september 2010

LITE BLOGGING IMORRA

Imorgen skal jeg hjem fra skolen to timer tideligere( :D:D:D ), fordi mamma er på "perm" hjemme i helga, og skal til pappa, så jeg får lov til å dra hjem tideligere og ha litt tid med mamma før jeg drar til pappa. Og som noen av dere vet; tar det 6 timer å kjøre til pappa. Så er ikke fremme før på kvelden. Og da får ikke jeg blogget, noe som er dumt. Men får håpe lesertallet ikke synker da. For kommer kanskje et innlegg på kvelden imorra? OG pappa skal ta en titt på dataen min også, hvem vet, kanskje jeg får igjen Makarska bildene snart?HÅPER DET! :-)


OI. kom nettopp på at jeg må skrive ut bilder til samf.fagen imorra.. Haha.

Har ikke noe å spørre om, egentlig.. Men; GOD HØSTFERIE hvertfall :-)

day 2


orka ikke å rotere bilde

Fikk igjen prøva vi hadde på sist fredag idag, og gjett hva jeg fikk?! 5-! Bra for å være meg. Haha :-)  Ble litt glad for det, kan man si..
Idag skal jeg nesten ingenting, utenom lekser og trening, så jeg skal få prøvd å blogge en gang til idag. Men da forventer jeg serriøst kommentarer! Har sagt at jeg ikke skal være så negativ over få kommentarer, siden det står jo at det er 138 som leser bloggen atm. Men uansett. det er ikke gøy å blogge, også har man sitti og sliti med et innlegg, også får man ingen kommentarer.
Var bare det jeg skulle si.. Blogglysten er så mye mer på topp når jeg får mer kommentarer. :)

Øker blogglysten din når du får mer kommentarer?

Hvorfor kan ikke jeg...?

HAHA. Noen som har hørt de vitsene? "hvorfor kan ikke jeg .. når .. ... " osv? Haha, de er sånne som går litt rundt for tiden.. Hvertfall på treninga. Igår så fulgte jeg ikke med på når de løftet opp Christina i prep(noe med cheerleading, kan skrive om det en gang), så jeg mista hu nesten. Bra jeg var forbase da ;););). Men jeg holdte jo på å lee meg ihjel! Haha. Kan jo skrive noen sånne vitser da. Haha.

-Hvorfor kan ikke jeg le, når Oslo?
-Hvorfor kan ikke jeg være et mulldyr når justin "bever"?
-Hvorfor kan ikke jeg renne når deodorant?
-Hvorfor kan ikke jeg gå i parken når Karl I hagen?
-Hvorfor kan ikke jeg turne når Tina

slenger med et bilde fra treninga, siden har ikke ledningen og cameraet her. så jupp

Fra venstre bak; Victoria, Christina, Sunniva ..    Vilde, Emma, Philomena.
Fra venstre foran; Bettina, Victoria,Charlotte,husker ikke :( ,Line, jeg husker ikke :(, jeg husker ikke. :( sorry!!, Ida Marlen. OK, DET ER FÆLT NÅR JEG IKKE HUSKER HVA FOLK PÅ LAGET MITT HETER MEN JEG HAR VELDIG SOVEMODUS NÅ.

Har du hørt om sånne vitser? Har du en "hvorfor kan ikke jeg?" vits?

Day 1

Et bilde jeg tok igår, på veien hjem med Fredrik. vet ikke om jeg ble så veldig fornøyd, men jeg lærer jo meg for hver dag :-)

Nå skal jeg og Ronny snart dra til mamma en tur. Så kommer vel ikke hjem før på kvelden. Hvis det ikke blir for sent, skal jeg prøve å komme med et innlegg! Føler at kommentarene synker, og mister på en måte blogglysten av det, men skal være takknemlig for de som leser bloggen min, og hvertfall kommenterer! aw.

Hva synes du? LESER DU BLOGGEN MIN?

day 1

Åh herregud, jeg er forkjøla! Nesa er tett som bare det, og våkner mange ganger om natta, fordi munnen og nesa er tett. Digg.ikke sant? NEI! det værste er jo at jeg allerede har polipper, og da gjør det nesa mye værre.. Åh. det er en dum ting med vintern!

Men over til noe "bedre".. For noen innlegg siden spurte jeg om jeg skulle ha 365 days. Og fikk noen "ja" så tenkte jeg kunne ha det da. Eller får se hvor lenge jeg gidder. Men skal prøve å gjøre det beste jeg kan!
så DAY 1.

neivel, den tingen klikka så får ikke lagt ut bilde. TYPISK! da begynner jeg med det imorra. snakkes :-)

Dagen min så langt i bilder

Tok med cameraet på skolen idag, så tok en del bilder.Ble for det meste naturbilder, men..  Her kommer de! :-)

silje er så søøøøøøtvictoria - emma

HAHA SKJER?

godt, fredrik?

FINTSJOKOLADE

fredrik begynte  å bløøøø. neeeidaNåå får jeg begynne med å øve til prøve.. Rle vet dere <3<3<3<3  Kan jo ikke si at matteprøva gikk så veldig bra..

Har du prøve imorra? Åssen har din dag vært?

AARGRGGGHHHHH

Låner broren min sin mac atm, og dette går veldig bra kan jeg si deeeg! naat.. Skulle egentlig legge ut et innlegg for 1-2 timer sia, men neida! Den linja der nede ble borte. Så skrudde han av og på dataen, og sa jeg skulle gå inn på profilen hans, men jeg kom inn på Kristine sin. Så da gikk jeg å dusja isteden.. Så hadde jeg liksom fiksa aaalt med det andre innlegget jeg hadde tenkt til å poste,og hadde tenkt til å redigere et bilde, men nå har jo hele den iPhoto eller hva det heter tingen klikka den også.(!!!!!!!!!!!!!!!)

Også må jeg beklage for at jeg ikke har blogget før idag. Vet at jeg kanskje mister lesere og sånt, men jeg har vært opptatt i hele dag.Først vært hos mamma og snakket med en sykepleier. Så vært innom kanskje 10 butikker(!) for å se etter en jakke. Men fant ingen. Fant heller en bukse.Huhu. Så har jeg gjort lekser, og diverse ting. Og da var plutselig hele dagen gått.. Men imorra skal jeg rett hjem til dem, og gjøre litt lekser, så kan jeg sitte på dataen, og da skal jeg blogge! :-) PROMISE.


aller beste kvalitet også <3<3<3

Har du mac?Blogger jeg for lite?

Bursdagen idag var

AWESOME. Haha. ikke ofte jeg bruker det ordet der.. Er nok første og siste gang.HAHAHA..

Først dro vi til Eidsberg og spiste frokost med Helene, Marthe, Hanna, Ingar og Eva. Så dro vi til Oslo et sted og kjørte go cart. DIIGG! det var sykt gøy. :-) så dro vi til Oslo og gikk rundt i en time ca, før vi dro til Mr Hong og spiste. Og der var det syyyyyyyykt god mat.. Serr! digg..

Men må forte meg å blogge, så får komme mer bilder!
oi hei pena..

ikke oss .. vi kjørte på en VELDIG mindre bane..haha

SVART FTW.

sjekk de leilighetene a! fine!

omg, nam! det var sånn buffe at du kunne ta hvor mye som helst..

Helene er så søt altså :')Ignorer meg, men sjekk så søt kristoffer var der! awHAHA.

Åh blir digg å slippe skolen imorra. Skal besøke mamma og sånt vettu ;);)
Vært på Mr Hong før? Og hva har du gjort idag? :-)

I bursdag

Idag skal jeg i bursdag, og skal være der fra 12 - noe jeg ikke vet. skal til Oslo og sånt.. så derfor blir det ikke så mye blogging på meg. Har vært litt opptatt i denne helgen. men får jo blogget hver dag i uka som kommer fremover da, også skal jeg til pappa neste uke, så da blir det kanskje 2-3 uker med masse blogging. Ekke det bra? hoho
Også har jeg litt lyst til å begynne med "365 days" eller hvor lenge jeg får gjort det..

nei, nå maser Kristoffer på at han skal spille et sånt spill på facebook, så får vel gi han spillet før han klikker heeelt. haha..


Vært i bursdag i det siste? Skal jeg ta 365 days?

Tusenfryd

Unnskyld for lite blogging idag. Men idag har jeg vært på Tusenfryd med Lise, Petter og Jame.. Det regna ikke, men det blåste VELDIG, og var ISKALDT.. Og verken loopen, speedermonster og spøkelseshuset funka, pga strømbrudd, så da ble det jo ikke så veldig mange karuseller. Men karuseller ble det! Og så fikk vi gratis billett til 2011, siden det var så lite karuseller. Liker! ♥

og for en gangs skyld tok jeg med cameraet og tok litt bilder.. Nok snakk, mer bilder.uhyeh.det bildet er så fint av lise..sant? :-)

lise kjører båt.HAHA

aw, så søte sammen

HAHA fiiint

hahahaha mose bamsen sin med nesa si ja<3<3

HAHA unnskyld lise, men HAHAHAH SJEKK da!

sykt rart bilde av meg, men hahahahaw. :- ) - HAHAH SJEKK PETTER

også fikk jeg bamse da:-)

Haha. vi tok supersplash 4 ganger etterhverandre. Var jo ingen der så vi bare satt der, vi.. Og det ble bløtt tilslutt

HAHA.noen som er våte?

Åssen har din dag vært idag? Og hva synes du om bildene?

Jeg må forresten si tusen takk til alle som kommenterte på forrige innlegg.. aw. så søte dere er!

Savn

Jeg savner å ha en som alltid kommer ned og lukker opp døra for meg når jeg skal inn etter skolen. Savner å ha en som alltid sitter i sofaen. Savner å ha noen jeg kan snakke med om kvelden. Savner å ha våres faste sykkeltur om mandager.. Jeg savner å ha noen å gå ut til på morgenen å spørre "Ser det bra ut? Kan jeg gå sånn?". Savner å alltid få positive tilbakemeldinger..

Det er ikke meningen å krangle med deg hele tiden. Jeg skjønner ikke hva som skjedde...Men å ikke se deg på to dager er ille... Jeg ønsket en gang å flytte, men jeg angrer. Jeg vil aldri flytte fra deg. Du er noe av det beste jeg har, og du er alltid der for meg. Du er den jeg stoler på.. Og jeg er så sykt glad i deg.
   Jeg gleder meg så fælt til du kommer hjem, mamma!  Selvom det er 2-3 uker til,(eller mer) har jeg allerede lyst til å telle ned dager..


Jeg er bare så utrolig glad i deg!Og jeg lover at ting kommer til å forandre seg når du kommer hjem igjen.. ta vare på det du har.

Outfit 24.08.2010


hettegenser Fra cheerleadinga Skjerf ANER IKKE!HAHA  Bukse Cubus Singlet Cubus tror jeg

og hvis noen vil vite sånne ringeoutfit osv, så bruker jeg denne ringen hver dag. Fikk av bestemor ifjor.

Lenge siden jeg hadde et outfit nå.. Kjenner jeg sitter med munnen full av pels, av skjerfet holdte jeg på å si..
Forresten så gikk jo den prøva bra idag, følte jeg.. Er jeg heldig får jeg kanskje en 5-, eller så får jeg nok en 4.. Haha. Var kanskje ikke så bra allikevel.

Nå blir det lasagne, også vet jeg ikke hva jeg skal..
Liker du lasagne?

Sliten etter en lang dagSom sagt. Så har jeg fått gjort mye idag!
Først dro jeg hjem til bestemor og øvde på Nami-prøven vi skal ha imorgen. Så dro jeg, Kristine, Ronny og tantebarna mine; Alexander og Kristoffer til Fredrikstad for å møte mamma.. Så dro vi hjem ved sju tiden igjen, og spiste på Mac Donalds, også dro vi hjem. Merker at øya mine holder på å dette ned. Men tror jeg burde øve litt på prova igjen før jeg legger meg.

Greit, jeg skal skrive litt om hva som har skjedd med mamma. Mamma er i Fredrikstad på et slags sykehus, og kommer ikke hjem på noen uker.. Vil ikke si noe mere, men sånn er det hvertfall.

Nå skal jeg øve på Naturfag prøva så jeg husker litt til morra.. :-) Ønsk meg lykke til! meheheh

Hva har du gjort idag? Forresten noen som vet hvorfor det blir brune streker rundt bildene?

Kom som et sjokkIdag når jeg kommer hjem fikk jeg en veldig vanskelig melding, men vil ikke si så mye om det.. "Har du sagt A, må du si B". Men nå er det sånn at jeg må bare få det ut, selvom jeg ikke kan.Eller, vil. Blir liksom litt for privat. Vil helst bare si det til mine nærmeste..

.. har også kommet opp i 110 lesere! Wuw.. Det går oppover! haha:-)

Nå er jeg hos bestemor, og skal være der imorra. Og så skal jeg være hos broren min, Ronny fra imorra-Fredag. Også skal Lise sove hos meg fra fredag-Lørdag, og da skal vi på Tusenfryd med Jame og Petter.. Gleder meg skikkelig, egentlig! :D

Sånn, nå har jeg ikke mer å blogge om. Tror jeg skal stikke til sengs snart. Blir ett innlegg etter skolen imorra, før jeg må begynne å øve på prøve til Fredag(håper det ikke er imorra!!!).
Får bli et random bilde fra cheerleadinga nå. Har ikke noen andre atm, siden orker ikke å legge inn bilder fra cameraet og sånt.. SLIT.

Så natta.  Skal du ha prøve snart/har hatt i det siste? NOEN SOM KAN NOE OM NATURFAG: ATOMER? HJELPE MEG :D?

Vinneren

heha, fengende overskrift..
Som sagt skulle jeg vurdere(tror jeg skreiv utfordre, men mente vurdere..) vinneren av konkurransen.. såå here it comes. Får desverre ikke tatt med bilde av bloggen, pga datan har ikke prntscreen..

 KATRINE, WWW.APEKONGE.BLOGG.NO
Design:
Jeg likte dette designet ganske godt! Fargen var oppkvikkende, og ikke sånn kjedelig, trist farge. "Menyen" var også ganske "morsom", og den var lett å se..
Pluss at headeren var en enkel en, men også ganske kul. :-)

Innhold:
Jeg finner ikke mange skrivefeil, og det er jo et stort pluss! Alle skriver jo feil noen ganger..
Innleggene er oversiktlige, og det er bilder i hvert innlegg. Enten ett, eller mer. Hun tar også kjempe fine bilder. Og jeg elsker jo selv å ta bilder, og da blir jo dette selvfølgelig et pluss til!

Førsteintrykk/ i alt:
D
et er en sånn blogg som jeg fort blir leser på.. Bra design, men ikke for mye farger.. Bra skriving, brae og mange bilder, og skriver ikke bare om hva hu har gjort hver dag, men også om andre ting.. Like it! :-)

Karakter: 5+


Leser dere bloggen hennes? Hva synes dere om bloggen hennes? :)

YeyNå har jeg funnet et sted i huset der blogg funker!! Har ikke sjekket om facebook og youtube og sånt funker da, men.. Får da håpe det..

Nå er Lise(såklart) hos meg, og vi driver å gjør lekser.. ELLER,jeg skal det snart da.. :-) Måtte bare blogge.Haha.. Prøver å bli en bedre blogger, så da kanskje jeg ikke mister så mange lesere heller?
Også kan jg jo fortelle at jeg er glad, fordi jeg fikk 9 kommentarer på ett innlegg. Wow, lenge siden jeg fikk så mange! Haha...
Ok, nå får jeg vel gjøre lekser.. Hvis ikke jeg skal ut etterpå, så blir det et innlegg før jeg stikker på trening idag..


Hva skjer hos deg idag? :-)

har nesten ikke internett atm og får nesten ikke blogget. unnskyld for det!

ó

Svar på spørsmålsrunden del 2

Tar del 2 nå, jeg.. Tror jeg "kårer" vinneren med beste spørsmålet også.. :-) Så da blir det vurdering i neste innlegg.. Ohyeh.
 
hvordan er livet ditt akkurat nå?
Uh.. Kan ikke si bra.Men kan ikke si dårlig heller.. Så det er sånn.. midtimellom?
hvis du fikk velge, hvordan ville verden din se ut?
HEHE.. det vet jeg ikke.srry
hva er blogging for deg?
Uhm. jeg er ikke veldig bra til å skjønne spm. så HÆÆ? x)
hva er din mening om topplisten?
Jeg synes noen andre bloggere også burde få sjansen til å være der.. :-) Mange som reklamerer og sånt, bare for å få mange lesere. Whats the point?!
blå eller rosa ?
ROOOSAAA!!.....nei vent.. blå :')
- hvor lenge har du hatt bloggen din?
siden 06.jan.2010 kl.17:01
- det fineste stedet du har vært?
MAKARSKA FTW.aaaalllltid<3
- har du sett/møtt en kjendis på ekte? hvem?
Uh. Ja! Jan teigen. jeg traff han med ballongen min i trynet hans. vakke meninga (a)hehehhe.. også aleksander denstad with. også kjærsten hans.. OOOG øøhh. vet ikke
- har du sett/møtt en blogger på ekte? hvem?
Ja.. Julie,Voe, vennene mine.. også en jente som jeg ikke husker hva heter.. :- )
Hvor ofte trener du?
Jeg trener en time hjemme i uka, en time på skolen og 5og1halv time på cheerleadinga i uka :)
Har du noen kjæledyr?
Hos pappa, ja... En katt og 2 hunder..
Kan du vise musklene dine på et bilde?
AHAHAHAHAHAH. jeg har veldig store muskler, kan man si.. host.. kan heller vise når jeg får muskler.. ikke forvent dere at det kommer på kort tid. :p
når begynte du å blogge, og hvorfor?
06.jan.2010 kl.17:01  begynte jeg å blogge. og hvorfor? et ord; avhengig
yndlingsoutfit? :)


kjøpte denne genseren igår, og er allerede min yndlingsgenser.. :-)
Sååå er det vinneren da.. og det er :
Du får sykt fint hår, hvordan? - www.apekonge.blogg.no
Haha.Syntes dette spmet var litt søtt, så derfor vant hu.Det er mange andre som har kommet med bra spørsmål også,så tusen takk for alle som spurte.♥♥♥ 
Så mitt spørsmål til dere: ... hva synes dere? :-)

Digger denne sangen!


   -     Hva synes du?

Innkjøpene fra idagSkulle jo dra til Oslo idag, men det ble det visst ikke. Så vi dro til Lørenskog(Metro), og Strømmen(SS) isteden.. Fikk ikke kjøpt meg så veldig mye, men har jo litt over 100 kr igjen.. Fr vel gå til sparinga til Londontur. Håhå..


genser(299),bukse(199) og singlet(99) Gina Tricot  Mascara(120) og foundation(39.50) H&M  bh(129),strikker(29.90) og spenner(19.50) Lindex leke(HAHAH!)(29.90) husker ikke¨

Jeg syntes den leka var litt kul, jeg! Hahaha.. Sånn tyggisting. Nå har jeg ikke mer å skrive om atm.

Hva synes du om innkjøpet?

HOT OR NOT?HAHA


HAHAHAHHAHAHAHAHAHHA!!! JEG MÅ LEE!! Sitter å ser på National Geographic(?) channel, også dukker disse dyrene opp..
Hahhahahahha.. De kalles neseaper, og... mer vet jeg ikke.Haha.. Men herregud, sjekk de nesene da! hahaha. bra start på dagen, kan man si ... ;-)
Sååå.. HOT OR NOT? haha.

Oslo imorra

Nå sitter jeg og små sover,kjeder meg til 1000, og føler meg altfor feit etter å ha stappa i meg både pizza og masse potetgull, så nå har jeg bare veldig lyst til å .. slanke meg. Alltid samme følelse etter jeg har spist.alltid.

Imorgen skal jeg til Osloo! Jeg, broren min, Stine, tantebarna mine: Emil og Celine skal ta en tur til Oslo imorra, for å shoppe.. Har (bare) 1000kr da,men. Får håpe jeg får litt for det da! Har faktisk gleda meg til å få nye klær i en måned snart. Haha. Rart det der..
Så hvis det er noen som skal til Oslo imorra, så kan dere jo si hei! .. som om det kommer til å skje, men

Såå daa trenger jeg noen tips! Vet du om noen bra butikker som det er mye salg i nå? Eller hvor i Oslo det er bra butikker? Gina tricot,bik bok osv..
Nå skal jeg sove, så nattttttaaa. :-) serr, nå har jeg prøvd i 20 min å laste opp et bilde, og dataen er jo kjempetreig!! så jeg får ikke lagt ut bilder.Omg.

Jeg er en dårlig blogger...

Unnskyld for at jeg bare blogger i helgene.. Men nå er det sånn at, som dere vet, har jeg ikke internett. Og så har jeg masse lekser, og trening 3 dager i uka, og resten av tiden slapper jeg av,siden jeg er så sliten. og da orker jeg rett og slett ikke å sette meg ned ved dataen og krangle med dataen om internetten. Så unnskyld for det.
Har virkelig lyst til å få opp blogghumøret, og få opp leserne mine, og alt det der, men det funker veldig dårlig!

Jeg føler virkelig at bloggen min går i dass.. Får kanskje maks, hvis jeg er heldig, 5 kommentarer på et innlegg. Og det er egentlig ganske kjiipt..
Men en ting som er bra, er at nå er jeg hos broren min, Richard, og Stine, og de har jo internett! Så hvis jeg får en del kommentarer på innlegget/innleggene, da blogger jeg mere mens jeg er her også. :-)

Nå tror jeg at jeg enten skal fikse designet, i tilfelle det blir litt rart her........
-
unnskyld.. blir ikke bilde for denne gangen.. dataen er så treig.. og ... alt det der.srry

Leser du bloggen min? Hva kan jeg gjøre bedre ?

Idag har jeg


tatt ansiktsmaske.HHUHU


HAHHAHAH kommer til å angre så siinnnsykt på at jeg la ut dette bilde.. HAHAHAH! stygt.

spist godteri :):):)):):)

ingen kommntar..

lille kylliiiinggggg<3<3<3<3


for et innlegg. kommer sikkert til å slette det elns.hahaha.

Hva har du gjort idag?

Håret mitt

Siden jeg nesten alltid får kommentarer :"ÅÅh, du har så fint hår!" Eller som i spørsmålsrunden; "Du har så fint hår, hvordan?" - tenkte jeg at jeg kunne skrive et lite innlegg om håret mitt.Haha...
Og som Edward sa igår "Hvis ikke du har innlegg om hår på bloggen, går bloggen til H)(/&%¤"... Jeg skjønner den fortsatt ikke :-( HEHE..


Det er slitt, krøllete, og med en gang jeg går ut døra,så blir alt krøllete igjen, selvom jeg har rettet det.. Det detter ned med en gang, og der er 20 minutter på badet bare for å fikse håret bortkasta..Jaadda. Det er for langt nå, så jeg kan nesten ikke fikse det.. Også har det en rar farge på håret.. Også etter jeg har sovi, så blir alt håret mitt til et kråkereir... Ja..

Hvordan jeg får fint hår? Uhm, som sagt, så liker jeg ikke håret mtt.Så jeg synes det ikke er fint.. Men jeg bruker "Syoss Shampoo", de to jeg skreiv om på deette innlegget, også sånn "garnier"(eller hva det heter) man får med i en sånn pakke når man farger håret.. Egentlig bare det..


uten at jeg har fiksa det...........................EH.

hvis man ser nøye, ser man at det er slitt. og egentlig er det 892875643 ganger mer slitt enn det.


Har du slitt hår? Tips til å ikke få slitt hår?

syk?

Hva er bedre enn å føle seg svimmel, kvalm, ha vondt i huet, og så sliten at man ikke orker å reise på seg en gang? åh...
Det er så irriterendes. Hver helg føler jeg meg "syk". Jeg orker ingenting, utenom å ligge å slappe av.. Jeg som liksom har gledet meg til helgen. For å sove lenge, og finne på noe med folk,. Trener jo hver mandag, tirsdag, onsdag og torsdag. Så får jo nesten aldri hatt sjansen..
Men når helgen først kommer så orker jeg ikke noe! Åh. typisk..

Nå får jeg vel prøve å lage meg litt mat, før jeg skal legge meg å slappe av igjen, og se på tv.

random bilde
Har du følt deg sånn du også?

Svar på spørsmålsrunden del 1

Orker ikke å ha SÅ mange spørsmål. Pluss at det ikke går ann å laste opp videoer og sånt, så (selvfølgelig) blir det skriftelig, og ikke videoblogg.. Jeg liker virkelig ikke videoblogger... Haha :-(

- Hvorfor blogger du ?
Uh, et ord: avhengig

- Hva er din største frykt ?
Å gå alene på noen steder jeg ikke føler meg .. "bra".Og.. Å STÅ FORAN KLASSEN Å SNAKKE.. ALDRI...
 
- Hvor er drømme stedet ditt ?
Makarska.

- Din største flauelse ?
HEHE, jeg driter meg nesten ut hele tiden, så husker ikke noe av det største atm.

din beste venn?
Vilde.Nå, og foralltid.

yndlingsfag?
samf.fag, faktisk.

yndlingssang?

Har veldig mange sanger jeg liker for tiden... Men akkurat nå er det "left behind",tror jeg.. husker ikke hvem som synger

Åssen blogger leser du?
www.Klovh0lt.blogg.no, www.Juliegabriella.blogg.no, Og vennene mine sine da :- D noen ganger.haha 

Noen gang fise foran en gutt du liker?
Haha! nei..

Hvor mange blogger har du hatt?
3, med denne.

Hvordan er statestikken din akkurat nå?
Uhm. Tørr nesten ikke å se selv en gang.. men den er :

Sidevisninger siste 30 dager: 1 961

Jeg tok den, jeg... Haha.enklest..

Avhengig av et spill for øyeblikket?
Rollercoaster på XPERIAen

Åssen fag har du på skolen, fremmedspråk?
Engelsk fordypning.. Skikkelig fremmedspråk :)

Har du noen gang prøvd å meldt deg på mgpjr?
Haha, nei.Kommer aldri til å skje heller. Og det skal dere være glad for :)

Hvordan er rommet ditt? Kan du vise det i bilder?

jeg har to rom, men bruker nesten bare det ene..
Kunne gjerne gjort det, men internetten begynner å monge, og da får jeg ikke lagt ut bilder. SORRY.. :(

Hvem har laget designet ditt?
Det har jeg.. Eller,jeg tok det fra en side, så er vel ikke "jeg" som har laget det.. Haha.

Hvem tok det bildet du har som header?
Cameraet? Haha, neida.. Tok det på selvutløser.

Åssen kamera har du? Er du fornøyd?
Jeg har dette cameraet: *skulle egetnlig ta bilde, men internetten, vet dere*
 Gå inn på "Om meg" på siden --->
der står det om cameraet. :) 
Ja, jeg er fornøyd.. Utenom at det blir gråe/skurrete bilder noen ganger..Når det er mørkt osv.. Et stort minus..

Du får sykt fint hår, hvordan?
Jeg, fint hår? ALDRI! Det er slitt, krøllete, går ikke ann å fikse, osvosv.. Kan lage et innlegg om det en gang. :-)

Spiller du noen sport, som håndball eller fotball? Hvilken?
Cheerleading, faktisk.. Aner ikke hvorfor... Begynner å bli LLIIIIITT kjedelig.Eheh.Men jeg må jo holde meg i form! :)


Det kommer et bedre innlegg senere idag, eller noe såntt.. Internetten begynner å monge så..unnskyld.

Skulle jeg svart bedre? Si hva du mener :-)

Nå skulle jeg egentlig gjort lekser,

men isteden så sitter jeg og Lise (www.michellelunder.blogg.no) på hver våres dataer.. Haha.Må jo benytte sjansen å ha ordentlig internett, når jeg kanskje bare har det idag. Hjelp..
Jeg gledet meg tiil å blogge, og når jeg først har sånn KJEMPE bra internett, så aner jeg ikke hva jeg skal blogge om..

Kan forresten legge ut outfitbilde for idag! hadde bare på en annen bukse.

singlet cubus tskjorte låner av amanda♥♥♥ bukse cubus

Kan ikke takke dere nok for alle kommentarene jeg får, og de som faktisk leser bloggen min.♥♥♥♥
Nåå skal jeg prøve å gjøre litt mer lekser, før jeg og Lise skal spise, også skal jeg på trening, og tror Lise skal være med.HAHA..
Funker det dårlig for deg når du skal gjøre lekser? Hva skal du idag? :-D

sorry, ble rotete innlegg.som vanlig

Julie blogeeeer!

Tusen takk for alle spørsmålene jeg har fått på så liten tid! Trodde ikke jeg skulle få så mange på bare en dag, liksom. Og det samme med lesere! Oi, sier jeg bare :-)
Nå har jeg fått Julie (juliegabriella.blogg.no) til å blogge for meg. Kommer mer siden den internetten monger seg fullstendig. Kommer ikke lenger enn til "Nytt innlegg" også der overskriften skal stå. Blir et kort innlegg siden hu blogger for meg...Så får kommentere tilbake senere! Hvis det ikke funker nå da...Er internetten din dårlig?
Fått noen til å blogge før?

SPØRSMÅLSRUNDE- konkurranse

Oi, før fikk jeg alltid mer enn 2-3 kommentarer på bare 10 minutter, og nå har jeg ikke fått en eneste kommentar på 3-4 timer!! hjelp :(  Bloggen har virkelig sunket. Eller, jeg skal vel si kommentarene..

Så jeg får vel ta en spørsmålsrunde, hvis jeg i det hele tatt får spørsmåll! Gidder ikke å svare på de, hvis jeg får under 10 spørsmål. da blir det så kjedelig. Og den som spør om det "beste" spørsmålet, skal få en vurdering. Da blir det kanskje noen som spør om noe, hvertfall. Haha.
SPØR I VEI! :-) svarer på hva som helst.. vet ikke når jeg avslutter den. når jeg får nok spørsmål, tenker jeg

OI

Wow, internetten funker faktisk! Skal ikke ha et sånt innlegg der man ramser opp for hver dag, jeg har jo fortsatt en "bloggpause"..
Men jeg kan jo si at jeg har fått ny mobil! :-) Jeg har fått Xperia x10 mini pro.  Og fuglen jeg skulle få med hjem, Lasse Maja, er dø. Og sist; så vant jeg en konkurranse på en blogg! Husker ikke akkurat bloggnavnet nå, men Uhm, tror kanskje ikke at det har skjedd noe mer, så det sier hvor kjedelig livet mitt er for tiden! 
Ja, det var vel alt, så jeg kommer med et bedre innlegg senere idag. Hvis det går :-)  
Hva har skjedd i livet ditt det siste?

det er bra camera på mobilen, ja


 
hits