februar 2011

Starbucks coffee


hjerte,wtf? haha.


Nå har jeg nettopp smakt på den kaffe'n der! Og kan ærlig si at den var god! Anbefales, men den var litt sterk. Og jeg må bare advare å ikke drikke den for sent, hvis du ikke vil ende opp som meg; å nesten dø av latter og dette på gulvet. Det skjedde ikke altså, men det var nære på. Haha.  Det er jo koffein i kaffe vet dere, så jeg begynte med en litt rar latter, som endte med å se på skilpadder parre seg, som endte med å se på en video av en hamster, og det første jeg sa når jeg sa hamsteren var " HAHA HAMSTER ", også var en ny latterkrampe igang. Haha... Det var jo ikke gøy en gang? Så neste gang jeg vil være liiiitt hyper, skal jeg droppe energidrikke å kjøpe...kaffe... isteden. Omg, jeg er så dum.. Litt for dum noen ganger. Haha.
Forresten, tusen takk, nesten 500 lesere nå! Omg!!!!!!!! Iih. Hihi!       Har du smakt starbucks-kaffe før? Ble du like hyper som meg? Heeehe.

I hate people


day 39  orker ikke å rette opp skrivefeil. Gjorde det igår kveld, see

Internetten er helt klikk! Er snart som jeg halshugger den. Atm sitter jeg midt i gangen på gulvet, fordi internetten ikke funker andre steder. Har prøvd på rommet, ene siden av soffaen, andre siden av soffaen, på badet, andre siden av rommet, og masse shiiit, men alt klikker hele tiden. Er ikke rart folk som meg tar livet av seg eller dreper ting, vet du. Øhø. Okei, jeg tulla..
Men inntill den støgge monge "!"#¤%&/(I?=)(/&%¤ internetten er fin igjen, blir det lite blogging på meg! Typisk! akkurat som jeg sa ; Når jeg kommer hjem fra pappa mister jeg lesere. Og nå er jeg oppi 500 snart også. Å, serriøst. BRB HENTE ØKS!!!!!!!!  Har du klikkete internett noen ganger? ehe

Pictures from today


day 38.

Haha, meg og de engelske overskriftene. Noen som er enige i at alt høres MYE bedre ut på engelsk, enn på norsk? Norsk er så .. lame..
Forresten, tusen takk til de søte kommentarene i innlegget under! Åh, verdens beste lesere! Hehe.
Idag har vært en sykt kjedelig dag! Dagen har altså gått ut på å sitte i bil. Men så heldig som jeg var, hadde jeg min kjære xperia med musikk på! Og dataen med filmer på. så det gikk egentlig litt fort. Høhø.  Men men, glad jeg er ferdig med å kjøre. Kommer nok ikke et innlegg til ikveld, pga jeg er trøtt, og.. sånn. Men snakkes mer imorgen! Hihi. Hva har dagen din gått ut på? fint, der begynner internetten å klikke igjen...

Jeg elsker dubber!
Heey. Dette kommer til å bli et random innlegg, så ikke forvent dere noe stort...
 Sett på en del dubber på youtube ikveld, tror jeg nesten har tissa på meg av latter hver gang! Åh, så utrolige morsomme. Hahahaha.
Imorgen blir det ikke blogging før ved 4-5 tiden, eller rundt der. Skal hjem til Norge igjen vet dere. Og så tror jeg Fredrik og Markus lurte på om jeg ville finne på noe, så jeg får se hva som skjer. Men skal komme med et innlegg imorgen uansett. Håper jeg ikke mister mange tusen lesere, bare for det liksom. Høhø, har ikke 1000 lesere en gang, menee.. Jaja. Såå, hvis dere, kjære søte lesere kjeder dere, så kan dere sikkert skrive en fin kommentar om hvorfor du leser bloggen min, og hva du liker med den og sånn, og kommentere masse fint, så har jeg noe å lese når jeg kommer hjem imorgen? Hihi. Tvinger ingen,altså! Sett på noen dubber før?Var vel ikke bare meg som fikk seg en ordentlig latterkrampe?Skrive noe fiint til meg? Hihi! 
Kjip vinterferie


day 37,powershot sx30, redigert

Jeg har virkelig ikke hatt et liv denne ferien. Hvor har den blitt av? Har vært hos faren min, vet dere. Og der har jeg ingen venner, utenom Amanda. Og hu er på skolen. OG det er ikke noen andre ting å gjøre her heller. Hvis jeg spør pappa, kommer han nok bare til å si " Du kan rydde? Jobbe? ".. Det er ferie,jo! Haha.
Så denne ferien har gått ut på å nerde dataen 24/7, og ikke fått gjort en shit.
Gledet meg liksom til ferie jeg. Som man kan sove lenge, og finne på noe med folk og sånn. Men neida, så kjip som mine ferier er; så sitter jeg inne på dataen 24/7, og har så lite liv som det finnes på denne jord. Ehe. Kan jo forresten si at jeg har sovnet rett før, eller rett etter 12 hver dag på kvelden/natta, og våknet rett før eller rett etter ni på morran. Åh, for en digg ferie.. Nat. Kjedelig. Så nå skal jeg mase på Amanda som bare det, siden nå vil jeg ut å stå på skøyter (minus skøyter)!!! Hvordan har din ferie vært, hvis du har hatt? Og jeg håper for all del at de som har en ferie nå, ikke har så lite liv som jeg har hatt.

Home tomorrow


uredigert. orka ikke å redigere, jeg. Tar så lang tid. Og så slitsomt noen ganger.høhø

Idag er det siste dagen hos pappa. Kjipt. Skolen begynner igjen, vet dere. Så idag går vel dagen ut på å pakke, fikse musikk, fikse resten, og sånt. Tror faktisk jeg og Amanda skal ut en tur også, og stå på sko... Haha. ...... har ikke skøyter. Får egentlig prøve å være litt sosial den siste dagen mens jeg er her. Men blogging skal det bli!
Hadde eeeegentlig tenkt til å skrive et innlegg om at jeg trengte musikk etc til imorra, men så fant jeg ut at spotifylista mi er på 11timer, så jeg dropper det. Ehee!

La oss prøve noe nytt
som lille søte Hanne(trykk) sa; La oss prøve noe nytt!  Prøvde nemlig midtskill ista. Eller har det så og si i nå. Ble litt fornøyd jeg, trodde jeg ikke skulle passe til det i det HELE tatt, men det ble kanskje ikke så ille som jeg hadde trodd? Nå er jeg trøøøtt,så orker ikke å skrive så mye. Hehe, natta.. Snart. Om noen timer. Haha.
Hva synes du, passer jeg? Bruker du å ha midtskill?

1234
day 36,powershot sx30, alle er uredigerte.

Var en liten tur i butikken ista, og så avhengig jeg er av kameraet mitt, tok jeg med det på turen, så da ble det en del bilder.  De her er de eneste jeg tok av Amanda, men hu sto jo ikke stille! Men, jeg ble faktisk fornøyd, så det teller vel mest?
Forresten så er det varmt ute idag! Ikke sånn svette-varmt, men tror det ikke er minusgrader ute. .... I tilfelle dere ville vite det.. Har også funnet ut at jeg liker å ta  portrett bilder! noen som vil være modellen min? hah, tulla.
Senere idag, hvis jeg og Amanda orker, skal vi ut og ta en del bilder når det er mørkt. Litt skumle på en måte. Gleder meg til å se åssen de blir! Legger de isåfall ut på bloggen ;-)
Hva synes du om portrettbildene?

Jeg har et problem, eller to, eller tre


uredigert

Et litt for stort problem. ehe. Du skjønner. Jeg hadde tenkt til å svare på spørrerunden på videoblogg(!!!) idag. Men nå er det sånn at Amanda er hjemme fra skolen, og det blir litt for kleint at jeg plutselig begynner å filme meg sånn selv og sånn, right? Så.. Jeg får ta det til søndag, evt når jeg kommer til mysen, eller til uka.  Får bare jage bort mamma. Haha. Liker ikke å filme hvis noen er hjemme og sånn, det høres så dumt ut, utifra meg. Øhø. 

Og et enda større problem er at jeg har fått over 400 lesere(!!!!!!!).. Og til Søndag skal jeg hjem til det sugne internetten. Eller, den har blitt bedre da, så jeg skal få blogget like mye. Fordi det er alltid sånn, når jeg er hos pappa får jeg maange lesere, kommentarer, ja you name it. Og så drar jeg hjem til Norge, og så synker alt. Men denne gangen skal jeg prøve å holde det oppe, selvom jeg har en travel hverdag! promise.
Greit om jeg svarer på spørrerunden til uka isteden? Og, kommer du til å fortsette å lese bloggen min?

haha, det er litt gøy. siden i det reklame - innlegget, fikk jeg ikke noen reklameringer. hvis jeg ikke hadde skrivd
om reklameringer, hadde jeg sikkert fått 2-3 som reklamerte!haha, gøy

I hate making eyescontact with people who used to mean the world to me
day 35,powershot sx30,redigert
Ikke fornøyd!!!!

Vad tycks?

Skjer med bloggreklamering, egentlig?


haha, fra min lille photoshoot ista.. med meg selv. e. som ble veldig mislykka, så den nevnes ikke igjen!

Jeg blir så frustrert over blogg-reklamering! Alle har fått en blogg-reklamering før der det står "Fin blogg, kommentere tilbake? <3"  eller "Hyggelig med en kommentar tilbake!".
Jeg skjønner ikke poenget med reklamering, egentlig. Alle synes vel det er hyggelig med kommentarer på bloggen sin eller? Skjønner ikke hvorfor folk gidder å reklamere når folk vet at en reklamerer, gidder man ikke å gå inn på bloggen og se åssen den ser ut, fordi det er reklamering. Det går fortere å kommentere noe som handler om innlegget man skriver og faktisk få en kommentar tilbake, istedenfor å reklamere eller?

Og nå har jo folk tilogmed begynt å lage andre former  for reklamering. F.eks fin blogg eller ha en fin dag. Jeg gidder egentlig ikke å gå inn på bloggen til folka som skriver sånn på bloggen her. Fordi, er det egentlig reklamering eller ikke?
Og det er hvertfall teit, hvis man skriver om f.eks å ha vært i en begravelse, eller at hunden har dødd, også får man en kommentar : fin blogg, kom innom min.   Lol?
selvfølgelig er det gøy å få en kommentar der det står "Kjempe fin blogg!"...... helt til man går inn på bloggen til personen og den har fått kanskje 10-15 kommentar med " Takk, din blogg er også fin." Det er jo verken gøy for den som har blitt "lurt" og den som har "lurt", fordi den som reklamerer blir jo bare sett på som teit. Fra mitt syn! Nei, uff, jeg er drittlei reklamering, for å si det mildt! Men dette er bare mine meninger.

Til og med OVER kommentarfeltet mitt står det at jeg ikke vil ha reklamering, men så får jeg reklamering uansett. OK, sier jeg bare..
Hva synes du om reklamering? Reklamerer du?

OUTFIT 24022011


ok, ikke helt meg å legge ut/ta bilder av rumpa mi, ftw. første og siste gang, eehee. Men gjorde det for at dere skulle se åssen buksa så ut! Ikke tenk feil om meg. hah

    bukse gina tricot singlett bik bok skjorte carlings

Leg
ger ikke ut så mange outfitbilder for tiden, men det har blitt mer enn før! Det er vel et pluss?
Dagen sålangt har gått ut på å kjede seg, kjede seg ogsitte på dataen. Hehe nei, jeg har ikke et liv i ferier... Og selvfølgelig ta bilder igjen. Jeg er helt a v h e n g i g å ta bilder, pga det stativet, og resten av rommet og sånt. Æ. Skal slutte å nevne det stativet nå. Tror jeg har nevnt det i nesten hvert innlegg nå. Fint.  Jeg har forresten masse jeg vil blogge om nå, så vent å se! Hihi.
Hva synes du om outfitet? Hva har dagen din gått ut på?

Photoshop redigering: 1

Ok, ikke forvent noe veldig bra innlegg, men skal prøve så godt jeg kan! 

Tenkte jeg skulle vise åssen man får litt rosa/brunere farge på bildene. Jeg bruker da photoshop CS1, men kan også brukes i Gimp, tror jeg! Er ikke så flink i Gimp, men har fått til det samme i noen ting.  Photoshopen min er forresten svensk, så det står på svensk. Men jeg håper dere skjønner! Eller så er det bare å spørre om hva som helst, og jeg hjelper dere :-)

Det første du gjør er da å ta et bilde(selvfølgelig!), men helst uten blits. Det kan også være sol som skinner inn på bildene, men det velger du selv.  Jeg har ikke noe "lyseffekt" på det bildet.  Du kan velge om du vil ha portrett, eller annet bilde, f.eks landskap. Opp til deg!  Jeg tar da dette :


Etter du har åpna photoshop/Gimp så trykker du på Nytt lager.


 
Så trykker du på den hvite/svarte greia, og trykker på "Enfarget" bilr det vel på norsk?(svensk, vet du) Eller så kan du jo bare finne en farge, også tegne over hele bildet, men det tar lenger tid. 


Så finner du deg en farge. Du kan jo velge hvilken farge du vil ta selv. F.eks hvis bildet har rosa-kontraster, kan du ta rosa. Hvis det er blå-kontraster; ta blå, ja, you get it?


ETTER deeet, bytter du på opacitet og fyll. Du kan også velge der det står normal til f.eks dekke over, men jeg tar alltid normal/burn( burn finnes på gimp, som jeg vet )
Så tar du et nytt lager igjen, og zoomer inn på øynene. Hvis du ikke har øyer på bildet, kan du bare hoppe over disse tingene her..


Finn en farge som passer til øynene dine, IKKE ha for lys, hvis det ikke er lys i bildet. Og ikke ha opacitet på 100. Jeg har den på alt fra 50-80.  Tegn der øynene dine er, men ikke vær for slurvete. Husk, det skal se fint ut også ;-)


Trykk på filter > Oskärpa(ee, vet ikke hva det heter på norsk) > Gaussisk skärpa.


Der tar du rundt 5-8. Eller, du kan jo velge, i hvilke ting du skal bruke det i. Men jeg pleier å ta rundt der. Da blir det ikke så mye " støy ".


Så trykker du på der normal står, og får opp en sånn rute her. Da tar du på "täcka över" dekke over, blir det vel på norsk?

Da er du ferdig med øynene! Husk, du må også endre litt på opaciteten her. Jeg kaller det opacitet, jeg. Haha.

Lag et nytt lager igjen. Så trykker du på den hvite og svarte greia igjen, og trykker på övertoning. Overtoning?


Husk å først velge farge! Så kan du endre litt på hvor du vil at det skal komme inn fra. Så trykker du på ok. Etter det, må du endre på opaciteten igjen, HVIS DU VIL. Opp til deg selv, men jeg gjør alltid det.


Trykk ctrl og J, for å kopiere bakgrunnen. Så tar du deretter Filter>Återgivning>Linsöverstrålning...  


Da får du fram dette her. Her kan du også velge selv om hvor mye/stort/skarpt du vil ha det, og i hvilken type. Jeg tar så og si alltid den øverste, og endrer på som det passer bildet best! DU kan jo selvfølgelig velge om du vil ha med dette. Er ikke alltid jeg tar det med heller ;-)


Trykk på bakgrunn, og ctrl og L ... Da får du fram denne, og du kan endre på den som det passer bildet best.


Ctrl + L ... Du kan velge selv her også, som at det passer best med bildet.


Da blir bildet sånn her! Likte egentlig ikke at det ikke ble skarpere, men men..


Håper dere skjønte! Og denne bruker jeg egentlig ikke så masse, bare en del farger. Men som sagt: Alt dette kan du velge hva du vil ha med, og ikke ha med,.
Bare å si ifra hvis dere vil jeg skal vise noe mer, eller noe dere ikke skjønte. Jeg tar gjerne imot ris/ros!

Lærte dere noe? Skal jeg legge ut mer sånne ting?

The best revenge of all


day 34, powershot sx30, redigert
That's the best revenge of all:
happiness. Nothing drives people crazier than seeing someone have a fucking good life.

hadde egentlig tenkt til å ikke redigere det bildet der, siden det var fint fra før av, men siden photoshop tok overhånd, så ble det litt redigering allikevel. Men det jeg kom til å tenke på da, var om dere vil jeg skal legge ut åssen man redigerer forskjellige ting i photoshop og sånt på bloggen? Hvis dere skjønte hva jeg mente? F.eks å få lysere farger, og redigere øyenfarger og sånt! Kan ikke så mye, men en del kan jeg. Men det er bare opp til hva dere synes?
Skal jeg legge ut et innlegg om åssen man redigerer forskjellig?

My makeup

Siden noen spørte i spørsmålsrunden om hvilken sminke jeg bruker, kan jeg legge ut et innlegg om det, istedenfor å vise det på videobloggen, ellernoe. Smart,lol.Foundationen jeg bruker er fra Maxfactor og heter  Colour adapt (farge 80)Jeg har brukt den foundationen siden høstferien, og har elsket den siden! Den er kjempe bra!  Den gir ikke skjolder/skiller, og det ser ut som den ekte huden!  Den er himmelsk. Haha. Hvertfall mot huden min.
Mascaraen jeg har er også fra Maxfactor, og heter Falsh lash effect. Den er også HIMMELSK. Jeg har brukt den en gang før også, og jeg kjøpte den lilla igår. Fargen har ikke noe å si, men siden svart er så kjedelig, tok jeg lilla! Den gir lange, fine, sånn passe tjukke øyenvipper, og man trenger ikke å stå i 20 minutter for å få det fin.Blir fint med en gang! Hihi. Bare nå er jeg en ekspert på å søle litt her og der da, såå.. Ja.

Jeg anbefaler virkelig begge to! Hvilken sminke bruker du?

Pictures
Sånn, det var resten av bildene jeg tok idag! Eller, nooen av de hvertfall da. Har en del andre også, men de passer til innlegg jeg kanskje kommer til å legge ut etterhvert, hvem vet? Føler at jeg såvidt legger ut bilder av meg på bloggen noen ganger. Og jeg har blitt helt aavhengig av stativet til Amanda. Gleder meg til jeg får kjøpt et selv!! Når den tid kommer. Wuhu. Så det kommer nok til å bli en del bilder av meg etterhvert... Såeh, så vet dere det.

Har egentlig sykt blogglyst, har lyst til å blogge hele tiden, men nå har jeg hjerneteppe over hva jeg skal skrive om. Så det var jo fint.   Har blitt helt hekta på å si " det var jo fint " eller " fint ". Hvis dere ville vite det.. Koselig!

Hva synes du om bildene? Er du avhengig av noe? Haha

Er forresten med i en vurdering greie her!

Believe. It's easy


day 33, powershot sx30, redigert

Heey!
Idag har jeg faktisk prøvd å tatt outfit bilder. Men, det funka ikke så bra, så jeg endte opp med å ta veldig mange bilder av meg selv isteden. Tror det ble rundt 140, eller noe. Fint.Men jeg sletta så og si 100, så det var jo enda finere. Haha. Hadde tenkt til å legge de ut her, men jeg vet ikke, jeg.  Skal jeg?
Ellers idag, så føler jeg at dette er en sykt bra dag! Aner ikke hvorfor, men plutselig så fikk jeg en sånn "energi" eller hva det tullet der heter. Haha!

Skal jeg legge ut de "fiiine" ego-bildene av meg? Haha. Og hva synes du om day-bildet?

Vurderingene

Som sagt får Hilde og Oda en vurdering hver pga de vant fotokonkurransen!  Er ikke så flink til det her, men jeg får prøve. Tar ikke så veldig mye.

Oda Svendsen
Design:   Hun driver å fikser på den nå,men jeg liker det! Fargene er "oppkvikkende", og man får lyst til å lese. Ikke en sånn mørk, kjedelig. Det er ganske oversiktlig. Har ikke header enda, men den forrige headeren hun hadde var fin! Karakter: 5

Innlegg:   Oda skriver veldig bra, og hun skriver ikke så alt for mye i innleggene sine. Heller kort, men det hun vil. Hun leggr ut kjempe fine bilder som hu har tatt selv. Et stort pluss. karakter: 5+

Helhet: Kjempefin blogg, som man har lyst til å lese! Virker som en snill jente. Hihi. Alt i alt karakter: 5


Hilde Myklatun
Design: Kjempe fint design! Selvom headeren ikke er av hun selv, så passer det inn til resten. Fargene passer sammen, og man får lyst til å lese bloggen pga designet. Liker! karakter: 5+

Innlegg: Hun har med bilder i hvert innlegg, det er bra! Hun kan skrive litt mye innimellom, men nå er jeg en person som ikke liker sånne aalt for lange innlegg. Skrivemåten er bra! Karakter: 5

Helhet: En søt jente, og en søt blogg. Man får virkelig lyst til å lese den, og se på bildene. En fin fotoblogg! Alt i alt karakter: 5

(fant ikke et bilde av hilde)

Håper dere blir fornøyde med vurderingene!  Hva synes du om vurderingene? Leser du bloggene til noen av dem? :)

It's okay to not be the perfect one,


day 32, powershot sx30

Jeg har endret på designet mitt! Ble faktisk litt fornøyd, til og med. Og jeg har gjort alt for meg selv! Flink, vet du. Tulla. Har sitti i maange timer med det, så jeg håper virkelig ikke at det bare er meg som liker det...?  Tror jeg skal fikse menyen og headeren litt imorgen, headeren ble for stor, som dere sikkert ser? Men det får gå til imorgen!

Hva synes du om designet? Og hva synes du om bildet?

Vinneren(e) av fotokonkurransen!

Jeg pleier alltid å ta randome vinnere, men nå tenkte jeg at jeg skulle sitte å se på alle bildene, og så finne ut en vinner av det. Og det var IKKE enkelt. Siden jeg likte bildene til 6-7 stykken av dem som meldte seg på, og da ble det ikke enkelt! Så istedenfor å finne en, så fant jeg to stykken jeg likte ordentlig godt!
Og en del av dem som meldte seg på (hooost!!) hadde ikke skrivd innlegg om det, og heller ikke sendt link på det på bloggen, så fant ingenting og sånn. Det var jo fint.

Vinnerne ble  Oda Svendsen og Hilde Myklatun!! Så gratulerer til dere! Dere vil få en vurdering av bloggene deres imorgen, som premie. ble ikke mer komplisert enn det, desverre! Orker ikke å legge ut bildene, så når du trykker på navnene dems, så kommer det til bildeinnlegget.


Lest bloggene til noen av dem, eller leser du de? Fortjente de å vinne?

Spørsmålsrunde!Dere vet hva dere skal gjøre. Svarer på videoblogg, siden nå har jeg kamera og sånn, you know. Svarer nok i løpet av denne uka her. Så still så mange du orker!
Hva lurer du på/Noe du vil vite om meg?

Hva gjør dere?


 

Nå har vi fått kommet hjem til Burseryd, eller til pappa da.  Skulle egentlig poste et innlegg for en time siden, men så fant jeg photoshop, og da.. gikk det litt tid. ehe..
Atm sitter jeg og ser i et HM blad for våren 2011. Har lyst til å få litt mer "moderne" stil dette året, og sånn, så jeg må få litt inspirasjon.  Tror jeg skal kåre en vinner ikveld, angående fotokonken. Eller så blir det imorgen. Kommer ann på. Tror kanskje det blir imorgen?
Jeg har også litt lyst på nytt design igjen! Men får vente til jeg har fått tatt header-bilder. Så heldig som jeg er, får jeg lov til å låne det store kamerastativet til Amanda, så får tatt en del portrettbilder også.. Meen det kommer!  Hva gjør dere en søndagskveld?

Bokeh


day 31

Hey!
Fikk ikke blogget igår, pga jeg dro til pappa, også sovna jeg ved ti tiden, så jeg fikk ikke så veldig mye ut av dagen. heh! Vet ikke hvor lenge vi skal være hos mormora til Amanda, men tror vi skal dra hjem ikveld, eller imorgen tidlig. Så det blir kanskje ikke så mye blogging før vi kommer hjem til Burseryd. Men, da får jeg tid til å ta en del bilder, og sånn, det er jo veldig bra.  Og så har jeg den gamle dataen min med photoshop på, så det blir en del redigering idag, tenker jeg! Hehe.

Forresten, så prøvde jeg meg på bokeh-bilder ista. Ble ikke akkurat så veldig proffe, men jeg likte det nederste bilde! Hva synes du? Kan du noen "bokeh" tips?

´Remember it´s only in the black of night that you can see the stars


day 30 - powershot sx30

´Remember it´s only in the black of night that you can see the stars and those stars will lead you back home. So don´t be afraid to make mistakes, to stumble, to fall, because most of the time the greatest rewards come from doing things that scare you the most. Maybe you´ll get everything you wish for maybe you´ll get more than you ever could have imagined. Who knows where life will take you ? The road is long and in the end the journey is the destination.´  - OTH

FINT. Jeg liker den teksten der. Jeg elsker den.
Ellers er alt helt sugent. Blir egentlig bare værre og værre. Først den ene, så den andre. Derfor jeg synes den teksten der over passer så fint til det jeg føler akkurat nå. Jeg orker ikke deppe innlegg på bloggen, selvom jeg faktisk vil ha det noen ganger, for å se hva andre synes. Meeeeen, det kanskje jeg dropper, eller? 
Åssen har du det for tiden?

I'm back! // outfit 17022011
Genser bikbok Bukse ginatricot Singlett cubus?  Måtte til med sensurering og lue idag, så nemlig ikke så .. veldig fin ut,heh

Jeg satt nettopp å leste gjennom bloggen min, da jeg fant ut at jeg faktisk savner blogging! Jeg savner å ha en rutine, på en måte, der jeg driver med bloggen. Og ikke minst, å ta bilder og få kommentarer på bildene.  For tiden tar jeg egentlig ikke så mye bilder, fordi jeg ikke vet hva jeg skal ta bilder til, og jeg savner det litt. Siden jeg er fortsatt helt avhengig av kameraet.
Selvom det er kjedelig at jeg har mista 300 lesere på bare snart to uker, er det sykt kjedelig. Så forundrer meg ikke om jeg ikke har så veldig mange lesere akkurat nå, men håper jeg får de tilbake! Egentlig skulle vinneren av konkurransen kommet igår(trykk her for å melde deg på), men det ble det visst ikke noe av. Tar det heller til Lørdagen, da jeg har kommet til pappa. Men det kommer! Er bare litt treig noen ganger. Ehe. Men siden jeg også skal til pappa, får jeg litt mer å blogge om. Livet er ikke alltids like enkelt, men jeg skal prøve å få til det beste på bloggen framover!

Kommer du til å lese bloggen min fremover? Og, hva synes du om outfitet?

Game over


day 29  - The game is over.

Hey. Av en eller annen grunn, er jeg deppa til 1000. Jeg aner virkelig ikke hvorfor. Eller, jeg har en anelse. Men uansett... Jeg føler at aalt går feil vei. Og hvem vil lese en deppete blogg? Ikke jeg hvertfall. Den dårlige selvitlliten er tilbake. Så. Bye.

Tror jeg tar litt fri fra bloggen


diggt
hadde med kameraet på skolen idag såå, ble en delbilder!
Jeg har ikke blogg lyst, får ikke inspirasjon eller noe, må øve mye til NM, har slått nakken/hode noe veldig, og vil finne på noe med folk, så bye. Tar en liten fri fra bloggen! Kommer jo selvfølgelig et innlegg innimellom, men ikke sånn 3-4 innlegg om dagen. Det er bare ork å blogge om noe, som bare blir slitsomt og kjedelig og lese. Og orker ikke å kommentere tilbake på blogger hele tiden. Jeg bruker nesten 1-2 timer på bloggen hver dag, det orker jeg ikke! Har mitt liv også, right.

håper jo selvfølgelig jeg fortsatt har lesere og sånt da, når jeg kommer tilbake. Men jeg tviler sterkt..

Så kos dere den tiden! Hihi. Leser/leste du bloggen min? Og kommer du til å fortsette å lese den når jeg begynner å blogge igjen?

Bird
day 26

Å
å, jeg er helt dilla på å ta bilder av fugler! de er så søte. Har fortsatt ikke så mye blogglyst enda, aner virkelig ikke hvorfor. Så blogger mer når jeg får mere blogglyst!
Resten av dagen går vel ut på trening, og sove hos Lise! Kommer sikkert litt bilder der fra også, men kameraet lades opp atm! Så, vi får se.

Liker du fugler? haha

If you are going to fall in love with me,


day 25-forresten er det øyevippen som er fokusert, ikke øyet.
 
 If you are going to fall in love with me, it's only fair that you know what you are falling in love with.

You are falling in love with my insecurities, and my obbsession with trying to figure out what everyone thinks of me. You are falling in love with my immaturity, my constant need so feel loved and appreciated, my overactive tear ducts, my internet obsession, my tendency to be too clingy. You fall in love with my troubled past, and my hopes and dreams, and how I'm a hopeless romatic at heart. If you fall in love with me, you fall in love with my self-hate and all my imperfections and my perception that nobody could ever love me.

But, you are also falling in love with the way my eyes will smile when I'm with you, the way I'll text you in the mornings just telling I hope you have a great day. You're falling in love with the occasionally humorous and/or thought-provoking things I say, and the way I blush when people ask me about you. But to me, the most important thing will be that you are falling in love with me, despite my thinking that it is impossible.

 
Synes den teksten er så veldig søt, og sann! Så ble noe enkelt idag. Heh.
Har ingenting å blogge om, ikke blogglyst heller. Vil bare sove. Hehee. Kommer sterkere tilbake når jeg har fått tilbake blogglysten!
Hva synes du om teksten? Og bilde?

 

week 2 - A picture of your favorite outfits.


day 24
Denne genseren kjøpte jeg igår på Bik bok, og jeg er allerede forelsket! Å. luv it.

Nå sitter jeg her og halvsover igjen, selvom klokka bare er halv åtte! Jeg sovnet tilogmed på soffaen i den bursdagen vi var i ista. Flaaut. Men heldiggvis var det bare kjentfolk da. Tror det ikke blir så veldig sent på meg ikveld, merker jeg. Snakkes imorgen, og sov godt! Lover at jeg kommer sterkere tilbake imorgen.

Åssen ser ditt yndlingsoutfit ut? Er du trøtt?

Lite blogging, mindre lesere


Hey! Fikk ikke blogget igår, og før idag, siden det ble litt fullt opp! Men jeg kan si at jeg hadde en heerlig kveld - og natt. Vi døgnet! Men gøy var det for det. Er faktisk ikke trøtt en gang.
Skal i bursdag om en time maks, så jeg må fikse meg nå. Nettopp kommet fra trening, så burde kjappe meg litt? Ohyea..  Legger ut bildeserie når jeg kommer tilbake, og kommenterer blogger!! Loveu.

Hva skal du idag daaa?

Draaar til töcksfors


helt random bilde, i speilet og greier liksomliksom <3<3

Dette må bli et veldig kort innlegg! Forsovet oss litt, såå.. Ehe.
Nu stikker jeg, mamma og Erling til töcksfors for å handle inn til ikveld! Kan ikke love dere så mye blogging senere ikveld, og imorgen, siden er jo ikke hjemme før fire tiden. Men jeg skal prøve å komme med et innlegg her og der! Promise. Hihi.
Forresten så stiger statistikken hele tiden! Åh, er så gøy å blogge da! Loveeeu!
Nåå stikker jeg og fikser resten av meg. Får ikke bli så sent før vi kommer oss avgårde, må jo hjem før tre!

Hva går dagen din ut på?

Pictures from 2010
ææ bissevovvveen miiin

hihi søøøt

haha, jeg dør. ser ut som jeg dreper hukleint .. og flaut. ehe

ved 6 tiden på morran i sommer!! savn

skylder på at det er gammelt, hihi

oslo

skurrete. andre kameraet, you knowmin fine photoshoot med meg selv

hihi, tok sikkert 50 bilder av den vepsen her..


day 23, I think?


Driver å ser gjennom bilder fra sommeren ifjor og sånt, og hører på sanger fra den tiden. jeg kan bare si; JEG SAVNER DET. Å. Får skikkelig sånn sommer-stemning, samtidig som jeg bare vil gråte, fordi jeg savner det så fælt. Husker det som om det var igår. Eller ioverigår.
Når sommeren var, følte jeg at det var en dårlig sommer.Men nå, så skjønner jeg ikke hvorfor jeg ikke likte den? Den var jo så bra! Og da er det jo bra, siden da har jeg noe å glede meg til i sommeren som kommer. Åh, klarer ikke vente. Sommer, sol, bading, være oppe lenge om kveldene, være ute om nettene!Jeg og amanda har en tendens til å være oppe hele natta noen ganger,ifjor gikk vi ut ved 5 tiden på morran tror jeg, og så på solen gå opp. hei pappa, den setningen leste du ikke ♥♥
Bildene over er fra Juli - oktober!

Savner du sommeren?

Jeg elsker helger


Nice Line, nice

TO ord: Endelig helg!
Hehe. Ukedagene mine er så hektiske! De går bare ut på skole, lekser, trening og soving! OG får jo nesten ikke fritid. Og når jeg først har tid til overs, er jeg så sliten at jeg ikke orker noe.. Så hver søndagskveld, pleier jeg å si at jeg gleder meg til helg igjen. Welcome to my life! Haha.

Kan jo forresten si at denne helgen kommer til å bli litt stressendes denne også. Imorgen skal jeg nemlig ha en jentekveld med overnatting. Og på søndag, må vi stå opp klokka 9, for å gå i kirka klokka 10, og såå på trening klokka 12 og være der fra 12 til tre eller fire. Så idag tenkte jeg at jeg skulle ta det HELT med ro, siden det er den eneste dagen jeg får tatt det med ro! Heheheh. Selvom jeg har veldig lyst til å gå ut og ta bilder.. Men den dropper vi.

Hva går helgen din ut på? Har du hektisk hverdag?

You can't choose who you love


day 23 - powershot sx30  - Teksten er tatt av Brooke Davis/Sopia Bush fra en OTH serie

Egentlig så er det et av mine yndlingssitater, og det stemmer jo.
Hvis det er noen som lurer på hvor og hva jeg får de sitatene jeg har på bildene mine av, så finner jeg dem faktisk på selv! De fleste av dem hvertfall. Egentlig er det fordi at jeg synes alt høres så mye bedre ut på engelsk, og det blir så mye "koseligere" å lese.
Men får jo selvfølgelig en del inspirasjon av andre blogger også! Idag satt jeg faktisk i over en halvtime og leta etter bilde og en tekst jeg kunne ha. Så, ikke forvent at det er verdens beste! Hehe. :-)
Hvor får du din inspirasjon fra? Hva synes du om bildet?

For en irriterendes dag
Æ. Dårlig dag. Irriterendes dag. Slitsom dag!
Dagen startet med at jeg forsov meg ti minutter. Også at jeg ikke fant de rette klæra, så  jeg bare slang på meg noe... Og deretter, når jeg kom på skolen diskuterte jeg, Silje, Lise, Fredrik og Ranja og en del folk til hele tiden, pga den ungdoms-bedriften vi driver med. Altså, vi diskuterte om alt! Alt var feil,alt var ikke riktig gjort, alt var bare tullete. Så til slutt sa jeg bare at jeg skulle være stille, så fikk de gjøre ting. Orker virkelig ikke å høre på krangel/diskusjon mellom folk heele tiden!

Jeg tenkte jeg forresten kanskje skulle ha en spørsmålsrunde snart? Etter jeg er ferdig med fotkonken! Siste frist er 16 februar! Hvis du fortsatt vil melde deg på, trykk her!

Noen som vil ha en spørsmålsrunde? Har du hatt en slitsom dag idag?

The important thing is to not give up


Canon powershot sx30 - day 22

Er ikke helt sikker på at jeg likte dette bilde! Syntes det var litt søtt, egentlig. Meeen siden jeg elsker dere søte små leserne, så får jeg vel fortsette med de days-greiene. SKAL klare 200 days! Og dessuten sa lille søte Vedis at jeg skulle blogge igjen! Haha søt.
Og så må jeg takke(igjen) for dere som leser og kommenterer bloggen min! Altså.. jeg setter veldig pris på det og prøver å være så god blogger som mulig! Og nå har jeg kommet litt langt med bloggen, så jeg håper jeg kommer lenger også. Det er jo alltid gøy det! Hehe. Har forresten blitt anbefalt av denne kjempe søte bloggeren her! Kjempe snillt sagt av deg!

Ok, nåå har CSI begynt, og så hekta som jeg er, får jeg vel få med meg det som skjer!  Prøv å nevn noe med søtt i et blogg innlegg 5 ganger, du! Haha.

Enig i teksten? Hva synes du om bildet?

Outfit 2.2.11


bukse Cubus genser gina tricot singlett  Bik Bok

Prøvde en litt annen stil med redigeringa idag! Synes det ble litt småkult jeg! hahahaha. Genseren er forresten svart, og ikke brun! Det ble litt annerledes farge. Hehe.
Og som sagt, så skal jeg ta outfit bilde minst en gang i uka. Tror jeg kanskje tar det hver onsdag.. Eller... Det får vi se!

Hva synes du om outfitet?

Sometimes it's just better to shut up


day 22. - powershot sx30.

Mitt humør idag! Begynte med en god dag, endet med... ikke såå god dag! Vil ikke gå innpå det. Men, jeg håper bare det ordner seg. Gash, gjør alltid ting feil! Men nok om det. Kjærlighet, u know.
Nå skal jeg  fikse meg til treninga, og stikke på trening! Blir ikke mere blogging idag, så jeg håper dere er flinke til å kommentere nå altså!

Enig i teksten?

Håret mitt!

Har fått maange kommentarer om at jeg har så fint og langt hår og alt det der. Og masse sånne "greier"! Så tenkte jeg skulle skrive et innlegg om det. Høhø.

Kan vel for det første si at håret mitt er kanskje ikke "like fint" som det ser ut til! Jeg retter håret minst 5 ganger i uken, så derfor er det litt slitt. Og nå har håret mitt blitt FOR langt også. Synes det liksom går en "grense" på hvor langt håret mitt skal bli, før det blir heelt for dumt å se på.
Mange sier at jeg egentlig ikke trenger å rette håret, siden jeg bare har sånne bølger i håret, men jeg takler det ikke! Må ha rett. Synes jeg ikke passer til fall/bølger i håret.
 


Jeg prøver så og si aalt for at håret mitt skal bli bedre, altså mindre slitt og ikke ha elektrisk hår! Irriterendes. 
 Så det jeg bruker er da hårkur fra Cutrin. Anbefaler denne veldig! Vet ikke hvor og hva den koster, siden fikk den av Fredrik, men finnes på frisørsalonger, så vidt jeg vet!  Oog en shampoo fra Wella! Og en balsam fra El Vita eller hva det var mamma sa!
Har du forslag til hårkurer? Har du slitt hår?

hits