mai 2012

bedre bloggHar sett på så mange blogger for tiden og har bestemt meg for å få en bedre blogg! Jeg vet bare ikke helt hvordan.. Føler at jeg blogger om det samme hele tiden, så jeg lurer på hva DERE vil lese om. Vil dere ha videoblogger, isåfall om hva?, et spesielt tema, andre ting and so on. 
Jeg skal snart skaffe meg fjernutløser til kameraet da, må bare få inn litt penger først, så blir det nok en GOD del bedre bilder, istedenfor på de samme plassene og litt utydelige. Det er slitsomt og løpe fram og tilbake for å fokusere og ta bilder samtidig, haha.  Kan love dere at det kommer masse outfits når jeg har fått fjernutløser! Men ja, er det noe dere savner på bloggen min, noe jeg kan gjøre annerledes og bedre? Spytt ut!  

HUSK ANBEFALINGSRUNDEN HER

vil du bli anbefalt?Meld deg på! Jeg velger ut de bloggene jeg liker best og skriver om de her i slutten av uka eller førsten av uka, får se hvor mange som melder seg på! Come on girls!

cornflakes

Hehe, sunne meg  Og flinke meg! Har fått lastet ned photoshop cs6, så nå har jeg hele versjonen! Wii, lykke! Kjenner jeg meg rett så kommer den til å slutte og fungere om noen dager. Skjer alltid noe feil når det er Line som står bak sånne ting. Jaja, da får jeg bare vente til jeg skal til pappa i Juli, så fikser han det for meg, forhåpentligvis. Hva spiser du idag? Noe spesielt tema eller noe dere vil lese om idag?

outfit 29/05/12jakke fra H&M, sko fra Eurosko, bukse fra Gina Tricot, genser fra Carlings

Skjer med kvalitet på bildene på blogg og at bildene blir lysere a? BLÆÆ..  

bølgete hår

Tror jeg satser på krøller eller rett jeg.. Det her så jo bare helt teit ut. Det er forresten ikke fett hår som titter frem, men min fine ettervekst. Heh. Stygg kvalitet også. JAJA, skjer a? 

mandagskos

Nettopp kommet ut av dusjen etter en hard treningsøkt på 45 minutter.. Jeg har trent dere!! JEG! Dæven døtte, sier jeg bare.. Var faktisk ganske deilig og presse meg litt ekstra, kommer til å kjenne det i magen og låra imorra ja, woho! Nå skal jeg spørre mamma om hu vil flette håret mitt, og så skal jeg fortsette med bollespisinga og sette på en film! Det ender vel helt sikkert med boksekamp mot senga idag også pga smuler.. shit au! Vi snakkes! 

før/etter redigeringsom dere ser redigerer jeg bildene mine forskjellig fra hver gang, derfor er det litt vanskelig og si helt hvordan jeg redigerer bildene mine. Men en ting som jeg ALLTID gjør er og justere kurver, altså så at det blir lysere og en litt sterkere kontrast. Redigerer bildene mine i Photoscape. Er det noe du lurer på, så skal jeg forklare litt bedre.

endelig tilbake!

må bare unnskylde for lite blogging for tiden! denne uka har både vært slitsom, kjedelig og herlig med sommer været, så har ikke hatt så mye tid til blogging. Meeen nå er det ikke så mye stress på skolen og imorra er det fri!! Så nå er jeg tilbake. 
Jeg fikk en data av mamma idag som førbursdags-gave siden den andre dataen min er helt klikk, treig og ødelagt. Lykkerus sier jeg bare! Nå skal jeg gå en tur i kjøleskapet og finne meg noe godt, før jeg setter på mean girls 2 og koser meg. Har ikke sett den enda jeg, hihi. Hva gjør du i kveld? Kom gjerne med tips om hva du vil jeg skal blogge om, jeg er åpen for alle forslag!

blomster er alltid fine

tusenfryd


Nåå stikker jeg, Armin, Lise og Ruben på tusenfryd! Blir koselig i det fine været. Er faktisk 3 måneder med kjæresten idag også, så blir en koselig feiring, haha! :D kos dere idag!

svar på noen spørsmål #2

Hva er dine sommerplaner? Jeg skal til Bosnia i 2 uker med kjæresten, Amanda har lyst til og komme, skal til pappa en tur og forhåpentligvis bare slappe av!

Hvordan pleier du håret ditt/hvordan har du fått så fint hår? Tusen takk! Jeg gjør ingenting med det. Jeg har i shampoo og balsam når jeg dusjer, ingenting mer enn det. Jeg retter det hver dag, bruker ingen varmespray her heller. Er bare heldig som har fått sånt hår, tenker jeg meg!Yndlingsantrekket ditt?
 Jeg har faktisk ikke noe spesielt antrekk jeg liker. Jeg setter sammen klær forskjellig hele tiden, så. Hehe! :) 

Hvilken sminke bruker du? En rød mascara fra max factor og en billig foundation fra max factor. Bruker ikke foundation om sommeren da.

Gleder du deg til vgs? Jaa! 

Hvilket objektiv bruker du mest? Bruker min elskede 50mm f1/8!  Objektivet funker ikke så bra til det kameraet, men elsker den for det. Får vel heller bare kjøpe et nytt senere en eller annen gang.  Hva ser du etter i en ekte venn?
 En jeg kan stole på, være meg selv med og driter i fortiden min. peace 

Hvem er forbildet ditt? det blir vel søskenbarnet mitt. Hu viser alltid sin positive side, er seg selv og er snill!  

Hvordan redigerer du bildene dine? Skal vise det i et innlegg snart, må bare huske på det! lover deg at det kommer til uka.  

Er det noe mer du lurer på til neste gang? svarer en gang i uka!

grønn naturEr tre av bildene jeg tok når jeg var ute med Silje idag! Det var vel de eneste som ble fine av naturen også. Klarer VIRKELIG ikke og ta bilder av blomster og sånn lenger. SÅ fin overskrift til og med, naturen pleier jo å være blå:P
Tusen takk for de oppmuntrende kommentarene forresten! Alle dager er ikke bra, men dagen ble mye bedre etter kommentarene deres og en prat med kjæresten i telefonen. Hehe. Håper dere har hatt en fin dag idag :) 

outfit 24/05/2012
tubetopp fra H&M, shorts fra Gina Tricot

FOOOR en dritt dag!!  Hvorfor skal folk alltid være så slemme og tenke på seg selv hele tiden? f*** ass...... idioter. 

outfit 23/05/12
tubetopp: skjerf fra Kappahl? Shorts : bukse fra Bikbok

For noen utrolig fine bilder av meg, kan jeg si...

lag din egen tubetopp!

Ok, for det første, alle har sett noen i bikini før, så vær så snill, ikke kommenter masse stygt om at jeg viser litt hud. :)

Alt du trenger er et skjerf. Ikke et skjerf som går helt rundt, eller er rundt, men sånn avlangt. 

1! Først velger du bredde på skjerfet ved å brette det. Så surrer du det rundt puppa, eller hvor enn du vil ha det. Knyt!!! 2! Du snur så at knuten blir bak på ryggen.3! Du tar de trådene som er igjen på skjerfet og "putter" de inn under tubetoppen. Her kan du jo velge hvordan du vil, du kan jo også knyte, det bestemmer du selv.4! Du kan jo f.eks også ta på litt pynt. Jeg pleier å sette på en spenne med en blomst på.  

Den er perfekt til å ha på på varme sommerdager som disse!  Den er ikke alt for stram heller, så er deilig og ha på seg når man soler seg. Er det noe du lurer på, er det bare å spørre, så svarer jeg så fort jeg kan. Nå skal jeg ut i sola! 

22/05

kommer sterkere tilbake en eller annen dag, forhåpentligvis imorgen. hvem er så lat som orker å være på dataen når det er sydenvær? ikke jeg hvertfall :) kos dere a!

you will learn that you are strong

No matter what, once in your life, someone will hurt you. That someone will take all that you are, and rip it into pieces and they won't even watch where the pieces land. But through the breakdown, you'll learn that you're strong, and no matter how hard they destroy you, you'll be able conquer anything. Your new life starts today. Don't waste it trying to get back what was taken away. 

skal jeg lese bloggen din?Trenger litt inspirasjon og elsker å finne nye blogger så legg igjen en kommentar i kommentarfeltet, så besøker jeg bloggen din og legger igjen en kommentar til deg også! Nåå skal jeg sette på en film med mamma, vi snakkes  Ønsk meg lykke til på matte eksamen imorra a! Gruer meg helt sykt. hihi

ting jeg hater

# folk som skal like sine egne kommentarer og ting på facebook hele tiden. Okei, NÅR ble det kult? Hva har jeg gått glipp av her a 

# folk som MÅ skrive da i hver setning. Da går jeg ut å klipper plenen da. Etter på blir det å chille da. OKEI dafuuuuuq. 

# når folk siterer og snakker om det jeg har skrivd på bloggen. 

# at jeg er BLAKK og at jeg aldri får lønn da jeg skal. kos. # sour cream greier potetgull. jeg går seriøst ut av rommet når noen åpner en pose med det. fikk også beskjed om at jeg måtte skrive at armin elsker det.
 
# uhygeniske ting. fettete hår, samme klær hver dag, svettelukt, and so on. iuuuu

# når jeg holder på å sovne og kommer på den tanken at jeg har glemt å pusse tenna. klarer virkelig ikke å sovne før jeg har pussa tenna

 # å sminke meg. har så lyst til å gå uten sminke hele tiden, men jeg må ha på meg sminke for å føle meg ok foran andre folk

# folk som ramser opp i lange bøker om hvorfor de ikke blogget igår, oppsummerer hele dagen igår i detaljer, oppsummerer hele dagen idag om hva de har gjort og skal gjøre i detaljer. OG folk som ikke har avsnitt.... halleluja sier jeg bare 

Høres ut som den sure kjerringa nå, hehe :):):) 

pink loveblogger jeg leser

17/05Jeg sier bare et ord: SLITEN. Ble ikke så veldig mange bilder idag, i og med at jeg er så flink til å glemme å ta bilder. Men dagen min ble hvertfall super for det om da! Den ble bedre enn jeg trodde, hehe. Skulle egentlig spise masse is ista, meeeeen smarte meg satt isen i feil fryser igår, så den var tina, kan man si. Meeen da blir det jo bare mer is på meg da... Jaja, nuuh skal jeg sove, gleder meg! Flere enn meg som er slitne? 

Og forresten, hvis du leser det her pappa, så har jeg ikke penger på mobilen, så jeg kan ikke svare deg på meldinger...

selvportrettGod 17 mai til dere alle! Håper dere koser dere idag :) Spis maassse is, kaker, godteri og pølser! Det skal hvertfall jeg!!

går aldri lei bærNaaaammmm! jeg klarer ikke å spise godteri for tiden, så jeg spiser bær isteden jeg.. Spist jordbær siden mandag, meeen det skader vel ikke, det er jo sunt:):)... forhåpentligvis.
Har enda ikke funnet ut hva jeg skal ha på meg imorgen.  Jeg liker ikke å gå i kjole, så får vel heller bare finne meg en fin shorts eller bukse og en fin overdel. Hvis ikke blir jeg nok bare hjemme i senga med stygge chilleklær og griner meg ihjel mens jeg trøstespiser med is. hehe, neida....... joda. Skal du bruke bunad eller kjole imorgen?

svar på noen spørsmål #1

Liker du seler? De er jo litt søte da.. 

Hvilket redigeringsprogram bruker du?
Jeg bruker photofiltre, gimp og photoscape! Lastet ned photoscape igår og liker denne mye bedre enn de to andre. 

Hvilket kamera og objektiv har du?  XDXDXD jeg lagde et innlegg om det for to dager siden, men hvis noen skulle lure igjen: Jeg har Nikon D3100 + 50mm f1/8 + sigma 70-300mm og standardobjektivet. Jeg bruker for det meste bare 50mm'ern og i noen tilfeller standardobjektivet. Og jeg vurderer faktisk å ikke selge kameraet allikevel. flinke meg.Noen gang gjort noe ulovlig? hehe.... ja YOLO liksom

Hva er dine sommerplaner? Tror jeg og mamma skal bestille oss tur til Kroatia eller noe igjen også skal jeg til pappa en liten tur. Ellers så har jeg faktisk ingen planer. 

Hvor henter du inspirasjonen til bildene dine? Jeg leser en hel haug med fotoblogger...   Har du noen musikktips?  
Tja... Jeg hører ikke så mye på musikk, men her er hvertfall spotifylista mi.

Favorittblogg? Har mange favoritter, kan lage et innlegg om dette senere en gang. 

Skal du begynne på cheerleading igjen? Nope. Jeg hadde lyst til det en gang, men har funnet ut at jeg ikke vil.

noe du lurer på?Isåfall så har du sjansen til å spørre meg nuh! nei, er ikke en spørsmålsrunde det her. spør så mye du vil. elsker å svare på spørsmål. spør også om hva som helst. walla

det er sunt å være syk NOEN gangerAkkurat nå koser jeg meg i senga med sjokolade og matte ♥♥♥ Fikk vite at jeg kom opp i matte skriftlig idag. Great life. Jeg som håpa at jeg hvertfall kunne fått en 4'er i skriftlig på vitnemålet, men neeida. SÅ da bestemte jeg meg for at jeg skal begynne å øve idag, så kanskje jeg får hvertfall en 3+, haha lol.
Hva ellers kan man gjøre da man er syk? Har 9/10 symptomer på kyssesyken og det kommer bare mer og mer symptomer. SØREN!! Men ellers går alt superbra da:):)... eller ikke.. jeg blir kvalm av å spise sjokolade. jeg MÅ være syk, serr

Er det noe spesielt dere vil ha på bloggen idag? F.eks ting jeg hater, ting jeg elsker, noen tips, hvordan jeg redigerer bilder eller hva som helst? Dere velger! plis?

Lag din egen smykkehenger

Jeg har sett mange bloggere som har fått smykkehengere fra juvlia.se og har lenge hatt lyst på noe lignendes selv. Så idag tok jeg saken i egne hender og lagde en selv! Den ble jo ikke helt like bra da, men så sykt kult og enkelt på samme gang! Endelig har jeg litt bedre ordning i smykkene. 
Alt det du trenger er en kleshenger... og smykker da såklart. hehe.

Sånn ble min:
 Noen som vil ha flere tips? 

Fine fine lesere


alltid like kult å legge ut et stygt bilde av seg selv tatt i speilet. skyld på at jeg ikke har fjernutløser til kameraet. hehe :(

Ååååhh, tusen tusen takk for de fine kommentarene dere gir meg! Blir så glad hver gang jeg logger inn på bloggen min. Lesertallet stiger bare mer og mer for hver dag som går, wii! Dere som gjør at jeg holder bloggen igang, hehe. 
Har dere forresten sett at jeg har fiksa litt på menyen? Nå har jeg også lagt til en link der du kan legge meg til som venn, et gratis design(!), ting som skal selges and so on. Dere kan også spørre meg om spørsmål! Hva som helst, jeg ELSKER(seriously) og svare på spørsmål. NU skal jeg sove, snakkas imorgooo søtiser!♥

outfit 12/05/12


              Shorts fra Bikbok(laget selv), tubesinglett fra HM, smykke fra HM, ringer fra Kappahl og sko fra Eurosko

Akkurat nå sitter jeg med hettegenseren til kjæresten og joggebukse under pleddet, mens jeg ser på en film og koser med med brus og godteri! Unga har lagt seg, så nå er det deilig og rolig her. Hehe. 

flowers


vet ikke helt hvem jeg likte best, hvem likte du best?

tgifFredag! Wii. Endelig er dagen her som jeg har venta på helt siden søndagen. Endelig kan jeg slappe av i de to neste dagene og bare kose meg med folk og andre godteting! Blir godt. Skal tilbringe førsten av helga mi med Armin og resten av helga så skal jeg sitte barnevakt for to av tantebarna mine! Blir nok koselig. Forresten så er det sykt kaldt ute for tiden! Har lyst til å sette på meg en sånn termodress eller hva søren det heter... Ellers er alt supert! Hva skal du gjøre i helga? OK, nå går jeg serriøst å kaster dataen hardt i veggen, vi snakkes! :D

Torsdag

Har vært syk, vært hos kjæresten pluss en del lekser og vært tom for ideer jeg kan blogge om så jeg la bort bloggen litt. Idag har jeg vært hos legen i et par timer.. Blæ. Er syk annenhver uke jeg, er litt irriterendes haha.
Senere idag skal jeg være med mamma til Oslo fordi hu skal operere øya sine, så da får jeg gå å se om jeg finner meg en strømpebukse. Roter bort mine hele tiden. Og dere!! Det er torsdag idag! Og det menes med at det er en dag igjen til helga! Wii, blir godt. Alltid like godt med helg. Hva gjør dere idag?

outfit 07/05/12


Sko fra Eurosko, bukse fra Gina Tricot, singlett fra H&M, skjer fra Pieces(?), skinnjakke fra H&M

Er egentlig sykt lenge siden jeg har kjøpt klærne jeg har på meg idag. Klær jeg så si aldri bruker. Gikk ikke med skjerfet og jakka under, men tok de på meg da jeg gikk ut fordi jeg frøys så fælt. Gikk heller ikke sånn på håret, hvis noen lurte! Orka bare ikke å fikse meg når jeg skulle ta bilder, men men.  

new shoes

Elsker disse skoene! Har gått å sikla etter de siden i vinter. Har faktisk drømt om de også. Og eeendelig er de mine! Er litt usikker på om jeg tørr å bruke de på skolen. Kommer til å få en del blikk, tenker jeg meg... Jeg får se hva gjør etterhvert. Har jo egentlig lyst til å bruke de hver dag også, de er så fine. ♥ Senere kommer outfits tenker jeg meg! Nå blir det algebra og snapple, før jeg tar meg en laaang dusj! Blir godt! Hva synes dere om skoene?

Gave fra kjæresten
  Fikk denne fra min kjære Armin mens jeg var hos han i helga! Ååh, den er sååå fin! Jeg har en så fin kjæreste ♥ hihi!

Hjernen har vært helt tom på bloggfronten idag, så har ikke blogget før nuh og nåå må jeg øve på en naturfagsprøve jeg skulle ha hatt for 2 uker siden. Heldiggvis husker jeg en del! Forresten så kommer det til å bli en suuuper uke som kommer nå! Mer får dere ikke vite helt enda! Har dere hatt en fin uke da? 

4 bilder4 bilder fra gullbryllupet idag! Var kjempe koselig! Nå er jeg så sykt sliten, tror jeg har sovna en del ganger mens jeg har blogga det innlegget her. Våkna nå nettopp og var helt lost, trodde jeg dreiv å fiksa på bloggdesign. WOW. Sist jeg så på klokka var den 22:22. Tror jeg har sovi en stund jeg. Nå venter senga! Eller.. jeg venter vel egentlig på senga skal komme å hente meg. NATTA. Snakkes imorra♥

outfit 05/05/12
Kjole fra HIT Sko(som man ikke ser) fra Eurosko

Idag skal jeg i gullbryllup til besteforeldra til Armin! Blir nok både litt skummelt og morsomt på samme gang! Vet ikke helt om jeg skal krølle håret eller rette ut håret idag. Er ikke så flink til å krølle håret akkurat, haha. Hvis noen av dere vil legge meg til som venn, må dere trykke på kategorier og så inn på profilen min! Er ikke 100% ferdig enda, tenkte at jeg skulle gjøre det nå, før jeg skal stikke og ordne meg! Hva synes du om kjolen? Hva skal du idag? 

Hvilket design?
Fikk en 4-5er på prøvemuntlig idag.. både fornøyd og missfornøyd, så jep. HVIS noen i tilfelle lurte.  
Driver å fikser et nytt design. IGJEN. what, skjer? blir aldri ordentlig fornøyd med designa mine. Vurderer å lage ferdig det øverste designet på bildet, og så legge ut kodene til det designet jeg har nå, hvis noen vil? Synes det er litt dumt å bare "kaste" bort design hele tiden. Vil noen ha koder? :) 

Bevis på at jeg er rar

Jeg er PISSredd maur! Jeg er så redd for at de skal komme å tisse på meg, krype på meg eller spise meg opp. Jeg er også redd for andre småkryp som f.eks fluer.. Men veps og sånn er jeg ikke redd mot. Da sier jeg bare take a chill pill, det er jo bare en veps.

Jeg har veldig dårlig humor. Jeg kan begynne å le av morsomme youtube videoer FØR de starter. Tror jeg er litt kjent for å være den som ler...  Jeg kan også sitte helt seriøs og plutselig bryte ut i latter av noe som skjedde for mange uker siden. Vurderer å bli stand-up komiker!

Jeg liker ikke kylling. Æsj! For noen uker siden spiste jeg en salat på skolen i en uke, helt til den dagen da jeg sa "jeg skal ha kylling salat, ja.".. Fant ut at jeg hadde spist kyllingsalat mange dager i strekk. Ville ta fingern i halsen and you know what. Blæh.

Det er sykt enkelt å lure meg. En gang sa venninna mi at katta hennes hadde dødd og jeg spørte om det gikk bra osv. Etterhvert sa hu at hu aldri hadde hatt katt.  

Jeg klarer ikke å danse. Sånn danse til dansemusikk. Jeg står bare der som en idiot og bare Hey ;);) Whaaats goin on <- trykk

Jeg klarer ikke å si kirsebær. Det blir enten shisschebær eller kissebær. Samme med shjøkken, shino, shjøttkaker osv. Flink i norsk.

Atm

Ute. Sol. Solbriller. Solbrent. Skille. Varmt. Vann med bær. Sjokolade. Øving til prøvemuntlig. Lese. Naturfag. Kraft, akselerasjon, strekning, tid. Har litt lyst til å bare gå å ... halvveis dø. Kom jo såklart opp i Naturfag, mitt værste fag. 

Date med kjæresten

Idag har jeg hatt en liten date med kjæresten! Vi skulle egentlig spise bakt potet og dessert, men i og med at han allerede hadde spist et annet sted, tok vi bare dessert. Nam! 
Hahaha, for et fint bloggliv jeg har! Snakker bare om mat. Jeg vurderer å lage meg en matblogg istedenfor en vanlig blogg. Skriver jo bare om mat. 


Imorra får vi vite hva vi kommer opp til i prøvemuntlig som vi har på fredag. Det er første gang vi har prøvemuntlig, gruer meg helt sinnsykt! Skyter meg selv hvis jeg kommer opp i enten matte, engelsk eller naturfag. Så de 3 neste dagene blir det ikke fullt så mye blogging, men jeg skal prøve! Just so you know :)
Sitter også å vurderer på om jeg skal endre litt på designet, blir så fort lei. Jeg skal hvertfall lage en drop-down meny når jeg får tid! Hva har du gjort idag? 

Antrekk 01/05/12

Shorts(egentlig bukse) fra Bikbok, singlett fra Bik bok, ringer fra Kappahl og H&M.

hits