juli 2011

Noen dager...Kom hjem igår, men orket ikke å blogge, av forskjellige grunner. Men men, nå er jeg tilbake!Bildene over er fra Pite havsbad oppe i Pietå i sverige, en av sveriges fineste campinger; og sveriges fineste strand. 
Noe av det vi gjorde var f.eks å bade klokka 11 om kvelden, kjøpe verdens største is(ok, kanskje ikke største, men den var.. veldig stor), prøve å gå så langt ute i vannet som mulig uten at den treffer shortsen(...helt til en bølge kommer), kjøre karuseller, trekke bamser, shopping, og spise ute. Og solt meg da.. 
Kan kjenne på meg at jeg savner stedet allerede, var kjempe koselig der!  Håper jeg får dratt dit en annen gang og! Hehehe. 
Nå venter jeg bare på at jeg får dratt tilbake til Mysen, så er jeg fornøyd. Hjemlengsel, seeee....   So, hva synes du om bildene? Vært oppe i Pietå før? Savna meg?

Blogg vs blogg, meld deg på!

Vi skulle visst ikke dra før ikveld. Og, for at dere da skal ha noe å gjøre på bloggen min: Meld dere på på blogg vs blogg! Jeg trekker to stykken når vi har kommet et sted der det er godt internett. Den som vinner får en vurdering!
Det du trenger å gjøre er å skrive på dette innlegget at du er med, og GJERNE skriv på bloggen din at du er med. Du får en lapp til da. Hehe...
1lapp: Skriv at du er med.
2lapper: Skriv at du er med og skriv på bloggen din at du er med på blogg vs blogg på bloggen min. (send isåfall link)
Good luck! 

Nedover mot sør
Idag skal vi tydeligvis dra nedover mot sør igjen, eller mot Göteborg, så. Om det blir blogging fremover, det vet jeg desverre ikke. Skal prøve å ikke være så mye på dataen iogmed at jeg har sitti fast klistra til den i over 2 dager, pga vg. Men skal slenge inn et innlegg imellom! Såå, da får jeg vel  bare si at dere får ha en fin ferie videre, så snakkes vi om ikke lenge ;-) skal du på noen turer da?

Det blir bare værre og værre

... for hver gang jeg leser på vg.no. Det er ikke ofte jeg bryr meg om sånne nyheter, men nå kan jeg ikke la være. Det er ikke ofte jeg får den klumpen i magen som nesten bare må ut, når jeg leser om sånne ting.
Jeg var egentlig litt imot om å skrive om dette, siden det eneste han får er oppmerksomhet av mange 1000 folk, hategrupper på facebook, nyhetene, internett, tv, overalt! Dette er jo det han vil. Det er jo det som gjør som at andre folk også tenker på at hvis han gjøre noe lignendes, kanskje han får like mye oppmerksomhet.   
For hvert innlegg jeg har lest på vg om folk som har omkommet, deres historier etc, har jeg fått tårer i øynene. Jeg forestiller meg hvordan de hadde det. Hva de så med deres egne øyene. Frykten. Hva de nå kjenner. Jeg klarer virkelig ikke å beskrive hvordan jeg føler meg. Jeg, som ikke var der en gang. Er det ikke i Norge alt skal være trygt? Men isteden, kommer en liten idiot å skyter på alle han ser, bare for å drepe? 
Jeg føler virkelig med den sorgen andre har. Jeg kan ikke si åssen de har det, fordi det vet jeg ikke, men den følelsen av å kondolere så mye. Den er .. rar.

Og den følelsen av å ha en "bekjent" som var der som omkom, gjør det alt værre. Får meg til å tenke en annen retning, enn den vanlige. Tenk å miste så mange man er glad i. Tenk å kjempe for livet. Det er enda mer rart å vite at en venn av meg kanskje er på den øya og ikke svarer på telefonen.
Jeg klarer virkelig ikke å beskrive mer. Vil ut å gå meg en lang tur å tenke på alt, men da ender jeg vel bare opp i tårer... Det er helt sykt.
Sykt å tenke på at for 24 timer siden var den idioten på vei til Utøya, og nettopp sprengt en bombe i Oslo.
                                                                                 
                                                                                      Hvil i fred, alle som har omkommet, måtte han brenne i helvete. 

HOT OR NOTGjett hvem som skal på shopping når hu kommer hjem a?!?! ... i mine drømmer. heh... HOT OR NOT? 

Hvordan få fine svarthvitt bilder


1. Finn ditt bilde. Hva som helst.
2. Gå på kurver og juster bildet til det du synes best. 
3. Gå på Gradient map og bytt til svarthvitt.. I mitt tilfelle: Övertoning 
4. Gå så tilbake på kurvene, og der bytter du igjen, til hva du synes blir finest. Du kan også ta på rød,grønn og blå; som jeg gjorde.
5. Og hvis du vil, kan du gå på fargeendring. Der kan du også se hva som blir finest, men det trenger man ikke. Gjorde det bare i dette tilfellet.

Nå er det sånn at jeg har den første Photoshop, og jeg tror det funker like fint i Gimp, for de som har det.  Er sånt som dette noe dere vil lese om? Skal jeg komme med mer tips angående redigering ++?

Inspirasjon

Jeg har da kommet til det punktet der jeg ikke aner hva jeg kan blogge om. Har rett og slett ikke blogglyst. Ene grunnen er vel at jeg føler at jeg mister bare mer og mer lesere.. Det samme om hva jeg kan blogge om.
Sitter å tenker i mange timer på hva jeg kan blogge om, men ender opp med at jeg.. nesten dropper det.
Det er ikke noe med at jeg ikke har noe å ta bilder av, så jeg ikke får postet noe på bloggen. Jeg tar bilder så og si hele tiden, etter jeg har funnet en del fotoblogger i det siste. Men det er bare noe som.. Jeg vet ikke jeg? Føler egentlig bare at jeg begynner å skrive for meg selv, selvom jeg ikke gjør det, fordi jeg vet jo at det er en del som leser bloggen min, noe jeg setter veldig mye pris på. Men, hvis dere vil at jeg skal bli en bedre blogger, så gjerne kom med tips til hva jeg kan blogge om. Vet jeg kommer til å få svar som " Outfits, innkjøp, osv." Men altså, vil dere virkelig se meg gå i slapp svær tskjorte, og en stygg bukse/shorts? Tviler. Og innkjøp: Jeg handler ikke så mye, men når jeg gjør, kan jeg gjerne gjøre det. Men tenkte på litt andre ting enn bare de standard-tingene. Vil også legge ut litt bildeserier, anbefalinger, tips ++, men jeg vet ikke helt, jeg. Har også tenkt en stund på å fortelle dere åssen dere kan få fine svarthvitt bilder, siden jeg har blitt litt hekta på det, hvis noen vil?  Er det noe dere vil lese om? Kom også gjerne med tips til hva jeg kan blogge om.  Blogger jeg for meg selv? 

WorthlessI love to go alone in the forest. Because it's the only place I don't feel that I'm worthless. Goodbye reality, hello freedom.Min spilleliste
Leste at mange av leserne mine ikke har musikk-tips i det hele tatt, men så flink jeg er har jeg sitti å søkt på internett som bare en gal etter musikk. Lol. har flere også, men, tviler på at dere vil høre mer? Kan heller legge ut i inlegg, isåfall. Hvis du vil vite hva de heter, trykk på youtube knappen i hjørnet.     LIKE OR DISLIKE?

Du vet du kjeder deg når


... du tar støgge webcam bilder
... du skriver et innlegg om at du kjeder deg
... når du faktisk VENTER på at håret skal tørke
... når du begynner å synge på surfbrett.

Me ska laga surfbrett på sløyden! Med raude striper på. GREIT. Avslutter her jeg. Tror dere skjønte hvem jeg beskrev nå? Kjeder meg jeg, seee.. Skal ha photoshoot når håret har tørka, så.. Kommer vel bilder om det blir noe bra. Du gjør a? 

Svar på spørsmålsrunden
Hvorfor begynte du å blogge? Ville vel bare prøve ut en ny ting, jeg. Når begynte du å blogge? For første gang var 3 år siden, men det var jo bare "Hei <3 idag har jeg gjort blablablab ;););)" osv. Hvilke blogger leser du?Daria . Hva liker du best ved blogg? tss. Å ha  et sted der man får komplimenter, tilbakemeldinger og.. Ja, et sted å skrive. hehe. Hvor får du inspirasjonen din fra? Haha. Får den vel fra meg selv, jeg. Bare ting som popper opp i huet mitt. Sliter veldig ofte med inspirasjon, egentlig. kan du vise bilde av statistikken din? 

tss..

Når du tar bilder, hvor får du inspirasjonen fra? Hm. Fotoblogger er tingen! hehe. Er vel for det meste bare ting som popper opp i huet mitt her og, gitt. Hvor redigerer du bildene dine? Photoshop, Gimp og Photofiltre. For det meste Photoshop. Hvor mange kameraer har du hatt? 4 med det jeg har nå. Bruker du noen spesielle instillinger for å få så bra bilder? Bruker P. Noen ganger M. Også den auto uten blits. Liker ikke blits på bilder, jeg. Hvorfor liker du å fotografere? Det er det samme som å spørre en som elsker fotball: Hvorfor liker du å spille fotball? hehe. Er vel fordi jeg er meg selv, jeg kan sleppe meg løs så mye jeg vil, uten grenser. Noen grenser da, men. Vil du bli fotograf når du blir stor? Vet ikke, jeg. Tar det som det kommer, egentlig. Er et krevende yrke, så.. Ting forandrer seg. Hvilket bilde synes du at det er ditt beste bilde? 
Beste gutte og jentevenn? Gutt: Kan ikke velge mellom Edward, Thomas N eller Andreas. Jente: Vilde. Kan du svare på video? hehehehe. ork. Lage sminkevideo? Nei. Hva liker du best ved deg selv? Beina mine, faktisk. Yndlingsoutfit? 


Hvilken posisjon trives du best med i cheerleading? Liker forbase veldig godt, men også sidebase. Har også en drøm om å være flyer, men den drømmen legger jeg til sides, tror jeg. Favorittsang? Lifehouse - Storm.♥ Er det noe du ville forandret i livet ditt?  Gjett om! men nå er man jo som man er. Er jo kjekt det og. Har du bra selvtillit? Av og til. Hvor mange ganger har du vært i syden? Vet ikke jeg.. ikke så mange. Men siden jeg var med pappa i lastebil før, så telles det sikkert og..? Favorittfilm? Dirty movie. Sær humor,shø. Favorittbutikk? Rema 1000. Neida. Bik bok. Hva ser du på på tv? CSI. Hvor kjøper du klærne dine? Haha. For det meste på Bik Bok i det siste. Kan du lage et innlegg om ting som er typisk deg, eller som vi ikke vet om deg fra før av? Kanskje det du, hvis du er heldig! Når var du forelska sist? I mars. Forelska nå? Nei, ikke enda. Det fineste bilde av deg som har blitt tatt? 


 Har du piercing, gjorde det vondt?
Japp, det har jeg. Og ja, det gjorde kjempevondt. Men verdt var det. Kan du lage innlegg med 1plagg, 3 anntrekk? Kanskje? Mest gutte- eller jentevenner? Blir vel for det meste begge deler tenker jeg.  Hvor høy er du? 164. Hva hadde du gjort hvis den viktigste personen i livet ditt døde? Det vet jeg faktisk ikke. Vil ikke vite heller, jeg.Hva er meningen med livet?  Å leve.Lol.. Beskriv bestevennen din. Tja, hva skal jeg si?  Vilde og Philomena...Dere skulle bare visst hvor lenge jeg har brukt på dette.Er tross alt første gang jeg prøver å svare på det på denne måten da... Er sikker på at 10% av dere faktisk gidder å lese alt. Hahaah. Lest alt? Burde jeg svare annerledes? 

Give me music!

Har gått lei de sangene jeg har atm, såå, kom med masse bra musikk! Alt fra sovesanger til treningssanger! Send også spotify linker! Tar imot alt. Takk på forhånd! 
Nåå skal jeg faktisk være så flink å ta meg en goood frokost, før jeg skal trene i noen timer. Gleder meg! KOM MED MUSIKK! 

Idag har jeg


... tatt blåbær på strå

... tatt mange støgge bilder av meg selv, lol

... spist enda mer blåbær

... fått meg en ny bestevenn, ;);) 

Dette var egentlig ment at det skulle bli et langt innlegg med brae bilder, men alle bildene jeg tok ista, så ut som ... ren kubæsj. SÅ, sier seg selv. Prøver igjen en annen dag jeg. 

Når jeg sjekka blogg topplista over Eidsberg ista, sto det at jeg er på 1plass! Herregud, lykkerus - tusen takk til dere som leser og kommenterer bloggen min! Er alltid koselig å sjekke bloggen sin når det er mange søte kommentarer! Hihi.  
Har forresten ikke noe å blogge om for tiden føler jeg. Helt tom, rett og slett.     Hva har du gjort idag? Hvilken plass på topplista er du?  

Bursdagsoutfit


Tskjorte Bik Bok Bukse Bik Bok Sko Eurosko

Unnskyld for bare ett bilde og litt dårlig, men med pappa som fotograf som ikke skjønner noen ting av kameraet, er det ikke alltid like enkelt, men men.
Er jo 15 år idag vet dere, så.. Må jo "pynte" meg litt mer enn det jeg pleier å gjøre; altså å gå i hettegenser og chilleshorts med oppsatt hår og uten sminke. Jeg har faktisk vært kjempeflink til og med, og skrivd "Takk/Tusen takk!" til alle gratulasjonene jeg har fått på facebook, meldinger og alle de stedene der. Har tilogmed blitt skrivd om på bloggen av de to søte jentene her og her.  Kjempesøtt! Hihi. 
Nååå blirre snart biff(♥) også sjokoladekake, så idag skal jeg nyte dagen fullt ut! Er ikke ofte man har bursdag vettu.. Når har du bursdag?  Hva synes du om outfitet?  

Mitt nye filter


Lenge siden sist.. Desverre, men men.
På Onsdag var jeg i Trondheim, og gikk litt rundt der! Har alltid hatt lyst til å besøke Japanphoto, og når jeg så den butikken der, tok det egentlig ikke så lang tid før jeg var inni der sjæl.  Og, det endte da med at jeg kom ut med et filter! Ønsket meg det til bursdag,men nå fikk jeg jo det selv.  Kostet egentlig 269kr, men var salg, så fikk det for 10kr!! Helt amazing! 
Kjøpte et close up + 4, der det betyr at man kan ta veldig bra macro bilder, så en del macro bilder blir det etterhvert. Haha...  Har du noen filtere ++ ? 
forresten: har bursdag om 2 timer folks!!!!!!!!!!!  

Du kan også like meg her!


 For noen uker siden lagde jeg meg en side på facebook, og siden jeg har fått mange nye lesere i det siste, så kan jo dere også like meg HER!! Hadde vært kjempekoselig :-) 

Forresten, så har vi kommet opp til Trønderlag! Skal møte Vilde imorgen, og kanskje til Trondheim en av de neste dagene, og jeg har såvidt internett, så lite blogging blir det. Sorry, folks..  Men men.. Såå, liker du meg, eller skal du like meg? (lol, høres så rart ut) Tusen takk  på forhånd!! 

Dag 2
Idag har vi vært i Lillehammer! Vi er forsåvidt der enda, siden vi camper der, menne. Ja. Først var vi å så på OL bakken, og så prøvde vi en simulator der, der man fikk se på sånn ski greie, og bobb(eller hva det heter hahahh). Og med en gang vi kom ut derfra, fant jeg og Amanda ut at det var høyttalere inn. Stakkars folk som har hørt oss hyle.
Så gikk vi litt rundt i Lillehammer byen, også var vi innom Peppes Pizza. Dere må ikke tro at det var jeg som valgte å dra på Peppes, siden jeg er jo så sunn, vet dere ;););)...
Menne, ihvertfall. Var ganske morsomt å se på været, siden på den ene siden tordnet det som bare det, mens på den andre siedn var det sol og fint vær... En stund. helt til regnværet kom! Haha. Hva har du gjort idag? (greit med sånne innlegg?)

Dag 1

Vi dro visst igår, vi! Fikk litt sjokk, menne, det funka fint. Igår gikk dagen rundt på å gå i oslo! Jeg fikk tilogmed gått en tur innom ben og Jerry's! Naaam. Vi så også en fyr som var HELT lik Michael Jackson, så vi .. fulgte etter litt.. heelt til han snudde seg og spurte om vi fulgte etter. Men, hall-o, han skulle jo samme vei? Haha.
Etter vi hadde gått rundt på operaen og opp til slottet og ned igjen, dro vi til onkelen min som jeg nesten aldri ser, så kjørte vi et sted og sov!
Atm er vi på en camping i Fagernes, og imorgen skal vi til Hunderfossen! Gleder meg litt, jeg. Hehe. Forresten vurderer jeg å kalle blogg-innleggene mine fra turen(bilder etc..) for dag1,dag2,dag3 osv....... Så,  burde jeg gjøre det? Vært i oslo i det siste?

Norge rundt!
Tror jeg ikke har fortalt det til dere, men imorgen henter pappa meg, så skal vi dra "norge rundt"! Først skal vi til Oslo, så til søskenbarna mine, så til Hunderfossen, og så opp til Vilde for å hilse på de, og så et eller annet sted oppe i Nord. SÅ skal vi være hos farmora mi i en uke, så dra nedover mot pappa i Sverige. Og vi skulle tydeligvis innom Stockholm og tror jeg?
Kommer til å være borte i 3-4 uker, så får ikke blogget på så lenge! .... Neida. Skal ta med internett-kloss og dataen, så jeg skal holde dere oppdatert! Når jeg først begynner å få en del lesere, vil jeg ikke miste alle på en gang! Kan egentlig være ærlig og si jeg gleder meg litt! Liker å kjøre bil, får tatt masse masse bilder av nye ting, og.. så og si være på ferie! Hehe. Hva skal du i ferien? Vært noe sted allerede?

Her skinner sola!.. Eller ikke. Det regner som bare det ute, så jeg synes synd på de som går ute. He-he. Så dagen idag har vel gått ut på lurt på hva jeg skal gjøre, siden jeg har kjeda rumpa av meg, lol.
Men, nå er det problemet løst, siden nå har Amy kommet og skal bli her til imorra, og hva er bedre enn å være inne med venner en stygg sommerferie-dag?.. Skal prøve å få slengt inn et innlegg senere idag!  Hva pleier du å gjøre når det regner? Eller når du kjeder deg? Kom med tips! 

3 ting jeg aldri bruker


jumpsuit: H&M

Shorts: Cubus?

Kjole/tunika: Bik Bok


Jeg har et utrolig fullt klesskap, men så dumt for meg, bruker jeg bare de letteste tinga. For det første, så tørr jeg ikke å gå med alt til vanlig, fordi jeg føler det ikke er meg, og for det andre så.. Føler jeg meg altfor pyntete? For det tredje, så har jeg ikke .. Andre klær til å matche det sammen med. Og for det fjerde, så har jeg ikke nok "selvtillit" til å gå sånn. Så det er jo FINT igrunn. Har veldig lyst til å bruke noe av det her i sommer, siden det er sommerklær, men.. Daa får jeg bare vente til Makarska da.. Vurderer også å gi bort/selge noen av klærne mine, siden jeg ikke bruker de i det hele tatt. det her kanskje bare.. 1/5 del av klærne som jeg ikke bruker. Har du masse klær du ikke bruker? Hva synes du om disse klærne? Noe tips til hva jeg kan bruke til? He-he-he.

DEILIG
Å, endelig et nytt og FINT design! Frister veldig å si at jeg har sitti og slitt veldig med dette designet, men da hadde jeg.. jugd. Det er da Lisa som har lagd designet mitt nå! Anbefaler dere å gå inn på bloggen hennes. Synes det her passet mer til meg, og ja. Har også fått en meny, så nå kan dere fortere lese om meg, kameraet, se på videoblogger(kommer), og si hva dere vil lese om på bloggen etc!
Skal også bli bedre til å blogge, men har vært ute, eller vært med venner i to dager i strekk nå, så vært litt vanskelig det der.
Såå, mens jeg er i gang med å bli en bedre blogger, er det noe dere vil lese om? F.eks et spesielt tema? Eller outfit, klær, vs'er, mere videoblogger? Svara på spmrunden kommer og ja. Tror jeg kanskje skal svare på de nå. Kanskje..  Hva synes du om designet? Flink, ikkesant? Noe dere vil lese om?

My new room

 Byttet rom med mamma igår, som dere ser i innlegget under, og siden jeg er så snill, skal dere få se bilder av det! Hehe.min nye møbel!
Fra min side, er jeg kjempe fornøyd! Er fortsatt litt uvant, og kommer sikkert til å endre litt her og der etterhvert, meen det får gå for denne tiden. Har også en side der jeg har tv og sånn, men bildene ble ikke noe fine av den siden.. Desverre. Ha ha, neida. Hva synes dere da?

Long day


NIKON D3100 + sigma 70-300 - 106/365

Liker virkelig ikke å klage over dårlig blogging, men nå må jeg bare. Unnskylder meg veldig for det! hadde tenkt til å blogge ista, menne ja. Dagen har gått ut på å bytte rom med mamma, så nå har jeg stort og fint rom! Noen som vil se? Kan isåfall legge ut bilder imorgen. Hehe. Har også spist og kosa meg med mamma og Philomena med grillmat! Og begynte å se på en film med Camilla og Philomena men den var kjedelig, så. Vi droppa det. Men, imorgen er en ny dag, og bedre blogging, så vi snakkes da. Sorry for et dårlig day - bilde og som ikke passer i det hele tatt, men men. Så nå setter jeg på Dear John, så får vi gråte oss ihjel før vi ... Gjør noe annet? hehe.. Hva har dagen deres gått ut på?

Two songs

Japp, her er den! Failet så og si hver gang jeg spilte inn, men jeg håper det går. Kan ikke hele Kimi to boku, men den er vanskelig, og begynte å lære meg den igår, så.. Sier seg selv, håper dere ikke dreper meg for det? Og har også en video av "Chris Medina - What are words", hvis noen vil se den? Så laster jeg den opp. Men opp til dere! ;-) Kan hende det kommer en bedre video og, men. Får se. Så. Hva synes du? Hvem likte dere best? 

Gled dere!
Nå er jeg så godt som plantet foran pianoet(noe jeg var igår og, he he he) og lærer meg en ny sang! Sangen er kjempe søt, så gled dere til ikveld! Har ikke noe annet å gjøre idag, så skal vel sitte planta foran pianoet i hele dag og øve på den! Mye å gjøre i ferien, seee. Skal prøve å filme ellernoe lignendes, så kan dere høre ikveld. Må bare lære meg resten først. Host. Spiller du piano? Gleder du deg? (haha,lol)

The most terrible feeling


NIKON D3100 + sigma 70-300 - 104/365

Sammendrag: Ute halvparten om dagene, alt går helt dårlig og jeg aner ikke hva jeg kan blogge om.


Breakfast

Bestemte meg for å være litt sunn idag, så. Nam! Første frokost siden... You name it.. Er ikke så flink til å huske på at jeg skal spise for tiden jeg se. Smart? Åjadda. Hva spiste du til frokost idag? 

hits