mars 2010

Videoblogg


Haha, lurte deg blogg.no! Jeg lasta nemlig opp på Tinypic. Men; jeg snakka ikke. Fordi jeg bare skulle sjekke åssen "Cyberlink Youcam'en" var, og siden lille søte Julie sa hu gleda seg til at jeg la ut videoblogg, tenkte jeg at jeg kunne legge den ut! OG forresten så var det så mye sol,så måtte bare finne noe som kunne "skygge"

Haha, vad tycks? 
bloggs.♥

ONSDAG!

Tema: Hva skal til for at jeg skal lese din blogg?

Det kommer egentlig ann på skrivemåten, og designet. Haha, ja, hvis noen har et design, der man ikke ser hva det står, eller mange tusen farger, så er ikke jeg så fan av det. Jeg må liksom få et godt "førsteinntrykk" på designet, og skrivemåten.
Jeg vil liksom ikke lese noen som skriver " Ja, :):) <3<3". Altså: Overdriver med smiletegn + skrivefeil. Såklart er det jo naturlig å skrive noen smiletegn innimellom,men ikke overdriv.
Og jeg hopper nesten for det meste over innlegg som det ikke er bilder i. Rart, men jeg liker ikke å liksom lese der det ikke er bilder i. Da må det være noe spesielt. Det blir liksom så ... kjedelig da!
   Og det er jo litt kjedelig å lese blogger som det bare er klage-innlegg på. Greit nok at det er innimellom, men ikke hele tia.         + At jeg liker at folk oppdaterer sånn 1-3(eller mer) ganger om dagen,siden da er det mere å lese.
   Så ikke bilder, mange skrivefeil, og smiletegn, + rart design: da har du mindre sjanse for at jeg skal lese bloggen din!
           Såklart er jo dette bare MIN mening. Så klag i vei, det er jo tross alt jeg som skal lese bloggen.


pena! ... eheh.

blogges.♥ fornøyd? Hva synes du?

Selvtilliten var ikke helt på topp idag

Dere vet den videobloggen jeg hadde tenkt til å lage idag? Joda. Jeg fiksa meg, prøvde kanskje 5 bukser og gensere, men fant ikke noe "fint". Og brukte maaaaaaange (timer,spør du meg) minutter på å fikse håret, og sminka til videobloggen, men fikk det ikke til. Så, jeg får desverre ikke lagd den idag. Og jeg føler meg litt dum hvis jeg snakker på den, hvis det er noen hjemme.  Men når jeg er i Norge igjen, så er alltid mamma på jobb, og da kan jeg gjøre den vetts! Så da har dere lenger tid å spørre på. 
      Hater sånne dager som jeg ikke engang kan se på meg selv,uten å finne noe. Enten det, eller det. Åh, gud, sånne dager er slitsomme.Blogges.♥    Har du noen dager som er slitsomme?

Mouse VS Mouse trap

HAHAHHAHAHAHAHHA LATTERKRAMPE I 5 MINUTTER!!HAHAHAHAHHAHAAH

Imorra?

Tusen takk for alle spørsmålene dere har stilt!♥ Men nå er det sånn at ... jeg ikke liker å snakke på videoer og sånt, så jeg tenkte at jeg kunne svare på dem imorra. Jeg har jo aldri lagd en videoblogg før, så må starte med litt mindre, hvis du skjønner?  Såå jeg tenker at jeg svarer på dem imorra. Det er den eneste muligheten som jeg får gjort det, tror jeg?
    Sååå ja, videobloggen kommer imorra. Kan hende jeg bare tar noen spørsmål, og noen skriftelig. Men jeg har en "fobi" mot å lage videoblogger. Men må man, så må man.


miska er søt, det blåste.
 
            blogges.♥ greit at jeg svarer på dem imorra? dere kan fortsatt spørre!

"Prøv en annen fil"

Vi beklager, men videoen kunne desverre ikke lastes opp. Velg en annen fil og prøv på nytt.

Prøv en annen fil

Jeg blir så irritert på blogg.no! Det går ikke ann å laste opp den videobloggen. Alle andre klarer jo å laste opp med Movie Maker? Men ikke med meg. *irritert* Nå vil jo jeg egentlig ut, siden det er sol ute, og varmt. Så jeg lager heller imorra isteden. Og da skal jeg ikke redigere den i Movie Maker. Eheh.

Nå stikker jeg ned, eller ut, eller noe sånt, siden nå orker jeg ikke dataen mer for idag.

blogges ♥       Klarer du å laste opp videoer? 

SPØRSMÅLSRUNDE

DA tar jeg en spørsmålsrunde, så spør i vei! Svarer på hva som helst, og svarer på videoblogg. Så spør så mye du vil. Svarene kommer etterhvert, en gang når jeg orker! Haha.
Så hva er dine/ditt spørsmål?

Skal jeg ha spørsmålsrunde?

Skal jeg ha spørsmålsrunde? Lenge sia jeg hadde sist gang, og da ble det ikke videoblogg, desverre. Så da tenkte jeg at jeg kunne ha en spørsmålsrunde nå, OG at jeg filmer inn på videoblogg? Jeg hater å snakke på filmer og sånt, men nå har jeg bestemt meg for at jeg ikke skal være redd for å drite meg ut. Nei nå snakker jeg meg bort igjen.  ikke redd for å drite seg ut, nei.. neida. alllldriii.. neinei.

Men skal jeg ha spørsmålrunde?  + imorra lover jeg at det kommer en videoblogg.

KONKURRANSE + blogg vs blogg

jeg er med i en konkurranse der man skal ha et bilde om kjærlighet eller vennskap. Og da tok jeg kjærlighet.
Bli med du også. Link

MITT BIDRAG:

Jeg er også med i Blogg VS Blogg her

  Hva synes du?     Blogges.♥

Outfit 29.3


    haha, det litt komiske er at jeg ikke husker hvor klæra er fra. bare "slappe av" klær.


Kommer et innlegg senere. Siden nå vet jeg ikke hva jeg skal blogge om. Wow, første gang! Haha, neida.

Sjekk forresten ut : www.vildebu.blogg.no

 Hva skal du idag?   Blogges.♥

Bloggurat Innlegg

For mye

Jeg har så mye jeg vil blogge om. Ikke noe negativt, men jeg har ikke blogga på lenge, utenom igår. Og da blir det et "press" på å blogge hele tia, om hver eneste ting jeg gjør. Men jeg er redd for å blogge for mye? Jeg vil såklart ha komentarer, men skal jeg liksom blogge 1 innlegg hver dag, å få mer komentarer på det, enn blogge 2-4 innlegg hver dag, og få mindre?
    Ja, det er litt kjedelig med lite komentarer, og jeg har nesten begynt å bli lei av det nå. Jeg er ikke et menneske som klager hvis jeg ikke får komentarer. Men når jeg har brukt maangee minutter på å blogge et innlegg, og prøve å få det så bra som mulig, forventer jeg komentarer. Ja, jeg forventer. Men jeg er nesten klar over at jeg ikke får.
     Jeg vet jeg har lesere. Egoist. Heha,neida. Men selvom at jeg ikke får komentarer, så blogger jeg jo for det. Det har blitt min lille ting å gjøre! haha. Men det er mange som sier at dem leser bloggen min. Tusen takk for at dere leser bloggen min.♥ Det er jo ikke noe gøy å blogge, hvis man ikke har lesere, enige?
     
Ja, der kom halsebrannen tilbake ja. Deilig å være forkjøla!


Så hva skal jeg? Blogge 2-4 innlegg om dagen, eller blogge 1 innlegg om kvelden? Dere bestemmer!

       Så blogges. ♥

Vinneren er:

Alle.  HAHA, der lurte jeg dere! haha neida.
.. Her kommer det. Har prøvd det beste.

Best på oppdateringer: http://tardeghardt.blogg.no/
Søtest:
http://malini94.blogg.no/
Finest header:
http://eibeni.blogg.no/
Søtest smil:
http://emmamariesblogg.blogg.no/
Best innlegg: http://alexalex95.blogg.no/
Nyest blogg: http://blackiemee.blogg.no/
Mr. positiv: http://sehaarivera.blogg.no/
Kulest videoer: http://juliegabriella.blogg.no/

Håper dere ble fornøyde!

bilde fra nm. bare for å utfylle innlegget. HEHA.


Blogges.♥
               Fornøyd?

Dagen idag

.. har vært koselig, faktisk.  Vi dro til Värnamo ved 13:00 tiden, og kom tilbake for ca en  halvtime siden.  Egentlig skulle vi bare ha noen småting, og Värnamo var den nærmeste butikken som var åpen akkurat da, så det tok kanskje 1 halvtime å kjøre.
Nok om hvor lang tid det tok å kjøre. Haha. Ihvertfall; det er ikke ofte jeg klarer å gå i en butikk uten å kjøpe ting. Så litt ble det! Jeg hadde jo glemt hårbørste, sminkefjerner, spenner og strikker. Typisk.
OG siden det var så billig der kjøpte jeg en parfyme til 59,90kr som lukter sinnsykt digg, og is, og litt godteri. Haha.synsbedrag! var utrolig kvalmendes.

♥standard meg å kjøpe is, hvis jeg ser en sånn en


Nå sitter jeg og spiser meg feit på isen, og har utrolig vondt i magen, og forkjøla. Forresten så kommer det jeg snakket om i dette innlegget snart. Skal bare gå på do, spise is, og .. slappe av! haha..

Så blogges.♥
      Hva har du gjort idag?

Forkjøla

Det er påskeferie! Og som vanlig; er jeg syk. Forkjøla. Halsen svir, nesa renner, vondt i huet,  og det føles ut som at jeg skal spy. Som hjelp har jeg CuraMed. - Sånn som det har funka.

 Og nå prøver jeg å fikse litt på designet, men er så lei alt med bloggen nå, så jeg skal få prøvd å tatt litt bilder en eller annen gang, så jeg får nye bilder til headeren og sånt. Så derfor får bare designet være sånn som det er nå.


den er snart to år gammel, skjermen funker ikke, men DEN FUNKER. jiho. hehea.

Din ku, du skulle liksom hjelpe meg! ikke gjøre det værre!


nå må jeg finne meg nesespray..
så blogges.♥
          Er du forkjøla?

10 ting du IKKE visste om meg

heihei, nå skal jeg snart dra til pappa.
men som alle har/eller har hatt, skal jeg skrive 10ting, dere sikkert ikke visste om meg.

-
Jeg har arr på hjernen pga hjerneinfarkt/hjerneblødning, som kan føre til at jeg får epilepsi anfall.
- Jeg klarer ikke å ikke spise ferskt brød. Det må være helt ferskt, eller så klarer jeg ikke å spise. Går heller uten å spise enn dag.. Heha.
- Det ene øyet mitt er større enn det andre, og jeg har et litt mer grønt øye, og et litt mer blått øye + at det ene er litt mer skeivt..

- Jeg er veeldig utålmodig,men skal få det til.uansett!
- Jeg har hatt spiseforstyrrelser. Men ikke så veldig store. Jeg var bare undervektig.-Men holdt det inni meg.
- Jeg har slitt veldig i lange perioder.
- Jeg er 1.62
- Hater å smile på bilder!
 -Jeg er et sånt menneske som kan dømme folk før jeg kjenner dem, men hvis jeg blir kjent med dem, kan jeg ombestemme meg fort. ikke ofte jeg dømmer folk.
- Jeg er redd for å drite meg ut, og redd for hva folk synes om meg.

Blogges.♥
              Noe du ikke visste om meg?

ONSDAG! tema: person

Haha, fin overskrift? Neida, vet bare ikke åssen overskrift jeg skal ha til det, så hjelp meg. Haha. Så først, tenkte jeg at jeg kunne skrive om en person/blogg.

 Daria/ www.klovh0lt.blogg.no

 Nei, jeg kjenner hun ikke, men har lest bloggen hennes i mangeeee måneder.
Egentlig så var jeg bare inne på bloggen hennes for å se, men likte den så godt, og begynte å lese den hver dag. Hu skriver så utrolig bra, og hu fortjener 1plassen MYE mer enn Voe. Hu skriver aldri likt, og er alltid "glad" når hu skriver. Hu tar sinnsykt fine bilder, og skriver sånn hu vil. Hu er ikke redd for å si sin mening. Så jeg elsker bloggen hennes! Hu har faktisk gitt meg utrolig mye inspirasjon, og inspirasjon til blogging.
          Og idag sjekka jeg bloggen hennes, og det sto at kjæresten hennes og hu hadde slått opp. Jeg fikk kjempe dårlig samvittighet, og fikk nesten vondt i magen. jeg vet ikke hvorfor, men de var det perfekte paret.
Men bloggen hennes burde leses!  Voe er ingenting forhold til Daria. Sorry for dere som Elsker Voe, men det er min mening.
      >>  www.klovh0lt.blogg.no <<

   
       herregud,sjekk så nydelig.


Blogges. ♥
             Leser du bloggen hennes? 

Kosedress!

Gjett hva jeg har fått meg? KOSEDRESS♥♥♥♥♥♥
Nei, det er ikke onepiece, ellernoe sånt, den er kjøpt på Askim Torget. Hadde egentlig tenkt til å spørre dere om dem på Askim Torget var like bra som Onepiece,men internetten klikka, så fikk ikke publisert innlegget,så jeg dro på Askim Torget og kjøpte en. Gjett om jeg elsker den allerede a!♥♥♥♥
Og nå som jeg har internett, tenkte jeg at jeg kunne forte meg å blogge litt.
       Haha,folk sier dem ligner på teletubbies? aw. 

Forresten så skal jeg begynne med noe på hver Onsdag. Alle har jo "søndag,mandag" osv. Hvorfor ikke på en Onsdag? Haha. Så da tenkte jeg at jeg kunne blogge om en person som jeg stiller opp for, en blogg jeg leser, eller ting jeg anbefaler.  Og det er bare å komme med forslag!

*AAAHHH* LEI INTERNETTEN! går ikke ann å laste opp bilder. Like før jeg klikker! Så bilder kommer når jeg får internett.

  

Blogges.♥
         Har du kosedress?  Forslag til "onsdag"?

Ben og Jerrys

Dere som ikke vet: Det er en is  som kan fås kjøpt på 7eleven, eller noen få Ica butikker. vet ikke hva jeg kan skrive om den, dere finner mer her BEN AND JERRY.

Jeg elsker den. Haha. Har smakt Brownies, Vanilla Toffe Crunch, Marsmallows, og en til med kjeks biter.

hahaha, jeg dævverr! Kylling på norge. det vi står for! :- ) haha neida.

jeg likte ikke dem "toffee" tingene. menmen.

Blogges. ♥
            Har du smakt Ben og Jerrys før? Hvilken smak?

Meld deg på!

Nå kom jeg på noe smart! Haha. Dere skal ikke få vite hva det er, men hvis dere tørr å ta sjansen, så meld dere på i kommentarfeltet under.
Nei, det er ikke noe negativt. det er mer "positivt". Men siden jeg har så kjedelig blogg for tia, kan dere vel få en liten "runde" der dere melder dere på noe, og om noen dager/uker får dere vite hva det er! Haha. *hemlighetsfull*
hint: noe om bloggene

Svarene kommer nok til Lørdagen eller Søndagen hvis jeg skal til Richard(broren min). Eller så kanskje det blir i ferien? Det spørs hvor mange som melder seg på.
Såå meld dere på!Dere kan også melde på en blogg dere synes er bra!Eller som du leser hver dag/en god venn, ja, dere skjønner?håper mange melder seg på.

ER DU MED?
blogges

Eller ikke


Jeg hadde jo tenkt til å ta en bloggpause.... Meeen det ble det ikke noe av. Haha! Alltid når jeg sier at jeg skal ha "bloggpause", så klarer jeg det ikke. Men jeg har ikke så mye internett, så det blir ikke innlegg hver dag. Men i ferien kommer det nok til å bli det. Siden da har jeg internett hele tia..
Forresten så har jeg nytt design. Jeg haateer å smile på bilder, men jeg ble faktisk fornøyd med designet!


Nå tenkte jeg at jeg skulle gå å skjære opp litt frukt,og spise litt frukt. Nam!♥Me like.
         Hva synes dere om det nye designet?

bloggpause

Jeg har nesten ikke internett, så sitter ikke på dataen for tia, + at jeg ikke har noen anelse om hva jeg skal blogge om. Så tar en bloggpause. Hvor lenge det blir på, det vet jeg ikke. Blogger nok et innlegg når jeg har fått ordentlig internett, og sånne ting.

Takk for dere som har komentert og lest bloggen min..
u make my day ;*
blogges om noen dager/uker/mnd!

NM

Leenge sia jeg har blogga nå. - Har ikke sitti på dataen, og har ikke internett..
Men vi har vært i NM i helga! Vi kom desverre på 4plass. Sisteplass. Eheh! Men det var nære på at vi fikk 50- poeng,siden noen ikke klarte å ta "ordentlige" piruetter, og sånt. Men fornøyd med poengsummen! :)
I helga skada Gina beinet når hu gikk ned i spagaten, så hu måtte "trekke" seg. Og det samme skjedde med meg på Søndag, men jeg ville ikke at laget skulle trekke seg, så jeg ble med å dansa uansett.Så ye, nå blir det kiropraktor-besøk! haha. :) Men jeg har hvertfall hatt det utrolig gøy! Gleder meg til neste gang!
frokosten var sykt god! haha

fine huset! hahavi snakker fine!<<33<3<3<3de vant, og det var verdt, seriøst, så flinke!!

HOHOHO, ser dere Voe eller?:):):):):)) haha


blogges. du gjort i helga? Hva synes du om bildene?

Ikke internett... igjen

Hei!
Ble ikke blogging igår, internettet er nemlig klikk igjen, siden jeg er i Norge. Typiskt! Så ja, det blir ikke så mye blogging, siden jeg ikke har internett så ofte.
Så hvis jeg ikke får blogga mer denne uka,så gir  jeg deg litt info om hva som skjer.
Jeg skal klippe meg(jiho!!!!!), jeg skal på trening,NM,og ikke mer tror jeg?


seseseess hva jeg klarte ista. :D:D:D:D:DD: jiho! haha neida.

Ny måned, nye problemer.
Ja, jeg har ikke hatt noen "store" problemer enda. Har du?

Blogges♥Hatt noen problemer enda? Hva skal du i denne uka? :)
hits