april 2011

My dayKommer ikke tli å få blogga så mye idag, fordi jeg skal en del ting. Vet dere blir lei dere. Neida, jeg bare tulla. Hadde jo egentlig tenkt til å klippe meg idag, men får gjøre det imorgen, vet ingen av dere bryr dere. Vet veldig mye for tiden, fant jeg nettopp ut. Lame.
Nåå skal jeg fikse ferdig håret, og kanskje prøve å finne andre klær, blir aldri fornøyd. Gleder meg til jeg skal på shopping... igjen. eh. ,... Etter det skal jeg hjelpe til i barnebursdagen til mitt kjære tantebarn. Og etter det skal jeg til Askim for å handle litt, forhåpentligvis hårfarge, sminke og en short/bukse! Ooog etter det, må jeg hjem å fikse meg  og fikse huset til jentene kommer ikveld. Skal nemlig ha en jentekveld med 3-4 stykken, så det blir koooselig. Gleder meg! hvis jeg ikke nevnte det før i inlegget, orker ikke å sjekke.
Nååååååååååååå får jeg stikke, vet dette innlegget sugde, menne whatever, bye.Og nå hikker jeg og nå.. ahahha, halleluja. Hva går dagen din ut på?

Jeg vil bli ...


hei pena.

Ok, sent innlegg, I know. Hadde tenkt til å lage et innlegg om håret mitt ista, fordi jeg skal nemlig klippe det og sånt, can't wait etter jeg så Silje ista, gud så fin hu er. Hihi. Men så kom jeg aldri til det da, siden jeg så på CSI. Love. Og nå sitter jeg her å redigerer sammen sanger, jeg er så kreativ, right?

Jeg har så utrolig lyst til å bli trener. Hahaha. Høres helt feil ut, men jeg har så utrolig lyst til å trene folk, trene folk til de blir bedre etc. Sette sammen kule danser, kule sanger og sånt. Går jo allerede på cheerleading, men tenk så kult det hadde vært å vært trener OG utøver på samme lag? Som om det skjer at jeg blir trener, men uansett. Tror jeg faktisk skal bruke fritiden min til å lage en veldig tøff rutine, kanskje jeg tilogmed lærer meg selv til å bli bedre og kanskje får vist den frem til noen? Haha. Who knows. Får jobbe videre, jobber så svetten renner her altså. Hehe, jeg barrree tuller med degg shøø..(har det fra den ene dub-videoen til han robin fyrn.love).. Men men. Får fortsette! Er du trener? haha! rndm

You have always two choises when you wake up


You have always two choises when you wake up
1. Wake up & sleep again & continue dreaming
2. Wake up & stand up & make your dreams come true 
78/365

My favorites atm Anna Abreu ft Redrama - Worst part is over

Christina Perri - Jar of hearts

David May - superstar

Heidi Montag - I'll do it

Skillet - Hero (den er litt mer rocka)

Breaking Benjamin - Breath (også litt mer rocka, men den er fiin)

Jessie J - nobody's perfect (<3)

Fefe Dobson - Stuttering( haha, akkurat en en beskrivelse av livet mitt jo. hmm.... )

Gavin DeGraw - We belong together (spotify-versjonen er bedre)

Musikksmaken min er så utrolig random noen ganger, som dere sikkert ser? Helt rolig, dansemusikk og til rock. Men men. Hadde ikke noe annet å blogge om, så tok litt inspirasjon fra Daria. Likte du noen av de? hvilke er dine favoritter?

Superkul
Som alle sikkert veet fra før av, er superkul(www.superkul.no) en side med alt fra piercinger til klær. Jeg har egentlig aldri vært så superfan av den, men jeg liker noen ting de har der.  Utenom at det er maassee ting man kan få kjøpt, er det ikke så veldig dyrt heller. Det er et pluss, synes jeg. Unnskyld for dårlig bilde, men er syk, så det sier vel seg selv?: orker ikke å skrive og sånt så mye. Tror jeg skal prøve å sove litt igjen. Måå bli bedre til Lørdag!   Har du handlet på superkul ellernoe før?

Different
--.- ekkrltOk. Forskjellige ting. Får ikke sove pga det i det forrige innlegget. Tror kaaaaanskje at det er irnfluensa. Ligger under dyna med varmeflaske og fryser. Eller, nå begynner jeg å svette. Aahh.. Det her er kjipt.. Tror jeg ikke orker skolen imorra, noe som er ille. Skal bli bedre, men neida.... Kjipt. Øya mine detter snart igjen, så avslutter. Srry for sent innlegg.Redigeringen som tok lang tid. Har fått så mange fine kommentarer på dette bildet. Er litt fornøyd selv såe. Ja. har noe lignendes, hvis noen vil se??...Hva synes du? er ikke alltid jeg orker å skrive hilke day greier det er.¨-- masse skriveefeuil tejnkrrt jeg- hvilkwet likte u best?

Neei, ikke bli sykOk, nå skal dere gjette hvem det her er.
Tett i nesa. Hes i stemmen. Vondt i halsen. Vondt i magen. Vondt i huet. Kvalm. Plutselig fryser den personen, plutselig svetter den personen. Sååå har den vondt i armen, og vondt i tunga. Nei, jeg mente tanna. Og så nyser den hele tia. HEHE. Ja, der har du meg............... Altså, jeg høres ut som en smurf nesten(!!!) pga stemmen min, nesten flaut veetttuu. Haha.
Er så typisk meg å bli syk rett før noen ting, har konfirmasjon neste uke vet du. Men begynner å tvile på om jeg blir konfirmert, siden har glemt møter og sånn så ofte, og sånn. Det er kjipern det. Pluss at jeg la igjen alle bøkene på skolen, så får ikke gjort lekser. Og jeg som hadde et mål med å gjøre det bedre på skolen, og sitte på dataen før 4. ja, der gikk de måla bort!
Får kanskje prøve å få i meg litt mat, hvis jeg klarer, halsen min kjennes jo ut som en tornebukse eller ha det heter. Tornebukse? jeg mente tornebuske. Men det skjønte dere nok. Whatever.  Er du syk? Eller vært syk?

Faste rutiner og nye mål
76/365

Imorgen begynner hverdagen igjen, altså skole, trening, lekser, prøver,  de greiene der. Noe jeg gleder meg veldig til. Tulla. Kunne gjerne hatt litt ferie til, fordi det er så utrolig nydelig vær ute! Deeeilig.
Hvis jeg ikke har helt feil, så begynner vi med lekser med en gang, og bare nå imorgen har vi en engelsk stil på 3 timer i de første timene. Fy,jeg kommer til å sovne. Haha.

Men tilbake til rutiner. Jeg har tenkt til å satse på litt nye rutiner. Før ferien var det; stå opp-skole-data-kanskje lekser-data-data-data-data-trening kanskje. Men nå skal det bli andre ting!
Nå har jeg tenkt til å ha en ny rutine. Så får jeg det kanskje bedre og, who knows?
Vil ha noe lignendes som: stå opp- skole- lekser- kanskje data- trening- sove.

Har også en del mål.
- Bli bedre på skolen, prøve å gå opp 1 karakter i alle faga, altså være litt nerd de siste ukene
- Trene mer
- Ikke glemme mye, altså fikse ting før jeg legger meg
- Blogge bedre (ewww)
- Være mer ute med venner
- Sette av mer tid til lekser, og mindre tid til data

Håper jeg kommer til å bli bedre på skolen, og få mere fritid etc når ferien begynner igjen. Så er det bare å telle ned dager til sommerferien. Nå skal jeg stikke på trening, skal bli ganske deilig, har jo ikke trent på over en måned. Bye! Har du noen mål?Eller noen nye rutiner?

Hvem er du?
Har merka at jeg har fått mer lesere og kommentaarer for tiden. Og jeg lurer på hvem som egentlig leser bloggen min daglig, eller ja. Ikke bare sånn at den er inne å kommenterer en gang, også er det over. Haha. Hørtes litt feil ut, men det går bra sier vi. 
Såå. Leser du bloggen min? Hvor er du fra? Alder? Dette er valgfritt: Og hvorfor leser du bloggen min?

Hvordan lage fiskebenflette


Jaa, here it comes. Var på gobiten, hadde besøk av Anders, også var jeg og møtte Silje og Vegard på barneskolen, før jeg ringte Victoria, og nå skal hu sove her, derfor lite blogging idag, srry for det! Men videoen er her hvertfall. Skjønte du noe?

Bursdag snart

stikker i bursdag, bedre innlegg etterpå. sletter dette da. srry for at jeg ikke rakk å blogge før, jeg fikk ikke til håret. hårvideo kommer senere idag ;)  

EGO ME EGO YOU
Fin overskrift, jaaa... Er ikke ofte dere får innlegg med bare bilder av meg i, så vær glade. NEIDA..... Bare tuller med deg jeg shøø. Har serriøst tatt bilder av meg to dager på rad. Skjer med det likzmmmm.. Hadde tenkt til å redigere alle bildene, menne, jeg orker ikke.. Vil ikke ha et så aaalt for sent innlegg, siden jeg skal fikse litt på designet nååååuuuhh..  Fint å bli lei designet mitt hver 7ende dag. Haha. Neida. Joda. Neida. Ok, hade. Hva synes du om bildene? Hvilken synes du jeg burde bruke som header?
edit: en liten søt jente(julie<3) spurte om jeg kunne vise åssen jeg lagde den fletta på bildene. tar det på videoblogg imorgen, stay tuuned
Jeg er også med i en blogg vs blogg her!! vær så snill å stem på meg, så hadde du vært en eeengel

Års-rydding


før... fint?

nåå

nåå

nåå


Nå har jeg akkurat ryddet ferdig rommet mitt. Haha, jeg rydder kanskje noen ganger i måneden, men det blir alltid like rotete etter 1-2 dager.... Men noen ganger i året pleier jeg å rydde også ha det litt mer ryddig enn vanligvis.
På morran ista hadde jeg tenkt til å gå ut å sole meg, men innså at det regnet som bare det! Haha, neida. just kidding. Så innså at jeg kunne rydde. Som du ser over er det før og etter bilder. Heheheh. Ikke rart jeg aldri var på rommet mitt. Men nå får jeg litt mer lyst til å være der.
Kanskje jeg skal begynne å fikse meg litt, og sette på litt andre klær  også gå ut på verandaen? ... næææ.. ikke idag. kaldt..  Rydder du ofte? Har du rotete rom? haha

Nei, sånn er jeg ikke
Hva skjer med samfunnet for tiden? Ikke bare der jeg lever, men overalt. Ikke bare i Norge, men i hele verden.
For å være såkalt "populær" som det nå heter for tiden. Men hva menes egentlig å være populær? Fra mitt syn som jeg har oppfattet det er det vel å ha mange tusen venner så man nesten ikke husker navnet på alle. Å ha så mange venner at man nesten må feire bursdagen sin to ganger for at alle skal komme. At man får over 10 likes på hver status på facebook, og over 25-30 likes på hvert eneste profilbilde på facebook på bare 1 dag. At man har den perfekte kroppen. Fine bein, helt stram mage, store pupper, fin hud, fint smil, og så skal man jo såklart ha så mye muskler så at det nesten blir stygt. Man skal også ha over 3-4 par sko så man kan bytte på hver dag. Man må jo være pen, pen uten sminke, pen når man prøver å være stygg, pen uansett. Skal ha så bra selvtillit at det oser ut av den personen. Nei, her skal man ikke tenke negativt om seg selv, siden man er jo sååå populær. Får jo alt man vil.  Også skal man jo ha god kontakt med både gutter, og jenter.  Også, for å ikke glemme: Man skal jo trene minst 6 timer i uka, altså 3-4 ganger uka. Og man skal såklart gå på håndball,dans eller fotball. Og ha masse penger, så man kan shoppe når man vil.  Selvom hvor dårlige de er, får de minst en 4er på prøver, selvom de bare hadde fortjent en 3-.  Såklart blir jo dem forskjellige behandlet, enn de som ikke er populære.

Og til de som ikke er populære. De har kanskje 1 kg for mye her og der. Har kanskje ikke den stramme magen, de stramme beina og armene.. Kanskje et litt annerledes smil enn sånn man forventer, ikke like pen uten sminke, eller kan gjøre seg helt annerledes på en gang. Bruker kanskje de samme skoene hver dag. Har kanskje ikke så mange venner. Kanskje bare opp til 10. Kanskje har 2-3 kviser her og der.. Kanskje en bhstørrelse for liten. Eller en buksestørrelse for stor. Hvis man bruker push-up får man rykter på seg med en gang, motsatt av den som er populær; den blir bare sett mer som populær.
Nei, her skal man ikke gå på cheerleading f.eks, fordi da blir man bare tatt som teit. Man skal ikke ha blogg, siden da er man også teit.
Man skal ikke ha så mange klær at man bruker mange timer på å finne ut hva man skal ha på seg den ene dagen, for så å sette på seg andre klær når man kommer hjem fra skolen.
og til de som er upoplære kanskje sminker seg mer og lenger, fordi en prøver å være litt pen. Litt penere enn det man er. Bare for å få oppmerksomhet, selvom alle bare ser rett gjennom den og til den populære. Noen vet tilogmed at det er upopulære, og får mindre selvtillit av dette, f.eks mobbing, eller får slengt drittkommentarer i trynet på en.

Samfunnet skiller melllom to typer mennesker for tiden; de populære og de upoplære.  Pga denne splitten mellom helt vanlige mennesker, blir det forskjellsbehandling, sjalusi, krangel og noen mister tilogmed selvtilliten, mens noen får. De populære ser oftest ned på de som ikke er så populære, og tenker at de er teite, stygge, rare, ja, you name it.
Men sånn gjør de upopulære til de populære også. Selvdiggere. De tror de er så pene, men nei, dette er ikke sant, det er bare selvtilliten som gjør en penere selv. Sjalusi. Man vil alltid være en av de beste, men synker lavere ned, når man ser en sånn en.
Dette synes jeg blir helt for dumt, og jeg kan ærlig, og med et stort smil si; Nei, sånn er jeg ikke, og er glad jeg ikke er en av de bertene, og har det bra selv! sånn forblir min mening!

Kanskje et veldig langt innlegg, men her får dere for at jeg ikke har blogget på lenge, et ganske langt innlegg, men jeg anbefaler å lese hele, er ganske enig med meg selv her altså!!!  Hva er dine meninger rundt dette temaet?

SponsingBack!
For noen dager siden fikk jeg litt lyst til å lære litt om sponsing, og gikk inn på litt forskjellige blogger, fikk også en til å sende en link til meg om sponsing. Og jeg lagde meg en konto der. Og allerede nå har jeg fått en sponsor av Super kul! Derfor jeg har fått den greia på siden. Ganske gøy å tenke på egentlig, selvom de sponser mange fra før av, men det er jo ganske bra!
Hvordan man kan bli medlem på sponseside? www.sponsetblogg.no - der står alt om sånne ting!  Bare å spørre hvis det er noe, selvom jeg ikke vet så mye selv enda, får vel bruke denne dagen på å lære meg litt om det. Blir du sponsa?

Hytta idag


72/365 uredigert

Nåå stikker jeg på hyttaa. Kommer ikke hjem før imorgen, men tar med kameraet(igjen), så blir en del bilder der også. Kos dere idag!

Bilder fra idag


Ahh, for en vellykka og ikke minst fin dag. Eller kveld, eller hva jeg nå skal kalle det. Må gjøre sånne ting om igjen, altså! Hadde desverre ikke noe ordentlig bilde av Victoria.. Ble faktisk fornøyd med bildene jeg tok idag! Kanskje abre 1/4 av de jeg tok, men orket ikke å redigere alle. så alle er redigerte. Ble fornøyd med det også.. Hva synes du om bildene? Burde jeg redigere de mer sånn?

Lundebyvannet


haha, fra photoshooten igår. Dere som så videobloggen: jeg sa det blåste.hhehee, beste bilde som ble tatt igår.

Nå går snart turen til Lundebyvannet! Skal nemlig bort dit med noen venner å være der ikveld. Blir ikke så sent, siden det blir nok kanskje litt kjølig, who knows? Men men. Det skal hvertfall bli masse godteri, grilling, latter og brus. Hahaha. Boller og brus. Neida. Bare brus. Awh, random.
Skal ta med kameraet, selvfølgelig, og da blir det nok bilder senere idag. Hvis jeg orker da. Noe jeg sikkert gjør. Haha.
Får begynne å ordne meg, må skifte klær etc, og pakke litt, før vi drar, og skal dra om en halvtime, så tror det begynner å haste. Men men. Ferie er ferie! Skal du noe spesielt idag, eller i ferien din?

There's a difference between by giving up, and knowing when you have had enough


70/365

Svar på noen spørsmål

Dere burde virkelig belønne meg for at jeg tørr å legge ut så mange videoblogger for tiden, da jeg ikke orker å fikse meg og ikke ser ut i det hele tatt. Er litt stolt jeg. Hehehe, snakkes senere, eller snakkes mer imorgen. Forhåpentligvis senere! Fikk du svar på noe?

 btw: http://formspring.me/Lineceeciliee spør

Må gjøre video

Jaok. Dette er veldig pinlig, siden jeg så ikke ut. Orka ikke å fikse meg såå veldig mye, men ja. whatever.

Må-gjøre-video?
Heey. Nå er victoria hos meg, så det ble visst ikke noe videoblogg allikevel. Hehehe. Uvanlig? Men siden det; tar vi heller må-gjøre-video idag. Skriv så mange ting du orker.. Og vi gjør det dere sier. Men ikke ta sånne ting du ikke ville tatt selv. f.eks å spise smør, iuu. og tar bare ting vi har selv. fint! Snakkes senere! Hva vil du at vi skal gjøre?

Elendig blogger?


69/365

Jeg er tilbake i Mysen, så det blir mer blogging fremover. Lover!
Jeg blir helt flau av meg selv, hvor dårlig jeg blogger for tiden. Jeg er en elendig blogger, helt ærlig. Nesten som at jeg vil kaste bloggen i dass, men den er tydeligvis der allerede, right?  Jeg har tilogmed slettet et innlegg som jeg sleit med, fordi jeg følte det ble for mye. Ehe. :( Hva skjer med meg?! Neida.Joda. Neida(JODA)............. Skal tvinge meg selv til å lage videoblogg imorgen, gru dere. Hade

Idag blir det oslo

Er i Lillestrøm med søte Helene akkurat nå, og solen skinner. Whatever. Vi kom igår og skal være her til imorgen. Men siden vi ikke skal være inne hele ferien, tenkte vi at vi kunne dra til oslo idag! Jeg elsker Oslo. Er  som å være i utlandet, men bedre. Det blir kjempe gøy og gleder meg masse! Tar såklart med kameraet mitt, så bilder blir det til dere senere ikveld. Ikke forvent at jeg kommer til å blogge så mye i helga pga jeg orker ikke å sitte i helga lenger. Hehe. Hehe. Hehe...... Hehe..   Skal du til Oslo idag? Sitter du mye på dataen i ferien? heh

FERIE
ET ORD: PÅSKE!!!
noen ord til: god ferie til dere alle! Liker. Skal kose meg veldig denne uka,altså. Digg. God påskeferie til dere som har! Hva skal du i ferien, hvis du skal noe spesielt?

 

I could kill myself, and think that I'm fine


67/365

i nesa begynte det med. Og så en person som  begynte å kjefte på meg pga en annen person. Så ble jeg deppa uten at jeg visste hvorfor. Så fikk jeg bare en 4er på engelsk framføring(DRITT), også fikk jeg med brev hjem pga glemme ting, wtf? Har jo ikke glemt ting, forhold til andre i klassen? Ogsåå hadde jeg vondt i magen. Og huet. Og så knakk jeg blyanten min, fordi jeg ble så sur. Også skjønte jeg ikke en dritt av algebra greia. Og heller fikk jeg ikke hatt utviklingssamtale, som jeg ikke har hatt på et halvt år, pga masse greier.Så, dette er min dag i sammendrag. 
Aaaah, er det muuuulig. Og nå må jeg skrive rapport, og øve til prøve muntlig imorgen, så er det F E R I E..... Kan ikke si hvor mye jeg gleder meg til å komme bort fra skolen nå. Og bare kose meg. Forhåpentligvis. Har lyst til å legge planer for hele ferien, så jeg får gjort noe. Noen som vil finne på noe? HEHE.Skal forresten kommentere tilbake da imoren. Må øve til rapport og prøve jeg nå, så bye. Prates mere imorgen.  Har du en bra eller dårlig dag idag? gleder du deg til imorgen, hvis du har ferie?

Da blir det fotobok!

Hey. Har vært opptatt med å øve til prøve, og øve til engelsk fremføring imorgen. Imorra  må jeg gjøre ferdig rapporten og skrive inn på data, pluss at jeg må øve til norsk muntlig prøve imorgen. fint liv.Hihi, nat. Gleder meg til ferie! But anycowz.
jeg fikk skriver som førpresang av mamma i konfgave, og den skriver ut utrolige brae bilder! Så idag kjøpte jeg en liten bok, så nå tenkte jeg at jeg skulle skrive ut de fineste bildene mine av f.eks minner, inspirasjonsbilder, andre bilder etc. Får se. Så. Ja. Gleder meg til å se åssen den blir. Kanskje jeg legger ut bilder av den etterhvert også, who knows? Men enn så lenge får dere bare nyte et TIL bilde av meg. Ehe. igjen...
Men så lenge, til ferien/helga kommer, får jeg legge bloggen litt på hylla. Får nemlig øve videre til fremføringa imorgen. Snææiks. Vil du se fotoboka? Gleder du deg til ferie eller?

Ikke blogging idag


Har rle prøve imorra(må gjøre det bra på den), og skal kanskje få prøvd å komme meg på børsebæringa med konfen idag også, hvis ikke blindtarmen og migrena tar over igjen, noe jeg tror. Ehe. Skal komme sterkere tilbake en annen gang. Er dødssulten, og må begynne å øve til prøva. SÅ, bye. Har du prøve imorgen? Skal du gå med sånn børsegreie? Eller har du gjort?

Photoshoot bilder fra idag (uredigerte bilder)Får nok en gang klage på den dårlige blogginga mi for tiden. Har nemlig vært opptatt med det du ser over, og en del lekser idag. Men G U D så deilig vær det har vært idag! Over 20 grader nesten,ggaash. Like mye som det pleier å være på en varm sommerdag, liksom. Men for å gjøre gleden større(eller ikke), skal det bli regn imorra og 2 grader. Skal saksøke sola snart. NEIDA. nok om været. Er nok ikke den eneste som har blogga om været idag, riiight?
Ble en del rare bilder idag, som du ser over. Men men. Silje sa jeg måtte legge ut mer bilder enn sist gang...(så her er de beste Silje, si ifra hvis du vil ha mer! eller evt redigere noen?)Kanskje jeg skal lage en ny header med noen av bildene over også? Which one? Hva synes du om bildene, hvilket likte du best?

Pictures from todaay

Bare bildene av personene. Får ta igjen pga day greiene har blitt borte. 365 altså..
Kommer til å savne tidene på torsdagene, og helga her. Savner det allerede. Har vært så gøy! Blitt mer kjent med danselæreren som var flink til å lære oss danser, og resten på gruppa. Kunne gjerne tatt det om igjen, ja! Hehe. Må sove nå, er sent. Har volleyball dag imorgen, og da såe.. Ja. Natta.... Har du gjort noe du savner veldig i det siste, og ville gjort om igjen?

If I can be your angelMin favoritt atm! Aaah, den er så nydelig! Hihi. Hva synes du?
skal forresten fikse meg nå, så lage videoblogg, hvis jeg orker.

Er det noe du virkelig vil vite?Tenkte å ha noe som ligner på en spørsmålsrunde. Kanskje jeg svarer på videoblogg? Maybe, maybe! Svarer imorgen, tror jeg.
Men ikke kom med hvorfor jeg begynte å blogge etc. Spør om noe du virkelig vil vite. f.eks hvilke kamerainstillinger jeg bruker( et eksempel ) ....... Ikke favorittfarge og sånn.
Nå skulle jeg egentlig ha gått ut å tatt bilder, men nei da.. Aaaaarhh, irriterendes at INGEN gidder å være med ut. Kjedelig. Så får vel bruke lørdagskvelden min på å sitte inne? DRITT.  Noe du virkelig vil vite om meg?

Innkjøp 08042011


skinnjakke fra Cubus, 299

Cardigan fra Kappahl, 249,-        og strømpebukse fra Lindex, 79,-

bukse(synes nesten ikke) 399,- og singlett 199?,- fra Gina Tricot

genser fra Kappahl, 199,-

smykke fra Kappahl,  79? ,-

ring fra Lindex, 49,50,-

bukse fra Gina Tricot, 399,-

også  en konf-kjole da, men legger ut den i et annet innlegg. kjempe fornøyd med det jeg kjøpte meg igår! Hihi. Får fikse meg, skal bort fra 12-4 idag, pga konfgreier. Så blir lite blogging. Kjipt, men men... Hva synes du?

Ikke normalt, hvertfall
Siden jeg ikke har så mange videoblogger, værsegod. Jeg er ikke helt normal for å si det sånn. Ler hver gang jeg ser videoen, og hvor mye dumt jeg har gjort på bare .. en måned? haha. Mamma sa til og med noe lignendes at hu ville ha den videoen med i konfen min og vise den der. Hallo, Jesus. haha. Uffameien, jeg blir flau. Menne, det går. Innkjøp kommer imorgen! hahaahahahhaha, videoen.♥ Gjør du mye dumt? Hva synes du om videoen?(a)

Lite? ja


fra igår, hvis noen lurte...

blogg var klikk igår, så ikke skyld på meg! Ehe. Kan ikke bli  så langt innlegg nå, skal til Nordby å shoppe! aaaah, gleder meg! har ikke shoppa ordentlig siden september, tror jeg? Så dette kan bli gøy! Hehe. Skal legge ut innkjøp så fort jeg kan, når jeg har fått tatt bilder av det. Må fikse meg ferdig, så vi får mest mulig tid der, så bye! ♥Shoppa i det siste?

Halvt outfit 07042011


bukse Fått av Lise genser Bik bok kjede og ring Fått av bestemor skjerf Kappahl

Ble et litt mer "pynta" antrekk forhold til det jeg pleier å gå med. Ehe. Fint. Jeg mista blogglysten min med en gang jeg fikk fiksa bildene. Hm. Rart. Kommer mere senere idag, forhåpentligvis. ♥ Hva synes du om outfitet?

Never regret something that made you smile


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               62/365

Tar litt day greier har jeg funnet igjen. Når jeg ikke har noe å blogge om. Men tenkte day 1 passet til dette, så slenger med det. Legger ikke ut hva de forskjellige tingene er.

day 1 Something you regret. 

Hm, det er masse ting jeg angrer på. Ting jeg ikke skulle gjort. Ting jeg burde ha gjort, men ikke gjorde. Noe i det siste er vel å få kontakt med en person for noen uker siden, og nå sitter jeg igjen med den følelsen av at jeg ikke får den visse personen ut av hjernen, noe som er veldig irriterendes!
Men som bildet sier, du må aldri angre på noe som en gang fikk deg til å smile.  ♥ Har du gjort noe du angrer på? fortelle?

Ok, det var skummelt


Nå skulle jeg egentlig lage et sånt skikkelig bra innlegg med åssen man kunne lage smykker osv, av andre smykker, men jeg kom aldri til det da. Mamma forvirra meg med å spå meg, så vi satt i kanskje 1 time med å spå forskjellige ting. Skummelt! Ble spådd at jeg skulle få to tvillingsett med barn, tre jenter, og kanskje 1 gutt, hvis jeg ikke mistet det(ehe). Også aat jeg kom til å få barn når jeg var over 30 år, og masse sånn.
Det som er litt ekkelt er at alle mamma har spådd og så videre har det skjedd det samme med, akkurat sånn som den greia sa. Ble nesten litt avhengig jeg, så skal få mamma til å gjøre det senere ikveld også!  Hehe!♥ Blitt spådd før? Tror du på det?I do...........

You will never be61/365
Aaah, som jeg elsker den sangen. Absolutt min favoritt atm. Har gått om og om igjen i hele dag. Blir ikke lei! Den er så søt! ♥ Forresten har jeg kommet godt i gang med designet som dere ser, er bare litt småting igjen, før jeg er helt ferdig. Så fornøyd ble jeg. Kommer en header snart også, tror jeg! Nå skal jeg fikse litt småting, også skrive engelsk greier til imorgen, før jeg tar natta! ♥ Hva synes du om sangen? Og til designet: like or dislike?

Nytt design snart?Er så lei det designet jeg har nå. Byttet  jo litt for to uker siden, men nå har jeg gått lei det igjen. Skal ikke ha det sånn i det hele tatt. Skal ha litt annerledes nå, tror jeg. Får se åssen det blir. Men skal ta alt fra bunnen av. Håper jeg får tid idag, hvis jeg ikke skal på sånn konfgreier. Så hvis bloggen blir helt tullete idag, er det fordi jeg fikser på det! :-)
Tror det også kommer en videoblogg imorgen, hvis jeg orker. Men vet ikke hva jeg skal skrive om, så kom med tips til det også, taaaakk!  Tips til åssen designet kan være, eller hva jeg kan snakke om imorgen, hvis det blir video?

Don't raise my hopes anymore


                                                                                                                                                                                                                      60/365 - med stativ
Først må jeg bare si tusen takk til de som skreiv mandag i kommentarfeltet, skikkelig gøy å lese når det ikke var det dere skulle skrive.hehe, fail..
Kan ærlig si at jeg begynner å gå drittlei folk som gir falske forhåpninger om og om igjen. Eller, som  bildet siterer.
Det ender jo med at folk blir like såra når de får vite sannheten til slutt. Hallo, sannheten kommer frem en gang uansett, hvorfor ikke bare leve med sannheten hele tiden? 
Men det jeg ikke skjønner, er åssen folk klarer å gjøre det om og om igjen, til hver person? Hvordan er det de klarer det? Måten de skriver til en på, måten de får øyenkontakt med en på eller måten den er?
Jeg må være en veldig lett person som går på veldig mange ting, som vil da si at jeg får falske forhåpninger veldig lett. Skal man tro på det, eller hva skal man? Har det samme problemet nå som jeg har hatt i noen uker. Selvom jeg er veldig lei det, mildt sagt.   Får du lett falske forhåpninger?

Skriv mandag som kommentar, og få to kommentarer tilbake!


Siden jeg ikke har noe å gjøre idag, så til de som kommenterer mandag, siden det er mandag idag, i kommentarfeltet får to eller tre kommentarer tilbake. Må jo være litt snill noen ganger også?

Idag er det sol ute!! Aaah, så diiigg.. Haha. Det er tilogmed nesten 15 grader ute. Sommerstemning? Ohyeah. Idag skal jeg tilogmed stripe håret tror jeg. Vil se åssen det blir. Hihi, smaart. Håper det ikke blir aalt for .. stygt, så jeg ikke tørr å vise meg en gang, men det får gå..
Nei, nå skal jeg slutte å tulle. Det som er meninga med dette innlegget er at jeg vil se hvem som egentlig leser det jeg skriver, eller bare kommenterer "fint bilde" eller noe, bare for å få kommentarer tilbake. Så det på en blogg for en stund siden, og tenkte at jeg kunne prøve det ut jeg også. Så hvis du har giddi å lest dette (forhåpentligvis de andre også?) så skriv heller din favorittdag i uka utenom mandag! Heller ikke skriv fint bilde! da tar jeg det som det samme. hehe. Nei, er så slem så du får ikke så mange kommentarer tilbake, hehe. trøtt, vet du ..

Kjøpt hårfarge


Igår kjøpte jeg en hårfarge i blond! Skal ikke farge hele håret helt blond altså, take it easy. Hehe.. Men jeg tror jeg skal stripe håret mitt lysere! Vet ikke om jeg tørr, men får heller ta det i påskeferien så hvis det blir helt ille har jeg tid til å farge det tilbake igjen. Haha.Nåå skal jeg drikke opp milkshaken jeg nettopp lagde, også ta det med ro helt til Søndagen er ferdig og en kjiip mandag  begynner igjen.. fml   Hva synes du? Burde jeg? 

Kommer sterkere tilbake en annen gang


59?/365

Nå hadde jeg tenkt til å lage det bra innlegget om hvilken konfirmasjon kjole jeg burde kjøpe meg, men såklart er den utsolgt. Så da ble det ikke det. HAR ikke en anelse om hva jeg kan blogge om desverre. Får bare si det igjen: Kommer sterkere tilbake når jeg har noe å blogge om. Blir kjedelig å lese i mengden når jeg ikke vet hva jeg skal blogge om. Kanskje jeg skal ta en bloggpause igjen? Nei, jeg vil jo blogge, men har ikke noe å blogge om. Jeg er helt tom. Sorry.

Forhåpentligvis får jeg noe å blogge om senere idag, eller imorgen.  nå må jeg fikse meg ferdig til bursdagen til stefaren min, Erling, siden han har bursdag i dag, så snakkes senere!  

Min(e) spotifyliste(r)!


Har hatt en del sånne innlegg tror jeg, hm?
Igår spurte jeg jo om hva jeg kunne blogge om, right? SÅ da var det en liten søt leser(ja, alle som leser bloggen min er søt HAHA) som sa jeg kunne blogge om musikk. Hvis jeg ikke husker helt feil.

Før hadde jeg tre spillelister, en deppa, en "party" og alle sangene- spillelister. Men jeg fant ut at det var slit, så jeg tok alle tilbake i en.  Den kan du finne her ... Den andre er en mer "chille"spilleliste og den kan du finne her.  Gjerne subscribe dem også! Skal du subscribe eller har du? høhø, Hva er dine spotifylister?

Flateby!
Nåå stikker jeg til flateby! skal se på tantebarnet mitt ha fotballcup. Aner ikke hvorfor. Men men, hvis du skal dit, så kan du hilse på meg, kommer sikkert til å dø av kjedsomhet! Hehe, må forte meg, skal egentlig være ferdig nå. Og har ikke fikset håret. Hehe, flink!   Skal du dit? Hahahaa. Du skal idag?

Portrett: Celine


                                                                                                                                                                   58/365 - Canon powershoot sx30 - redigert
Nå maser mamma om dataen, så fikk ikke blogget så mye allikevel, typisk. Haha. Blogges mere imorgen.Hva synes du om bildet? Har jeg ikke søtt tantebarn? Hihi!

Helg igjen!Endelig er det helg igjen. Deilig. Håper denne helgen også blir bra, og har tilogmed ikke prøver, så kan slappe av på hele søndagen også! Åå, så deilig. Hihi.
Planene for helga er vel å slappe av, kanskje en liten photoshoot med Silje imorra og slappe mer av, før uka kommer igjen. Da blir det nok en mer stressa uke, pga trening igjen. Har nemlig blitt lagkaptein på laget våres! Kjempegøy! Har ikke så mye blogg-inspo for tiden, så har ikke mye å blogge om. Hva skal du i helga? Hjelp meg med å finne ut hva jeg kan blogge om. Spesielt tema?

hits