august 2011

Kroatia

Heey!  jeg døde ikke av flyturen!!! Sorry for lite blogging i det siste btw, men de siste dagene har jeg tilbringt dagene i stekende sol, altså i Kroatia. Herregud, det er varmt her!!!! Er aldri en eneste sky her, og jeg har gått rundt i shorts og bikini topp hele tiden.. utenom kvelden da.
Forresten, er det sykelig billig her! koster 15 kr for internett i 1 time, 100 kr for 2 mascaraer(all sminke koster så og si under 120maks), vannet er varmt, redbull koster 10 kr, og jeg har fått veldig skille! me like..jeg har også fått helt dilla på drinker, har drikki 7(?) drinker på 4 dager(alkoholfrie ofcourse)..  Orker såvidt å sitte her, tror jeg har smelta inn i stolen jeg nå. Ja, jeg prøver å misunne dere. klarer jeg? ;) ;) hahah..
Når jeg kommer hjem blogger jeg om turen dag for dag, orker ikke å bologge så veldig masse nå, i og med at jeg er veldig godtesyk, så tror jeg skal stikke til en bod å kjøpe godteri.. Kos dere videre på skolen! hahaa. misunner dere ikke. ♥Fint vær der du bor?
har blitt en del ufokuserte bilder,siden mamma og en manuell-fokus linse, funker egentlig ikke så bra sammen...

hvordan skal jeg klare dette?

Unnskyld for at jeg ikke har blogget på de siste dagene. Har nemlig vært med Ni hver dag, så har ikke fått gjort så mye annet. Hehe......... Nå er så og si 70%pakka til imorgen, og en liten surleiseg Line følger med.. 
Jeg vet ikke om jeg gleder meg, eller om jeg gruer meg mest jeg. Er så redd for at flyet skal styrte.. Og at jeg aldri får se de beste igjen. Tenk om det gjør det daa? Tenk om jeg blir drept der nede? Tenk om jeg aldri kommer hjem igjen? herregud, jeg gruer meg.. men samtidig så gleder jeg meg til å ha en uke ferie til, til å bli brun, til å bare slappe av, og ja..


guttenmiiin <3

Men noe av det værste blir vel å dra fra kjæresten og bestevennen(e). Sa hade til Ni for en halvtime siden, og jeg sitter er allerede og har lyst til å trøstespise(hahaha,nesten), fordi jeg savner han så fælt. Herregud, er det mulig..  Nå vet jeg hvordan dere andre har det, når dere skal være borte fra noen dere er glad i i noen dager. Nei uff, nok med deppa-greier, jeg kommer tilbake, like hel.. Er vel ikke bare meg som er veeeldig glad i noen man ikke vil si hade til?

IgårDette innlegget skulle jeg egentlig poste for litt over 2 timer siden, men sånn gikk det da ikke, når man er på skype. hehehee........ 
Igår var en veldig finfin dag! Møtte først Philo, så tok jeg bilder av hu og de søte tantebarna der over, så møtte jeg Ni.. Koseliig!! Nå er Philo hos meg, og tror vi egentlig snart burde legge oss? Døgnrytmen er på plass, japp. Snakkes en eller annen gang jeg har noe annet å blogge om! Hva gjør du om dagene?

Jeg er tilbake!

Nååå er jeg tilbake! Tror jeg. Har rett og slett ikke orka å blogge de siste dagene. Hvorfor? Fordi det er sick kjedelig.. Og aner ikke hva jeg kan blogge om heller, bestandig, så.. Ja. Sier seg selv. Vil ikke ha fooor mange innlegg der det står "har ikke noe å blogge om". Men, da kan jeg jo heller blogge da jeg har noe å blogge om! Smart. 

Forresten(x1), så går det mye bedre enn sånn det var før jeg ble "deppa". Så, nå blir det hvertfall ikke klage-innlegg lenger, fordi nå er jo livet mitt egentlig ganske perfekt... Me gusta!
Forresten(x2), såååå skal jeg til Kroatia til Lørdagen!!! Gleder meg sykt. Tar med dataen, så skal prøve å få til liitt blogging hver dag. Gled dere!
Nå må jeg faktisk fikse meg, hvis jeg skal ta profilbilder av Philomena, og etter det kommer Ni en tur..  Har du det bra? Hva skal du idag?  

I'm not telling you it's going to be easy


 
I'm not telling you it is going to be easy, I'm telling you it's going to be worth it. 

Det her suger

Nåå har jeg trukket ut to som skal komme "videre" i blogg vs blogg runden.. Men så kjip som jeg er, så er jeg fortsatt deppa..  så jeg orker ikke å fikse noe med vurderingene nå, desverre. Ikke blogge heller for den saks skyld. Har så sykt lyst til å blogge masse, men jeg ... føler bare at da blir det bare deppete innlegg, og, ja. Sånn er det når man tenker negativt hele tiden, ehe. Whatever, skal prøve å blogge litt mer enn det jeg gjør nå fremover da.. Men jeg lover ikke noe, og jeg lover ikke at det blir bra.  Er det bare jeg som er deppa for tiden? 


 

Mens jeg har vært borte,


... så har jeg pakka ut og rydda rommet

... kosa med verdens beste pus!!! 

... spist 

... tatt uendelig mange bilder av meg..

... og nei, jeg har ikke klippa meg.. bare tulla med dere. unnskyld til de som gikk på den.. he-he

... tatt bokeh bilder!! 

... tatt bilder med philomena

... spist enda mer

... vært med philomena, før vi ikke får sett hverandre på litt over en uke igjen

Har fått 50mm'er av mamma i bursdagsgave!!!! Liker! Bildene er tatt med det, forresten.  Så, har blitt mitt nye fast-objektiv. Liker, liker, liker. 

Igår var en utrolig fin dag.. Kunne blitt bedre, men sånn er jo livet, alt går ikke som det skal. Idag har dagen gått til å deppe, så nå skal jeg lage meg jordbær-greier, så får jeg noe annet å tenke på.. Snakkes senere en gang! Hva gjorde du mens jeg var borte?  

HERREGUD


.... jeg har klippa meg.. Jeg er gæren, det ble.. kort. Herregud.... Hjelp. Jeg savner håret mitt allerede! Det ble liksom så kort.. Ehe.. Men har fått bort det slitte da............. Men uansett!! Fml. Kjøpe extensions da, eller? ehe.. Help me. Nå må jeg fikse ferdig håret mitt, også stikker vi til Ullared.. gruer meg litt til å gå med kort hår, er så uvant.. Uansett, sorry for stygge bilder, men hallo - fake a smile! :( passer jeg kort eller langt hår best? 

Chris medina - what are wordsKjeda meg litt ista jeg, så .. spilte inn! Noen som også spurte om jeg kunne spiille inn denne sangen for noen uker siden, så here u go! Må bare si at jeg failer veldig på refrenget, og den flua der irriterer meg veldig..... Det gjorde den så og si da og, så endte med at jeg ble ninja, og prøvde for harde livet å drepe den. Men, den døde jo aldri. Fml. Men men. Hva synes dere? :) Spiller du piano?

Halvveis hade

Jeg er ikke i blogg-humør for tiden. Tenker og tenker på hva jeg kan blogge om, men jeg rett og slett bare glemmer det. Ikke bryr jeg meg om hvor mange som leser bloggen min heller. Og når man har en vond mage så man ikke kommer seg lenger enn såvidt nedenfor trappa, er det ikke like gøy.
Og så er det under 3 uker til skolen starter igjen for alle(4 for meg), så jeg vil rett og slett nye tiden, noe som egentlig ikke går, siden jeg er stuck på dataen pga jeg ... vet ikke? Lol. Men. Skal hjem til fredag, og der er det en overraskelse til meg(som jeg vet hva er, haha), og da blir det en overraskelse til dere og! 
Da kommer jeg til å ta  mer bilder, mer inspirasjon, være mer kreativ og masse sånn. Så,gled dere til neste uke folkens!
Nå vet jeg ikke hvor mye jeg kommer til å blogge. Slenger inn et innlegg i ny og ne, når jeg føler jeg har noe å blogge om, og jeg håper dere ikke dreper meg for det. Skal prøve å trekke ut blogg vs blogg greia imorra. Hva gjør du om dagene? 

Breakfast time

Naaam. Kjenner det begynner å klø i munn etter å spise det. Hehe, neida.... Hva spiste du til frokost idag, hvis du har spist? 

Jeg vil lage mine egne fotspor

Det er så masse ting jeg vil endre på.. Personligheten. Stilen.Håret. Hvordan jeg snakker, hva jeg snakker om, hva jeg tenker på, hvordan jeg tenker. Hvilke venner jeg har. Hvordan jeg ser på meg selv, og hvordan jeg ser på andre. Tilogmed hvordan og hva jeg blogger om. 
Jeg har lenge tenkt på dette, men egentlig aldri gjennomført det. Men nå, nå er jeg virkelig klar for en ny start. Jeg er så lei av å være den jeg er nå. Jo, såklart, jeg har det jo kjempebra, det er ikke det. Men det er bare.. Det er bare at jeg har så veldig lyst til å bli et bedre menneske. 

Jeg har alltid vært sjenert, redd for å drite meg ut, redd for å vise meg uten sminke, redd for å egentlig være den jeg er. Jeg skjuler meg bak en maske. En maske bare jeg kan se. Men nå, nå skal denne masken bort. For alltid. Jeg er også den som ikke har selvtillit nok til å stå foran en gjeng å snakke, nettopp fordi jeg er redd for å drite meg ut, redd hvordan folk vil reagere, men egentlig - så er det jo helt normalt, og alle gjør det.Jeg er så veldig klar med å stå for den jeg er, stå for meg selv, være som alle andre, og ikke følge sine andre spor. Ikke være som andre bare fordi jeg misunner den. Jeg skal lage mine egne fotspor å gå i, som jeg bestemmer hvor skal gå. Jeg skal finne på mine egne ting, ikke bry meg åssen jeg ser ut, fordi uansett - så er det det indre som teller. Jeg skal lære meg at jeg er like bra som alle andre, noe som andre også burde tenke. Jeg vil være den jenta folk ser opp til, en jente folk kan si positive ting om, en jente man kan bli inspirert av.. En jente som det ikke er noe negativt i. 

Det kommer til å bli vanskelig, siden det er ikke bare bare å endre på ting. Og ja, jeg skal fortsatt være den jeg er. Men på en annen måte. En måte jeg egentlig ikke har vist meg på før. Jeg skal være snillere, ikke bry meg om negative tilbakemeldinger, men heller se det som en ting som ikke betyr noe. For å bli et bedre menneske, da må man kjempe for det. Og det skal jeg. Jeg skal bevise at jeg virkelig kan klare dette. Jeg gleder meg.

                                                                                                                       Nå vil jeg lage mine egne fotspor.


Atm

Sol. Me like.
Julie foreslo at jeg skulle legge ut "deilige" bilder av meg, haha, meen, siden jeg ikke vil være som toppbloggerne: å legge ut nesten nakenbilder, så .. droppa jeg det. Brb, sole meg! Whatsap? 

hits