juli 2012

ny blogg! følg meg der

Begynner å blogge på www.licela.blogg.no isteden! Kommer til å bli både litt trist og veldig bra, har jo så mange fine kommentarer her (over 8000!!). Men jeg trenger en ny start, så  det er bare å følge meg der. 

TRYKK HER FOR Å KOMME TIL BLOGGEN!

så håper jeg virkelig at alle som følger meg her vil følge meg der også :) lover deg at den bloggen blir bedre!

for en dårlig dag

Våknet opp til SOOL og tenkte at denne dagen kom til å bli bra. Alt er jo såå fint ellers.  Den tanken ble kjapt borte når jeg først sølte ut 2 glass med brus både på gulvet og i senga. Men ikke nok med det, jeg har brent meg med rettetanga, jeg har prøvd å spille inn en videoblogg hvordan jeg krøller håret mitt, selvfølgelig ble det ikke bra i det hele tatt. Dreiv med et blogginnlegg i en time ista, men blogg og internetten ville ikke samarbeide. Jeg har også fått hentet fjernutløseren SOM SØREN MEG IKKE FUNKER!!!!!!!!!!!!! EGHWIUG-herGHERWIG hei :( jeg er så sur og sinna og deppa og blæ. Prøvd med fjernutløseren i en time og den funker søren meg ikke.. Vil nesten gråte. 1000 kr bortkasta.

Trenger virkelig deres hjelp nå. Er det noen som har COMBI TF til Nikon(d3100?) som kan hjelpe meg? PLEASE?

stygge blogg

blogg vil ikke samarbeide, blogger mer senere. kan ikke kommenteres

ny blogg?Jeg synes bloggnavnet mitt er ganske langt og egentlig litt vanskelig og huske, så jeg vurderer å bytte bloggnavn til licela! Tenkte jeg skulle høre med dere først om hva dere hadde likt best? lineececiliee.blogg.no eller licela.blogg.no? 
Har på en måte ikke lyst heller siden jeg snart har hatt denne bloggen i 3 år, men jeg har også lyst fordi jeg har skrevet en hel DEL med flaue innlegg, haha, hjelpes.  Jeg kommer til å ha samme design der og blogge helt likt som nå. Det hadde jo vært ganske kult og skaffe meg en ny og bedre blogg når jeg får fjernutløseren eller? SÅ??? Gi meg svar nå folkens, burde jeg? 

videoblogg: rommet mitt

Der se!! ENDELIG. Internetten er jo så himla treig for tiden, heldiggvis driver mamma og bestiller nytt nett nå, wi! Kameraet tar inn hver minste bevegelse på hånda, så det ble litt humpete video, hahaha.. Håper dere liker den hvertfall ;) 

bursdagsgaver Har hatt to superbrae bursdagsfeiringer nå! Skal feire bursdagen min en gang til etter jeg har vært i bosnia siden ikke alle fikk kommet idag. WUHU!  Tenk så fin verden hadde vært hvis vi hadde hatt bursdager 5 ganger i året!!!!!   Er bare 15 dager igjen til bursdagen min nuuh ♥ Har flytta en tv ned på rommet mitt nå, så nå skal jeg spille resten av kvelden, tipper jeg. Tynneste flatskjermen ever, lover!!!!!!!!........... hvis vi ser borti fra de 40 cm'erne som står ut fra tv'en bak.. hehee.... 

outfit 01/07/12

Idag skal jeg feire voksenbursdag sammen med lille tantebarnet mitt på 5 år! Blir nok koselig. Er egentlig syyykt stressa.... Må rekke masse på en time, wææ.. Jeg kan legge ut bildene av bursdagsgavene mine senere idag eller imorgen. Har også spilt inn en romvideo nå, den kommer nok forhåpentligvis ikveld hvis ikke internetten bestemmer seg for å være en drittsekk igjen. Hva skal dere gjøre idag? 


 bukse fra?,  overdel fra bikbok, armbånd og ring fra søteste kjæresten 

hits