april 2012

Kosekveld

Idag har jeg, mamma og bestemor kost oss med vin(bestemor), ost og kjeks! Er så godt med sånne rolige kvelder en gang i blant. Ikke nok med det, men ost og kjeks er SÅ godt! Blir aldri lei og passer jo til alt. Følte meg litt ... mett og stor etter jeg var ferdig med å spise, ja! Får vel begynne å trene snart. Som om det kommer til å skje. :( Ikke nok med ost og kjeks, nå ligger jeg faktisk i senga og mumler sjokolade, Dextro og jordbær. Jeg er serriøst en matmums.
Nei, nå ligger jeg å piner meg selv ved å holde øya oppe. Tror jeg har sovna 3 ganger mens jeg har skrevet dette innlegget, så tror jeg tar natta. Er liiiittt trøtt kan man si! 

 Hva har du gjort i kveld? Hva spiser du når du har lyst på noe godt? 

In the forest, part 1


Okeeei, har heeelt hjernesperre for hva jeg skal skrive. Ost og kjeks står på bordet, så nå skal jeg kose meg! Kos dere i kveld dere også.♥ Hva synes du?

Kosetur i skogen

Hei igjen! Har ikke fått blogget i helga fordi jeg har tilbringt helgen min med Armin! Har faktisk vært på Gabrielle konsert til og med! Hu er så mye bedre i virkeligheten enn på spotify, haha..Skal ta med dataen neste gang så jeg kan blogge mens jeg er hos han. 
Idag skulle vi ned til byen å gå litt, men fant ut at vi skulle ta en annen vei. Ble en 4 timers tur omvei det ja, så nå er jeg litt sliten for å si det sånn! Orker desverre ikke å redigere 200 bilder akkurat nå, så jeg kommer til å legge ut i deler, hvis dere vil? Jeg har hvertfall veldig lyst! :)

Har masse andre bilder også, men vil ikke legge de ut før imorra.Vil ikke "røpe" noe for dere helt enda, hihi. Gled dere!   Men nuuh er jeg så trøtt så nå venter senga på meg.. Ahh, godt. Håper dere har kost dere i helga, det har nemlig jeg! Sov godt ♥

 

You taught me to love


2 måneder med verdens beste idag! Føles ut som om det er lenger enn det, men.
Livet er virkelig ikke den samme uten han. Han får meg opp på mine værste dager, trøster meg når jeg er lei meg, ler med meg og gjør ting med meg, han kjefter på meg(haha, søtt), han sier positive ting til meg hele tiden og han tørr virkelig å vise at jeg er jenta hans! Vi kan ligge ved siden av hverandre i mange timer og snakke om alt fra jente ting til.. alt! Jeg elsker at han kan være romantisk og at han ikke er "en av det tøffe guttene uten følelser". Elsker alt ved han!  ♥
Nuuh sitter jeg å spiser pikekyss! Eller.. er litt kvalm nå da. Måtte jo lage noe som jeg kunne feire med.. med meg selv.. He he.. heh :) Har du kjæreste? ♥ 

Anbefaling: Eucerin ansiktskrem


Fås kjøpt på apoteket! Dette er nattkrem, men jeg bruker den på dagen også. Vet ikke hvor mye den koster.

For noen uker siden så begynte ansiktet mitt å tørke helt ut, var på god vei til å bli en ørken, rett og slett. Så jeg spurte mamma om hu hadde noen kremer jeg kunne prøve, og det hadde hu, heldiggvis! Lurer på hvordan ansiktet mitt hadde sett ut uten. Haha.

Fra første gang jeg tok den på kunne jeg kjenne at ansiktet mitt ble mye mer mykt og glatt. Alle de små kvisene jeg hadde på nesa og i ansiktet ble borte med en gang! Etter den gangen har jeg brukt den så og si hver dag, hvertfall etter jeg dusjer. Hjelper så mye mer og nå er huden min mye finere enn det den var for bare 2-3 uker siden. Du trenger heller ikke å ta på mye for hver gang, i og med at det funker med litt. Definitivt noe jeg anbefaler hvis du har tørr hud! Kan jo hende at det ikke blir like bra på andre sin hud, alle er jo forskjellige, men på meg funket det hvertfall ganske bra. Prøvd den før?
Vil dere ha flere tips av meg? Har masse på lager!

Syk og sliten

Fikk desverre ikke blogget igår pga prøveøving og at jeg tilbringte dagen min sammen med fine kjæresten! Må jo ha litt tid til det og, hehe. 
Idag hadde jeg faktisk tenkt til å begynne å jobbe, men neida. Ironiskt å bli syk dagen etter man har øvd på en prøve om sykdommer. Måtte le litt da jeg kom på det. Liker ikke å være syk i det hele tatt, i og med at fraværet mitt er litt stort dette året pga mye sykdom. Har vært syk siden januar tror jeg. Er så slitsomt å bli utslitt av hver minste ting, ikke orke like mye og bli utslitt på et blunk i gymtimene! Åh :( Håper jeg blir frisk snart.. Jeg blir nok sengeliggendes resten av dagen, så da får jeg bare kose meg med Instagram(Følg meg! licela), avslappendes musikk, filmer og lekser. Litt deilig å slappe av en gang iblant også. Kanskje jeg skal mase litt på mamma om hu vil gå ut å kjøpe noe godt til meg. hehe :):):) neida. 
 Noen brae serier / filmer jeg burde se? Tom for ideèr.. 

Mine favorittbilder tatt av meg


 Alle bilder er tatt med Nikon D3100 og Nikon D3000 + sigma 70-300mm, Nikon 50 mm f1/8 og Nikon 18-55mm.(hvis noen lurte!)

Har sett gjennom en hel haug med bilder nå! Savner sommer og sol! Er ganske fornøyd med disse bildene over! Er mange andre og, men følte ikke for å spamme ned bloggen min med bare bilder. Haha! Kan sikkert lage en del 2, hvis dere vil? Nå må jeg slappe av, har migrene til 1000. :(  
 

Det er aldri for sent å begynne på nytt

Heei! Er tilbake igjen, jeg! Får aldri bestemt meg om jeg vil blogge eller ikke. Med en gang jeg skreiv det forrige innlegget(som jeg sletta) ville jeg begynne å blogge igjen. Heldiggvis har jeg klart å holde meg i 3 uker så nå har jeg forhåpentligvis maaaasse å blogge om! Har en del skolearbeid og må jo ha litt tid til kjæresten også, men blogge skal jeg nok få til! Håper jeg klarer det bra denne gangen. Har drevet med et design i noen dager nå og endelig er det ferdig!  Hva synes du om at jeg er tilbake? Hva synes du om designet? :-)
hits