juli 2010

Jeg har blitt utfordret, faktisk

Jeg er blitt utfordret av http://mijjesin.blogg.no/ < besøk bloggen!

1. Gå inn på den 6. mappen din i "bilder".
2. Finn det 6. bildet i mappen.
3. Legg bilder ut på bloggen og skriv litt om det.
4. Deretter skal du utfordre 6 andre blogger.


Haha! Dagen/natta før vi dro til Salviken. Vi var oppe hele natta, siden vi skulle opp ved 7 tia uansett. Og da er det jo ikke vits i å leegge seg ved 2 tia, siden da våkner man ikke. SÅÅ vi var oppe hele natta. Og jeg snakket med en person,heheheh♥
Når vi dro, så var vi innom et sted og spiste, og jeg tror jeg aldri har vært så .. rar.. HAHA. Jeg og Amanda virket fulle, siden vi ikke hadde sovet. Jeg begynte til og med av en reke.. HAHA. OG en dame som så ut som en hund, siden hu hadde underbitt. Åh, jeg er så snill♥ ♥
forresten så hadde jeg utrolig latterkrampe der, derfor jeg ser så ... unormal ut.

Jeg utfordrer:
www.juliegabriella.blogg.no
www.lisemichellelunder.blogg.no
www.amytorp.blogg.no
www.ssofierd.blogg.no

ØØHH.. Utfordrer dere som leser! :D kom ikke på fler.hahhForresten. Vi skal til hytta etterpå. Kan hende det er internett der, så kan hende det blir et innlegg. Hvis det ikke er, kommer det et innlegg på Søndagen, siden da skal jeg hjem til Mysen igjen. Såå.. det kommer ann på.
Ha en fin helg hvertfall!
Hva skal du i helga?

random bilde, egentlig

Hjelp meg!

Åh, tenkte jeg skulle ha en ny header. Men headeren er aaalt for stor! Enten er den stor, eller så er den for liten. Noe som er irriterendes!

Hvis noen hadde vært snille og fikset den like stor som den headeren jeg har nå, så hadde jeg vært evig takknemlig!
Send et brev på mail, eller legg meg til på msn, så sender jeg dette bilde, så det blir bedre kvalitet :- )

line-cecilie-larsen@hotmail.comKan hende det blir noe til den som gjør det også,hvis det ikke blir for mange.
Snakkes senere!

KONKURRANSE; velg noen av de beste bildene du har tatt

Jeg trenger mer som melder seg på! Såå meld dere på! Skal ikke avslutte før etter jeg har kommet hjem fra Makarska, eller kan hende jeg avslutter den dagen jeg drar eller noe sånt.  Kan gjerne linke til konkurransen også, selvom du ikke er med/med fra før av. Da hadde du vært en engel♥

Så det du skal gjøre er:

- Du skal velge 1-3 bilder du har tatt, som du er aller mest fornøyd med.
- Så skal du lage et innlegg på bloggen om at du er med, og legge ut bilde(ne) som du er mest fornøyd med.
- Og skrive en kommentar med linken, og at du er med.

Jeg elsker å ta bilder selv, og liker å se på folk sine bilder, og sånt, så da tenkte jeg at det kunne bli en konkurranse ut av det.

Premien er linking på sia, vurdering, og anbefaling. Og kanskje linking i mange innlegg osv. Det får vi se! Spørs hvor mange som melder seg på :)


Så er du med?

Hvor blir det av alt?

For noen dager siden hadde jeg over 300 lesere,og jeg var overlykkelig! Så gikk det ned til litt over 200, og nå er det bare noe med 180. Utrolig plagsomt, egentlig!
Før hadde jeg jo liksom alltid over 5-10 kommentarer. Men nå så har jeg jo bare.. 5-8. Wæ.

Jeg vet at jeg har noen få, kjempe søte,faste lesere som alltid kommenterer så og si! Og jeg er utrolig takknemlig for det! Dagen min blir så  mye bedre når jeg leser sånne søte kommentarer. aw♥ Holder blogglysten oppe!
Er jo ikke noe gøy å blogge hvis man ikke får kommentarer i det hele tatt. Kjennes ut som man skriver for seg selv. Sikkert mange som har opplevd det en eller annen gang. Men man kan jo ikke få alt på en gang heller.
 Jeg har hatt bloggen min siden Januar, og det er først nå jeg har begynt å få mere kommentarer. Så,egentlig skal jeg være glad jeg har noen som leser bloggen min, og kommenterer. Hah.
regn er kjedelig!

Skulle du ville hatt mange lesere, eller noen få,snille, som alltid kommenterte+ leste?
Snakkes!

Spilleliste atm

Jeg er så hjernedød når det gjelder blogging for tia.Vet hva jeg skal blogge om, men når jeg først kommer til deet, så klarer jeg ikke å skrive et eneste ord. Irriterendes! Såå,får bli sanger den her gangen.  fm static - tonight


D-Lete Funk-K - save tonight


 Akon ft Flo rida - Guarantee


Ghost & Misty - Stories


Framing Hanley - Lollipop


Tayong - Im still missing you


Kevin Rudolph - Welcome to the world


Har mange andre også,men orker ikke å legge ut fler. Haha. 
Hva synes du om sangene? Skriv sanger du også!


FORRESTEN: Jeg trenger en ny kjole/et fint skjørt som man kan bruke som sånn kjole ting, hvis dere skjønner? Så hvis dere vet om en side der det er fine ting, som man får levert ganske fort etter man har bestilt,si ifra!
Avslutter konkurransen ETTER jeg kommer hjem fra Makarska, så dere har tid til å melde dere på! Meld dere på> her. <

Dårlig selvtillit

Er det noe jeg virkelig IKKE liker, så er det utseendet mitt!
Var ute og tok noen få bilder ista, eller nå nettopp. Æsj, sier jeg bare.
Ufff, vet ikke om jeg tørr å legge ut en gang.

...    jeg fikk plutselig hjerneteppe med blogginga..


oi, ser faktisk ut som jeg er brun, eheheh

æsj


Har du dårlig selvtillit?
kommer et innlegg senere, jeg må bare... ut.

Outfit 28.07.10

Lenge siden jeg har hatt outfit, såå kommer nå :)

Singlet Gina tricot  Skjorts Fått av Lise, så aner ikke.


Snakkes senere :- )
Hva synes du? Skal jeg ha mer outfit?

Im back!

Vi dro hjem idag isteden vi! Det var så dårlig vær,og kjedelig der, + at vi ikke hadde noe å gjøre, så vi dro hjem.
Har fått tatt en del bilder, så legger ut bilder istedenfor å skrive,jeg. Gjorde ikke så mye uansett :)

n-a-mawe

en av de bildene jeg ble mest fornøyd med i helga! :)

UNDER VANN ♥
HEHEHEHherregud som jeg skreik da jeg så to sånne hoppe mot meg hehehhavhengig
jeg er så lei av å se den "ingen nettdekning" tingen nådu er så fin, bellaHvilket bilde likte du best? Hva har du gjort i helga?

Følelsen

Ja, jeg er våken nå. Og jeg vet ikke hvorfor jeg blogger så tidelig som dette,men det her er det siste innlegget før jeg drar til Salviken. Vi skulle visst ikke være der til Tirsdag, men til Torsdag. så en bloggfri uke blir det hvertfall. Uff, kommer til å savne det litt,egentlig. Men kommer til å savne en person enormt mye også. Savner han allerede, ååhh.

Har du noen gang fått kjempe god kontakt med en gutt/jente? Og når du skal dra bort noen dager, eller en uke, føles det ut som at du skal være borte i mange år?
Åh, det har jeg! Akkurat nå,faktisk.
Han er utrolig snill, sier alltid noe fint, og .. han er sånn man blir fort glad i. Har "kjent" han siden Januar ca nå,men vi begynte først nå og få bra kontakt igjen, noe som jeg er utrolig glad for! Håper det varer en stund også.
De fleste guttene(sikkert jentene også) for tia, går BARE etter utseendet, og synes du f.eks er stygg uten sminke. Han er IKKE sånn. jeg kan være meg selv, ikke bry meg åssen jeg ser ut, han sier jeg er pen uansett.
Og nå,når jeg skal dra bort, så føles det ut som at jeg skal være borte i en evighet! Har snakket så og si med han i hele natt, siden kommer til å savne han noe sykt!Kan jo sende meldinger med han, hvis det er telefondekning der, selvom det er utrolig dyrt å sende fra sverige, men det er han verdt!  Får tenke at det bare er 1 uke, og håpe det går fort, så får jeg snakket med han neste uke igjen. Gleder meg allerede!♥haha.


random bilde
Ok, ble sikkert veldig rart innlegg, men hvis du leser dette, så er jeg glad i deg, og håper vi ikke mister kontakten!


Hatt det sånn før? Eller, har du det sånn?

Cameraet

som sagt, har cameraet kommet tilbake! jeg ble så glad, så jeg var ute å tok litt bilder. Så - bildeserie igjen! :)
Forresten, hva skjer med at alle bildene blir utrolig små a? Må bruke den derre.. der man bare kan laste opp et bilde om gangen. UTROLIG irriterendes!


.......krøller sa du?
-ble egentlig ikke så fornøyd med bildene, men, det får gå.


Ble ike så mange bilder, siden jeg orker ikke å sitte å veeeenteeee på at bildene skal lastet opp! Men hva synes du?:)

Jeg trenger sanger

VET DERE HVAAAAAAAAAAAAA? :D:D:D::D:D:D:D:D::D Pappa leverte inn cameraet mitt til reperasjon, og nå har det kommet tilbake! Jeg er så GLAAAAAAAAD! HAHAA.

Jeg trenger sanger, siden vi skal dra til Salviken imorra,og det er noen timer det,skal jeg si deg! Så skriv alle sangene du har, blir glad for tips!
edit: HAR SPOTIFY :) så kan sende link til det osvÅh, elsker den sangen!

KOM MED TIPS


HUSK KONKURRANSEN http://lineececiliee.blogg.no/1279632157_konkurranse.html

lesere!


 trykk på bildet for å komme dit!

Igår, før jeg skulle legge meg, så jeg gjennom bloggen min, også sto det 277 lesere! Jeg fikk helt sjokk,eller kick skal man vel kalle det.Haha. jeg ble så utrolig glad! :D:D:D
Men så typisk. Imorra skal jeg til Salviken(torsdag-tirsdag). Og da får jeg ikke blogga, siden det ikke er internett/telefondekning der. Ikke strøm heller. Så da får jeg ikke blogga, noe som er veldig dumt når jeg har fått så mange lesere. Så da kommer jeg sikkert til å miste lesere IGJEN.  :( Men får nyte tiden mens jeg har så mange lesere da. Heh.Hvor mange lesere har du?


forresten: skjer med at alle bildene blir så små? Må "dra" de for å få de større, og da blir det bare dårlig kvalitet. stygge blogg.no :):):)

Fobi

På skolen kaller de meg for den sjenerte,siden jeg alltid er mer stille enn folk, og ikke tørr så mye, forhold til det andre gjør. Og det er jo sant! Jeg er en stille person, og jeg er veldig forsiktig med ting. Vil ikke få et dårlig førsteinntrykk, selvom jeg kanskje får det når jeg er så stille.

Meen tilbake til overskriften!
Haha, følte meg dum når jeg skrev "Hater å gå alene" på innlegget under, men JA, jeg har en "fobi" for å gå alene..
Jeg takler det bare ikke. Det er..fælt!
I mysen og sånt går det litt bra å gå alene, og sånt. Men når jeg er et sted der det er mange som jeg ikke aner hvem er og sånt, så trekker jeg meg liksom tilbake! Redd for å gjøre noe dumt, eller gjøre noe feil. Haha.
Jeg blir egentlig bare mer og mer redd for å gjøre ting, eller sjenert, for hver dag som går. Jeg bryr meg egentlig VELDIG mye om hva folk synes om meg, noe som er irriterendes noen ganger. Vil liksom ikke gå i noe som jeg tror jeg kan få stygge kommentarer til eller noe sånt, siden jeg har så dårlig selvtillit fra før av..

ja, det er redigert, og ja, det er dårlig kvalitet.


Har du det sånn? Er du sjenert?

HUSK KONKURRANSEN http://lineececiliee.blogg.no/1279632157_konkurranse.html

KONKURRANSE; velg noen av de beste bildene du har tatt

Tenkte jeg kunne starte en konkurranse, som egentlig er ganske enkel!
Det er:

- Du skal velge 1-3 bilder du har tatt, som du er aller mest fornøyd med.
- Så skal du lage et innlegg på bloggen om at du er med, og legge ut bilde(ne) som du er mest fornøyd med.
- Og skrive en kommentar med linken, og at du er med.

Jeg elsker å ta bilder selv, og liker å se på folk sine bilder, og sånt, så da tenkte jeg at det kunne bli en konkurranse ut av det.

Premien er linking på sia, vurdering, og anbefaling. Og kanskje linking i mange innlegg osv. Det får vi se! Spørs hvor mange som melder seg på :)
Så er du med?
Nå skal jeg gå til butikken og kjøpe pølser, tror jeg. Åh, hater  å gå alene.

barnslig

Sorry for sen blogging! Har ikke hatt noe å blogge om + at jeg har restarta dataen.Fikk ikke gjort det her om dagen, så gjorde det idag. Så nå sitter jeg og prøver å laste ned alle programmene igjen, haha.boring.

Ista mens pappa restarta dataen, var jeg og Amanda ute å gikk litt, så gikk vi til barneskolen...... og lekte! hahah, eller tok bilder og sånt da. Så,siden jeg har skrivesperre atm, så får dere bilder. Som vanlig.HAHA.

en av dem bildene jeg ble mest fornøyd med, faktisk.


æssj, sjekk i sklia. speilbildet elns : o
r-e-t-a-r-d-e-d
 
Jeg trenger tips til hva jeg kan blogge om! Forresten så kommer det en konkurranse snart, tror jeg.Hvis noen vil? :)

Hva kan jeg blogge om? Skal jeg ha konkurranse?

Klær


Vil ha! Får bare spørre mamma eller noe sånt om penger da! Haha, neida.
Like or dislike?

Jeg er tilbake!

Det har skjedd så mye morsomt på de 4 dagene, og ville egentlig ikke hjem!  Har egentlig GANSKE mye å skrive om,men det er jo litt kjedelig å bare lese ting også. Haha.
 
Torsdag:
Når vi kom dit, gikk jeg og Amanda ut for å se ting og sånt. Egentlig bare det som skjedde. Utenom at vi tok forskjellige bilder på fjellet. Skal få amanda til å sende bildene, så kan jeg legge dem ut.


hahahahahahahahahhahhahahahahahahahhahahaahahhahahahah
Fredag:
Lå jeg og Amanda og slappa av ganske lenge, egentlig,så gikk vi til stranda, før vi dro til Varberg og spiste god mat(og da mener jeg ikke sånn passe god, men den var SYKT god,haha). Så tok vi båten hjem igjen, også husker jeg ikke mer.. Faktisk.Haha.

og så klart klarer jeg å skade meg! hahaha. løp på en treting eller skjell eller noe sånt i vannet. au. så nå går jeg på krykker og greier. hahah, neida. ikke så ille..det ser ekkelt ut, men det var sinnsykt godt!
Lørdag:
Da var vi på Wheels & Wings, men jeg og Amanda syntes det var så kjedelig, + at jeg halter nesten pga beinet, så vi satt oss ned å venta på Karo og pappa. Så dro vi hjem og spiste + slappa av, så gikk jeg og Amanda ut igjen.
På kvelden så går jeg og Amanda til et sånn.. dumphuske (eller hva det heter). Så setter jeg meg på, og Amanda setter seg på. Og selvfølgelig klarer Amanda å få i litt mye fart, så jeg flyr jo over det brettet man sitter på, og lander med halsen i den trebiten, så når jeg snur på halsen nå, får jeg vondt i huet. Kjennes ut som jeg er støl i halsen, på en måte. au. HAHA, typisk meg.

Unnskyld for rotete innlegg, men nå vet dere hvertfall hva jeg har gjort! :)
Hva har du gjort i helga?

Torsdag-Søndag

Skaaaaaal jeg til et sted som heter Varberg/Varbärg eller åssen det staves. Går for det første.Haha.
Vi skal campe der, så regner ikke med at jeg har internett, hvis jeg gidder å ta med dataen. Tror jeg tar den med, så vi kan se på film eller noe sånt..

Og imorra har jeg jo bursdag! Så dere får gratulere meg! hahahaha :)

men det dumme med at vi skal dit, at da får jeg ikke blogga, når jeg har fått 193 lesere! Og da kommer jeg sikkert til å miste mer enn halvparten for å si det sånn. Men, jeg LOVER, hvis det er internett der, skal jeg oppdatere 1-2 ganger. Eller så kommer det jo et langt innlegg på Søndag også, med bilder og sånn!Hva skal du i helga? 

Idag har jeg
tatt bilder av forskjellige tingvært veed vannet

ferskaaa, ahhaha

vært ved dammen

kløøddddd. ja jeg har ekle føtter

vaska dammenblitt spruta ned

levert grollan til en annen fyr.

Og nå skal jeg ned å spise meg feit på kake, så får jeg vel begynne med slankekuren imorra! Hahaha, neida.
Hva har du gjort idag?


Forresten så må jeg si til dere lesere! Tuuusen tuuusen takk for at dere leser og kommenterer bloggen min! Åh, føler at blogglysten er på topp når jeg får mer kommentarer og sånt! Så tusen tusen takk, får ikke takket dere nok! ♥♥loooooveu

hei pena
Nå skal jeg legge over alt fra dataen og til harddisken, så skal dataen restartes..
    Hva skal du idag?

Jeg og Amanda burde bli mekanikere!

Hahahahahahaa! Jeg har så sinnsykt uflaks!
Jeg skulle lukke igjen døra til soverommet mitt, da håndtaket plutselig detter av, også prøver jeg å "sette" det på den tingen inni døra, men dytter den bare lenger inn. Haha! Så kommer Amanda og prøver det samme. Etter 10 minutter tror jeg vi får det til?

Følte oss dumme der vi sto når vi glana inn i et nøkkelhull, mens vi prøvde å få ut nøkkelen OG håndtaket på andre sia..
Så nå har vi begge bestemt oss for å bli mekanikere når vi blir store!.....eller ikke. Haha.. Satser nok ikke på det, nei.og med min ... iq-ide sier jeg at vi kan ta bilde under døra, så vi ser håndtaket... men det var visst ikke så smart det, nei.hahaha.

Skjedd noe sånt med deg før?
God natt, nå skal jeg soooveee

Vampire sucks
Vampire sucks er en parodi av Twilight. Har sinnsykt lyst til å se den! Haha.
Hørt om den/Lyst til å se den?

Sorry for lite blogging idag, er litt hjernedød.eheheh, men kommer et innlegg senere ikveld!

2012*

Hahaha, nesten ALLE som har blogg har sikkert blogget om det dårlige uværet som er her? Wow! Begynnelsen på 2012......eller ikke. Hehehehh..
Er ikke så enkelt å sove når det lyner og tordner som bare det! Meeeen tror det har begynt å gi seg nå da.. har hvertfall en god grunn til å være redd!


haha, syntes det her var ille!


det er egentlig HELT svart ute..


Bildene er litt dårlige, siden filma alt isteden.

Amy tok:


Har dere hatt tordenvær?

Nye bilder

Tok meg en tur ut med Miska ista og tok litt bilder. Så her får dere :)


jeg ligner litt på et esel.


HAHAHA! Jeg hadde et krypdyr som var på meg, som ikke ville bort. Så løp jeg litt, men den kom etter, og jeg fikk utrolig panikk, og såklart fikk jeg tatt bilde, hahaha.
wow


♥u
Ny header forresten! Hva synes dere?

Hva synes dere om bildene og headeren?

En ting mange IKKE vet om meg

Eheheh, jeg var utroooolig fan av Tokio Hotel. Hele livet mitt var liksom Tokio Hotel. Overalt! Hahah.
Tror jeg hadde 7-8 plakater av dem eller noe sånt, og hadde tusenvis av sanger. Ehehe! Jeg hadde tilogmed billett til konserten dems, som ble avlyst.. Jeg begynte faktisk å gå med litt mer svart sminke og tupere håret litt også.
Bill og Tom liksom♥♥♥♥♥♥4ever♥♥♥♥

her er bare EN LITEN del av det jeg hadde.

Liker du Tokio Hotel? Har du likt dem?

Utseendet eller personligheten?

Et spørsmål: Går dere etter utseendet eller personligheten?

Jeg går etter personligheten. Eller utseendet også, men personligheten først! Vil ikke ha en kjæreste som f.eks er sammen med meg, bare fordi han synes jeg er pen, og ikke noe annet.
Jeg vil ha en jeg kan være meg selv med, og den ikke bryr seg om åssen jeg ser ut, og.. liker meg for den jeg er!
Synes det er teit med sånne folk som BARE går etter utseendet. Bare liker en person for utseendet, og ikke personligheten. bare for å være "kul",siden man er sammen med en pen  en..Haha, skulle prøve å få et litt langt innlegg om utseendet eller personligheten,men min døde hjerne, så finner jeg ikke på mer. Ehehe.jadda. 

Lese bloggen din?

Oi! Når jeg så på bloggen idag, så var det bare 164 lesere. For noen dager sia hadde jeg 233! Hvor blir det av alle? :( Føler meg.. lost.. eheheh! neida. Men litt kjedelig å miste så mange lesere på bare 2-3 dager..
Sååååååå hva skal til for at dere leser bloggen min? Som oftest pleier jeg å lese de bloggene som kommenterer bloggen min, og jeg liker å få nye faste blogger som jeg kan lese.. Og faste bloggere som leser bloggen min også da. Haha.

Leser du bloggen min? Vil du at jeg skal lese bloggen din?
sinnsykt stygt bilde, men har ikke noe annet nå, eheheh. nå skjønner dere hvorfor jeg sensurerer munnen min på nesten alle bildene.pluss at jeg ser ut som et dophuet. selvtillit vet dere♥♥♥♥

Nå orker jeg ikke å være inne, siden det er 32 grader i skyggen, så da får jeg nyte det.

Bilder

Jeg leta som en nerd ista etter cameraet til pappa, men trodde jeg var blind, siden jeg ikke fant det, så fikk pappa til å finne det... Og pappa fant det! Så tok jeg selvfølgelig 1000 bilder når jeg først fikk låne det.Hahaha. Så her er det! Kanskje ikke så bra, men, er ikke verdensmester i fotografering heller.

Det var de! Tok sikkert litt mer også, inkludert pappa tok et bilde av meg, men det legger jeg IKKE ut, hahah.
Så nå sitter jeg og Amanda og tar ansiktsmaske, og ser sikkert veldig dumme ut, fordi vi driver å lager grimaser, men we like it! ♥

Hva synes du om bildene?

Fremmmmeee

Nå er jeg endelig hos pappa! Haha.
Vi sov over hos mormora til Amanda fra igår til idag, så tok vi toget til Borås idag, så henta pappa oss der, og nå har vi kommet hit/hjem, eller hva jeg skal si.
Og jeg kan si at det er UTROLIG varmt her. Da mener jeg ikke sånn 20 grader liksom, men sikkert over 30! føles det ut som hvertfall da. heheheh. Så nå orker jeg ikke å sitte på dataen, så tror jeg skal ut å leke litt med Miska og Bella, elns.Hihi♥ love.

Forresten, så kjøpte jeg meg denne jakka igår, og jeg elsker den allerede!


Har du sånn? Hva synes du om sånne?:)

Nå draaar jeg

Nå drar jeg til pappa! Så kommer ikke til å bli så mye blogging idag, siden det tar jo 6 timer å kjøre dit. Hvis vi ikke skal være hos mormora til Amanda da, men .. Da får jeg ikke blogga mer idag.
Så da kommer jeg sikkert til å miste mer lesere. Har jo allerede mistet 30 på en dag, eller noe sånt. Eheheh, kjempe gøy, du.Skaal ikke bable meg bort, men. Haha.

gul, usminka, og fin <3<3<33<3<3<3

Ha en fin dag da, hvertfall, så snakkes vi! :)
Hva skal du gjøre idag?

Min spilleliste atm

Siden kjempe mange spør om musikk, orker jeg ikke å skrive de samma om og om igjen. Så her får dere:Eminem - Space bound


Kalwi & Remi - Explosion


Endless - Dagen jeg blir rik


Kesha - Dancing with tears in my eyes


Fuunstar - Oh na na na

Sikkert mer også, men nå er jeg så trøtt at jeg ikke orker å finne mer. Haha.
Trenger forresten ny musikk selv også, så dere kan sikkert skrive sanger under her! :)
Hvem likte du best?Musikktips?

Livet er ikke alltid like enkelt.

Åh. Skulle skrive om det innlegget jeg skreiv inatt..

Jeg gråter,gråter, gråter og gråter. Klarer ikke å slutte. Det er helt ille. Tror jeg aldri har gråti så mye over en person før. Eller, alle vet jo at det er en gutt, og sikkert vet hvem det er også. Hvis han leser det her nå, så vet han sikkert at jeg mener han, også.
Jeg kjenner han ikke ordentlig, noe som er fælt! Kjent han i 25 dager nå tror jeg?

Vi snakka så og si sammen nesten HELE tiden, og med en gang jeg så han, så følte jeg liksom at det var noe annerledes med han. Dagen var ikke den samme uten han. Jeg satt å venta hele dagen for at han skulle logge inn.
Det er så fælt å få følelser for en man ikke kjenner ordentlig. Jeg pleier ikke å få det. Men det var ikke det samme med han. Jeg ble litt "sjalu" eller hva jeg skal si, når han snakka om/med andre jenter. Rart, men jeg ble. Det var ikke sånn med andre folk!
Han sa så mye fint. Ga meg så og si alltid et kompliment. Han var et sånn menneske man lett kan bli glad i.
Etter hvert så hadde vi snakket sammen kjempe mye, og sagt ting til hverandre og sånt. Så jeg trodde det på en måte var noe mellom oss. Jeg hadde visst feil. SOM VANLIG. 
Når han sa han skulle på Tusenfryd, ble jeg seriøst OVERLYKKELIG. Siden jeg trodde jeg skulle få bli bedre kjent med han, og få en hel dag med han. Men nei, feil igjen.
Når jeg så han, var det som om noe ble oppfyllt. Hadde gleda meg kjempe mye, og nå var jeg ved SIDEN av han, for første, og siste gang. Så var det i spøkelseshuset, da.. Jeg og Victoria sto bak han, og vi skulle se på en sånn tv. Så var han heeeelt nærme meg.. Men jeg turte nesten ikke å flytte meg en gang, heh.
Når vi kom hjem, så sa han så mye fint igjen! Da var liksom alt som før. Så jeg tok en sjanse, og sa jeg hadde følelser for han. Trodde det kom til å bli positivt. Såklart var det jo ikke det.
Han var nesten alt, men nå sitter jeg med ingenting igjen. Angrer så sykt for at jeg sa det! Kunne vært lykkelig enda, jeg. Heh. Men istedenfor så ønsker jeg meg bort fra alt.
Klarer ikke å spise en gang. Brekker meg når jeg ser mat. Siden Lørdagen har jeg spist 2 pizzastykker, 2-3 brødskiver, og litt pommes frites + en sånn annen ting. Jeg blir kvalm bare jeg ser på mat.
Han var nesten alt. Alt jeg har minner meg om han?
Men jeg har ALDRI følt noe sånt før. Sikkert sagt det før også, men det er nå jeg mener det.. Jeg angrer på det jeg gjorde. Vil ha det som før!
Det her ble sikkert veldig mye, men det er opp til deg om du vil lese det. Jeg måtte bare få skrivd det et sted..
Alt var så mye enklere med han. Har lyst til å ringe å snakke med han, istedenfor over meldingene. Men jeg har sikkert mast nok fra før av, og brukt opp tiden hans.


tok bilde av vilde sitt øye her om dagen. ble ltit fornøyd med det faktisk.eheh...

Følt det sånn før?

Tusenfryd

Unnskyld for kjempesent innlegg! Men har ikke orka å blogge. Kommer tilbake til det senere....

Emma ble ikke med allikevel, så ble bare meg og Victoria som dro for å møte Andrè og Alexander, eller hva han het.. Trodde vi. VI kom dit, møtte dem, også spurte de om vi ville være med i Spin Spider, men så pyse jeg er, turte jeg ikke.Haha.. Etter det gikk dem å spiste, og vi tok en karusell.. Så møttes vi igjen for å ta nightmare. OG det var vel der alt kræsja?
Han hadde trodd noe annet enn det jeg hadde. Siden jeg trodde at vi skulle gå sammen hele dagen, men han trodde vi bare skulle se hverandre osv. Så kom det to venniner av han, så han gikk jo med dem isteden, så jeg og Victoria gadd ikke å gå med dem, siden vi ble mer ute/ignorerte enn det vi allerede var. Sååååå, derfor gikk vi alene resten av dagen, men var jo gøy uansett da. Men ikke like gøy! Det var jo en grunn til at jeg dro til Tusenfryd,men. Kunne ønske noen forsto det..


Jeg har så og si suttet og deppa hele kvelden-natta i dag/går. Vil ikke komme så mye innpå det, siden tror mange vet det fra før av.
Men jeg visste ikke at en person kunne bety SÅ mye.. kan sikkert skrive et innlegg om det etterpå idag, men nå orker jeg ikke mer, så får vel gå tilbake til deppinga! Eheheh...

Edward sine bilder er alltid til hjelp når man ikke har bilder til et innlegg! hahaha.

Rettere sagt: EN UVELYKKA DAG!
hatt det sånn før?

Vinneren av Blogg vs Blogg er:

Martheeeeeeeeee! :DDD gratulerer!


verdt å besøke bloggen! jeg synes den er kjempebra selv :)

LIVET ER PERFEKT ATM!!!!

Ååååååååh, av en eller annen grunn så er livet perfekt akkurat nå! Jeg sitter nesten å smiler for meg selv, hahaha.

Den ene tingen er at jeg har fått over 200 lesere! Som sikkert bare varer i noen få dager, men får nyte det. Heheh! Så tusen tusen takk til dere som leser bloggen min! :)

Den andre tingen er at imorra skal jeg på Tusenfryd med Emma og Victoria. Og der skal vi møte Andrè og en venn han skal ha med seg eller noe sånt. Kanskje ikke så veldig "stort" å dra på tusenfryd med folk. Men jeg kjenner ikke Emma så godt, bare snakka med hu lenge på msn, og snakka med hu litt på skolen og sånt, og da bestemte vi at vi kunne dra på Tusenfryd sammen. Victoria kjenner jeg jo ganske godt da, men..
 Ogogog jeg kjenner ikke Andrè så godt heller. Bare snakka med han på msn og sånt. Så det her kan bli spennende.. Alle er sikkert like sjenerte. Haha, uff. Får håpe det går bra da.

Så helt siden Lørdagen har jeg sitti å gleda meg til å dra på Tusenfryd, og nå er det ikke lenge til vi skal dit.. Ååååh, guuuuud, gleder meg :- D

 

retaaards

Er du glad for tia?

Blogg vs blogg-bloggene!

Det ble tifeldig trekning, så lille søte Julie sa 2 tall fra 1-28, altså, alle som hadde meldt seg på. Og de som ble trekt ut er:
trykk på bildene for å komme til bloggen!


Marthe

 

May

STEM I VEI :) Du kan stemme så mange ganger du vil.

SLITEN

Nå er jeg så sinnsykt sliten av å stirre på dataen bare for å fikse designet mitt. Og nå orka jeg ikke mer. Så det får bli et midlertidelig design så lenge!

Edward Dreng Karlsen© - du er flink til å ta bilder!


Nå skal jeg prøve å tegne..igjen. Hva gjør du for noe?

Vil noen hjelpe meg med et design?!

Jeg trenger et nytt design + header, så hvis ville vært så snill å lagd et til meg, hadde jeg vært evig takknemlig!
Hvis noen gidder, kan jeg legge ut bilder til header, hvis jeg ikke lager en selv. :)

HJELP MEG! ♥♥♥♥

Bilder fra igåår

Igår var jeg og Vilde ut og tok noen bilder, siden vi ikke hadde noe annet å gjøre..HEHEHEHHE Hitlærbærtjeg likte egentlig ikke det bilde heheehhehee

søtammiiiiiiiiiiiiiiiii<3

oida

hahahahah, vilde mobber meg fordi jeg gikk sånn med jakka.. hahaha :):):):):))

<3333333333333

Bra det bare er 4-5 uker til neste gang! fikk jo ikke sagt ordentlig hade en gang. :(♥

 Hvis noen vil lage header, kan dere sikkert ta noen av disse bildene også.

Hjeeelp meeeg!

Akkurat nå har jeg sinnsykt vondt i huet, mens jeg ligger midt på gulvet på en dyne ved siden av Vilde, og synger med min fine,falske stemme!Eheheh! Haha, flink til å skildre! + at jeg er siiinnsykt trøtt!

Men det jeg hadde tenkt til å skrive om var: HJELP MEG MED DESIGNET!
Er det noe jeg hater, er det å fikse design! Jeg vet åssen det skal være, men jeg får det ikke til. Så hvis noen kunne hjelpt meg med koder/designet, så hadde jeg blitt sinnsykt glad!
Hadde tenkt å bruke denne headeren;


Men såklart passa ikke det til resten av designet. Irritert.. :(

Jeg vil enten ha det sånn:

ignorer at huet er feitere der enn på de andre bildene. hahahah

eller sånn;
Vet liksom ikke hva som var finest?
 hvis noen en gang gidder å fikse det for meg, så hadde jeg vært kjempe takknemlig! Hvis ikke den som lager et til meg, klarer å få til det designet der, så kan den heller gjøre et annet, bare fint! Så blir jeg glad. Hahha.
Nå babler jeg.. for mye. eehhe. natta! :)

BLOGG VS BLOGG

Har ikke hatt BLOGG VS BLOGG på lenge nå, og siden Vilde skal hit, så kanskje jeg blogger mindre, så da kan jeg jo ha en blogg VS blogg så lenge.. Meld dere på, trekker to stk når Vilde har dratt hjem.

hehehehehehe jeg sjeler <3<3<3<3

JEG GLEDER MEG

Etterpå kommer Vilde fra Trøndelag hit! Og jeg gleder meg sinnsykt. Har ikke sett hu på ca 49 uker eller noe sånt, for å være helt prikk. Haha. Det er ille å ha en bestevenn som man bare ser 1 gang i året. Og det her er kanskje siste året vi får sett hverandre. Hvis jeg ikke blir med oppover neste sommer da. Som jeg må! Klarer ikke en sommer uten hu,heheheh♥
Men i august så møtes vi igjen i en hel uke, siden da skal vi til Makarska!

Det negative er at hu drar på Lørdagen igjen. Egentlig skal dem bare hit for å gå i en begravelse, men jeg får nyte tiden mens hu er her! Så blir kanskje ikke så mye datasitting/blogging som det ble sist gang vi møttes. Snakket med en person hele tiden, så satt på dataen nesten hele tia, så fikk ikke "utnyttet" tiden med hu. :( men ok, nok prating, mer bilder!


vi får skylde på at det er gammelt!ehhehevet ikke hvorfor bildene ble små..

Har du en bestevenn som du ser ganske sjeldent?

Jo forresten. Mens jeg er i gang. Det er folk som har spurt om hvorfor jeg alltid sensurer munnen min på bilder. Og det skal jeg vise dere!:

ingen kommentar

Bilder fra 2010

Når jeg tenker meg om, så har jeg(og vennene mine) forandret oss skikkelig siden Januar i år. Og siden jeg ser gjennom bilder nå, tenkte jeg at jeg kunne dele bildene med dere. Så kan bli litt mange. Men hvem bryr seg? :)

Åhh, irritert! jeg dreiv i kanskje 1 time og prøvde å finne bilder, og det gjorde jeg.. Så prøver jeg å laste dem opp i 2 timer, men neida. så nå tok jeg bare noen randome bilder.såja.


elsker når folk tar bilder av seg selv med cameraet miitt!

eheheheehhee, hva skjeeer?

savn


JEG SAVNER Å KOMME SÅ LANGT NEEEEEEEEED UTEN Å FÅ VONDT :(:(:(:(:(aw,søtamiiiiiii
marielle, jeg savner deg.jeg savner å snakke med deg. du var nesten den beste, men nå er nesten alt glemt?hvorfor?


Natta, nå er jeg trøtt!
hits