juni 2012

sneekpeak

ble spurt om jeg kunne ha en romvideo for lenge siden, så tenkte og spille inn en video imorgen hvis det blir bra. Her har dere hvertfall et lite hint av hva som er på rommet mitt! Hvis noen er interesserte i det hele tatt da? Eller? 

bestilt


arkivbilde fra ifjoor

Igår feiret jeg bursdagen min som var veeldig koselig. Deretter ble jeg med Armin hjem og nå skal jeg straks hjem igjen.
Folkens!!!! Jeg har bestilt med fjernutløser til kameraet! WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII  sier jeg bare. Ventet på dette i maange måneder og endelig er den snart her. Håper det serriøst er verdt den 1000 lappen ass. Forhåpentligvis kan jeg ta den med til Bosnia også. Skjeera?

You never fail if you never try and you never try good enough if you failkamerainnstillingene jeg bruker (nikon)

Siden ei jente spurte om jeg kunne ha noe om kamerainnstillingene mine så fort som mulig, tar jeg det nå jeg.  

Jeg har Nikon D3100. Jeg bruker alltid innstillingen A på kameraet. Der velger du blendertallet(f.eks f.1/8) selv og kameraet stiller inn lukkertiden( kaller det lysmetningen, jeg) selv. Du kan også velge ISO selv og alt annet som du vil. Det er en sykt enkel og ikke minst, sykt bra innstilling som de fleste kan bruke. På innstillingen M velger man både blender og lukkertid og derfor kan det bli en hel haug med bilder som enten er for lyse eller for mørke. Jeg anbefaler innstillingen A. obs: den instillingen kan bli litt rar hvis du har en zoom linse.. da må du bare huske å endre blendern hele tiden. bildene blir finest hvis blendertallet er stort (lite...)

håper dette var til hjelp. Enkelt og greit sagt ;) Noe mer du lurer på? Legg meg isåfall til som venn på facebook HER. 

svar på noen spørsmål #5

Hvem har laget designet ditt? vil haaa... Haha, tar det som et kompliment jeg! Jeg har laget det selv, uten noen spesielle grunnkoder fra andre blogger. Har ikke tenkt til å legge det ut som gratisdesign, men kaaanskje en gang i fremtiden. Hvis ikke er det bare å søke på google, det er et sykt enkelt design egentlig. 

Sååå herlige og fine/lyse bilder! Hvordan få dem så lyse? Det gjør jeg for det meste i gimp 2.8, men også i photoscape. Lagt ut video om det.

Hvilket  land vil du reise til? Hellas! 

Hvordan krøllet du håret på bildet? Krølla med rettetang.. Finnes masse på youtube, men jeg kan sikkert lage en video om det imorgen?  kan du ikke ha photoshop tutorial  åssen du redigerte det sjokolade mousen din, du er serr flink. Aw, så snill du er! Jeg laget en video for to dager siden om hvordan jeg redigerer bildene lyse. Bruker samme metode så og si hele tiden. 

kan du si hva instillingene på kameraet ditt er? Jeg kan sikkert skrive et innlegg om kamera ting? Men som oftest bruker jeg A. 

Åssen filmer du skjermen? Jeg pleier å bruke screen-o-matic.com. Funker fett.

Har ikke gimp da, men har sykt lyst på det :-) har du lastet det ned, isåfall har du link? Jepp, jeg har lastet det ned og anbefaler det virkelig.  LINK HER 

Hvorfor er du så pen? Fordi det er kult. Er det ikke???HVA LURER DU PÅ? 

fin morgenVåknet opp med at solen skinte inn gjennom vinduet.. Heerlig! Føler egentlig på meg at denne dagen kommer til å bli ganske fin og avslappendes på samme gang. Er deilig å ikke ha noen planer i det hele tatt. Jeg har forresten fått meg en ny favoritt igjen.. Nemlig iskaffe!! Så herlig med en kald iskaffe i den varme solen, hihihi. Hva er dine planer for dagen da?

Letting go doesn't mean giving up, but accepting that there are things that cannot beYou can't lose what you never had, you can't keep what's not yours, and you can't hold on to something that doesn't want to stay. If you made it before them then you can certainly make it without them. 

videoblogg: hvordan få lyse bilder i gimpFunka ikke med lyd, så sett på sangen over ;) OOG!! sett på 720 for å se videoen i det hele tatt, haha. Spør hvis det er noe du lurer på, så svarer jeg så fort jeg kan. 

skaff deg et liv

Ble frisk for to uker siden etter å ha vært syk i nesten to måneder og nå er jeg syk igjen. KAAAAARMA. Tar nesespray 5-6 ganger om dagen og hoster. MEN det værste av alt. JEG KAN IKKE LE. Jeg er så hes at det stopper opp så jeg sitter bare her og uler som en lost hund av noe slag. Litt rart å bli forkjøla når det er sommer? Jeg forbinder forkjølelse når det er vinter. Vil ta masse bilder, men orker ikke å lade kameraet. Skal skaffe meg et liv snart....... Bare ikke idag. Er forresten ikke en pukkelrygg jeg har, men et skjerf. hvis noen ville lure

4 måneder4 måneder med min fiiiiiiiine kjæreste! ♥ Rart at det allerede har gått 4 måneder, er så ubeskrivelig glad for at jeg har han. Loveyooou

wants from zara


 Zara har sååå mye fint, åå loove. Uheldigvis har jeg ikke penger eller mulighet for å få handla noe derfra... FML. Tror den nærmeste butikken ligger i Oslo uansett, sååååå... Men men, det går ann å drømme litt....♥ Noe du likte?  
Har ikke blogg inspirasjon, derfor lite blogging fra meg.  

sjokolademousseFått meg en ny favoritt idag, nemlig daim sjokolademousse! NAM ♥♥
Kommer sterkere tilbake på bloggen imorra. 

filmkveld

Nå er jeg sykt sliten! Dro til Kathrine rundt åtte tiden og siden da har vi sett på filmer og spist jordbær med sjokolade. I dette tilfellet spiste Kathrine sjokolade med jordbær. Hahaha! Prøvde å redigere bildene i et annet program, kommer tips om det imorgen hvis dere vil. Sykt bra! NÅÅÅ sovner jeg straks, natta ♥ Hva har du gjort i kveld?

gårsdagens antrekkÆÆÆÆÆÆÆ FERIE FOLKENS!!  Har vært opptatt med musikal den siste uka så bloggingen har falt bort, men nååå skal jeg ikke tenke på skolen før om 2 måneder, så blogging ♥♥♥ Denne ferien skal bli fin! Glemte å poste outfit for gårsdagen på skoleavslutningen, men her er det hvertfall.  nå skal jeg sove litt før jeg drar til Kathrine og blir der i natt. Noen andre som fikk ferie idag? 

svar på noen spørsmål #4

har du det bra? Njaa, egentlig så har jeg bare lært meg å se bort fra det negative. 

yndlings outfit?
sykt stygg redigering.sletter du håret? btw du har så fint hår! iih, tusen takk! Jepp, jeg retter det hver dag. Liker ikke de naturlige bølgene mine hehe.

hva synes du om 8klassinger på eus? tjaa, greie de?

hvor shopper du mest klær og sko? Shopper faktisk for det meste på H&M, lindex, cubus, bik bok,  gina tricot osv. Har syyykt lyst til å shoppe på zara en gang da..

hvilket kamera har du? ..... fortsatt nikon d3100 :-)

hva liker du med blogging? hm.. så mye og så lite. vet ikke hvordan jeg skal forklare det jeg.. sorry

skal du begynne på cheer igjen? Nei. jeg liker mest best når jeg kan trene fritt. les: aldri. WUPS

HVA LURER DU PÅ?

helga

Starta helga med at jeg prøvde å sette opp håret mens jeg gikk oppover i trappa til inngangen. Fant ut at det ikke var så smart når jeg nesten tryna to ganger på rad. Tror jeg ikke burde trodd at det var sommerferie på torsdag. la meg kanskje littt?? sent..  Avslutter helga med å se ut som en gærning her jeg sitter i senga og synger med full hals. STAKKARS naboer............. 


er desverre etterveksten så at det ser ut som at jeg har fettete hår... farge håret snart kanskjeP:P:P

Kommer med mer outfits og bilder av meg i sommerferien, skal skaffe meg fjernutløser da! SKAL svare på ukens spørsmål imorgen, hva lurer du på? 

jeg savner degDet er snart et år siden du gikk bort fra oss. Det er snart et år siden jeg så deg sist. du er fortsatt i tankene mine ♥ 

Min kjære bella var veldig syk og gikk ned masse kg i fjor. Ifjor sommer da jeg sist så hu var hu veldig tynn og dårlig. Hu var rett og slett bare skinn og bein og  hu klarte ikke så mye. Jeg husker at det var DA, etter mange år, at jeg følte at jeg og hu fikk et godt bånd. Og det er fælt å tenke på at den gangen visste jeg ikke at det var siste gangen jeg så henne. forresten: legg merke til hvor mye hu gikk ned på 1 år på de to  nederste bildene... hehe søøt!

torsdagOII, hei.. Lenge siden sist!  Grunnen til lite blogging er lite blogglyst, jeg har vært borte ooog har hatt muntlig eksamen. Kom opp i matte så da skjønner vel dere at det gikk rett i dass. 
Jeg vet ikke helt om det blir like mye blogging som før, jeg må få tilbake blogglysten ordentlig først..  Snart er det sommerferie folkens!!! WII... Bare 8 dager til og sååå kommer det to herlige måneder der vi er frie. Tror jeg kommer til å ha en hel haug med inspirasjon i sommer så DA kommer jeg 110% tilbake. Nok snakk, hva har du gjort i det siste? Noe spesielt du har lyst til at jeg skal blogge om?

frokost

Tror serriøst kroppen min hater meg. Våkna med den vondeste hodepina jeg noen gang har hatt, klarte ikke å åpne øya en gang pluss feber og alt. Kjenner at jeg ikke har fått tatt sprøyta på noen dager ja.. I og med at jeg ble hjemme idag, tok jeg meg sjansen til å lage en good frokost! Så NÅ er jeg mett... Dårlig blogging for tiden og mer skal det bli! Loveeer å komme tilbake ordentlig igjen til uka, så snakkes vi en eller annen gang da. Hva spiste du til frokost idag?

Hedley

Er det noen og noe jeg serriiiøst elsker, så er det HEDLEY!! Åå, looove. Disse tre sangene blir jeg aaldri lei! HØØR!! hehe.. SERRIØST??? looove!. Dere finner sovelista mi på spotify HER, 2012 sommer lista HER og alt lista HER.

blå negllakk


dagens outfit, hehehe:P:P

serriøst, har ingenting å blogge om. Fant ut at jeg kunne ta på litt negllakk så kanskje det kom opp noen idèer, men neiidaa. Nå setter jeg inn en pizza så kanskje jeg finner noe spennendes å blogge om på kjøkkenet. Hhehe, morro! noe  jeg kan blogge om idag?

bloggfri

har migrene og kjæresten kommer en tur snart, så legger vekk bloggen litt idag. vi snakkes senerev eller imorgen :) kan ikke kommenteres

ting jeg hater #2

lange tånegler.  

folk som ikke kommenterer tilbake.. blir så irritert, hahaha.. 

å ta maxobol tabletter! det samme som betakaroten. DET smaker serriøst ku møkk.

folk som reklamerer for bloggen sin hele tiden. På en uke har jeg fått 3 kommentarer fra den samme bloggen. oppmerksomhetsunger!!! 

tenner! jeg klarer ikke å se løse tenner og alt det der. kvalmt!

folk som ikke skjønner ironi..........
 

gratis design. har ikke noe imot folk som lager det, men er sykt kjedelig å se 100++ blogger som har det samme designet. HVERTFALL når det står " her kan du skrive om deg selv" osv... serr?

folk som kommenterer tilbake når de selv ikke har skrivd et nytt innlegg. jeg kan jo ikke kommentere 3 ganger tilbake på det samme innlegget????? please, kommenter tilbake etter du har skrivd et nytt.

å være trøtt ved 6 tiden.. sovner jeg da, sovner jeg ikke til kvelden. når kvelden kommer er jeg overtrøtt og klarer ikke å sovne

folk som hoster uten å holde seg for munn.

nytt på rommet

Fikk et spørsmål #2, haha.. om jeg kunne ha en romvideo og det vil jeg! MEN rommet mitt er ikke helt ferdig enda, så jeg tror jeg velger å vente litt. Jeg får se. Fikk satt opp en hylle idag da, rart hvor mye man kan finne i sitt eget hus. Der sparte jeg de penga, wi! hva synes dere?

har du det bra?Fikk et spørsmål om det på bloggen. Og nei, jeg har det ikke helt supert. Det er så mye å tenke på for tiden og hodet mitt fylles av forskjellige tanker hele tiden. Jeg har vært gjennom masse dumt i livet mitt og jeg har aldri klart å holde meg sterk. Jeg har alltid knekt sammen av hver minste ting.
      Som sagt, man lærer av feil og man blir sterkere for hver gang. OG det er akkurat det jeg har blitt. Jeg har blitt sterkere. Jeg klarer å skjule når jeg har det vondt.  Det er så mye annet jeg setter pris på og så mye annet fint i livet mitt at jeg kan smile. Blant alt det vonde, finnes det alltid noe bra og det er det brae jeg tenker på. Jeg smiler så og si hele tiden fordi jeg vet at det hjelper. Bare ved å smile så får jeg en bedre følelse inni meg - noe alle burde prøve! Det funker, jeg lover. Jeg har bestemt meg for å ha en positiv blogg, det er derfor jeg ikke skriver så mye om sånne private ting.
    En ting jeg har som hjelper meg er håp. Jeg har et håp om at alt skal ordne seg. Og jeg vet det ordner seg. Med alle vennene mine, familien min og kjæresten min klarer jeg meg gjennom dette. 

Må også si tusen takk til alle som leser bloggen min! Har langt over 100 som er innom bloggen min hver dag, jeg blir så glad! Pluss at jeg er på 43 plass på topplista i norge over mest aktive. Gjør dagen min 10 ganger bedre!

baking på gNettopp spist en super god middag med Armin! Ble potetstappe og noe ostepanetter. Enkelt, men sykt godt! Før det bakte vi sjokoladekake som vi straaks skal spise. Han må bare komme hjem først. Fått seg moped vettø, må kjøre hele tiden ;-);-) Hva gjør du?

mai 2012

 

Et litt sent mai-innlegg, men bedre sent enn aldri? Denne måneden har jeg vært veldig syk lenge og jeg er fortsatt syk. De har ikke funnet ut hva det er enda. Ellers har det vært en kjempe fin måned! Blogglysten har økt og jeg har fått mer inspirasjon til bilder. Gleder meg til resten av juni og juli! Hvordan var din mai måned?

naturen er fin3 fine blogger

Har bestemt meg for å velge ut 3 stykken hver lørdag/søndag, som jeg liker veldig godt. Dette er fra anbefalingsrunden(!), men istedenfor og bare ha èn anbefalingsrunde, tar jeg ut 1-3 blogger hver lørdag/søndag som jeg liker. Oki? De som kommenterer her har fortsatt sjansen for å bli linka neste lørdag eller søndag. Bildene er linka! 


Sunniva! Hu har en fotoblogg med masse søte og fine bilder. Har også en del outfits. 


Ida! Fant bloggen hennes her om dagen og nå er jeg fast leser. Har en kjempebra fotoblogg, skulle bare ønsket at hun blogget litt mer.


Kajsa! Hu blogger heller ikke så ofte, men når hu første blogger, så blogger hu bra! Dette er OGSÅ en fotoblogg med outfits.

lag ditt eget copyright stempel

Du trenger photoshop! Hvertfall om det jeg vet. Jeg har norsk photoshop, så hvis du har engelsk kan du jo bare gå på translate. 

Først burde du gå på dafont.com for å finne nye skrifttyper. Photoshop har så kjedelige og vanlige, hehe. 

Lag et nytt hvitt "ark", altså fil > ny. 

Skriv inn bloggadressen, eller navnet ditt eller hva du enn vil ha som tekst på stempelet. F.eks Photo by ...*navnet ditt*

Dobbeltklikk på bakgrunn - lageret og ta gjennomsiktigheten ned til 0%. 

Klikk på rediger og på Definer forhåndsinstilling for pensel. Lag et navn til stempelet ditt og trykk på ok. 

Finn et nytt bilde(hvis du vil) og bruk tegnekosten. Der finner du stempelet ditt. 

Sykt enkelt og fint og bruke! Jeg pleier så og si aldri og gjøre det, tror det ikke er noen som tar bildene mine akkurat. Er det noe dere lurer på om det her, så er det bare og stille spørsmål så svarer jeg med en gang. Lurer du på noe?

siste sjanse å melde seg på

hvorfor jeg elsker han

  Smilet hans 

♥ Han bryr seg ikke om hvordan jeg ser ut

  Jeg kan sove i armene hans 

  Og de fiiiine armene hans 

  At vi kan gråte sammen og le sammen

  Høyden hans

  Han er en gentleman!

  Jeg kan være med han i en hel helg uten og bli lei han

  Han ser på meg med et søtt blikk 

  Han vil ta bilder med meg

  Han er kjekk uansett hvordan han ser ut

  Han viser at jeg er jenta hans 

  Jeg kan stole 100% på han

Trodde virkelig ikke jeg kunne få en som han og jeg er sykt glad for at jeg har fått det! Vi har allerede vært sammen i tre måneder, kunne ikke ønsket meg noe bedre! Flere som er forelska? 

svar på noen spørsmål #3

Hvilken bunad er det? Det vet jeg faktisk ikke.. Er ikke noe inn i sånne bunader, haha! 

Hvilken farge er det på leppestiften? 109 Rosy Dream :-)Kan du vise hvordan du lagde neglene dine sånn? (negllakken altså) Ja, det kan jeg! Kan sikkert lage en videoblogg om det til uka. Super enkelt!

Skulker du? Hahaha, for et spørsmål! Jeg liker og være på skolen, men pga vitaminmangel og en hel haug med andre ting, inkludert migrene, er det sykt ille og være på skolen når alt går i surr.

Har du alltid gått på cheerleading? Jeg gikk på cheerleading fra høsten 09 - høsten 11. 

Favoritt: mat, fag, lærer, blogg? mat: Pizza, potetstappe, fløtegratinerte poteter(!!!)... kanskje pita? jeg vetta søren, er så mye godt. fag: Ingen fag.. lærer: Oddleif og Stine. blogg: Lagd et innlegg om det før HER


er ikke så mye ketsjup som det ser ut som altså xDxD

var ikke så mange spørsmål denne gangen. Men men, la gå. Jeg har åpnet siden min på facebook igjen! Lik meg HER.  da blir jeg glad vettø. Er det noe du lurer på? elsker og få spørsmål, så bare kjør på med spørsmål! 

alt for å bli friskFlinke meg som begynner og bli syk igjen, er så kjedelig! Kvalmen begynte igår og nå kommer hodepina tilbake. Ikke nok med det, men jeg må begynne å ta sprøyter annenhver dag og hver 3 måned. ALT for å bli frisk, heheheee.. Neida, skal ikke klage, blir nok veldig gøy og få sprøyte ved hoftene/rumpa.. MEN jeg ser lyst på det. Kanskje jeg ikke blir helt utslitt av og løpe opp og ned en trapp 1 gang. Nå skal jeg sove litt så jeg orker mere senere idag, vi snakkes! Er du ofte syk? Takk for alle tipsene igår! 

hits