mars 2011

Celine og Emil
                                                                                                                                                                           57/365 - Canon powershoot sx30 - redigert - visste ikke hvilket jeg likte best?
Nå stikker jeg på dansing på konfgreiene, etter det skal jeg sove. gleder meg. Så derfor hører dere lite fra meg idag.  Menmen. Ha en fin Torsdag videre! Håper den er bra?  ;)  Svarthvitt/farger? Vad tycks?

Outfit 31032011
                            bukse Gina Tricot  tskjorte Husker ikke skjerf Kappahl cardigan Cubus tror jeg

Elendige bilder idag også, huff. Men når jeg først orker å sette på meg noe finere enn vanlig, får jeg vel bare ty til bilder. Har jo nesten aldri outfit lenger heller. Kjipt. 
Atm sitter jeg å skal gjøre lekser, musikk, blogger, facebook og snakker med mamma. Folk kan ikke si at jenter ikke kan gjøre mer på en gang. Får vel komme meg ordentlig til leksene nå, før jeg skal på konfgreier idag. Hva synes du om outfitet? Hva skal du idag? standard spørsmål.

nothing


                                                                                                                                                                        56/365  - Canon powershoot sx30 - uredigert         
Hva synes du?      Kommer sterkere tilbake imorgen, heldigvis.            

Outfit 30032011
                        strømpebukse Mamma sin singlett Gina tricot sko Eurosko cardigan Gina tricot topp Bik bok?

Må si at jeg er elendig til å blogge om dagene, og elendige outfit bilder idag. Beklager for det. Men er ikke så enkelt å få mamma til å være så flink til å ta bilder heller. Haha. Neeida, hu er så flink så.. Noen ganger.
Grunnen til elendigblogging vet jeg ikke.Idag er det vel pga migrene,men ellers er det fordi jeg ikke har NOEN ting å blogge om. Helt dau,rett og slett. Pluss at jeg begynner å gå heftig lei dataen om dagene og vil bare komme meg ut,men ingen kan finne på noe.
Tastaturet klikker så den vil så vidt skrive mellomrom,så før jeg begynner å klikke på den og gå amok for å trykke femti ganger for å få mellomrom,avslutter jeg her og går tilbake til leksene. Lekser, liksom♥♥  Hva synes du om outfitet? Har du dårlig blogg-humør om dagene?

Some things are better without words


                                                                                                                                                                                                       55/365 - Canon powershoot sx30

Egentlig elendig blogging fra meg igår. Not good.Men har ikke så mye idèer for tiden. Desverre. Så kom gjerne med forslag. Om noen vil ha en videoblogg til, mere outfit, blitt lite for tiden, musikkidèer, og sånt. Hva vil du lese mer om på bloggen?

Hvem er jeg


Jeg elsker å sitte på dataen, mens hater det fordi jeg mister fritiden min. Kan le av andre sine feil, men liker ikke at folk ler av meg selv. Jeg liker å se på andres sine klær(evt nettet) og vil kjøpe de, men de passer ikke til meg så jeg lar det være. Elsker å bade, men hater å bli våt. Hater mørket, mens samtidig så elsker jeg å gå ute når det er mørkt. Elsker stillhet, men elsker også å ha det sosialt rundt meg. Vil aldri vokse opp, men gleder meg til jeg er eldre. Kan gå fra å ha latterkrampe til å være helt alvorlig. Elsker sjokolade og sånne ting, men kunne gjerne vært sunnere. Blir aldri helt fornøyd med meg selv. Jeg kan være veldig snakksom å prate i ett, men kan også være den personen som vil sitte alene i et hjørne en dag. Elsker å sove midt på dagen med avslappningsmusikk på, mens det er helt lyst ute. Gleder meg til hver sommerferie jeg har, men gruer meg til den er over. Kan ha mange kreative idèer, men de skjer nesten aldri. Prøver å være meg selv, men det ender med at folk ser rart på meg. Hater folk som prøver å være noe annet enn seg selv bare for å få oppmerksomhet. Er forelsket i å være forelsket. Hater å være sikker på en ting jeg tror jeg vet er sant, men ender med at jeg taper diskusjonen. Sjenert. Hver kveld før jeg legger meg tenker jeg ofte "Imorgen skal jeg stå opp tidelig og gjøre det og det", men ender alltid med at jeg heller "tar det neste dag". Utålmodig, men skal alltid få til ting.  Blir så og si nesten aldri fornøyd. Smiler hvis jeg ikke i det hele tatt skjønner eller hører hva folk sier og håper det ikke var et spørsmål, eller nei-svar. Dårlig lunte, men kan fort bli glad igjen også. Har vi mye felles?

Bilder fra photoshooten
?                                                                                                                         modell(er): Silje og meg   //  fotograf(er): Meg og Silje   // Powershoot sx30     // day 54

Bildene ble ikke akkurat som tenkt, siden jeg ville hatt litt mindre fokusert bakgrunn, men jeg ble fornøyd med resultatet uansett. Som sagt, eller egentlig ikke sagt, men anycow, så er faktisk Silje modellen min! Har jeg bestemt, du har ikke noe valg, Silje. Fordi du er så fin. Aw, nå var jeg snill!
Nå detter nesten øya mine igjen, så får vel kommentere tilbake, og legge meg. Gleder meg. Hva synes du om bildene? Er du trøtt? Haha.

photoshootIdag har Silje vært hos meg og vi har hatt en photoshoot ute! Ble kjempefornøyd. Men blir lite innlegg nå. Silje må kanskje hjem når som helst og vi skal ned å kjøpe godteri før vi setter på Paranormal Activity 2! Hva har du gjort idag?

Believe


                                                                                                                                                                                                                                                             day 53
Sånn, nå har jeg tatt en liten pause fra øvinga. Har kanskje ikke fått øvd så mye iogmed at jeg sovna i to timer snart, så det er et mirakel hvis jeg sovner igjen til kvelden. Nei, vent, det er jo kvelden allerede, snart. Det er lyst ute jo. Haha.
Hjernen min ble plutselig helt tom for sånne blogg greier atm. Alt jeg tenker på er Hitler. Hitler altså  ♥ ♥ Neida. Joda. Får vel gå tilbake til pugginga mi, så kommer jeg sterkere tilbake imorgen. Hva synes du om bildet?

It's sundayYoo.  Må først si at jeg er utrolig takknemlig for de som leser bloggen min og kommmenterer. Kommet opp i over 300 på bare en uke ellernoe. Det er jo kjempe bra! Hih. Kan ikke takke dere nok.
Nå kom det lille tantebarnet mitt, og maser som det holder. Haha. typisk det. Neeeida. hu er så snill så, noen ganger.
Idag er det jo som sagt Søndag, og jeg, som mange andre vil sikkert ta det helt med ro. Men imorra har vi prøve og lekser har vi også til imorra, så jeg kan visst ikke slappe av så mye allikevel. Kjipt. Så blir litt mindre blogging enn vanlig, tror jeg. Who knows.Så får vel hive i meg litt frokost, ja, jeg kaster faktisk maten inn i munn på meg. Haha, nat.  Hva går dagen din ut på? Mange prøver og sånt for tiden?

70 %

Skikkelig inspirerende overskrift, jeg vet.
Det er noen av de bildene jeg tok idag. De som vaar best. Tok jo såklart litt av mamma, osvosv, men er ikke sikker på om dere vil se det? Haha. Er snart ferdig med designet også, blir ganske likt som før, men er 70 % ferdig, så det vil si at jeg ikke er helt ferdig enda! Trenger bare litt hjelp til å få sånn strek over og under der det står sånne greier med kommentarer. Help me.
Kan si at jeg ble kjempefornøyd med bildene jeg tok ista! Lønte seg virkelig å prøve litt instillinger ista, og nå har jeg funnet en veldig bra instilling, så nå skjønner jeg mere på kameraet også.Å, jeg sa det var en fin dag. Selvom humøret har gått opp og ned. Er på vei til å synke ned, så tror jeg legger meg. Husk å still klokka en time foran da! Hva synes du om bildene, og hvilket likte du best?

Smakebit
                                                                                                                                                                                                                                                      day 52

Tok som sagt en del bilder idag. Var ikke akkurat det jeg hadde tenkt meg siden jeg trodde snøen var borte der jeg trodde det var skog, men det var jo ikke skog der. haha. Omg, jeg er så smart altså ;).  Neida. Men det ble til at jeg tok en del bilder uansett, men kanskje ikke så mange av meg, som egentlig var meninga. Kan ikke si mamma er så veldig flink heller. Jaja. Får vel lære hu opp.Haha.  Det er bare to bilder som jeg tok idag, men ble så og si fornøyd. Resten av bildene kommer når jeg har redigert og sånt, tror jeg kanskje ikke rekker å lage design idag. Hva synes du om bildene? vil du se mer?

What a beautiful dayÅåå. Jeg er så glad! Jeg stråler, rett og slett. Og jeg har ikke en anelse hvorfor. Jeg bare føler meg så glad. Og jeg elsker den følelsen. Og dagen kommer bare til å bli bedre og bedre!Å.  Deilig.
Nå har nettopp broren min kommet med familien, så da er det vel full rulle her. Åhyeah.  Haha, hvis dere ville vite dette, så har nettopp hunden dems tatt kjøttkakene våres. HAHA.fail.
Senere idag skal vi gå tur, og da skal vi ta bilder! Eller, jeg skal ta bilder av Celine og sånt, også skal jeg få mamma til å ta bilder av meg og Celine eller bare meg. Vent å se, blir nok spennende! Skal være litt uvanlig.Haha. Og da får jeg nok en ny header også.
Som sagt, denne dagen er fin. Hva skal du idag? Har du en bra dag?

Naturbilder fra mars

                                                                                                                                                                                                                                                              day 51

Jeg elsker virkelig lyset på disse bildene, og egentlig alle bildene. Tror det må være noen av de fineste naturbildene jeg har tatt med det nye kameraet!  Noe som jeg også er litt stolt av er at jeg tok disse bildene mens vi kjørte buss, så jeg var ikke helt stødig på hånda, men fikk til det. Fornøyd!
Forresten så  har jeg funnet ut at det faktisk er noen personer som gjør dagen min bedre. Vil ikke nevne navn, men kan si at jeg er veldig takknemlig for det, og humøret mitt har blitt bedre.
Idag var meninga at jeg skulle til Askim med Lise, siden jeg var på deppe humør. Så dro jeg etter en halvtime, siden jeg fikk vite at jeg skulle få besøk. Og det besøket gjorde humøret mitt bedre med en gang. For så lenge. Deilig å ha den følelsen igjen! Hehe. Får nyte det!   Hva synes du om bildene? Hva får humøret ditt på topp igjen?

helg


ENDELIG helg. Gleda meg veldig. Denne helga kommer til å bli bra. Hvorfor? Fordi det ikke skjer noen ting. Utenom at jeg må øve på en prøve til Søndag da,men. Det får gå. Får nyte tiden til det. Hvis ikke deppe-humøret tar over, noe som sikkert kommer til å skje. Får vel bare håpe på det beste, og finne på ting med folk..? Hvis jeg ikke får besøk senere idag, who knows. Får håpe!

Jeg må også si, tusen takk til de kjempe søte kommentarene under her! Det er noen av dere jeg virkelig ville vært bedre venn med, men men, sånn er det jo bare. Jeg setter virkelig pris på det dere skriver. Jeg fikk en del smil ista når jeg leste de søte kommentarene ja. Nok om det, dere får alle ha en god helg! Det skal jeg prøve på! Hva skal du i helga?

Det funker ikke lenger
Jeg har alltid vært den jenta som har blitt fort såra. Jeg har nesten begynt å gråte bare fordi jeg krangler med noen. Men som årene har gått har jeg tatt meg sammen. Tatt meg sammen veldig, fordi jeg ikke vil være den følsomme jenta. Har prøvd å skjerpe meg, alt, og jeg følte det funka.
Jeg har fått en del venner som har vært der for meg, uansett hva. Det er jo det man har venner til, right? Jeg har prøvd å være den sterke i vennegjengen. Og til slutt klarte jeg det. Jeg klarte å være den som taklet ting. Det var ikke mye som gjorde at jeg knakk sammen. Jeg taklet å få ting sagt til meg, jeg kom lett over det.
Men i det siste har det endret seg. Jeg har fått rykter og ord etter meg. Ikke ting som har vært så veldige hyggelige, for å si det sånn. Til og med mine nærmeste venner har vært med på det. Ting jeg ikke visste om meg selv en gang. Jeg prøvde å komme over det, og bare være meg selv, det er jo det man skal. Jeg prøvde å være mindre sjenert, og hva endte det med? Jeg fikk rykter på meg. Er det det man får som en takk når man prøver å gjøre noe positivt?
Som sagt, det gikk over. Jeg glemte det, selvom halvparten av alle jeg kjente, til og med folk i familien var enige med det. Men idag, funket ikke det lenger. Jeg har begynt å få rykter på meg igjen. Hvis jeg spør en om de er enige, sier de ja. Jeg vet helt ærlig ikke hva jeg skal gjøre lenger. Det er ikke min feil? Men jeg skjønner ikke åssen de nærmeste kan si noe sånt. De kan advare, men ikke være me på det. 
Det er så mye jeg vil forandre meg på. Det er ingenting jeg ikke vil forandre. Etter alt som har skjedd har jeg ingen selvtillit igjen. Jeg klarer såvidt å gå ut døra. Det er mange dager jeg har kranglet med meg selv, og nesten slått meg selv, fordi jeg ikke har selvtillit. Jeg vil ikke ha det sånn her. Jeg vil ha det som før. Jeg vil snart ikke vite sannheten lenger. Leve med det vonde. Uansett hvor mye jeg prøver, failer jeg. Lurer på hva det her kommer til å ende med, hvis det fortsetter sånn her. Jeg er lei av å vise et uekte smil. Det ender alltid med det gode i livet. Jeg gleder meg til den kommer tilbake.

 Nå vet du litt hvorfor jeg har vært litt deppa på bloggen også, jeg kommer ikke over de tankene. Det er jo ikke bare dette, det er litt andre ting også. SÅ hvis du har det kjempebra nå, ta vare på det, utnytt det. Som sagt, det gode ender alltid en gang. Jeg misunner deg.

Masse inspirasjon!

day 50


Jeg gikk gjennom en del blogger, også kom jeg over en blogg jeg elsket med første gang! Hu ga meg veldig mye inspirasjon (Juliemd.blogg.no), så nå skal det bli andre boller... Ok, jeg tulla.
Men i det siste har jeg fått veldig masse inspirasjon til hva jeg kan skrive om, så nå skal jeg blogge mere. Må jo ta fri fra trening også, pga skole og konfmøter. Og det går mot lysere tider ute, men ikke inne. Eh. Jaja.
Kan ærlig si at jeg gleder meg til å få fikset på designet og sånt igjen. I helgen skjer det ingenting, utenom søndag, så da skal jeg spørre om noen blir med ut å tar bilder, hvis det er fint vær, så da kommer det nok et nytt design. Nå får jeg stikke å sette opp håret, før det blir dansing på konfgreia igjen. Haha. Hvor får du din inspirasjon fra? Hva skal du idag?

Rapportskriving (snart) på g!


old
Da var den migrene-dagen som kommer kanskje 1-2 dager i måneden hos meg kommet. Rar setning, men hvis du ikke skjønte den; Jeg har migrene 1-2 ganger i måneden da jeg ikke orker å gå på skolen, så jeg holder meg hjemme.
Så egentlig var planene idag å slappe av, men så kom jeg på at jeg må skrive en rapport på 5 sider til imorra. 5 sider med forside og sånt altså. Og ikveld må jeg på sånn konfgreie også. i TO timer. Gleder meg til helga, siden da skjer det ingenting! Digg.. Så for å få mest mulig ut av dagen, med å være hjemme, *kremt*, får jeg begynne på rapporten nå, så kanskje jeg er fort ferdig? Håper det! Hva skal du idag? _Er du hjemme fra skolen?

Days like this


day 49, faktisk fornøyd!

Det er sånne dager som dette at man bare sitter å tenker over seg selv, over andre, over hva man skal gjøre. Og tankene tar overhånd.
dette har så og si vært en bra dag. Så og si! Helt til nå. Æsj, så kjedelig.  Får vel fortsette på engelsk-lekse øvinga jeg nå, vel. Komme på andre tanker, bye.      Agree?

I love my new shoes


blåe: eurossko 299,-       svarte: eurosko 599,-       hvite: eurosko 299,-

Har fått et par nye sko i det siste, og jeg rett og slett digger dem! My new favorites. Også hadde jeg tenkt til å kjøpe wedges eller åssen man staver det, men tror jeg tar det om en stund, jeg tørr rett og slett ikke å gå med det. Jaadaa. Men jeg føler at det ikke er helt min type før jeg får fikset på meg selv. Har faktisk et ganske høyt ønske med å dra på en stor shopping snart, også fikse håret mitt annerledes og sånn, kanskje stripe/farge det? Who knows. Gleder meg til den tiden kommer, hvertfall.  Til den gode tiden kommer. Er ikke så mye å skryte av det som er nå. Meen, bye. Leksetid!     Hva synes du om skoene? Har du noe nytt i det siste?

NM 2011 Cheerleading


først var jeg loner i bussen.

så prøvde jeg å ta bilder av hytta, hooooost

verdens styggeste trapp. philomena datt tilogmed ned.HAHA

tilogmed flatskjerm liksooom!

søøøt!

haha, emma <3søøt!

aw

haha, hu vil også begynne på cheerleading. søtt!


søta

Så var det bankett. Tok nesten ingen bilder. Med Admiral P kom! diggså var det maten. jeg spiste bare poteten, hysjJulie måtte opp på scena, siden hu hadde bursdag! søtt :)Så møtte vi Voe da! Så utrolg søt hu er i virkeligheten!ok, skjedde her?jaja

BCC. savn

Jeg går på et lag, MCC RAIDERS, og vi deltok i NM i helga som var. Vi har bare trent et halvt år, eller så og si sånn ordentlig siden Januar, så vi regnet ikke med å komme så høyt, siden vi deltar mot norges mestere som har vunnet for etc. Men, vi gjorde våres beste, og vi slo hele tre lag. TRE LAG. Som kanskje har trent i 2-3 år? Eller mer?! Vi manglet bare 8 poeng for å komme videre til finalen, men men. Neste gang satser vi høyere, helt klart. Dette kan bli spennende!
Den samme kvelden skreik jeg 3 lag helt fra BCC-senteret, og helt til hytta, som tar ca ti min å gå. Stakkars de som sov. Host.host.. Jaja, er hvertfall kjempefornøyd!  Jaaa, har du vært i NM før?

Love is everything we need. It's true
 day 48, vet ikke hvilket som var finest
Love is having someone to love, to be loved. Would you rather be loved or have someone to love?
Some say that love hurts. But it's the only thing that does not hurt. That's when you can feel that someone loves it for that one is. That is when one feels that one is worth something.
Love actually is all in the world. It is not a single place that there is no love. Even where an entire city is destroyed, there is love.
Love is what keeps us together. But it is also what hurt us most. It does not depends to describe love, or how it is to love It's just such a good feeling when love is good that one can not describe it. One can not describe the feeling when you love someone so much and it hurts you. It's the worst that can happen in life. It happens when you least expect it.

ENIG? JEG ER.

IM BACK


Mathilde er syk!!!!!!!

Heey, da var jeg tilbake! Kom såklart hjem igår, men da orka jeg ikke å blogge. Og bildene kommer en annen dag. Rekker ikke nå. Skal stikke i dusjen, også fikse meg før jeg stikker på UE-utstilling med trinnet. Wow. Kan bli gøy! Haha. Hva skal du idag da?

Stikker til NM!


et litt sånt passe stygt, rart, nesten usminka - """ syk "" bildet jeg tok for noen dager siden

... med mitt fine humør. Alle har nok det humøret når man kan være glad og le til å være så sur at man bare vil hooppe rett foran et tog. Og deet humøret har jeg idag. Har tilogmed sagt at det er nære på at jeg hopper utenfor verandaen snart, og hatt en del diskusjoner med meg selv, mamma, speilet, og en del til diskusjoner med meg selv. Men ok, nok om det. Veldig hyggelig å høre NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEI.......................... Dårlig dag? JAAAAAAAAAAAAAA..

Om ti minutter ca så stikker jeg for å kjøre til Brunstad, fordi Nm helg vet dere. Skal kanskje ta med dataen, så det blir kanskje blogging. Men ellers kommer det et innlegg på Søndag. Hvis dere ville vite. Deeer kom den humørsvigningen tilbake, så for å ikke skremme dere bort, skal jeg avslutte her. ooooooooooooooooook. Ønsk oss lykke til hvertfall da!  Ønsker du oss lykke til?

Videoblogg; svar på spm-runden!


Shiiiaaaaat, sjekk hvem som er flink eller? ;) ;) ;) ok. Kanskje tredje forsøket, men det sier vi ikke til noen. Btw  jeg høres IKKE ut som det før. Sånn, helt serriøst. Høres ut som jeg har dialekt ellernoe. Så da vet dere det. Del 2 kommer kanskje en annen gang? Who knooows.  Ogsåå en btw til. Jeg var litt sur, siden jeg hadde sitti i nesten 2 timer med den tenker jeg, så den gikk litt fort. Hva synes du? Host.......... Burde jeg ha flere videoer?

I like it random

Hey. Lenge siden sist. Tolla. Haha. Lenge siden jeg la ut bildeserie, og siden jeg har så lite liv noen ganger kan jeg ta bilder av hva som helst. Men såklart er det ikke like morsomt å se 1000 bilder av en flaske eller en ledning.  Haha. Ok. Det var ironi. Jeg tar jo såklart aldri bilder av sånne ting.......
Forresten ble det ikke blogging igår! Du skjønner, jeg øvde til fremføring i engelsk. Gjett hva jeg fikk? En 5er!!! FØRSTE gang.. Men jeg droppa norsk prøva, siden trening til NM snart. Bare to dager igjen! Gledergruer meg.

Og. Lite blogging på meg blir det vel de neste dagene. Øver til prøve jeg har imorra også, håper den går like bra som engelsken, men det tviler jeg. Ø... hø.  Og imorra må jeg øve på en stoor Nami prøve. Shiat. Den kommer til å gå dårlig, en prøve på 40 sider. HALLO. vi går jo bare i 9ende. Og har et liv vi også, har vi vel ikke? Nei, tydeligvis ikke. 

Også en ting til vet dere. driver å laster opp videobloggen angående spørsmålsrunden på youtube nå. Den står på 19 % på sånn greie nå, så jeg legger den ut når den kommer. Får håpe jeg får det til hvertfall. Ellers blir jeg enda mer sur. HAHA.  brb, pugging.       Skjedd noe hos deg i det siste?

Det funka fint igrunn
Ååååååååååååååååååååå. Jeg var så flink til å fikse meg, og finne frem det dere spure om i spm-runden, filme i HELE TI MINUTTER og svare....... Men så prøver jeg å laste det opp, og selvfølgelig funker det ikke, fordi kameraet mitt filmer i så høy kvalitet, så da ble den plutselig på 2,2 gb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Serrrrrrr.. Så når mamma stikker i dusjen prøver jeg igjen.Får heller dele den opp i to og ta mindre format. Jeg blir s u r ....................... Hade..... Dette kommer til å bli sletta etterpå, hvis jeg får det til ..................................................................................................

Mitt blogghumør er tilbake så og si


day 47 raaandoooom

Aaaand we like it! Hvertfall jeg. Haha, tulla. Den er ikke sånn helt tilbake, men den er bedre hvertfall. Denne søte jenta her fikk inspirasjonen min tilbake. Kommer ikke til å bli så mye blogging som det er i feriene, men noe skal det bli. Hvertfall denne uken kommer det til å bli hektisk, så ikke vent så mye. Men etter det så blir det mer. Og da har jeg fri fra trening og sånt, bare skole. Å jeg gleder meg! 
Anycow, atm sitter jeg å hører på sanger som jeg har blitt hekta på som egentlig suger. Å, flink vet du..... Forresten, hvis dere ville vite det, så kommer videobloggen imorra! Håper jeg!  Bra at jeg skal begynne å blogge litt mer igjen? Hva skjeraaa?

Me atm
siden mange missforstår bilde ( -.- -.- -.- -.- -.- -.- ) så er det MUNNEN min.
........ meen jeg lever! sånn halvveis.
Resten idag skal gå til å chille, og imorgen er det treningsleir. Og til uka har jeg trening til tirsdag, pluss fremføring i engelsk på tre min på onsdag, pluss norsk prøve. Og på onsdag er det trening. På fredag er det prøve i Nami. Og må bli flink  på skolen! Og på Fredag reiser vi til Brunstad der NM skal være, også kommer jeg ikke hjem før på Søndag. Også må jeg jobbe på mandag der igjen, også HAR JEG FRI! Å, jeg  gleder meg. Så lite blogging blir det hvertfall. Snakkes senere en gang! ;-)    Whatsap?

Let me out of this


day 46

Jeg glemte visst å blogge igår jeg. Og kommentere tilbake blogger. Oi. Unnskyld!
Har forresten vært på vgs idag, pga sånn brobyggings-greier. Skal dit imorgen også, så slutter ikke før halv fire. Og så skal jeg gjøre lekser også på trening-oppvisning. Så lite blogging imorra tenker jeg.... Ja.  Hva synes du om bildet? Har du slitsomme dager for tiden?
Stem på meg i blogg vs blogg finale her, og i blogg vs blogg her!
`Loveyuu

Hva skal til for at jeg skal lese din blogg?


man vaar så fin idag, seeeee

Det er maaange blogger ute i blogg-verden for tiden, og det er kanskje bare halvparten av de som er gode, eller gode nok til å lese. Synes jeg da. Så her er det litt som skal til for å lese din blogg! Fra min side.

- Designet ditt. Jeg er en sånn person som ikke orker å lese blogger hvis det er et kjedelig design. Det må være et fint design som kanskje er litt ekstra fiksa på. Ikke for mye, ikke for lite. Men et sånt som passer din stil. Helst lyse farger. Da blir alt mere positivt med en gang..

- Ikke bruk smilefjes. Ingen liker det. Du kan jo ha et smiletegn innimellom, men ikke overdriv. Det er så fælt å lese. Og det ender med at jeg bare hopper over innleggene nesten. Høhø.

- Ha humor. Ikke skriv klage-innlegg om og om igjen. Det er bare kjedelig og trått å lese. Vær positiv. Ha humor. Gjerne skriv litt ironi i innlegg også som får meg/andre til å smile eller le. Blir så mye bedre med en gang.

- Inspirer andre. Ikke bare med weheartit-bilder. Gjerne med egne bilder du har tatt selv. Du kan også inspirere med musikk,  og masse andre ting. Ikke bare bilder!

- Ikke ha små bilder, og ha bilder som hører til teksten. Jeg synes det er så kjedelig å lese innlegg, også har man utrolige småe bilder, eller bilder som ikke passer i det hele taatt. Ta heller et bilde av deg selv, hvis du ikke har noen bilder i det hele tatt. Og jeg synes det er så kjedelig å se på folk som legger ut bilder i 400px;.. Gjerne last opp i 500-600 elleer høyere! Så mye bedre da. Hihi.

- Oppdater ofte.  Oppdater ofte!! Jeg leser blogger som oppdaterer 2-3 ganger daglig. Ikke blogger som oppdaterer 1-2 ganger i uka/måneden. Det er kjedelig det... Ja. Det må være visse unntak!

-  Vær et godt forbilde for andre. Sier seg selv.

Enig? Uenig? Hvilke blogger leser du?

Everyone has a bad day sometimes


day 45

Har du en dårlig dag idag? Det har hvertfall jeg ...  Eller, den begynte bra da. Men den ender nok med å sitte å høre på deppesanger. Og aner ikke hvorfor. Eller jo. Eller nei. Eller. Nei. Jeg vet faktisk ikke..   Ja. Har ingenting å blogge om, desverre. Kommer nok mer imorgen.Jeg skal forresten saksøke både nesa og håret mitt, fordi de er så stygge for tiden. hvis du ville vite det. Lol.    Har du en bra eller dårlig dag idag?
Er også med i en blogg vs blogg her også! så trykk her for å stemme! loveu

Bilder som jeg har glemt bort


modell : Amanda

modell  : amanda

modell : amanda

modell : amanda<3 uday 44

Dette er bare fra Juli 2010, eller en uke av Juli. Men det er bilder jeg har glemt bort som faktisk er litt fine. Synes jeg. Hva synes du?
Idag skal jeg trene fra  ett til fire, og etter det skal jeg øve på engelskfordypning fremføring som vi skal ha imorgen, så si hei til lite blogging.      Hva synes du om bildene?
Gjerne stem på meg i en blogg vs blogg her også! DA hadde du vært en engel!

Jeg er med i en blogg vs blogg!


day 43 - et bilde fra vinterferien, og liker ikke å ha bilder av meg på day - bilder.men hadde ikke noe annet nå.

Å. Så gøy. Haha. Jeg husker ikke at jeg meldte meg på en gang, og nå er jeg med  i blogg vs blogg, der jeg kommer til å tape h e f t i g i, pga det er andre flinke med. Men så har to stykken allerede stemt på meg, og jeg vet ikke hvem de er en gang. Hvis du er en av de som har stemt, så tusen takk! Hihi.
Hvis du også vil være så snill, så kan du gjerne stemme du også! Hihi. Trykk HER.
Kanskje litt rart å lage et helt innlegg om dette, men det skjer kanskje hvert 5 skuddår som jeg blir med i blogg vs blogger. Og jeg kan være en veldig dårlig taper, så det her kan bli gøy.   Skaal du stemme på meg? <3 Er du ofte med i blogg vs blogger?

Amy er kul - Amy
haha faail

Jeg fikk ikke blogget igår kveld allikevel jeg.. Rett og slett fordi jeg ikke orket. Stress å blogge i helger. Og vi dro til töcksfors på kvelden også, så ble litt lite tid til blogging. Ja.  Ellers har det vært kjempegøy! Noen ganger.  Jeg tok faktisk en video av da vi snurra 10 ganger rundt, vuuurderer å legge den ut,men er ikke sikker. Den så liksom litt sånn.. rar.. ut. Ehe, vi får se!
Egentlig så går dagen ut på å trene, men siden jeg har skada foten, noe jeg ikke aner åssen jeg har klart, tror jeg har tråkka over ellernoe, så står jeg over den. Klarer såvidt å gå på foten, så det er jo skikkelig fiiint... Ok, jeg har ingenting å blogge om, så nå skriver jeg bare noe, og sikkert ikke morsomt å lese i det h e l e t a t t ...

H E L GÅh, jeg elsker det ordet. Helg. Helg helg helg helg helg! Hihi. Dette kommer til å bli en bra helg, hvis vi ser bortifra 5-6 timer med trening, men ellers kommer den til å bli bra! Åh. Skal utnytte denne helgen godt med å sove lenge. Det har jeg ikke gjort på lenge. Selvom det bare har gått en uke siden vinterferie, lengter jeg allerede til påskeferie. Haha.   

Senere idag kommer Amy og skal sove over. Lenge siden! Så skal prøve å få det så morsomt så mulig!  Men kommer nok et innlegg da også, eller så kommer det imorgen tidelig! Hva skal du gjøre i helga? Og hva skal du idag?

Hva er din spotifyliste?


day 42

Heey. Droppa treninga idag jeg. Sliten, migrene og sånn. Sovner nesten i spistestua. Hehe, host. Og siden jeg da får litt mer blogge-tid og sånn, så. Ja.
      Jeg har nettopp lagd en "YES" og "NO" liste på spotify, og trenger en del  oppmuntrende sanger til Yes-lista, og litt mer deppa sanger/sove sanger til No lista. Har også en spotifyliste fra før av, som du kan høre på HER.  Har også såvidt begynt å legge inn sanger på Yes og No lista. Så hvis du vil sjekke ut de også, trykk her og her ....
Så gjerne kom med enten brae sanger, eller hele spotifylister. Gjerne mange. Trenger sanger også. Hiihi. Såå. Hva er din spotifyliste, eller har du noen bra sanger?

Hot or not - hvite bukser


oi.... uklrt.

oi,beina mine ser alltid helt .... ja.. når jeg tar bilder av klær og sånn. liker ikke.

Først må jeg bare si: Ignorer ståmåten min på bildene. Misslykka bilder deluxe.Mamma rydda i skapet mitt igår(host, ikke spør hvorfor jeg ikke gadd å hjelpe til.............heheheheh) og da fant hu et par hvite bukser som jeg kjøpte i Mai/Juni 2010. Og jeg fikk litt lyst til å bruke de, men jeg vet ikke heelt om jeg liker de eller ikke. I det ene sekundet kan jeg synes det er fint, andre sekundet kan jeg synes det er heelt rart. Fordi hvis ingen synes det er hot, gidder jeg ikke å bruke de så klart. Men kommer jo ann på... Ja.. Hot or not? Vær ærlig! Forslag til hva man kan bruke over, isåfall?

Rart hvordan en setning kan ødelegge noe fint


day 41

Siden jeg alltid pleier å få sånne latterkick på denne tiden av døgnet, så får jeg utnytte sjansen når jeg ikke har det. Har allerede hatt det, såå ... Deeeen snakker vi ikke om. HAHA.  Og pga jeg er så dårlig til å blogge, tenkte jeg å ha et litt mer seriøst innlegg....... Prøve.

 Har du noen gang følt at du har hatt en kjempe bra dag, og alt går riktig vei. Også kommer en setning og ødelegger hele dagen, kanskje hele livet, eller fremtiden? Er så utrolig dumt. Jeg er et menneske som kan gå fra å være verdens lykkeligste til å være  ... veldig ulykkelig. Kan tenke helt negativt, og bare drite i alt rett og slett.. Noe som jeg irriterer meg for. Og som kan da gå fra å være veldig ulykkelig og til å være verdens lykkeligste(hvis det er sånn man skriver ordet hahaha).. rart det der. 
Men nå skal mamma ha dataen om 10 minutter, så får skrive mer en annen gang.Natta!  Enig med meg? Åssen er du?

Åååh, søtt!
Gjett hva jeg fikk med en gang jeg logget på face ista eller?! En liten søt jente som heter Julie(trykk) sa noe lignendes som  " for meg er bloggen din en av de beste jeg vet om, sånn seriøst! skal lete ganske lenge for å finne en bedre blogg ihvertfall.vil bare si at jeg digger bloggen din, du blogger utrooliig bra!! fast leser<3". Tusen takk! Kjempe søtt sagt av hu. Er ikke ofte man får sånne kommentarer. jeg har som oftest bare fått  "åh, elsker bloggen din". Men ikke sånn som Julie skrev, så det var kjempe hyggelig! Bare å si ifra hvis dere f.eks har skrivd om meg(som kommer til å skje igrunn, haah!), så er det bare å si ifra, så nevner/skriver jeg det i et innlegg. Er veldig takknemlig for ting jeg, vet dere! Hihi.  Får du ofte søte kommentarer angående bloggen din?

If it isn't ment to be, then it doesn't happen


day 40 (!!!!)

Hm. Lite blogging? Ja. Altså. Dagen min har gått ut på skole, spise, konfmøte, spise, trening. Og en hel masse. Så jeg er sliten. Og leserne synker. Skal ikke klage, står jo tross alt over 450 her! Men igår hadde jeg 495, også nå har jeg liksom bare 479. Men nei, ingen klaging her i gården. her i bloggen. HAHA. Nei, ikke si at min latterkrampe kommer tilbake igjen. Uff. Skal bli litt mere imorgen! hahahahah.. tror jeg legger meg igjen jeg. høhø.  HAHA, anycow wtf...      Hva synes du om bildet? Hvor mange lesere har du?

Morgeninnlegg
web bilder er fint... øøø

Ja, det er deet ikke masse fra meg. Men siden jeg er litt travel idag, får jeg blogge nå! Hihi. Men nå er klokken sent, så får vel fikse gymbag, også dra på skolen tenker jeg. Æsj, s k o l e. Gym. Enda værre.. Kos dere på skolen!    Skal du på skolen idag?

hits