mai 2011

Da blir jeg borte

fra bloggen helt til jeg får det nye kameraet mitt. Da lover jeg: Jeg skal begynne på nytt, ikke klage, ta maaasse bilder, få et helt nytt design igjen og masse sånn. Gleder meg!!!!!!!!!!!
Har bestilt det, så får det til uka, can't wait! Hade så lenge!Gjett hva jeg skal?
JEG SKAL KJØPE MEG NYTT KAMERA!! Åå, jeg er så glad...... Fikk jo det kameraet jeg har nå i Januar, så er ikke så lenge siden.
Når jeg kjøpte det kameraet jeg har nå, ville jeg ta bilder langt unna, bilder av forskjellige ting, nesten ikke av folk. Litt mer......... vet ikke hva jeg ville egentlig, jeg. Jeg ville ha langzoom.
Men i det siste har jeg blitt heftig lei det jeg har nå. Fordi jeg har vært borti speilreflekser der den har god autofokus, bra andre instillinger og KAN bytte objektiv, noe det kameraet jeg har nå ikke kan. Man kommer så mye lenger med speilrefleks!
Så nå har jeg bestemt meg for at jeg skal kjøpe meg NIKON D3100! Skal bare selge kameraet til ei venninne først, før jeg bestiller mitt. Klarer ikke å vente.
Det jeg vil nå er å ta mer portrett bilder, og litt annerledes enn det jeg tar nå. Føler alt blir så mye bedre med speilreflekser. Har også lyst til å kjøpe et objektiv(sigma). Det er jo ikke dyrt heller, med sigma objektivet,nikon kameraet pluss 18-55mm objektivet koster det bare litt over 5 000.
Kommer jo selvfølgelig til å savne det jeg har nå, min kjære lille Walter ♥♥♥♥. Men det går over. Får finne på et navn og bli like glad i det nye.  Nå vet jeg at pappa kommer til å ringe meg og snakke med meg om dette,haha, typisk han, men bestemt er bestemt! :D glad jente!!  Synes du jeg burde kjøpe det? whatever, kjøper det uansett!

Tentamen imorra

Travelt for tiden.. Eller egentlig ikke. Har ikke hatt lekser før igår. Men dagene har rett og slett gått ut på å ikke ha et liv: jeg har gama. og gama, og gama med venner.. Haha.
Måtte dra hjem fra skolen ista, pga utrolige magesmerter, klarte ikke å puste en gang. Noe som er  kjipt, siden ville se 7ende klassingene på besøk. Men neida. Typisk!
Imorra har vi norsk tentamen, og da går denne dagen ut på å skrive ferdig rapporten til imorra, og øve på nynorsk, lyrikk og alt det der greiene. Så. Får vel fortsette å game med lille tantebarnet mitt nå jeg da. Hade så lenge! Har du hatt, eller når har du tentamener?

Dette er vanskeligJeg blir helt flau over/ av meg selv. Fordi i det ene øyeblikket vil jeg blogge, og i det andre hater jeg alt som har med blogg å gjøre. Og fikk et spørsmål fra Sunniva; hvorfor jeg slutter å blogge hele tiden?
Jeg er bare ikke fornøyd med blogginga mi. Jeg vet ikke om jeg vil blogge eller ikke.  Så jeg aner ikke hva jeg skal gjøre.. Har ikke blogginspirasjon, i og med at jeg ikke har det så bra for tia..  

Det her er seriøst komplisert. Men jeg får se utover dagen, om hva det blir til. Kan hende jeg blogger mindre, eller når det faktisk skjer noe? Eller... Hvis jeg vil. Og hvis jeg begynner igjen for fullt en gang, lover jeg at jeg ikke skal tulle med så  mye bloggpauser osv. Er bare litt lei blogging noen ganger. Hva vil du at jeg skal? ............... greeit, har ikke bilde en gang

Det er ikke vits allikevel

jeg slutter å blogge. Jaa, nå slutter jeg. Har ingen lesere (ja, jeg synes jeg har lite, same shit). Det er liksom ikke den samme følelsen som før. Og ... ja. Kan hende jeg kommer tilbake en gang, men nå orker jeg bare ikke. Hva er vitsen? Ingenting. Kommer nok til å savne det etterhvert, men. får se hva som skjer

Kontakte meg?


100% uredigert

Jeg har ganske lenge tenkt på om noen egentlig lurer på noe, og at jeg ikke får svart på det, utenom å ha spørsmålsrunde. Enten om det er åssen kamera jeg har, noe jeg får spørsmål på ofte, helt til f.eks ... ja. Du skjønner hva jeeg mener?
Jeg er ganske lat, så jeg orker ikke å ha en sånn egentlig blogg- hotmail, siden jeg aldri sjekker hotmailen min... :):):) Så, hvis det er noe, kan du legge til, eller spørre meg på line-cecilie-larsen@hotmail.com, eller facebook: Line Cecilie Larsen.
Jeg lagde meg en formspring for noen måneder siden, så jeg er også "tilgjengelig der".. Trykk HER for å komme, hvis du lurer på noe.  Så. Lurer på noe? Kanskje jeg skal ha en spørsmålsrunde snart igjen?
Må også beklage for at jeg såvidt blogger. orker bare ikke

PICTURES BY ME


Har ikke så veldig inspirasjon til å blogge, vet ikke hvorfor. Så, tok et innlegg med bilder jeg har tatt på et år, dvs når jeg først begynte å like å ta bilder. De eldste først, og de nyeste nederst.Ingen er redigerte. Det orker jeg ikke. Lat? ja. Føler selv at jeg har blitt bedre på noen steder. Ble en del bilder jaa.. Det var ikke meninga, menne. Whatever. GJør sikkert ingenting. håper jeg. Hva synes du?

Jeg spiller piano

Piano, piano, piano, piano snakk all over the world, neida. jeg tulla.  Jeg kjeda meg ekstremt ista, så derfor tenkte jeg at jeg kunne spille inn.
Det ble litt mislykka egentlig, og nå har jeg utrolig vondt i venstre hånd, jeg døør. Nesten....  Deette er helt utrolig flaut, så jeg ... tørr nesten ikke, men men.  Må kjappe meg å fikse mat før CSI MIAMI kommer. Love. Hva synes du? eheh

Visste dere atjeg spiller piano? Tror jeg faktisk ikke har nevnt det før, men det gjør jeg!
Dagen idag har gått ut på å være syk, så da bestemte jeg meg for at jeg skulle lære en ny sang!! Liker. 
Tenkte også at (eller ok, mamma nevnte det også) at jeg skulle filme de sangene jeg kan, også legge de ut, men jeg tviler sterkt. Jeg failer ofte, og jeg synes det er utrolig flaut å legge ut sånne ting. Eee, men jeg får se. Driver å lærer meg "Chris Medina - What are words" atm, så ... hvis jeg blir "god" så kan jeg vel spille inn og legge ut? eller?Hva vil dere? Spiller du piano eller et instrument?  

BLOGG VS BLOGG - MELD DEG PÅ!Skriv nytt innlegg Skriv "Jeg er med" eller noe lignendes i kommentarfeltet. Trekker senere en gang. Vinneren vinner en vurdering.
En dårlig 17mai

Jeg er IKKE i form eller humør eller noen ting. Misunn meg dere. Jeg har bare sovi 2 timer inatt, MAKS.... Og det var på morran nå. Vil ikke gåå såå langt inn på det, men ja.. Så dette tror jeg er en av den værste 17mai jeg har vært med på om. Første gang jeg VIRKELIG vil skru tilbake tiden til igår... Da virket alt så fint..
Jeg vet ikke om jeg orker å sette på meg klær en gang idag og pynte meg. Jeg liker jo egentlig å pynte meg, så nå må det virkelig være noe feil her..  Skjønner såvidt vitsen med 17 mai jeg.. Såå... Håper DERE har en bedre 17mai dag enn meg.. Nå så jeg nettopp at det var litt fint vær ute, så jeg fikk litt lyst til å fikse meg allikevel. Noe spesielt du skal gjøre idag?


Outfit 16052011


     Bukse
bikbok Singlett bik bok Belte fra en shorts fra cubus smykke konfirmasjonsgave

Nå står Askim for tur, siden jeg skal på rusfri greier der idag. Gleder meg, håper det blir bra! Får vel fikse meg ferdig før Victoria kommer, så vi får dratt.. Snakkes senere en annen gang! Som da blir imorgen, siden jeg kommer ikke hjem før ved rundt 12. Skal du på den greia idag? hvis ikke, noe annet du skal? 

Føler virkelig for å blogge igjenNååå føler jeg virkelig for å blogge igjen! Har litt lyst til å bli litt mer aktiv med blogging og ta bilder igjen. Og.. få tilbakemeldinger på ting. Alle blir lei av blogging en gang iblandt, right?
Føler at jeg har sagt at jeg er lei blogging for mye nå, og føler meg selv som en sugen blogger.. For to uker siden  hadde jeg over 400 lesere og nå har jeg under 200, men skal prøve å blogge bedre denne gangen. For at jeg skal få tilbake den... fine blogglysten igjen, må jeg ha nytt design .......igjen. Noe HELT annerledes. Har hatt noe av det samme siden Februar. Vil ha en forandring. Så, nå skal jeg begynne å fikse designet! Har no norskgreier jeg må øve på til imorgen også,så.. Hvis ikke migrena tar over da.. Fint.     Glad for at jeg skal begynne å blogge igjen? Kommer du til å lese bloggen min?
srry for enda et konfbilde, men har ikke tatt noen bilder av meg i det siste.

You will not get far by not taking chances Have you ever felt alone?
Nobody beside you. Because the one who were beside you is gone. And it's your fault?
You hade your dream, but somebody came and took away your biggest wish? You were so close to success... 
You don't see it before it's too late. The truth is. You never love someone. And if you do, you love them forever. And now, it seems like I love you.
 I think about it every day. Every minute. Every second. But I still wish. One day will I show you how much you really mean to me. 
I know it can never be as before, and we have tried many times. But I will never stop fighting for you, and you know it. I'm not supposed to love you anymore. It feels as if it is you who gives me forever life. We only live once in life, and now it's my turn to stand for what I say, and take chances.

You will not get far by not taking chances
Konfbildene

fotograf: Camilla Yvonne Pettersen

Endelig? neida. Jeg har ikke såå mye å gjøre for tiden; mne jeg orker ikke blogg eller data. Altså, DET ER KJEDELIG! er så og si bare på dataen 1-2 timer om dagen. Og å skal jeg se på CSI igjen. avhengig deluxe. Min daglig rutine, så hadebra. Snakkes en annen gang, når jeg har noe å si.Er du konfirmert? Skal du bli? Hvaa synes du om bildene?

EeeendeligEN FRIDAG!! eller fredag, eller...whatever. Idag skal jeg bare NYTE dagen utrolig, fordi imorgen har je oppvisning i parken i Mysen fra  halv tolv til 2 ellernoe. ikke oppvisning akkurat, men det er musikkens dag imorgen, og da skal laget mitt være der å ha en liten oppvisning og sånt. Noe som blir ... skremmende..... Menne etter det skal jeg gjøre istand til konfen på søndag, og på søndag blir det konf, også ja.. Blir en stressende helg, men kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til søndag!! gash. gruer meg litt til det er over, men.. Nå skal jeg chiiiille. haha, tulla. jeg tror jeg skal sove, så snakkes vi etter helga med BILDER! hihi.

Jeg slutter å blogge


day greiene

etter om og men, bestemte jeg meg for at jeg ville slutte å blogge. Altså, det er så utrolige mye ting som foregår nå. Hadde tenkt til å ta en bloggpause, men jeg orker ikke blogg lenger. Det er kjedelig rett og slett. Har ingen grunn til å blogge, og når jeg først blogger, blogger jeg utrolig dårlig, eller klager om at jeg ... IKKE blogger.. Så, hva er vitsen med å blogge da? ..  Ser ingen grunn..

Neeida, jeg bare tuller med dere.Men litt mindre blogging blir det, fordi dette kommer til å bli en travel uke. Idag har dagen gått ut på å gå på skole, sovne litt på skolebenken(bare nesten da....), dratt hjem, spist, øvd på prøve, sovi, øvd på prøve, ja, osvosvsosv.. Imorgen skal jeg på konfmøte og trening og lekser. Torsdag skal jeg på konfgreier, øve til prøve OOOG trening. Lørdag blir det konf-forberedelser og oppvisning i parken angående treninga. Og torsdag blir det konf. Jadda, kommer til å være utslitt jeg. Så. Får bli mer neste uke, da er alle greiene ferdig, å da har jeg bare lekser og trening! Going to miss me? haha, jeg tulla. Travel uke?

Nå skal jeg liksom være denperfekte bloggern å komme tilbake med verdens beste innlegg.. Menne. Sånn er det ikke. Så nettopp gjennom bildene fra igår og idag, men altså. Det var ikke noe interresant eegentlig. Hvis dere ikke vil se dem da? Opp til dere. Er så utrolig trøtt, så skal gjøre meg istand til natta, også kanskje det er noe på tv før jeg legger meg.  Jeg som gleda meg til å klippe meg, men ble ikke noe av det idag heller, whuut?! Irriterendes, but but.. Får vente jeg... ehe. Hvis jeg ikke venter til etter konfen. SÅ natta.

Da blir det sarpsborg


arkiv bilde, hahah

Har fortsatt Betina og Victoria på besøk mens Jim er her, og nå besteme mamma at vi skulle være med til sånn greie i sarpsborg? Haha. Så, får fikse oss, siden Betina vil hjem å se på russedåpen. Såå, skal fikse oss, også skal vi dra, snakkes senere. Da kommer bilder og! Skal du dit?

hits