april 2010

Sånn høres jeg ut på film

Jeg hadde jo en spørsmålsrunde for leeeeengeeee sia, men har ikke fått svart på videobloggen enda. Nettopp fordi jeg haaaater stemmen min. Den høres nesten ut som en smurf, rett og slett.. Så jeg har finni noen videoklipp så dere kan få høre åssen jeg høres ut. Gru dere! Haha.
Her kan dere høre. (NB:HAHAHHAHA,vi var litt hypre)
ok, hadde tenkt til å laste opp en annen video og, men internettet får cp anfall, og da orker jeg desverre ikke.
blogggeeesss


munnen min ødela alle bildene! irriiteerttt

Fint Line, fint!

Unnskyld for lite blogging, men har ikke vært på dataen sist gang jeg blogga.

På Tirsdag så dro jeg til Camilla, og hu tok maange bilder av meg. Men med den dårlige selvtilliten min, lagret jeg bare 30 bilder, siden de andre ble fullstendig æsj! Haha. Jeg tror jeg bare likte 2-3 bilder, ellernoe sånt. Enten gjorde jeg grimaser, eller så fikk jeg feil "vinkel" eller ja. Alt mulig. Åh. Irriterendes! Haha.
Og dette var da de beste bildene(det forklarer vel det meste):

Hva synes du om bildene? ♥
blogges

 
+ : Jeg skulle si hva legen sa. Jeg har bare fått en betennelse i sena i beinet, så jeg skal ta på Ibux salve, og ta litt Ibux tabletter, så da ordner det seg nok! Håper jeg. Selvom beinet har blitt mye bedre. Jeg kan sparke/ned i spagaten(litt hvertfall), men det gjør vondt etterpå.

Jeg må

tenkte jeg kunne lage en "Jeg må-liste"..Haha..

Jeg må slutte å bite negler.
Jeg skal klare det. Jeg skal!


Jeg må få bedre selvtillit.
Hvem vil se sånn ut a? Lol. Kunne ønske jeg var like tynn som de andre er.Jeg MÅ slutte å spise så mye.
Jeg spiser hele tia. Det er helt ille. Har lagt på meg kjempemye i det siste! Håper det er fordi jeg vokser oppover og ikke utover...

noen som vil ha litt leverpostei? <3<3<3<3 æsj.

Jeg må bli en bedre blogger.

Jeg har en så utrolig dårlig blogg for tia, men jeg prøver å få gjort den bedre. Men er ikke så enkelt, bestandig. Og nå er det jo fint vær ute og, og da sitter jeg ikke så mye på dataen.HVA ER DIN "MÅ-LISTE"?

Savner det!

jeg savner så sykt å tøye, gå ned i spagaten, og ikke minst: være med på alt det de andre gjør på treninga! 
Hva som har skjedd?
Jo. I NM i Mars så skulle jeg øve på spark, da jeg fikk vridd beinet ellernoe sånt, og så fått strekt det litt. Dagen før hadde Gina  også strekt det, så hu måtte trekke seg,og da var vi bare 8(må være 8 for å være med). Så jeg måtte bli med på dansen, ville jo ikke at vi skulle trekke oss! Det gjorde jo beinet enda verre, siden kom meg nesten ikke opp fra spågaten igjen, og heller ikke holdt beinet ordentlig når vi skulle holde det  høyt opp(haha, vanskelig å forklare).

Og det har enda ikke blitt bra! Irriterer meg så sykt over det.. Jeg tørr ikke engang å gå ned i spagaten! Redd for at det skal gjøre vondt og ja. Kan ikke reise meg opp fort heller, siden da humper jeg bortover med beinet. Haha.
    Men på Torsdag skal jeg til legen og se litt på det beinet da, så jeg sier ifra om åssen det gikk, og sånt.
Har du hatt strekk i noe før? ♥ blogges

uff, var ikke helt varm der, nei. Måtte bare forte meg så Sunniva fikk se for noen mnd siden.

Idag

Hei! Sorry for at jeg ikke har blogga på noen dager nå,men har ikke orka/har vært ute/hatt besøk.
SÅ istedenfor å legge ut bilder fra både igår og idag, legger jeg ut litt bilder fra idag,og skriver om idag.

Idag våkna jeg og Lise ved 11 tia, og Lise dro hjem ved 1 tia..Ved 2 tia kom Amy, og vi gikk ned å kjøpte is, siden det var godt å varmt ute. Ved halv 5 tia så gikk jeg og Lise ned i Mysen igjen,før vi gikk hjem til Lise og lagde oss mat, og gikk ut igjen. Jeg har kost meg kjempe mye idag!
ANBEFALES

Jeg digger den rett og slett! Jeg husker desverre ikke hvor den er kjøpt, eller hvor mye den koster,siden jeg har hatt den veldig lenge. Og for noen dager sia prøvde jeg bare ut en mascara, og da fant jeg ut at den var kjempebra. Så denne er definitivt min favoritt! :)
Hvem er din favorittmascara? Blogges♥
 

NYE SKO! HVA SYNES DU?

Endelig har jeg fått meg nye sko! haha, trengtes. Mine var jo veldig utslitte, siden hatt dem i snart 1 år+ at jeg hadde kjøpt dem på H&M tror jeg? Hvertfall noe sånt no. Så da trengte jeg virkelig noe nye sko!

Og alltid har jeg hatt et par svarte, eller hvite, eller noen helt kjedelige, så nå tenkte jeg at jeg kunne kjøpe noe mer "fargerikt" eller noe som var litt mer "vårakigt" eller hva jeg skal si. Følte ikke at dem skoa var helt meg, men jeg digga dem. Haha. Jeg er et menneske som ikke tørr å prøve nye ting,fordi redd for hva folk skal synes om det, men nå har jeg bestemt meg for å ikke bry meg. Det er jo tross alt jeg som skal gå med skoa. Haha.
Så hva synes du?

litt dårlig bilde men.

Øye bilder

Jeg har tenkt over at hver gang jeg kjeder meg, eller noe sånt, tar jeg bilder av øya mine, eller til folk. Haha. Vet egentlig ikke hvorfor, men på en måte synes jeg øyer er fine. Og jeg liker faktisk øynene til folk.. Hender at jeg sier "Åh, så fine øyne du har" Eller noe sånt. Haha, typisk.


Lise sitt

Victoria sitt.JEG ER HJERNEDØD FOR BLOGGING:sorry.

Hva synes du om øyne?

Skal jeg begynne å blogge igjen?

Et spørsmål: SKAL JEG BEGYNNE Å BLOGGE IGJEN?

jeg har nemlig finni et sted der jeg har internett på rommet! :-) Og har fått en kommentar om at noen savner blogginga mi.. aw.♥

Hvis jeg skal begynne igjen, så blir det nok ikke innlegg hver dag. Siden jeg vet ikke om jeg vil blogge eller ikke. Haha.. Det er så stress noen ganger. Så ikke regn med innlegg hver dag...

Hade, nå skal jeg fikse meg ferdig, før jeg skal ut i Mysen med Lise. ♥

Nytt design

Jeg har fortsatt bloggpause, men ville bare si at jeg har nytt design. Nå må jeg gå, skal nemlig hjem fra Amy!♥

HADEBRA BLOGGEN

Jeg tenker jeg tar meg en bloggpause! Altså, jeg orker ikke å bruke mange timer for å finne ut hva jeg skal blogge om. Og internetten er så teit, så jeg orker ikke. Bloggen har liksom "kræsja" etter at jeg ikke har internett, siden jeg har ingen bilder, eller ingenting å blogge om, noe som irriterer meg. OG for at dere ikke skal gå å veeenteee på at jeg skal blogge, sier jeg det like godt: Jeg tar en bloggpause..
Hvor lenge den blir på vet jeg ikke, men jeg orker ikke å blogge. Den kan vare fra 1 dag til mange uker.Jeg aner rett og slett ikke, desverre. Haha. Takk for alle som leser bloggen min! Det er litt dumt at jeg har mista over 50 lesere på UNDER 1 UKE, men når man ikke har internett, og tom hjerne sier det seg selv!
Så hadebra så lenge.

BLOGGES! :)

går ikke ann å laste opp bilder. prøvd i 30 minutter nå.

Magesmerter

Hei! Fikk visst litt internett idag og.
Jeg har så sinnsykt vondt i magen og huet nå. Orker ingenting! Haha. Jeg tror jeg satt å øvde på prøva til imorra i tre timer ista, så når svir både huet og magen. Jeg skulle egentlig på trening og alt det derre idag, men seriøst, jeg trodde jeg skulle begynne å grine, jeg hadde SÅ vondt i magen. Au! Jeg hørtes tilogmed dopa ut på skolen når jeg skulle spørre en lærer om noe. Jeg bare "hvjaa skjulle vi gjøre tjil tirsdaaaaag?" Haha.
Meen nok om magesmertene mine. Nå skal jeg snart ned til bestemor og se på Tangerudbakken.♥

♥blogges.       Har du hatt sinnsykt vondt i magen før?

Svar på spørsmålsrunden; skriftlig

hvorfor blogger du?
Uh, fordi jeg er avhengig! Haha, det er på en måte"hobbyen" min.

liker du dyr?
Uhm, ja :)

har du dyr?
Ja, hos pappa har jeg to fugler, to hunder og en katt.

pizza,taco?
pizza.

facebook,nettby,blogg?
alt :)

er det gøy og blogge?
Uhm noen ganger. Noen ganger har man ingenting å blogge om, så da blir det dårlig blogging, og få kommentarer. Så det kommer ann på ;-)

liker du noen i klassen din?
Nope. Men på skolen så! Haha xd

liker du klassen din?
Uh, ja, litt. :) noen av dem hvertfall. Haha

om du hadde finni ett naken bilde av deg på nette , hva hadde du sagt?
Uh, det vet jeg faktisk ikke.

om du fikk vite at din blogg er kåra på verdens beste , hva hadde du gjort?
Jeg tror jeg ikke hadde trodd på det, men hvis jeg fant ut at det hadde vært sant hadde jeg nok hoppa opp i taket, og sagt det til ALLE jeg kjenner. HAHA

Hvem blogger leser du nå ?
Altså, jeg leser dem jeg går inn på. Men den som jeg er mest innom er Daria sin.Men leser vennene mine sin, og de jeg er venner med på blogg.no.

Når begynte du og blogge?`
Uh. Jeg lagde meg vel en blogg for et år sia "xcrymoon.blogg.no". Men sletta den og lagde en ny "linececilie.blogg.no",og hadde den i et halvt år, helt til en person sa at jeg kunne velge mellom bloggen og den personen, og så dum som jeg var; valgte jeg den personen.

legger du inn bilder for vær dag?
Når jeg har internett ja :)

Drømmeferie?
Vet ikke jeg! Tror den som kommer til August blir herlig.

Beste / Dårligeste karakter?
Beste: 6'er i gym. Blir nok den første og siste. Haha. Dårligste: stryk. Siden jeg ikke gjorde ferdig leksa. Haha.

Ynglingsdyr?
Hund.

Ynglingsmat?
Uh, jeg aner ikke. Noe godt. Hah! Jeg liker veldig mye, egentlig.

Hvor høy er du? :)
Jeg er 1.63 tror jeg?

Hvor mye veier du ? : )
Jeg veier 41, eller noe sånt.

Har du hatt spiseforstyrrelser?!?!!?:O:O
Haha, ja, det har jeg. 

Har du dårlig/ bra selvtillllit?
Det kommer ann på. For noen uker sia hadde jeg kjempe bra selvtillit. Men så kom det sånne negative kommentarer igjen da.. Og der gjemte den selvtilliten  seg bort igjen. Altså, det kommer helt ann på :)

Hva går du på? Altså av sport..
Cheerleading ftw! haha.

Hva synes du om voe?
Uh, før eeeeeeeelska jeg hu, men etter jeg møtte hu liker jeg ikke hu så mye lenger.. Angående bloggen så er det mange som er flinkere enn hu, så vet ikke hvorfor hu er kåra som 1 på topplista.

Hvilken blogger ser du opptil?
Daria sin.
SPILLER SOKKER EN STOR ROLLE FOR DEG? : )
Hahahaha, nå lo jeg. Altså, jeg bare slenger på meg et par sokker jeg. Eller, ullsokker til finklær er jo ikke så fint, selvfølgelig. Haha.

Har du noen fobier?
Ja, mange. Jeg klarer f.eks ikke å handle ting hvis det er mange folk rundt meg. Uh, det er veldig mange, men kommer ikke på noen nå, desverre. ü

Åssen sminke bruker du?
HAHA, jeg aner ikke, desverre. En mascara fra maybelline tror jeg? En sånn svart-aktig greie. OG foundation; en billig fra H&M som man får kviser av.... som oftest.

Har du noen avhengighets"ting"? Altså at du f.eks spise på en spesiell måte, eller gjøre noe spesielt :)?
 JA! Jeg må alltid ta på sokkene før buksa.. Irriterendes. Haha.. 

        Jeg tok bort spørsmåla som var like. Men tusen tusen takk de som spurte. :) De andre kommer på videoblogg en gang..                  Fornøyd med svara?

Unnskyld for lite blogging

Men som sagt er jeg i Norge og der er det ikke internett. Nå har jeg ingenting å gjøre, derfor tenkte jeg å krangle litt med internetten, så får blogge mens jeg først har internett. Haha.
Åh, jeg har ingenting å blogge om. HJELP MEG!  fordi jeg er hjernedød.
     Og  siden internetten klikker så syyyyykt så jeg ikke får lasta opp bilder, eller noeen ting, så får jeg legge ut en sang som jeg har blitt hekta på.Haha.
♥blogges.  Forslag til hva jeg kan blogge om? Jeg trenger tips!

♥♥♥♥♥

Edit: Jeg fant nettopp ut at jeg kunne svare på spørsmåla jeg fikk på spørrerunden. Tar halve på videoblogg, og halve skriftlig.

Youcam - bilder

Igår tok jeg og Amanda tusenvis av Youcam bilder, og siden jeg ikke har noen annet å blogge om, siden jeg er så hjernetom, kan jeg like godt legge dem ut her. Ok, det ble mange bilder, men legger bare ut noen fåå..


HAHAHHAHA SJEKK TENNA!HAHAHAH SJEKK FINGERN!


Haha, det er mange fler bilder, men orker ikke å legge dem ut! Hadde latterkrampe veldig lenge etter dem bildene! Haha.

Jeg har ingenting å blogge om for tia! Irriterer meg så sykt. Sikkert fordi jeg har blogga for mye. Åhgud! Men; jeg tenkte at jeg kunne ta litt av spørsmålene på videoblogg, og noe skriftelig. Så da kommer dem nok KANSKJE ikveld, hvis jeg ikke nerder Sims.Jeg har forresten ingen bilder som passer til innlegga jeg skriver heller! Ååh.......

♥blogges.
Hva synes du om bildenee?

Bilder fra igår

 Jeg sa jeg skulle legge ut bildene fra igår,men glemte å gjøre det. Haha. Og de er dem bildene jeg ble mest fornøyd med.. Men noen av bildene ble dårlige, siden hadde fokuset på feil. Så ja, her er de:
      Hva synes du om bildene?        ♥blogges

Temmelig lei blogg design

Hei! Nå er vi framme. Eller ... vi var det ved 5 tia, tror jeg.

tilbake til overskriften; Helt siden klokka 7 nå, har jeg fiksa Stine sitt design, trykk her for å se åssen det ble.Så nå er jeg temmelig lei design! Haha. Først tenkte jeg at jeg kunne lage et sånn "nytt" design, men det ble bare teit. Så jeg prøvde et nytt; funka ikke.. Så prøvde jeg enda et; funka heller ikke!
   Der var så nære på at jeg kasta hele dataen ut av vinduet. Meen, etterhvert så klarte jeg det. Og jeg ble litt fornøyd faktisk!
Så nå føler jeg meg litt datanerd, som har sitti på dataen hele tia,siden jeg kom nesten, så jeg får vel gå ned litt igjen?

Har desverre ingenting å blogge om. Kommer kanskje et innlegg senere ikveld om bildene jeg tok i Tanum ista, men det kommer vi innpå senere. Så det er opp til dere om jeg skal legge ut dem eller ikke. Jeg ble faktisk litt fornøyd.
Forresten; jeg har 132 lesere nå! tusentusentakk.
Uff, for et rotete innlegg. Men er ikke så enkelt å skrive et "vanlig" inlegg når man skal si hva som har skjedd på nesten to dager. Eller?


♥blogges

Jeg drar!

Idag drar jeg, pappa, Karo og Amanda til Vargön, og sover hos bestemora til Amanda til imorra, og da drar vi til Dokka, ved Gjøvik. Så det betyr; jeg får ikke blogga mere idag. Og kanskje heller ikke imorra, lørdag osv.
Jeg skal ha med dataen, så kommer nok kanskje et innlegg imorra på kvelden når vi er framme.
   Det VÆRSTE er at hos mamma(i Norge) har jeg ikke internett, fordi det er noe klikk med internetten. Og de eneste dagene jeg får mulighet til å krangle med internetten er på mandager og onsdager, siden da har jeg ikke trening(+helg såklart).
  Så da er det bare å vente på at leserne mine kommer til å synke ... til bunn. Noe som er forferdelig dumt! Men jeg skal mase meg frem til at jeg skal få lagt ut noen få innlegg hver dag.
       Da vet dere hvorfor det ikke kommer til å bli så mer innlegg etterhvert.


Haha, enda et påskebilde.

GOD PÅSKE!
blogges. ♥Du skal i påsken da?

Aprilsnar

(aprilsnarr/aprilsnar?)

Idag er det jo 1.April, og jeg blir lurt hele tia, selvom jeg vet at det er 1April. Typisk, jeg går alltid på sånne dumme usannsynlige ting!
Som f.eks ifjor. Da sa Amy at katten hennes hadde dødd.Så svarer jeg; nei, stakkar! når, hvor osv? - Og vi snakker om det veldig lenge. På slutten spør jeg: Har du egentlig hatt katt? - Nei. HAHA! Bare vent du, Amy.
  
Tenkte jeg også kunne lure mamma med noe(og pappa,karo+amanda,selvfølgelig). Men aner ikke hva! Så hjelp meg!

for å få med litt "påskefølelse" siden det er påske nå!

 blogges.♥ Tips til hva jeg kan lure folk med?
hits