februar 2012

Prøver mitt beste

Jeg liker jo egentlig å blogge. Jeg liker jo egentlig å ta bilder til blogging og dele det med andre. Men av en eller annen grunn så klarer jeg ikke å blogge mer. Jeg har så mye jeg vil blogge om og så mye idèer til ting jeg kan få noe ut av og blogge om. 
Jeg føler at jeg kunne ha vært en så mye bedre blogger og blogga hver dag om noe som faktisk er interressant... Men sannheten er: Jeg er for lat! For lat til å orke å redigere mange bilder, prøve å skrive et bra innlegg som faktisk folk vil lese og å kommentere tilbake. Det er ikke bare gjort på 5 minutter skal jeg si dere! Jeg bruker så og si minst en halvtime på blogg når jeg driver med blogging.Jeg har så lyst til å bli en bra blogger igjen. Og det skal jeg, det tar bare litt tid. Så til jeg har klart å få tilbake alt innen blogglyst etc, så kommer jeg til å blogge litt mindre. Kanskje annenhver dag eller en gang om dagen. Jeg får se! Har en del andre ting som er viktigere for tiden, men jeg håper dere vil fortsette å lese bloggen min for det! ♥ Skal også finne fram kameraet idag og lade det opp så kanskje jeg rekker å lage en videblogg, tjohei!

Spørsmålsrunde!

Sist gang jeg hadde spørsmålsrunde ble det helt glemt. Nå har jeg endelig fått kamera jeg kan filme med, så jeg skal prøve å svare på videoblogg. HVIS ikke deler jeg det opp. Spør om hva som helst! Får en del spørsmål og er litt kjedelig å svare på det samme om og om igjen så nå har dere muligheten! :) Jo flere og bedre spørsmål, jo større sjanse for videoblogg!Nuhh stikker jeg å tar meg et laangt bad og ansiktmaske etter en helt forferdelig natt med fly, kjøring og alt. Sovna overalt! Sovna faktisk på starbucks-kafèn vi var på og. Litt kleint kan man si! 

Love vintage
Prøvde noe nytt med redigeringen idag! Ah, vintage er så fint! Er ikke helt vintage dette her da, men synes bildene ble så fine etter redigeringa. Definitivt noe jeg kommer til å gjøre mer! Bildene fikk en så fin farge og kontrast. Bildene er fra idag og igår.  Noen som vil at jeg skal vise hvordan man kan få en vintage effekt? Noe jeg burde fortsette med? :) 

F&D

Idag har jeg og pappa vært på en "far og datter" tur! Haha. Planene var å dra til senteret, der vi også var igår. Men etter å ha vært på senteret i 20 minutter ombestemte vi oss og dro inn til byen. Er litt morsomt å tenke på at det koster ca 5 kr for å kjøre ca 1 mil med buss. Dritbillig! Kunne kjørt buss hele dagen, hehe! 

I byen gikk vi litt rundt og så i litt forskjellige boder. Gud-a-meien så billig det er her! De to neglakkene over kostet 1 lire(ca 4 svenske kroner). Ringen kostet også 4 kr. Kjøpte også med noe hjem til mamma og litt undertøy til 20 kr!! Begynner å like Tyrkia litt bedre nå jeg..          
Idag var det faktisk også ganske fint vær, blåste ikke like ille som det har gjort de siste dagene. Man kunne faktisk gå uten jakke. Liker! Dro ut ved 12 tiden og kom ikke hjem før ved 7 tiden så er ganske utslitt kan man si. Er det fint vær hjemme i norge der du er? 

Inn till stan!

Heyhey! Blogget ikke igår fordi jeg ikke hadde noe å blogge om. Var en liten tur inni byen, men blåste så !"#&€% mye at jeg ikke orket å røre kameraet nesten en gang. Tyrkia er så stygt noen steder, så er ikke noe å ta bilde av.. Yeah. Smakte også en ekkel kebab. Takket være Tyrkia skal jeg ikke spise kebab lenger. he-he... Forresten så har det vært storm inatt. Er det forsåvidt enda, så bordet på verandaen har flydd avgårde ned på bakken og blitt knust i filler. What a great life♥ Neiidaaa...

Nå skal vi snart ta bussen inn til byen igjen og dra på et shoppingsenter! Gleder meg til å se hvordan sentrene er her nede. Skal ta med kameraet og skal forhåpentligvis fått tatt noen bilder idag. See yaa! Forresten, god vinterferie til dere folkens! Rakk forresten ikke å redigere bildene som dere sikkert ser... 

Tyrkia: dag 1Ble vel egentlig mest sånne bilder som dette idag. Har også vært på en liten kafè ved stranda, der jeg tok verdens rareste og ekleste drink. Den smakte kokos! Æsj. Vondt i magen enda.. Ellers var vi også en liten tur i butikken. Jeg og Amanda har også vært og gått en liten tur ikveld til en park der man kan trene! Haha. Imorgen har vi tenkt å dra inn til byen. Hvis vi rekker skal jeg og Amanda også ha en liten photoshoot ved vannet! Gleder meg! hihi.  Hva har dere gjort idag?

Outfit 16022012

Første ordenlige dag i Tyrkia! Wi! Er super koselig her, hvis vi ser bortifra folka, kjøringa til folka(idioter!!), været, blåsinga og at man må gå med masse klær for å ikke fryse. Er ikke ofte man kan gå med vintersko i sommer-land, dere! Ellers er det koselig! 
Var ute fra 10 til 1 idag og har tatt en del bilder idag. De kommer senere idag tenker jeg meg. Skal jo ikke noe anne så. Vi snakkes! :)

På vei til tyrkia!

Nåå sitter jeg på flyplassen og venter på at vi kan gå på flyet! Tar fire timer å kjøre til istanbul og så vente tre timer, for så å ta to timer fly igjen.. Ønsk meg lykke til sier jeg bare! Haahaha :) snakkes imorgen, mest sannsynlig!

Bildedryss

Jeg våknet til fuglekvitring idag. Det var herlig det. Endelig går det mot sommer! Solen skinner og lyset er helt fantastisk! Gleder meg virkelig til sommer nå. Og hvertfall til Tyrkia! Ahh, can't wait! Lei av sommer, kulde og snø nå...

100 things I love / mamma


100 things I love / 5 / mammaen min

Gratulerer så mye med morsdagen, mamma!  Jeg er kjempe glad i deg! Jeg og mamma har et veldig godt forhold til hverandre, og hu er den eneste jeg faktisk kan si alt til. Hun er både bestevennen og moren min. Vi kan også være helt like og sitte å le av samme ting, vi kan sitte i hver våres sofa og nerde dataer, men vi kan også finne på alt annet rart sammen også! Hadde det ikke vært for hu, hadde jeg nok ikke kommet så langt i livet som jeg har gjort nå.
Har du gratulert moren din med morsdagen?
 

14 dager

Hey! Endelig er jeg tilbake. Har lest gjennom et par blogger, så har fått litt motivasjon tilbake. 
Nå snart skal jeg dra til pappa, og så til tirsdag drar vi til Tyrkia! Amanda sa det var internett i Tyrkia så da skal jeg blogge hver dag! Gleeder meg masse!! ♥♥ Det vil også si at jeg har 14 dager fri! Kjempe deilig å tenke på. Hihi. 
Jeg har også funnet ut at jeg skal sette litt grenser på hva jeg skal blogge om og ikke blogge om. Skal være en positiv blogger! Er det egentlig noen som er innom bloggen min nå, eller har alle forlatt meg?
Fin kommentar fra mamma: Oi, hva gjør du med øya dine der????      Jeg: Har ikke på meg sminke?      Mamma: Åja.....

It's like one day everything's going okay, and the next, it's all falling apart faster than you can put it back together.Det er i motbakke det går oppover. Når du har nådd bunnen, så kan det bare gå en vei: og det er opp. Hvor hardere og lenger den blir, jo bedre blir det når du har kommet til toppen. Ikke tenk bakover i tiden, den tiden er forbi den. Du må se frem. Det er fremtiden du har i vente, ikke fortiden.
 

Innkjøp 04022012

Yeah, jeg er ikke flink til å blogge i det hele tatt. De siste dagene har jeg drivd med lekser og bare slappet av. Har ikke orket å logge inn på blogg.no en gang. Denne uka skal jeg gjøre masse lekser og forhåpentligvis få masse besøk av Snorre!
Til helga vet dere! Da drar jeg til pappa og neste tirsdag drar vi til Tyrkia!!!  "Ste"mormora mi bor der, så vi skal være hos hun en uke. Og forhåpentligvis har vi internett der, så jeg kan blogge derfra! Blir såå koselig. Får håpe det bare blir fint vær. Har sjekka litt på yr.no og der står det at det ikke skal bli mere enn 13 grader og regn. Men men. Derfor tar jeg litt pause fra bloggen denne uka så jeg får gjort ferdig leksene mine også møtt Snorre. Kan hende jeg kommer innom en del ganger da, men jeg har ikke inspirasjon på bloggen i det hele tatt. Unnskyld for det. 

Og så har jeg forresten funnet masse masse masse fine quotes!! Så da blir det masse quotes innlegg etterhvert også.. Hehe. Just sayin.  Orker ikke bedre bilder av innkjøpet. Hvordan har dere det for tiden?

hits