juni 2011

Wishes

Snart er det bursdagen min(!!!), altså den 16juli, og jeg gleder meg masse! Til det: så har jeg en del ønsker jeg har veldig lyst på .. Alt fra 99kr og opp til.. nesten 10 000. Så jeg vet at jeg ikke får det til 10 000 osv, men men. Har sett på en del blogger, og har finni ut at jeg ønsker meg masse nytt kamerautstyr! så.. Hvis ikke jeg får det, så ønsker jeg meg penger til kamerautstyr osv. JA, det var et hint. Her er hva jeg ønsker meg!random bilde, men refleksskjerm! Koster vel 499,-

-35mm : (husker ikke pris)
-50mm : 1699,- (ellernoe)
-close-up+10 : 99,-
- soft focus : 89,-
- Starfilter : 89/99,-


Mac!!! aner ikke hva den koster.


Såå. Hva ønsker du deg?

Spørsmålsrunde

Den siste runden jeg hadde ble bare helt rar.. Og glemt bort. Så har jeg merka at i det siste har jeg fått en del nye lesere også, me like. Så spørr i vei på dette innlegget! Jeg skal svare på den i helga som kommer, så. Halve videoblogg, halve skriftlig. Noe du lurer på? Kom gjerne med litt spørsmål som er litt vanskelige å svare på! :) Litt kompliserte altså.

I'll just take my shoes and walk away from this


NIKON D3100 + 18-55 - 103/365

I?m wondering if I runaway and came back another day. I wonder if I dissappeared how many would miss me
or would they all forget like I erased my name from history? And if I did return and things were the same or worse?
If I could runaway and come back another day, I?d let the song play, on the summer?s longest day.
Don't even try to speak. Don't even try to whisper.  I'll just take my shoes and walk away from this.

Movie time

Etter en time med krangling med klærne mine og håret, og prøvd ut hele klesskapet, så er jeg endelig klar. Nå stikker nemlig jeg og Lise til Askim på kino for å se på the bad teacher! Jeg har sett traileren og den virker ganske bra! Så, kan bli spennende.  Er så koselig å dra på kino med venner! Me gusta. Ok, tulla. Har du sett  den?

A railroad track is like an endless song
Nikon D3100 + sigma 70-300 - 101,102/365

En typisk chilledag

Nååå er kosedressen på(eller den har vel vært på i hele dag, kremt), sminka borte, og nå ligger jeg og chiller i soffaen! En typisk chille-sommerferie-dag. Wow, lang setning. Hah.
Dagen idag har vel gått ut på å se på film med Phele og Vic(altså Philomena og Victoria), og sovi med katten på magen. Er ikke ofte man har sånne dager, men når man først har er det digg!Nå skal jeg faktisk lage noen menygreier, så blir det ordning på bloggen snart, tenker jeg! Har dere forresten sett at jeg har ny header? Made by meg selv tilogmed! Selvom jeg ikke fikk den helt på plass, men, si ifra om du vet om noen koder, eller noen som kan hjelpe meg med det. Nå står pølsene klare, så. Bye!Har du ofte chilledager? Hva synes du om headeren?

Pictures from the shoot
NIKON D3100 + sigma 70-300

Det var så og si 6 bilder av 300 som vi tok. Alle ble ikke like brae, og noen ble bare... Ja. Alle er også redigerte! Har tenkt til å begynne å redigere bilder igjen! SO. Hva synes du om bildene? Favoritt?


Photoshoot
Nå stikker jeg ut med Philo for å ta bilder! Gled dere til etterpå!
Hva skal du idag? Fint vær der du bor?

Oslo - Kiel


jeg trodde vi ble bomba ellernoe jeg. ehe
Bildene ble visst ikke i rekkefølge og har ikke redigert de.
Nåå er jeg hjemme! Det har vært en utrolig koselig tur, og det er faktisk første gang jeg og mamma drar ALENE på sånne turer. Jeg var usikker på om vi kom til å klare det uten å drite oss ut, og det klarte vi! 
Vi har kosa oss, spist masse mat, svidd av masse penger, shoppet masse, gått fra 7etasje og opp til 13 etasje og så ned igjen, vi har ledd og spilt, og ja. you name it. Heldigvvis skal vi på båten til høsten også, noe jeg gleder meg til! Jeg anbefaler virkelig Color Fantasy! Vært på den båten før? Hva synes du om bildene?

It is summer
random og gammelt bilde

Ordet folk har ventet på lenge, noe jeg også har ventet på! Sommerferie! Har ikke akkurat så sommer-følelse, men det får jeg nok etterhvert!
Ferien skal jeg starte med å dra på kino med noen folk(hvis vi får med fler!), og imorgen går turen til Oslo for å dra med Color Fantasy og til Tyskland!  Da blirre shopping og kos vet du! gleder meg kjeempe!  Skal seffern ta med mini-dataaen, så blogging blir det vel! Da har jeg jo faktisk noe å blogge om og. Smart! Får fikse meg nå, skal dra om en time, så god ferie til alle sammen! Fortell med hva du skal gjøre i ferien :)

Hey you.... yeah, youstop being unhappy with yourself. you are perfect. stop wishing you looked like someone else or wishiping people liked you as much as they like someone else. stop trying to get attention from those who hurt you.stop hating your body, your face, your personality. love them. without those things you wouldn't be you. and why would you want to be anyone else. be confident with who you are. smile. it'll draw people in.


NIKON D3100 + 18-55mm - 98,99,100/365
if anyone hates on you because you are happy with yourself, stick your middle finger in the air and say "screw it. my happines will not depend on other anymore. i'm happy because i love who i am. i love my flaws. i love my mistakes. i love my imperfections. they make me me. and 'me' are pretty amazing"

Jeg ble visst borte jeg

Haha! Håper dere ikke hater meg for at jeg ikke har blogget på noen dager, men har vært så sliten og opptatt!
På fredag dro jeg til Oslo halv fire. Vil bare si at det var kjempe hyggelig! Møtte faktisk Emilie, en som leser bloggen min(og jeg leser hennes), noe som var flaut, også møtte jeg Kristian, og maange andre som jeg ikke hilste på, men så. Desverre så jeg ikke på alt, gikk å shoppa isteden når den første pausa var. Så dro vi hjem til broren min klokka 11(da hadde jeg gått hele tiden!!), og på lørdag måtte jeg stå opp klokka åtte å ha oppvisning helt til klokka 3, så dro jeg hjem å fiksa meg kjapt, og så dro vi til lillestrøm og var der fra 4-7. ETTER DET var jeg barnevakt med Philomena og Celine som var så hyper, sovna ikke før 11.
Og idag har jeg og Philo nerda CSI episoder, og så har jeg vært å spist pizza i Eidsberg! Naam. Hihi - Så nå er jeg rett og slett utslitt.
Og Philo detter!Får enda en gang beklage blogginga mi, men skal begynne mer fra imorgen av! Bare 3 dager igjen, såå! D i g g.  Har du vært opptatt med noe i helgen?

Vg lista!

Nuuuuu må jeg forte meg, har litt over 10 min på meg å fikse meg ferdig, å jeg har ikke pakket en gang! Skal nemlig på Vg lista i oslo idag! Så. Dagens outfit! haha.       Skal du dit? Hils da, hvis du skal!


husker ikke hvor klæra er fra.sry


I need some inspiration
hånda mi ser jo helt ihjel spist ut på grunn av katta. hahaa. syynes ikke så godt her, men er mer!!

Ah. Fml. Grrr. Fml. Fml. FML.
OK, tulla. Men det jeg egentlig skulle frem til er at jeg ikke har NOE å blogge om. Skriver et innlegg, og pusser bort alt igjen. Irriterendes. Der har dere grunnen til at jeg ikke blogget igår heller. Og fordi jeg er litt lat noen ganger, men. Så kom med inspirasjons-sider(blogger i dette tilfellet). Kom også med et tema dere vil jeg skal skrive om, hvis det er noe spesielt dere vil jeg skal skrive om! Har lovt meg selv at jeg ikke skal gi opp, nå som jeg har fått så mange lesere!  Noe spesielt du vil jeg skal skrive om? Kom med tips!

Can't wait!
Gleder meg så mye til sommerferien! Det er jo nesten sommer allerede, hvis vi ser bort ifra været, men men.
Husker tilbake ifjor, da jeg fikk en del nye venner, og koste meg, og det minner meg bare på at jeg gleder meg ENDA mer! Sommeren iår, kommer til å bli så mye bedre enn ifjor!!!
I år skal jeg rekke å dra med color fantasy til Tyskland første helga i ferien. Så senere skal jeg opp til Vilde tror jeg(mååå), og så skal jeg opp til Nordland tror jeg.. HVIS det blir noe.. Og så, når alle begynner på skolen igjen, skal jeg ha fri 1 uke til, fordi da skal jeg til Makarska.


Og til Fredag, skal jeg så og si starte ferien, fordi da skal jeg på vg lista i Oslo! Gleder meeg! Får vel bare takle det i øsende regn.. Nåå skal jeg forte meg å lage smoothie og se på en film før jeg legger meg! Hva skal du i sommer? Gleder du deg? Skal du på vg lista?

Believe in yourself


Nikon D3100 + 18-55mm - 95/365

Jeg hater det.
Hater å ikke klare å se seg selv i speilet en gang. Og når man gjør, klager man over alt. Kanskje litt for tjukk, litt for mye sminke, litt for mange kviser, for stygge klær, ingenting passer, stygge øyenbryn. Man prøver å fikse på det, men nei: man failer.
Det er sånne dager som dette, at man brytes ned av alt, tilogmed ting man ikke burde bli knust av. Man prøver å tro på seg selv, fordi det funket sist... Men ikke denne gangen.
Man ender i tårer.. Og tenker over der man faktisk kunne se på seg selv, og si "Hei, jeg er pen.." Der man faktisk kunne smile, uten å fake det. Men nei, ikke idag.
Man innser at man har tenkt for masse på seg selv, og tenker for mye på seg selv. Ikke folk rundt. Man vet ikke hva man skal ta seg til, og de riktige valgene...
Jeg hater det. Hater den følelsen.
Jeg håper det bare ikke er meg som har sånne dager som dette. Dagen begynte halvveis, og nå har den gått rett i dass. Så. Får vel gå å prøve på nytt, snakkes senere. Håper DERE har en god dag da.. Bare meg som har sånne dager som dette?

Fisk, du liksomHeey!
Hadde egentlig tenkt til å redigere; og legge ut bilder av bursdagen igår, noe som var utrolig gøy!, meen så fikk jeg beskjed om at jeg, og nesten halve slekta skal ha fiskekonkurranse på hytta til onkelen min. Jadda.. Bra vi skal kjøpe bånd til pusi(haha, ikke spørr), så jeg får gått tur med den isteden...  Og før det skal jeg ta bilder av bilen til Erling, fordi han skal ha det inni et blad. Så.. Kommer nok ikke hjem før sent på kvelden. Men seffern skal jeg ta med kameraet mitt så en god del bilder blir det ikveld! Så, snakkes ikveld? Liker du å fiske? Hva skal du idag?

Girl sleepoverSkulle gjerne skrivd "Nå er alt fikset og klart til jeg skal bort til Philomena", men sånn er det da ikke. jeg har ikke fikset håret en gang, og på en time skal jeg pakke, fikse ferdig håret, blogge, og ja - jeg begynner å slite.Men heldigvis for meg er Philo så og si naboen min, så det funker fett.
Vi skal sove over der til imorgen, så blir nok ikke mer blogging på meg idag, desverre. Håper det ikke gjør noe? Så får jeg ta masse bilder, og legge det ut imorgen. Hvis dere vil. Så, ha en fortsatt god helg(hvis den er god) til dere, og kos dere videre! Hva skal du idag?

FinishNikon D3100 + sigma 70-300 - 93/365

Endelig ferdig med designet, og guess what? Jeg er fornøyd! Gleder meg til å få på en header, så blir det nok fint her! Hihi. Nå er jeg klar for senga, og senga er klar for meg(LOL), så natta! Hva synes du om designet? og bildet?

Bare en uke senere


Sorry for sensurering: men, jeg tviler sterkt på at dere ville sett åssen det ser ut uten...


Husker dere at jeg sa for en uke siden at NÅ skulle jeg fikse designet? har jeg gjort noe? eh eh ... Ingen kommentar. Men! En uke senere( vet jeg er litt sen noen ganger...kremt) så skal jeg begynne på designet. Er utrolig vanskelig å lage et design når man ikke har header, men jeg krysser fingrene for fint vær i helgen, så blir det photoshoot bilder!! Kryss fingrene med meg! Hihi.
Nå sitter jeg med to dataer, kake jeg lagde ista(mareng-smoothie kake, nam!), harddisk, musikk og brus. Og min kjære chilledress, pluss chillehår

 så nå trenger jeg vel ikke mer? Gleder meg sykt til å få et nytt design, vil ha det utrolig annerledes, og vet så og si åssen jeg vil ha det, så, klarer ikke å vente!Nå står kaka og stirrer på meg, så jeg får vel spise den opp.. He-he-he...  Er du også sen noen ganger? Skal jeg legge ut oppskrifta for mareng-smoothie kake?(den er d i g g)

Lik meg!


p-p-p-p-peen

Jadda. Jeg tok sjansen. Vet jeg kommer til å angre, men men.. Får ta sjansen. Er alltid gøy å se hvem som leser bloggen min, og da får jeg sett litt... hva skal man si? "nærmere" på de som leser den. OK, det ble feil, men dere overlever. Har ikke en anelse om hva man kan gjøre på den siden, men får finne det ut en annen gang! Kom gjerne med tips....
Jeg satser på 10 personer som liker den til over sommeren, så får se hva som skjer!Leser du bloggen min? Trykk liker her! Si ifra om du har likt, eller skal like btw!

I <3 smoothieNIKON D3100 || sigma 70-300 || 92/365


er det smoothie! Drikker det så og si ... hver gang jeg får sjanse til det. Heheeee...Så nå skal jeg, min kjære gode sofa, pute og tv kose oss med CSI MIAMI. Nei, det har dere ikke hørt før liksooom.

Jeg tenkte jeg også faktisk skulle lage en sånn side om bloggen min på facebook, sånn man skal trykke liker. Hvis jeg tørr. Skjer nok ikke. MEN, nå har CSI begynt, så får stikke. Liker du smoothie? Skal jeg tørre?

Some pictures


NIKON D3100 || 91/365

Herregud, så fornøyd jeg er med kameraet!! Bærer det i hånden hele tiden! Ah, er så deilig å tenke på at nå har jeg det.. Kjærestenmin! neida.joda.neida.........
Dagen idag har vel gått ut på å ta bilder og ryddet på rommet. Skulle egentlig fikse designet(noe som dere kanskje ser..kremt),men wups, så har jeg ikke mer tid. Nå skal det slappes av før jeg stikker på trening! Hva synes du om bildene? Hvilket kamera har du?

ENDELIG!!
Endelig har det nye kameraet mitt kommet. Er så utrolig glad for tiden!
Piercing i navelen, 15 dager igjen til ferie, nytt kamera, Sigma linse, varmere tider og liten pusekatt(nesten!!)..
Nytt kamera betyr jo at jeg skal begynne å blogge igjen! Skal begynne å fikse litt på designet nå, er jo ikke helt ferdig enda. Så kan bli litt .. trøblete fremover? Men håper jeg blir fort ferdig! Må ha en header og sånn. Vet sånn.., 70 % åssen jeg vil ha det.   Gled dere til masse brae bilder(håper jeg) fremover!! Det gjør jeg.
Glad for at jeg skal begynne å blogge igjen?

Nå blir det fisking


Canon powershot sx30  / Day 88,89,90 (liker ikke å ha day bilder av meg, men siden jeg skal begynne med day igjen så får det gå)

HAHA. mente fiksing, men synes det var litt morsomt så orker ikke å endre på det.
Kameraet mitt er 14 dager forsinket hvis jeg ikke har nevnt det før? Så skal ikke begynne å blogge helt enda. Men skal blogge litt da. Savner å blogge, selvom jeg har bare 50 lesere ellernoe. Deilig.

Men som sagt tenkte jeg at jeg skulle endre på designet. Som dere sikkert har merka har jeg hatt det likt siden Februar, bare litt små endringer. MEN .. IKKE nå lenger. Nå skal jeg ha helt annerledes. Tror jeg vet åssen jeg vil ha det, men vet ikke om jeg klarer det. Men får se. Så dagene fremover kommer det til å bli hulter til bulter på bloggen. Så snakkes vi nærmere, snakkas! Forslag til design sider eller html koder? KOM MED TIIPS!

SPØRSMÅLSRUNDE - SPØR OM HVA DU VIL

Dere vet hva dere skal gjøre? Spør om hva som helst!! Jeg svarer .. Tror jeg tar halvparten på video og resten skriftlig. Får se hva jeg gjør. 


hits