orker ikke sånn dritt internett. srry. 

Så, jeg tenkte at jeg skulle legge ut bildene jeg tok av Silje, og litt andre bilder. Men det er opp til dere. Hvis dere vil, så legger jeg ut. Tror også at jeg skal legge ut en video.haha, dør hver gang jeg ser på den... Har jo sagt at dette skal bli en mer fotoblogg. Haha.  Nå klikker internetten igjen, så stikker jeg. Natta!

Skal jeg legge ut bildene fra idag?  Hva likte du med bildet, hvis du likte det?

Cv og søknad

Nå er jeg endelig ferdig med CV'en og søknaden! Har hjemmedag i dag, fordi vi skulle skrive det. Men dere er enige med meg i at det er bedre å ha hjemmedag, fordi man skal gjøre to ting, som tar en time ca, også har man fri resten av dagen?utenom andre lekser da. Haha. Så jeg tenkte jeg skulle sette meg ned med de andre leksene nå, så er jeg ferdig med alt, så kan jeg bare slappe av!  Så, snakkes senere idag!

Har du ofte hjemmedager?

Jeg må bli flinkereHei. Jeg lovte jo dere et inlegg til idag. Så får vel holde det jeg lover. Jeg er litt slapp med det på denne bloggen her. Kan si ting, også skjer det ikke. Så har bestemt meg for at jeg skal bli bedre til det. Skal bli bedre til å ha konkurranser/premier. Flinkere til å oppdatere mer. Flinkere til å blogge mer. Flinkere til  å ha en blogg, egentlig. Men som sagt kommer ikke bloggen i første rekke. Har jo skole, trening til NM, venner, familie og sånt også.
2011 er et nytt år, og da skal jeg holde alt jeg lover. Lover. haha.  Finnes sikkert unntak også da, men da sier jeg evt fra. Hehe, flink.. Også lover jeg at jg kommenterer tilbake imorgen.
Jeg sliter virkelig med å holde øynene oppe nå, så får vel ta natta. Selvom jeg har fri imorgen, men ... jeg vil sove lenge. hehehehehe. så natta..

Er du flink til å holde ting du lover på bloggen?

Konfmøte, æsj
Helt random innlegg egentlig.. Skulle skrive et litt langt innlegg....  Men ble litt distrahert nå siden Alexander og Kristoffer kom, tantebarna mine. Og nå skal jeg ta meg is, før jeg stikker på konfmøte! Kommer sikkert til å sovne. HEHEHE.
 Kommer innlegg senere idag også.. PROMISE.Da kommenterer jeg også tilbake! Litt slapp i det siste, eeh. Men det kommer.

Er du ofte på konfmøter?

Philomena er her


chatroulette,, hahahahahahah, vi bare; say cheeeeese! *ta bilde*hei menaphiloNuuu er Philomena her! Hu ble med meg hjem etter skolen, så da har det vel så og si gått i hundre etter det! Neida... Joda. neida. Derfor har jeg ikke fått blogget før idag, eller ikke fått fiksa noe med designet. Men det får jeg gjøre senere idag, eller imorgen. Eller på onsdag.. En gang når jeg får tid!  Nå stikker jeg og Philo ned på butikken og kjøper is! Digg.

Har du hatt, eller har du besøk? Vil du ha is?(ahahahaha)

Bursdagen idag


fisheye

fisheeeye

skjegghaha, fisheye effekt! digger kameraet mitt

synes det var så søtt bilde av celine! hihihaha, nå har stine tatt bilder!

stine tok maaange bilder av steinar og thomas! og familyen. haha jaja, søte gutter da!

sånne bilder som dette mener jeg, pappa!

Har vært i bursdag idag, så har ikke fått blogget før nå.Heh!  Orket ikke å redigere bildene, så .. jada.  Nå er jeg trøtt, så tror jeg stikker å tar på meg pysjen, og legger meg ned på sofaen. Hehehe.... Forresten skal jeg fikse litt på designet imorgen, og legge til menyknapper. Åssen høres det ut? hihi. Bye. 

Hva synes du om bildene?  Noe spesielt du vil at jeg skal ha som menyknapp imorra?

I'm a big girl. And big girl's never cry


powershot sx30 - day 12 -I'm a big girl. And big girl's never cry. They look forward. Not backward.    


Tror jeg skal få designet litt større, så jeg får lasta opp bildene i 800px. ødelegger kvaliteten nå! Weird. SÅ hjelp meg _gjerne_ med å få større "skrivedel" til 800px, og mindre sidemeny. Noen som vet åssen jeg gjør det?  Heh. Eller så får jeg bare fikse en veldig større header, eller ta bort meny, eller noe. Nei, meny må jeg ha. Weirdo. 
 
Hva synes du om bildet? Vet du åssen jeg kan få større skrivedel, og mindre meny? Takk på forhånd <3

Mitt nye kamera!
og jeg zooma inn aaalt i butikken! du ser denne blomsten her?

sånn er bildet når jeg zooma det ut! kan du se blomsten? hihibahahahah

utydelig, siden jeg zooma inn.

og sånn er det når det er zooma ut. man ser såvidt huset! og når jeg zooma inn så man vinduet.niice


så spiste vi på mcdonalds.

og fredrik kjøpte seg brus! hahaha. alt datt ut på gulvet, stakkars

også handla vi en del! det var BILLIG der nå!

etter jeg var hyper.husker ikke at jeg tok bildet en gang...

Daa var jeg hjemme! Eller har forsåvidt vært hjemme i en time allerede. En vellykka tur! Selvom jeg ikke husker så veldig mye av den siste halvtimen. Altså, jeg fikk et hyperkick, så ehh.. :) :) :)
Men jeg fikk jo henta kameraet mitt! Det er sykt dårlig, angrer for at jeg kjøpte det.. hehe, tulla, det er kjempebra! Har ikke hatt henda mine borte fra det i hele dag, hehe. Så kommer til å bli VELDIG mange bilder på denne bloggen fremover, siden jeg tar bilder hele tiden. Gøy, vet du.     Det eneste som er litt dumt er at bildene blir dårligere på dataen enn det er på kameraet. Men da får vi bare bruke fine Gimp/photoshop.. Haha.. 
Men er nok bare å lære seg innstillingene! hehe.

Ehh, vet ikke hva jeg kan spørre om. Men ..  hva har du gjort idag?

Off to Sweden


aalltid like pen på bilder..

apropos det, heh

Daaa drar jeg, mamma, Erling og Fredrik til sverige! Skal hente kameraet, vet du.. Gaaaaaaaaaash, g l e d e r m e g!!
Må kjappe meg, siden skal dra klokka ni, og må fikse håret og litt av hvert. Snakkes senere! Kommer sikkert en bildeserie da(hehe) ooog kommenterer tilbake bloggene da! Ohyeah, hade!

Du skal idag?

Today is a good dayHeeey! Jeg har fått i meg et hyper-modus nå, så ... Dette innlegget skal gå fort!!!
Idag hadde vi opptreden på skolen(cheerleading you know), og det gikk ganske bra, bare for å ha øvd og lært dansen på en time. Bare at jeg dreit meg heftig ut og hooppa der ingen andre hoppa. Good job.
Og nå sitter jeg så og si å hopper opp og ned, aner ikke hvorfor!  Eller, er vel en eller annen grunn: denne helgen kommer til å bli bra! Skal til sverige imorra å hente kameraet mitt hos pappa, også skal lille Fredrik være med, fordi han skal kjøpe potetgull i sverige.hahahaha. Også på søndag skal jeg i bursdag! wuhu.
OOG guess what, jeg fikk en 5er i mat og helse på karakterkortet! Gøy. Men nå får jeg gå tilbake å hoppe opp og ned. Eller, nå fryser jeg..

Hva skal du i helga daaaaa?
Jeg gleder meg til lørdag


day 11

Åh, gleder meg så syykt til lørdagen! Skal jo få kamera vet du!  Så da kommer jeg sikkert til å ta bilder av ALT jeg ser, så da blir det en del bilder på bloggen! Æææ, klarer ikke å tenke på noe annet!  Og til uka har jeg ikke like mye å være ferdig med og sånn, så da får jeg blogga mer!
Må bli et kjapt innlegg nå, siden må fikse meg til treninga idag. Skal trene fra fem til åtte. Og med mine magesmerter, kan jo det bli kjempe godt igrunn! hhheheh. Men skal vise frem noe på skolen imorra ellernoe, så må jo få øvd litt :-) Kommer til å bli veeldig flaut, men det får heller bare gå!   

Så jeg stikker nå...   Åssen kamera har du? En dag du gleder deg til?

Loving someone is like


day 10 - Loving someone is like caring for a garden, love it too much or too little and it dies, but love it just right and it will live forever.


Ble kanskje ikke så veldig fornøyd med bildet idag, siden har ikke tatt noen bilder, så tok et bilde fra minnekortet.
Idag droppa jeg treninga pga jeg har fremføring i naturfag imorgen! Så må øver på det og litt sånne greier. Skal blogge mer neste uke, siden da har jeg ikke like  mye ting som skal være ferdig og greier. Og jeg har ikke så veldig mye å blogge om for tiden.Kjedelig! Men får nok mere å blogge om når jeg får kamera og sånt(omgomgomg, 3 dager til!!!).

Ønsk meg lykke til på nami fremføringen imorra!Hihi. Tips til hva jeg kan blogge om?

Shine like a star,


day 9 Shine like a star,  and everything will be okay, I promise.

Idag har Silje vært hos meg pga et prosjekt, så har ikke fått blogget. Og nå stikker jeg på trening(om ti minutter, må kjappe meg!!), skal prøve å blogge mer til Torsdag, da har jeg ingenting å gjøre nesten! Lover!

Så, standard, hva synes du om bildet?

Always look at the bright side in life


day 8 - Always look at the bright side in life.   er med i en fotokonkurranse her! Meld deg på :-)

Har ikke fått blogget før idag, pga hjerneteppe for blogging. Skal skjerpe meg til senere idag, eller imorgen!

Hva synes du om bildet?

It's many fish in the sea

y day 8

It's many fish in the sea, but it's always one special we're looking for.
Hva synes du om bildet?


FORRESTEN; PAPPA HAR BURSDAG IDAG, SÅ GRATULERER SÅ VEEELDIG MYE MED DAGEN, VERDENS BESTE PAPPA! HIHI.

Skepta - Rescue me

OMG. Jeg elsker denne sangen. Hva synes du?
ble forresten ikke slalom idag. men kommer et innlegg senere også! da kommer det day-bildet, youknow

Hvor gammel er DU?
Jeg har sett i det siste at det er mange bloggere som skriver sånn; hvor gammel er du? ++

Men tilbake til poenget! Til dere som leser bloggen min. Jeg vet kanskje hvem 20% av dere som leser bloggen min er!  Og det er sikkert mange som ikke kommenterer også, siden statistikken bare øker og øker! Så utrolig gøy! Hihi. Såå jeg lurer på om du bare er innom, eller er du en fast leser? Hvor gammel er du?  Og hvis dere vil; hvorfor leser du bloggen min?

Og, guess what?!  Senere idag skal jeg stå på slalom for første gang på maange år. Så jeg skal prøve å få lada kameraet mitt, så jeg får tatt en del bilder. Så kommer kanskje ikke like mye blogging idag, siden skal jo til mysen også, også har jeg en del lekser.æsj.

Hvor gammel er du, er du fast leser eller bare innom? Nå må dere svare her folkens!

Cause even though we were young,


day 7

Cause even though we were young, we had to stay strong.
Hva synes du om bildet? 
og det er meninga at det ikke skal være så mye kontraster!!!!

Jeg er glaad!Wæ! Når jeg sjekka bloggen min ista, så hadde jeg fått over 20 kommentarer på det bildet, og nesten 200 lesere! Jeg ble så utrolig glad, og sjokka, eller hva jeg skal si. Jeg trodde jeg ikke kom til å få over 5 kommentarer,men så får jeg over 20!
Og alle kommentarene var nesten positive, og fikk en kommentar at det er et sånt bilde man godt kunne finne på We heart it! Så utrolig gøy. hahahahah. Så tusen,tusen, tusen takk til de som leser bloggen, eller er ny leser, ja you name it. Kan ikke takke dere nok! :-)
Skal love dere at det skal komme mer "sånne" bilder, og bedre innlegg! 
 Åhh, begynner å få vondt i hodet  igjen, så nå skal jeg slappe av.. 

Hvor mange lesere har du? Leser du bloggen min?

If you don't understand my silence,


day 6..

ble litt fornøyd med bildet idag, jeg! Og redigeringen. Og teksten. haha. Nåå stikker jeg på Metro, skal shoppe litt, kanskje jeg treffer kristoffer også(lol).          
Hva syntes du om bildet?

dag 6 - skriv 30 interessante fakta om deg selv


1. Jeg er mørkeredd. Både ute og inne. Haha.
2. Går på cheerleading
3. Utrolig følsom!
4. Jeg blir fort sjalu. Noe som er dumt noen ganger.
5. Har 1 ordentlig bestevenn, en nesten-nesten bestevenn, og en heel del andre gode venner!


6. Jeg hater å blogge hvis jeg får under 5 kommentarer på hvert innlegg. Snålt det der.
7. ELSKER potetstappe.. lol
8. Skal i NM i mars som kommer! gruer meg.
9. Jeg er sånn "kvart" svensk, eller hva jeg skal si. Har bodd i sverige ett år, og kan snakke svensk.
10. Jeg er avhengig av veldig mange ting!


11. Jeg elsker å ta bilder! Åh.  
12. Vil gå på medier og kommunikasjon når jeg begynner på VGS. (kan endre seg da, men)
13. Jeg aner ikke hva jeg skal bli når jeg blir stor. heeeh.
14. Elsker også å drive med photoshop, selvom jeg ikke kan så mye enda, men jeg lærer meg!
15. Jeg har også i det siste, blitt veldig data-avhengig! Irrrriiiterendes..


16. Er overtroisk(spøkelser, noen ganger horoskop etc.)
17. Får lett kontakt med folk! venner og sånt, altså.
18. Jeg er egentlig veldig sjenert, men jeg har blitt bedre på det nå. Er ikke like sjenert lenger, føler jeg.
19. Har maaange fobier! f.eks takler ikke å ta tog/buss alene, stå foran klassen og fremføre noe og være på et sted, der det er alt for mange folk.
20. Jeg liker ikke kulde. klarer det virkelig ikke!


21.  Utålmodig til 1000.
22.  HATER dukker.. æsj.
23. Er 1.62- 1.63, korteste i vennegjengen. Gøy.
24. Det eneste jeg er fornøyd med på kroppen min, må være beina.
25. Jeg liker alt fra "The pacific intro(sånn musikk, altså)" til You me at six.


26. Synes det her begynner å bli kjedelig og vanskelig nå...
27. Hater folk som ikke svarer. what's the problem LIKSOM?!
28. Blir aldri fornøyd med designet mitt på bloggen. Ikke headerne heller.
29. Egentlig så liker jeg å være med/eller ta bilder på photoshoot!
30. Det her tok ca tre kvarter..... Og sikkert bare 1/3 er spennende..

Endelig ferdig! Haha. Får vel ta meg litt mat og fikse meg nå. kristoffer kommer snart. Ble ikke noe igår se.  Har vi noe felles, eller noe du ikke visste om meg?

Bloggen er ett år idag!Gjett hva jeg nettopp fant ut? At idag, er det akkurat ett år siden jeg lagde bloggen! uh, kult!
Jeg har vært gjennom mye i dette blogg-året.  Har fått mere venner, faste lesere(tusen takk), mange søte kommentarer( tusen takk der også), negative kommentarer, faste blogger jeg leser, og en hel del!  Jeg  er sikker på at jeg ikke hadde vært den samme personen hvis jeg ikke hadde blogget! Fått så mye inspirasjon, andre meninger, tanker, altså bloggen er en del av livet mitt! 
Det er jo bare en gang om året det er noe sånt her, og  dette skal bli et mye bedre blogg år, enn forrige år! Når jeg får kamera(som er neste lørdag, tror jeg), får jeg et nytt kamera, og da blir det andre ting, skal jeg si deg. Pluss, da vil jeg ha et nytt design også, så det skal bli en litt mer fotoblogg. Gjerne kom med tips til blogger der det står masse koder, ELLER gratis design. like glad for begge :-)     

Nå er jeg supertrøtt, sliter tilogmed å holde øynene oppe! Tror det er på tide å legge seg nå. Hihii. Vil se på csi igjen,og sovne til det. åh, det er herlig. Snakkes imorgen isteden! Skal komme sterkere tilbake da, har jo fri, vet dere! ;)

Vil bare oppdatere litt!
skikkelig fint bilde av begge to ja, men uansett.jeg savner deg.

- Jeg er ikke sammen med Kristoffer lenger. Vært litt deppa pga det i det siste, så har ikke hatt lyst til å blogge før nå. Skal møte han imorra og snakke om det, men uansett, blir aldri det samme, tror jeg.  Ønsk meg lykke til :(

- Jeg skal blogge mer fra torsdag(imorra)-søndag. Og etter det blir det litt pause igjen, eller hva jeg skal si.

- Skal kanskje få kamera neste uke!!!!! gleder meg! Håper det noe inderlig.

- Akkurat nå er jeg hyper! Hahahahaha. Leste det på face at det var en som hadde mista en blyant i afroen,så fant han den ikke..og en 20 kroning! HAHAHAHAHAHAHAHA, jeg har så dårlig humor.

Egentlig ikke mer. Bare for å vise at jeg lever! :-)    Noe som har skjedd hos deg i det siste da? Hihi.Blogger imorgen når jeg har møtt Kristoffer.. Kan ikke si jeg gleder meg. Heller at jeg gruer meg. Som sagt, ønsk meg lykke til! :(

Bloggpause i en eller to uker

Jeg liker virkelig å blogge! Men jeg må ta to med bloggpause. Siden jeg skal kunne NM rutina på cheerleadinga utenatt til neste Tirsdag. Og kan så og si ingenting. Haha. Pluss at jeg må trene litt hver dag, og tøye for å bli bedre. Wuhu( takk edward.............) , jeg skal virkelig bli god til NM! haha.

Og neste uke, så skal jeg og Silje være ferdig med et prosjekt, og jeg skal fremføre det med Silje, og jeg hater virkelig det, så må øve veldig mye til deet også. Også  må jeg skrive sikkert 3-4 sider om de greiene der..... Hjelp.

Oooog det siste, er Kristoffer igjen vet dere.. Jeg aner virkelig ikke hva som skjer med oss, om vi er sammen eller ikke, så jeg er for det meste på deppehumør. Klarer liksom ikke å tenke på noe annet. Klarer ikke å leve uten han. Ikke tanken på det en gang.. Han betyr enormt mye. Men, ok, skal ikke skrive noe mer om det, men åååååååå!!! :( :(

Så jeg tar to bloggfrie uker, kan hende det kommer innlegg i helgene da, men. Må bare ha pause fra bloggen...    Skjedd noe positivt eller negativt i livet ditt i det siste?

btw, funker ikke å laste opp bilder..srry <3
Hade så lenge! (hvem vet, kanskje jeg har fått kamera når jeg begynner igjen? huhu)

hits