august 2010

Har ikke noe å blogge om

Enten om internetten funker eller ikke, så gidder jeg ikke å logge meg på blogg.no og skrive et innlegg jeg ikke får kommentarer på,nesten. Så fra nå av, tar jeg bloggpause! Hvis det har skjedd noe gøy, så kanskje jeg skriver om det? Jeg aner ikke hvor lenge pausen varer,men ikke bare i en dag.Alt fra en uke til en måned.Og så har jeg andre ting å drive med på tiden også. Feks skolen..
 


hei pena.
Snakkes:) Og tusen takk til alle som har lest bloggen min.

Nåå blirre momarkedet!

Outfit idag;singlet husker ikke  Bukse cubus Jakke butikken til morra til silje

Nåå skal jeg,Silje, Lise, Fredrik osvosv på Momarkedet!
Si hei til oss hvis du møter oss da :-)

Skal du på momarkedet?

Some parts in life are better than others

Som sagt, overskriften sier det meste.

Kan skrive om at jeg hadde kjempe god kontakt med en kjempe lenge. Var meningen han skulle komme til meg i høstferien og greier. Men så viste det seg at han bare hadde 2 dager høstferie, og da fikk han ikke kommet.!!! Etter det, så.. Ja. Føles det ut som vi mister kontakten litt..
Og før vi begynte på skolen, så var det jo også så bra!! Men, skolen.. Komplisert å forklare. Og vil ikke skrive så mye, siden vet aldri hvem som leser bloggen.

Det andre er vel Lasse Maja? Fikk svar fra mattilsynet om at jeg kunne ta den med hjem.. Og her om dagen sa Amanda at han hadde klødd seg helt inn til kjøttet (eller noe sånt) på den ene siden, og dratt av seg mer fjær. Så kan hende jeg ikke får han med hjem allikevel, siden han kanskje skal avlives? Som amanda sa da!

Også er det jo den internetten da. Før funket den kjempe bra, hele tiden. Men nå funker såvidt blogg! og når jeg først sier at jeg tar en liten bloggpause, daaa funker bloggen igjen! typisk.
Skal prøve å komme med et innlegg om dagen, men det kommer ann på...


"Some parts in life are better than others"
Synes du det er rett? Noe som var bedre før,enn det er nå? Fortelll! :-) Må jo ha noe å gjøre mens jeg kanskje ikke får blogget?

Woow!

DET GÅR FAKTISK ANN Å BLOGGE! yay.. Funker sikkert bare i 3 minutter, så er den klikka igjen. Åh, jeg blir så irritert!!!! På Fredagen/Lørdagen hadde jeg nesten 300 lesere, og nå har jeg bare 199!! Fæælt.

Men det jeg skulle fram til: er at det blir en liten liten bloggpause! Imorgen begynner momarkedet,og skal være der på Onsdag og Torsdag.. oooog litt på Søndag da.Haha.  Men hvis pappa får fiksa dataen til helga, så får jeg jo blogget da!

Når jeg får ordentlig internett, så lover jeg at jeg skal ta igjen blogginga mi! Haha. litt rart, siden i Januar sa jeg også at jeg skulle blogge ordentlig igjen når jeg ifkk tilbake internetten.Men har den kommet tilbake? NEEEI. ARGH.


Nåå skal jeg ned å ta meg litt is, og se på NCSI elns, også skal jeg fikse mg til treninga! Wuw, flink
Eh, vet ikke hva jeg kan spørre om jeg. EHhh.. HVA SKAL DU IDAG?

Amanda bloggar hahah :o

Hello!! Siden internetten til Line er så hemma i det støgge huet sitt(eheh), så blogger jeg, Amanda(stesøstra) isteden!;) Eller, jeg kopierer det Line skreiv.HAHAHAH. *host* Nesten..*host*
og siden Line allerede har mistet nesten 100 lesere på ca 2 dager, og ikke vil miste mer, så må jeg blogge for Line. gøøy!:) Er ikke såååååååå veldig bra på det da.o.O Man er jo svensk og skall skrive på norsk. Hard time I can tell!:(
Så hvis Line ikke blogger så mye mer, som er veldig dumt for hu, siden da mister hu mer lesere ( :(:(:( ), så er det pga den stygge internetten!
Får svare på kommentarer en gang Line får ordentlig internett og sånn, som er mest sannsynligvis til helga(skal til pappa da)!


Amandas sitt bilde :)

Blogges!
Har du dårlig internett? Blir du sur hvis internetten klikker?rip neglen min

Aoo. Noen gang mistet en negl?Enten om det er hele, eller bare brukket/bitet av en negl? Jeg som hadde spart til så lang! Tror jeg burde begynne å bruke neglelakk, siden har hørt det "sterker" neglene..


Daa er det vel bare å spare på nytt igjen.. Jaaddaa.

Har du lange negler? Brukket den før? TIPS for å få sterkere negler? :)

Jeg gikk meg en tur, jeg

Haha. Brødrene mine, Richard og Ronny kom og spurte om jeg ville være med hjem til Ronny og spise pizza. Og siden jeg ville ut, gikk vi hjem til han og spiste pizza. Pluss at de 4 tantebarna mina var der, såå jeg måtte "leke" litt med dem også.Haha. Tantebarnet mitt på 7 år eide meg i fotball :(:(

Eh, egentlig har jeg ikke så mye å blogge om, såå.. dere kan få litt bilder fra idag også. Sorry for at jeg bare legger ut bilde-innlegg, men jeg har liksom ikke så mye å ... blogge om! Menneh, det skal jeg bli bedre til fra imorgen av. Eller, da får vi jo lekser. Og på Onsdag er det momarkedet, så da kommer jeg til å være mye der. Har liksom litt sånn dårlig tid til å blogge om for tiden, siden det er skole,lekser, momarkedet-uka(tivoli i mysen). Pluss at jeg har verdens dårligste internett. MEN til uka så har jeg ingenting å gjøre utenom treninger, lekser. Så da blir det mer blogging.
Nå tenkte jeg at jeg skulle kommentere tilbake på kommentarene dere har kommentert hos meg, før jeg går å dusjer, siden jeg skal på kino med Silje etterpå; twilight-eclipse. Det er bare kanskje da,men.

Skal du på momarkedet i år? Sett Eclipse?
JEG BLIR SÅ IRRITEEEEEEEERT! JEG LASTER OPP BILDER MEN JEG SER INGEN!! Stygge mongebolle-esel internett............

Unnskyld


Igår hadde jeg ikke dataen her hjemme, så jeg fikk ikke blogget! Unnskyld for det. Pluss at jeg fortsatt har verdens TREIGESTE internett! Prøvd i kanskje 5 minutter å komme inn på nettby. Oi, der kom den fram. 
Siden jeg ikke hadde data igår, så gikk jeg ut med Lise, og Robert( en venn av Lise).

Så her kommer det bilder av dagen min igår!

gøy å ta bilder av en halvdød veps! hahahfin skille?! Ja! hah, tolla

HAHA, lise satt mobilen sin rett foran cameraet, så fikk bare med halve lise. derfooor vi ler.HAHA.fin nnår man ler, ja! <3<3

Si ifra hvis du ikke ser de siste bildene! Internetten her er så død, så ser ikke bildene selv en gang.
Oi, ble litt mange bilder det! Skal bli bedre til å blogge! Lover.♥

Brunt hår!

Har verdens treigeste data og internett her nå, såå bllir et kjapt innlegg. unnskyld for at jeg ikke får svart på kommentarene deres, jeg føler meg skikkelig slem! Gah. Men det tar ca 2-4 minutter å komme inn på 1 side. Liker!!! ....IKKE! 

Her kommer det forresten før og etter bilder.

Før:

:

sinnsykt stygt bilde av meg, men det får gå.orker ikke å redigere nå.
Har lyst til å farge det lysere igjen, jeg..


Hva synes du? kledde jeg mørkt eller lyst hår best? Jeg stemmer for lyst!

Nåå ser jeg ikke bildene en gang så.. Får vel gå å fikse håret, før jeg drar til Askim igjen.wææ. Er jo ikke noe å gjøre i mysen såå... ja.snakkes!

Farger håret

Akkurat nå sitter jeg med farge i håret! Farger det litttttt mørkere. Eller, egentlig sto det ginger(!!!!!!!!!!!!) på pakka, så jeg HÅPER IKKE det blir .. rødt. da farger jeg det tilbake imorra. Ikke at jeg har noe imot folk med rødt hår, men se for deg meg med rødt hår... ELLER, ikke gjør det. Kanskje det beste? :-)
Og det værste var at jeg bare kjøpte en sånn pakke i Kroatia som kosta 20 kr elns(hårfarger kosta maks 50kr!), og det var litt lite, så jeg vet ikke om det ble nok.Pluss at mamma sier at det blir gult. Skeptisk! Bra jeg skal gå med oppsatt hår imorra da, siden det er mat og helse! haha.


Men nåå sa mamma at det ble veldig mørkt! : o hjelp, skummelt. Brb, dusjen!
svarer på kommentarer etter jeg har dusja. ble stressa nå.


Legger ut før/etter bilde imorra.

Farget håret før?

Mindre blogging

Som sikkert mange har lest på andre blogger har de skrivd "Kommer til å blogge mer når ferien er over". EHEH, jeg er ikke en av de. Siden når det er skole og sånt, så pleier jeg å finne på noe med folk etter skolen, og da kommer jeg kanskje hjem ved 7-8 tia. Og igår kom jeg hjem senere enn jeg hadde trodd, så orka ikke å sette meg på dataen. 
Nå,eller om 20 min ca skal jeg og Lise til askim en tur, siden hu måtte snakke med en person eller noe sånt.Og hvis jeg rekker, skal jeg rett på trening. Så tror ikke det blir mer blogging ikveld! Ops, nå må jeg forte meg, siden Lise er snart utenfor! 
Blir nok mer blogging i helga, og fremover.

noen bilder fra igår..

Blogger du mer eller mindre når du har ferie?

Outfit 18082010

Som sikkert mange vet, så SUGER(eheheh) jeg i å ta outfit bilder! Står alltid rart på bildoene(edit:bildene HAHA bildoer),eller noe sånt.Men det får dere bare tåle, haha.


bukse og singlet Cubus "jakke" Eh, tror det var cubus der også.Haha. Eller, det var Lindex! ....

Idag var det jo første skoledag! Gikk kjempebra, selvom det var syykt kjedelig! bare noen uker igjen til høstferien!:D:D haha.
Vi får ikke lekseplan før til Fredagen, men selvfølgelig så har verdens værste lærer gitt oss lekser allerede.Åh, som jeg elsker huu! .........eller ikke. Men så nerd som jeg er, gjorde jeg ferdig leksene på skolen. Har jo et mål om å bli flinkere så. haha.

Nå skal jeg snart ut for å se på en fotballkamp, tar såklart litt bilder, så kommer et innlegg senere ikveld! Hvis jeg ikke blir sent ute,siden da orker jeg ikke å gå på datan.

åssen gikk din første dag på skolen(hvis du begynte idag da)? Hva skal du idag?

Det var noe jeg skulle blogge om ...

...MEN nå husker jeg det ikke.. Såå isteden kan jeg anbefale noe. Smart, line.

Det er en shampoo, og "hair conditioner".

Den er utroliig bra! Håret mitt blir sinnsykt fint, og glatt. Og det kjennes ikke slitt ut i det hele tatt! Har bare brukt den 3 ganger,men skal ikke slutte med det for det første. Åh, håret mitt <3<3<3 ..tulla
Vet egentlig ikke om jeg kan si noe mer, jeg. Utenom at du burde teste den! Den er hvertfall sinnsykt bra på håret mitt. Den er bra for farget hår!  
Fikk den av Fredrik på bursdagen min, så jeg aner ikke hvor han har kjøpt den, og hvor mye den kostet, men jeg vet at morra hans jobber/har jobbet som frisør, så er nok fra en frisør salong eller noe sånt. Kan spørre han imorra når jeg kommer på skolen! :)

Nåå skal jeg ut å kjøpe en pizza,også nyte resten av ferien, også skal jeg sove. Wææ. Tror jeg burde legge meg ved halv ti(MAKS), så kanskje jeg sovner ved.. rundt 11? Haha.

Har du sånn?Isåfall, synes du den er bra?

Wææ jeg innså nettopp

.. at skolen begynner imorra! Åh. Tilbake til å legge seg tidelig, og stå opp tidelig. Og sitte å høre på lærerne bable i timesvis. Gleder meg <3<3<3<3.. Eller ikke!
Det eneste som blir "morsomt" er å møte vennene sine. Egentlig så gleder jeg meg LITT, men det forandrer seg sikkert om en uke, da jeg sikkert gleder meg til ferie igjen. Standard.
Kjennes ut som det var igår sommerferien startet.Sommerferien har gått så ALT for fort! Ikke nok med det, men det har vært en veldig dårlig ferie,minus Makarska og litt små ting. Har ikke fått gjort noen ting nesten!

Har ikke fått sovet hos noen, ingen har sovet hos meg nesten, utenom Amy,Lise og Vilde. Har nesten ikke funnet på ting med folk og alt sånn.
Det beste som har skjedd i ferien var vel at jeg fikk tilbake cameraet mitt,fått kontakt med en person igjen(♥♥♥) og uka jeg var i Makarska. Forklarer vel det meste?
Ikke en gang bursdagen min det her året har vært bra. Har såvidt fått gaver. yey, som mange som elsker meg a! tolla


Gleder meg til neste sommerferie jeg! Åssen har din sommerferie vært?

Åh, love it

Have u ever lost someone
tryna take it back but the damage is done
thought i missing u missing feel so sad
how am i gonna sleep when i feel this bad
i know enoughs enough
it's gonna get though to get through this

i'll never be perfect
i'll never be cool
i'll always be nothing
unless im with u
cause u make me perfect tell me what can i do
the pieces are missing
when im not with u

Elsker denne sangen! Hva synes du?

Er med i en foto konkurranse!

denne gangen er jeg med på denne bloggen! :)
http://annikenl.blogg.no/1281464037_fotokonkurranse__meld.html <- meld deg på du også!

det her bildet "bidrar" jeg med:

ble egentlig litt fornøyd jeg!

hadde tenkt til å ta et bilde som jeg tok i kroatia av en kjempe søt katt, men den ligger jo på dataen som er ødelagt. såå tok et kjapt et ista. HEHE.


Hva synes du om bildet? :)

Lasse Majaaaa!

Som sikkert få vet, så skal jeg få med meg Lasse Maja, fuglen til pappa og dem hjem til Norge! De skal selge han,siden de ikke har tid med han, men da sa jeg at jeg kunne ta han med hjem isteden. Og det fikk jeg lov til!
Man må sende et brev til mattilsynet, siden jeg skal ta han med over grensa og sånt. Så hvis jeg har fått svar til neste uke, så skal jeg ta han med hjem da!
Grunnen til at han heter Lasse Maja er fordi de ikke visste om det var gutt eller jente..Men finni ut at han er en gutt da.. Det er en kakadue,btw. Også kan han si Hallå, god dag, eller vad gör du. HAHA.aw 
Gaaah, gleder meg! haha.
Har du fugl? Åssen?

HAHA er med i en "konkurranse"

Vil ikke kalle det konkurranse akkurat siden det man kan vinne er 1 kommentar, eller 4 headere. Meen, siden jeg ikke har noe å gjøre så kan jeg vel slenge inn noen bilder av noen blomster. Haha.
 er jo for såvidt lenge siden jeg var med i en konkurranse!
edit: man kan vinne enten 10 headere, eller 8 kommentarer.:)
btw så er konkurransen på http://nizzi.blogg.no/1281878302_fotokonkuranse__.html#comment

Hva synes du om bildene? :)

Nå tror jeg at jeg skal legge meg snart. Stup trøtt! Noe som er bra, siden skolen begynner om 3 dager. uff

Svar på spørsmål osvosv


hva er din største frykt?
uh. Nå må jeg tenke. Jeg hater å ta tog/buss ++ bil alene. Var så vidt jeg turte å sitte på toget i 10 minutter alene, til og med. Det er ille det! Hhaha. har alltid hatt en "frykt" mot det. Skummelt!

hva er ditt favoritt klesplagg?
Denne kjolen:

kjøpte den i en bod i kroatia,husker ikke prisen

og denne singletten:

gina tricot, 49 kr, hvis jeg ikke taar feil.Jeg blir så irritert! Gikk ut for å ta litt bilder ista, prøvde å få noen nye. Men neida, ALLE blir stygge. Det er noe spesielt jeg gjør med munnen min som ødelegger ALLE bildene.. Ahhrhrhr! Derfor jeg nesten ikke har med huet mitt på sånne outfiter og sånn, eelller sensurer munnen min på bilder.

Sånn som her:

eller her:


æsj sier jeg bare!
Noe du ikke liker ved deg selv? Isåfall, hva? Og noe du liker?

Øye bilder
Kjede seg? Ja!

Hva synes du?

Bestevenn

Tenkte jeg kunne skrive om bestevennen min, Vilde.

For 5 år siden(tror jeg), så ble jeg bestevenn med Vilde. Jeg var med mamma, og eksen hennes opp til Trønderlag, og der møtte jeg hu. Første året var jeg god venn med Ann Elisabeth, men det neste året var jeg mest med Vilde. Og fra dag 1 så bl vi utrolig gode venner. Hun er den beste vennen jeg har, og tror hu er den beste man noen gang kan ha!
Vi ser hverandre 1-2 uker i året, noe som er veldig dumt. Men som sagt, hvis man f.eks er sammen/beestevenn med noen som bor langt unna/ikke ser ofte, er man mer glad i den.

Jeg kunne ikke tenkt meg å ha en annen bestevenn enn hu. Jeg har mange gode venner, men INGEN er som hu. Hu .. er annerledes!
Åh, har så mange minner: Tror ikke jeg skal oppsummere, fordi da kan det bli VELDIG MYE! haha.
Hver gang vi treffer hverandre, så lager vi sånne.. rare lyder.heha. Det er liksom så vanlig! Og vi kan le av alt! Hver gang vi er hos hverandre ser vi på Bruce den allmektige. aw,minner!
Når vi var i Makarska så så vi på den filmen hver kveld når vi skulle legge oss. Kan hele filmen utenatt nesten, jeg.hah.


hahah, ser ut som vilde har skikkelig korte beeeein, awe


hei så fin man er eheheh


HAHAHAHAHA døør hver gang jeg ser edt bildet!

Jeg vil ALDRI miste deg, Vilde! Utroooolig glad i deg!


Har du en bestevenn du ser sjeldent?

Leserspørsmål

Uhh.. Etter jeg skreiv det forrige innlegget, gikk ejg ut med Lise, og vi dro til Askim. Så glemte helt bort designet. Og, nå lånte/tok jeg et fra http://ladkdesign.blogg.no . Ble litt fornøyd jeg! Skal fikse størrelsen på headeren, og en annen bakgrunnsfarge da, så er jeg helt ferdig!

Men over til noe annet.
Emilie, http://mijjesin.blogg.no/ hadde sånn at man Kunne stille spørsmål, og så svarte hu på et spørsmål hver dag. OOG deet syntes jeg var en god idè! Så jeg tok ..*eh, hjerneteppe*.. inspirasjonen, eller herme, eller hva det nå heter, etter hu jeg. Hvis det er greit, Emilie? :) haha.

SÅÅ kom igjen, still meg spørsmål! Svarer på et om dagen. Tror jeg! Spør om HVA SOM HELST!Outfit 14082010
Singlet
Gina tricot   Bukse Cubus  - For tia elsker jeg de klærne! De eneste som "passer" til meg, på en måte.


Nååå skal designet fikses. Lurer på om jeg klarer det! Tips til åssen det kan være? Tror det skal være noe lignendes, men lysere,eller annen farge. Tar det som det kommer. :)

Hva synes du om outfitet? Tips til design/design sider?

Filmkveld... ALENE

Akkurat nå har jeg sett på en av de fineste filmene jeg har sett! Var ikke komedie/skrekk, men det var sånn.. trist og søt drama film.
Den het Where the heart is.   Den handlet om en jente som ble gravid, og så døde søsteren i en orkan elns, og masse sånn.


Og nåå har det begynt en ny film igjen som heter Proof, og den aner jeg ikke hva handler om. Haha!
Alene hjemme, + godteri, brus, og fine filmer elsker jeg! åh, det er så .. stille.. og koselig!


ÅÅH, eneste bildet dere noen gang kommer til å se meg uten sminke.Haha. Funka ikke med sensurering, så .. hei støggaa

Sett "Where the heart is" eller "Proof" før?Liker du å være alene hjemme?
btw så går filmen(e) på Nrk 3, hvis dere vil se!

diarè

IKke sånn diarè da. Jeg har "skrive-blogge diarè"! Har liksom skikkelig blogglyst. Eller, egentlig ikke, siden har jo bare 80 lesere, men det føles ut som jeg har ENORMT mye å blogge om. Haha. Hvertfall når det er møkkavær ute. Såeh. Eh. Ja..

Imorra tror jeg at jeg skal gå ut et eller annet sted og ta mange bilder til en header, og fikse en header, pluss ta litt nye bilder. TRENGER det, siden bildene fra Makarska er på den andre datan. Åh, jeg som hadde tatt det fine headerbildet. Typisk, ikke sant?

Ja. Får vel legge ut litt bilder jeg, sden nå vet jeg ikke mer hva jeg skal skrive om. HE HE HE!


beste hettegenseren som finnes! åh, den er så god

haha, ja, har et grønt og et blått øyeprøvde å redigere bildene litt, jeg .. eller.. bare i fototingen da. Så ble litt mørkere bilder. Synes det ble litt kult jeg!

Har du hatt/har du blogg"diarè"? HAHAHA

Vinner av konkurransen er : STEM

http://www.youtube.com/watch?v=oBhj-Tv4WHI

Det var mange fine bilder, så jeg stemte meg for å legge ut 1-2 bilder av den samme bloggeren som jeg likte bildene til best. Eh, det ble komplisert. Haha. Her kommer de! Stem i vei! :D
http://kofoto.blogg.no


http://hmsm.blogg.no/http://annikenl.blogg.no/


http://christelmarii.blogg.no/


http://brainspace.blogg.no/http://caaw.blogg.no/


STEM I VEI FOLKENS! :D    noen bilder ble mindre enn andre, pga de la de opp i forskjellige størrelser på bloggene.

Kan stemme så mange ganger du vil.

Tar en pause?

Som dere vet, har datan klikka fullstendig, og skal til pappa om 2 uker( var visst ikke 1 uke, ehheh). Så får ikke blogget. Og nå begynner jo skolen igjen, og skal få bedre karakterer dette året, såå jeg er sikkert ikke på dataen hver dag. Noe som blir lite blogging, MINDRE lesere, og .. ja.. Sååeh, fra nå av blogger jeg sikkert ikke like mye, så.. Får bli en liten pause for meg :)

trygve sin data, så har ikke bilder. blablabla, fint bilde

Gleder du deg til skolen begynner?

tilbake :(

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:((

Har vært i deppehumør siden vi dro, jeg. VIL TILBAKEEE!!!!!!!!!!!!!!! det er det fineste stedet jeg har vært. Sånn serr!!
Tok 1000 bilder akkurat. MEN såklart er dataen mn ødelagt. men får  fikset den neste uke, siden skal til pappa. Så imens får dere bilder fra de 2 siste dagene, og cameraet til Vilde. :)


eeheh, ser ut som jeg har en pølse i håret


gjett hvem som har begynt å smile på bilder? JEG! finni ut at bildene blir mye finere da,selvom smilet mitt er stygt.

siste bildet jeg tok i kroatia.. wæ.

Det var SINNSYKT billig der! hadde kanskje 7-800 kroner, og har igjen litt over 200. og på det fikk jeg kjøpt meg 5 par sko, masse is, mascara, kjole, gave til pappa og amanda, parfyme, shorts, deodorant osv. Kan ta bilder av det jeg kjøpte meg etter hvert.
kan sikkert skrive mer om det en annen gang.

btw så trekker jeg en vinner i kveld, eller etterpå. Siste frist å melde seg åp idag!


Hva synes du om bildene?

om noen få timer drar jeg

tiil Makarska!
Så blir veldig liter blogging, siden det ikke er internett der.

Haha! Jeg er så utrooooolig trøtt, men måå holde meg våken 1-2  timer til, siden da skal vi dra, eller.. hvertfall "stå opp".. Selvom jeg og Vilde halvsover på soffaene.HEHEHE.
Vet egentlig ikke hva jeg skal  blogge om, utenom at Vilde sa  "Kanskje du skal skrive et innlegg før du drar?" Og jeg bare: "Æh... ja.. ja."

Merker at jeg har fått tilbake døgnrytmen min ja, siden blir jo trøtt klokka 10 om kveldene.Hahahaa.
Ok, skal slutte her, før det blir ALT for mye tull.

fjooorttiiiis random bilde

Vært i Makarska eller Kroatia før?

Bilder fra bursdagen igår

Er hos Richard/broren min nå, så får blogget et innlegg, siden de har internett.

Igår feiret jeg bursdagen min, og det var 6 stykken der. Koselig!
Har egentlig ikke noe å si, sååå det kommer bilder isteden.
zooom liksomliksom <3<3<3<3
Tusen takk for alle fine kommentarene på det forrige innlegget! Kommer nok et innlegg senere :)

hva synes du om bildene? heheheha, vanlig spørsmål.

Nytt + litt av hvertskjørt: gina tricot, 199kr
skjørt: gina tricot, 49 kr(salg)

tskjorte: gina tricot, 49kr (salg)
ble litt dårlige bilder, pga dårlig strøm på cameraet. så måtte ta en rar innstilling
Nye klær jeg kjøpte idag! Hva synes du?

Akkurat nå har Vilde kommet, siden vi skal jo til Kroatia/makarska på Onsdag. Skal ha med dataen(må, pga må legge inn bildene jeg tar). MEN det er ikke internett der, og da får jeg ikke blogget, såå .. får bli lite blogging.
OG det er heller ikke internett hjemme, siden det har blitt noe tull med dataen etter jeg restarta den(kremt, pappa. haha) så jeg får ikke blogget.
Akkurat nå låner jeg Trygve sin data og blogger fra, og helt ærlig SKJØNNER JEG INGENTING. Sånn gammel HP data eller noe sånt..

Såå det kommer til å bli veldig lite blogging fremover, noe som er utrolig dumt. Håper du fortsatt leser bloggen når jeg blogger da! :)

Ha en fin ferie videre♥
hits