mars 2012

Let's be nothing. I heard it lasts forever.

Idag har jeg og Armin vært sammen i en måned og jeg er så glad for at jeg har denne gutten! Dere jenter der ute burde misunne meg til 1000! 

EnkeltbildeVille egentlig ikke legge ut dette bildet i og med at jeg ikke er fornøyd med det i det hele tatt, men har lyst til å høre andre sine meninger. Hva synes du? Vær ææærlig! 

I helgen har jeg


Fått påskeegg av søteste kjæresten min! 

Lagd mat til både meg og Armin

Spilt Ludo og kort med Armin

Tilbringt helgen min med fineste og beste kjæresten min!

Ødelagt armen til Armin :(

Har tilbringt helgen min sammen med Armin og har kost meg masse! Super fin helg, selvom vi rakk halvparten av det vi egentlig skulle gjøre. Skyld på meg som sovner halv 11 hver kveld...
Føler jeg bare blogger om Armin for tiden, men håper dere overlever! Har også blitt ekstremt forkjøla, så gleder meg veldig til å sitte på tentamen imorgen med tett nese.. Fml. :( Igjen; Har dere hatt en fin helg?

UinterressantOrker ikke å blogge. Lat. Sliten. Trøtt. Orker ingenting. Vil sove. Utslitt. Sovner halv 10 hver dag. Spiser alt for mye godteri. Tar bilde av alt jeg spiser. Har ikke mer mascara. Savner kjæresten. Er lykkelig. Skal spise kebab etterpå. Fingeren min, som jeg var hos legen for, er 90% bra. Det er vår. Kjeder meg. Savner Tyrkia. Vil shoppe. 5- på engelskprøve og 3(!) på naturfag prøve. Smiler hele tiden. Masse skolegreier. Stygt bilde av meg. Uredigert. Må tisse. Vi snakkes neste gang jeg vil blogge om noe som er uinterressant. 
 

Fin helg

Denne helgen har vært så fin! Tilbringte som sagt helgen med Armin! Vi har bada på østfolbadet, gått tur, sett på filmer(les: armin så, jeg sov...), gama xbox og jeg har kosa meg masse! Har funnet ut at det er sykt fint i Rakkestad!  Nå er jeg så sykt sliten så orker ikke å skrive så mye. Vurderer å hoppe i dusjen og legge meg eller noe lignendes. Så vi snakkes.. Herregud for et dårlig innlegg...Sååå, har helgen din vært fin?

Innkjøp 08032012

Skulle egentlig bare møte mamma for å se etter sko, men endte opp med en jakke og kjole istedenfor, så skoene og sminka får vente så lenge.. Hehe. Flink. Ble ganske fornøyd med innkjøpet da. "Kjolen" er i størrelse XXL, så egentlig er det en topp, hehe..... Jakka er i xs og er akkurat litt for liten, så jepp. 

Åhh, har dere forresten hatt den følelsen av at dere gleder dere så fælt at dere har sommerfugler i magen? Og at dere bare vil legge dere så tidligst som mulig så dagene går fortere til det tidspunktet du har ventet på? Det har jeg nå! Skal tilbringe hele helgen min hos min fantastiske kjæreste, fordi vi ikke ser hverandre så ofte ellers pga treninger og sånn, og jeg gleder meg helt villt! Har ikke sett han siden Lørdag, blæ :( Kan hende det ikke blir så mye blogging pga dette, men jeg skal prøve å slenge inn et par innlegg innimellom! Hvis ikke: god helg! ♥
Hva synes dere om innkjøpene? Hva skal dere i helga? 

Videoblogg: Svar på spørsmålsrunden del 1


ÅÅH, dette er så sdghjklkjgfdsfbnmmnvcsdgjklkjytesdfhjiugtfsddfhjl kleint og skummelt og flaut og blæ! Så helt gæren ut på den videoen, vet ikke om jeg tørr å legge den ut en gang. Gjort er gjort, håper dere blir fornøyde! skal prøve å bli litt bedre på videoblogger fremover. Del 2 kommer i slutten av denne uken tenker jeg meg.

 

Versace Bright CrystalFikk meg en ny parfyme mens jeg var i Tyrkia for bare 200 kr! Tror den kan koste opp til 800 kr i norge og sånn, så er kjempefornøyd! Elsker lukta også. Definitivt min favoritt nå! Hvilken parfyme har/bruker du?

The language of friendship is not words but meanings.

Idag kom Philomena en liten tur til meg fordi vi skulle ut å ta bilder! Har det alltid så koselig med den jenta der, skulle ønske vi så hverandre oftere på fritiden.  Var egentlig veldig kaldt ute og vi var veldig(!) hypre, så  ca 90% av bildene ble tullebilder, såå. Ja. Ble noen brae da. Etter vi hadde vært ute i en halvtime, gikk vi hjem til meg og tok oss litt te! Har funnet ut at jeg elsker te! hehe. 

har forresten fikset meg et nytt design idag! Ble ganske fornøyd faktisk, hehe. Nå må jeg prøve å få i meg litt søvn, skal nemlig tilbringe dagen min på et "sykehus" imorgen. Gleder meg ♥♥♥ eller ikke, ønsk meg lykke til! :( 

New beginning

Heei! Våknet halv ni idag, og lå og tenkte på blogg i en halvtime tenker jeg meg. Kom fram til at jeg savner blogging veldig mye. Det er på en måte blogging som gjør at jeg har lyst til å ta bilder og jeg savner å få så mange fine og brae kommentarer. 
Livet mitt er supert for tiden og da er det jo og sånn at jeg har lyst til å blogge mer.  Har en del prøver og sånn fremover, men noen blogginnlegg skal jeg prøve å få med uansett. Sitter jo egentlig ganske mye på dataen for det om, he he he... Nå skal jeg stå opp og fikse meg og spille inn en videoblogg før jeg går ut med Philomena og har en liten photoshoot! Trenger nytt design, er så lei det jeg har..  Følger du meg fortsatt? Eller er jeg alene her? hehehe..

Februar 2012

Det her har egentlig vært en syyk bra måned! Alt har så og si vært positivt. Tok bare med bildene jeg hadde på minnekortet nå. Er vel det som er mest spennende også, tenker jeg meg..

I denne måneden har jeg: 
- Dratt til pappa og kosa masse med hundebassen min.
- Gama Lego Indiana Jones 2 så svetten rant! neida. joda.neida..
- Dratt til Tyrkia og vært der en uke. Har gått masse turer både ved stranda og i byen. Har også smakt på en supergod drink! Nam! 
- Lært meg at Tyrkia er et sykt fint sted å være. Det er både billig og menneskene er sykt høflige der. Kunne gjerne tenkt meg å dra igjen, ja!
-  Ommøblert på rommet og ble faktisk veldig fornøyd. Ble så mye mere meg nå. 
- Fått meg kjæreste!! Wii ♥ Glad jente.
- Smilt masse! Livet er så herlig akkurat nå.  

Så da gjenstår det bare å se om Mars blir en bedre måned da? Skal mye til, men sier ikke nei takk til det, nei. Nuh stikker jeg og legger meg. Har forresten tenkt til å begynne med dette hver måned? Eller? 

hits