september 2011

It's friday, friday

Endelig er det både helg og høstferie! Har vært en sykt slitsom uke, men helddigvis har jeg noen dager å slappe av på, før skolen begynner igjen. Blæ! Var ganske trist å si hade til alle de søte små barna idag ja, noen gråt til og med, fordi jeg måtte dra. Tna. 
En ferie menes jo også med at jeg blir bedre til å blogge! Gleder meg, har bestemt meg for hva jeg skal endre på på bloggen etc. Liker. Har også ommøblert rommet idag, og jeg er kjempe fornøyd! Nå trenger jeg bare å kjøpe inn små ting når jeg er i Tyskland, så er alt supert. Gleder meg enda mer! 
Nå har jeg besøk av broren til Philomena, så skal jeg vel sove hos hu idag? Wups, kom visst på at jeg må lade kameraet jeg.... Så, ja, snakkes vel mer imorgen! Har du ferie nå?  
 

ArbeidsukeNoe jeg kanskje ikke har fortalt dere, er at jeg driver med arbeidsuke nå! Jobber 7,5 time hver dag, altså normalt fra 9-16:30, noe som er SKIKKELIG slitsomt. Hvertfall siden jeg jobber i en barnehage fra unger fra 1-3 år.
Er jo egentlig ganske morsomt, men samtidig kjedelig, siden jeg ikke vet hva jeg skal gjøre hele tiden, heeeeehe. Har også fått meg en liten kjempe søt favoritt-unge da, som jeg såvidt klarer å gå fra. Kommer til å bli vanskelig etter denne uken hvertfall! Er jo søtt når jeg ikke får lov til å gå fra hu, og når jeg gjør, så gråter hu. tnaaw, savner henne. Ok, klisje.
Det er også derfor jeg ikke har blogget så mye, fordi jeg ikke har kommet hjem før halv fem, og har vært kjempe sliten. Heldiggvis er det snart høsfterie! Men brb, tangerudbakken, snakkes når jeg ikke er så sliten! Har du arbeidsuke, har du hatt, skal du ha?
 

Hår, hår og litt mer hår
Nå håper jeg dere skjønner HVORFOR jeg en fin dag skal klippe av meg alt det stygge fuglereiret aka slitt hår.. Gleder meg egentlig veldig, selvom jeg komme til å angre sykt også. Men men, la gå, det vokser ut igjen. Kommer ikke til å bli så veldig mye hårsnakk frem over, før jeg får klippet meg, så skal spare dere for det. Fant også ut at redigeringen på de tre bildene ble HELT forskjellig, men jeg er trøtt, så orker ikke å fikse på det. Har du slitt hår?

Nature #1

Gikk en liten tur med Philo igår, og tok en del bilder. Det var ikke alt for kaldt heller. Deilig. Skal ta masse natur-bilder, og høst-bilder i kommende tid. Gleder meg, selvom det kan bli kaldt til tider. Skal også ha en photoshoot så snart helgen kommer. Gled dere!

Let me see your peacock!En video jeg nesten tissa på meg av latter igår! Morsom! Har sikkert sett den 3-4 ganger allerede, og høres like dumt ut hver gang jeg ler av den. Heh, what a beautiful life!
I og med at jeg er så dårlig til å oppdatere denne bloggen, tenkte jeg å komme med litt mer bilde innlegg, og video innlegg. Outfit kommer senere idag!   

The worst things in life come free to us

Jeg er pysete

Jeg har så lyst til å  klippe håret! Å, er så lei det håret jeg har nå. Er både slitt, og.. har hatt den samme hårfrisyren i snart 2 år. Det er kjedelig det!
Har lyst til å klippe meg kanskje sånn 7-8 cm. Er ganske mye, men da får jeg bort alt det slitte, noe som er ganske smart, right?  Men så pysete som jeg er, tror jeg nesten ikke at jeg tørr. Er så redd fro at folk skal synes det er stygt, selvom det er jo jeg som skal "bære det"(lol). Heldiggvis, så vokser håret mitt kjempe fort! SÅ der har jeg faktisk noe å være glad over. Kan vokse opp til 5 cm på bare 2-3mnd, så det vokser jo ut etterhvert igjen!
Jeg er jo liksom kjent som den jenta med langt, 'fint" hår. Også skal jeg klippe det? Nei, jeg vet ikke om jeg tørr jeg....? Hva synes dere? Synes dere jeg burde? Eller ikke i det hele tatt? Vær ærlige nå, takk!

Jeg trodde det var innsiden som gjaldt?

Hva er det som egentlig skjer med verden? For hver dag som går, blir synet på et såkalt "perfekt utseendet" bare sterkere og sterkere. Det er så leit at minst 90% av verdens befolkning bare går etter utseendet. Såklart er det folk som faktisk går etter personligheten, men det er alt for lite, synes jeg.
Det er virkelig ikke rart folk får dårlig selvtillit, når det perfekte utseendet, som alle ønsker seg, er å være fin og slank, fin hud, fint hår, alt som egentlig det ikke finnes noe "feil". Hvis man har en kvise for mye, noen kg for mye, litt for slitt hår, og ikke det utseendet alle ønsker seg, blir man kalt "stygg".  Men hvordan kan man bli kalt stygg, hvis man ikke vet hvordan personen er inni, bare utenfor...? Jeg er kanskje ikke den rette som skal skrive om dette, i og med at jeg har dårlig selvtillit, og bryr meg om utseendet mitt.

Men dere, tenk så fin verden hadde vært, hvis ingen hadde brydd seg om utseendet, og folk hadde faktisk klart å blitt bedre kjent med alle sammen.. Da hadde man ikke trengt å verken sminke seg, bry seg om hvordan man gikk, eller hvordan man er. Da kunne man smilt, og vært stolt over den man er. Men det kan man visst tydeligvis ikke idag.
Jeg prøver å ikke tenke så mye på utseendet, fordi de mest ekte personene blir kjent med meg som person, ikke bare utseendet. Hvis noen synes jeg er stygg, får de bare synes at jeg er stygg. Hvorfor skal jeg bry meg, når de ikke vet hvordan jeg er, en gang? Det er jo ikke verdt det, uansett.
Desverre vet jeg om alt for mange som tenker sånn "oi. Ho/han var rar.. Æsj. Ho/han gidder jeg ikke å snakke med". Og jeg sier bare: Skjerpings! Det er VI som ødelegger verden, med å  bare bry oss om utseendet.
For å vise at jeg egentlig ikke burde bry meg om hva folk synes om meg, og for å irritere noen av dere, legger jeg faktisk ut et bilde av meg. Sminkefri.

               Jeg kan sammenligne dette som mennesker og bøker. Hvis man ser en fin bok, vil man lese det som er inni. Hvis ikke, bryr man seg ikke om den.

Innkjøp 120911


Bukse Gina Tricot, 199,-     Singlett Bikbok 199,-

Skjerf Gina Tricot 149,- Genser Carlings 199,-

Bukse Gina Tricot 199,- singlett HM - husker ikke..

Tskjorte Carlings 3 for 99,-

Tskjorte Carlings 3 for 99 ,-

Kjøpte også en singlett til på Carlings, og en skjorte, men ble desverre ikke bra bilder av de. Kjøpte også litt undertøy ++, men det synes jeg kanskje blir litt for privat å legge ut? Er kjempe stressa, så beklager en gang til for dårlig blogging og dårlig bilder! Må stikke å fikse meg, skal dra på trening om ti minutter. Sliter? Hehe, neida. Hade! Hva synes du om innkjøpet?

Min helgDet skulle nesten ikke vært LOV å være så dårlig blogger som meg i helgene, og jeg beklager for det,  - men jeg har fått gjort så mye! Har vært på filmkveld, shoppa, vært på overnatting ++. Skulle egentlig legge ut bilder fra helgaa, men endte bare med dette bildet over. Det er søndag, og det er da kose-klær er på, uten sminke og håret i en dott, eller løst da. Som over. Deilig!
Jeg hadde tenkt til å slappe av hele denne dagen, men siden jeg og Philomena fikk et kick ista, skal vi straks ut å jogge noen km. Så skal nyte de siste timene av helga jeg nå.  Heh. Kommer innkjøp* ikveld, staaaay tuned! ;-) Hvordan har din helg vært?

C-h-e-e-r-!

Idag har Philomena og familien hennes vært her, og vi har kost oss kjempemasse! Etter en energi-drikke, fikk vi såklart en del energi, så vi tenkte vi kunne så og si trene litt. Så det endte rett og slett med styrke, tøying, og littegranne partner-stunt. Ikke at alt ble så vellykket, i og med at jeg tøya (les: litt for mye) igår. Så, nå gleder jeg meg virkelig til å gå på et shopping senter imorgen, så støl jeg er. Hah!
For de nye leserne mine, som sikkert ikke vet det, så går jeg faktisk på cheerleading! Skal faktisk være med på en konkurranse om to mnd! Me gusta.       Nå setter jeg og mamma på en film, så skal vi kose oss resten av kvelden, så får kjappe meg. Kos dere resten av kvelden! Hvilken sport går du på? Og, hva har du gjort ikveld?og ja: jeg vil på forhånd si at jeg VET jeg bøyer ryggen ++ på noen av bildene. og jeg VET at jeg har veldig fine sokker idag. og vær så snill til de pervo grisene der ute; glem det ;-)

Vet du dette?

...Jeg plystrer.. veldig ofte. Så og si hele tiden - selvom jeg har en dårlig dag. Da plystrer jeg faktisk mer. 
...Jeg kan sjekke klokka på mobilen opp til 3 ganger, for så å glemme igjen hva klokka var.
...Jeg fryser hele tiden. Jeg synes det begynner å bli kaldt når det er rundt 20 grader ute eller inne.
...Jeg misunner helt blonde, eller helt brunetter. 
...Jeg ler.. veldig ofte.  Litt for ofte noen ganger.
...Har ikke hjerte til å drepe krypdyr. (unntak: FLUER......)
...Jeg har veldig sær humor, og kan sitte å se på barnetv og le meg ihjel. Ikke at dette skjer ofte, men!
...Jeg liker gutter som blogger, gjerne fotoblogger.
...Er veldig utålmodig, selvom jeg SKAL klare det, ingen får ta over.
...Jeg tar veldig lett til meg ting.
...Jeg frykter døden.
...Jeg er overtroisk. Jeg tror på så og si alt.
...Er veeldig usunn. Jeg spiser godteri nesten hele tiden.
...Har veldig små ører. Vil ikke nevne hvor små de er en gang.
Din tur! Noe rare ting med deg?


merk: tennene mine er virkelig ikke så gule som de ser ut som. takket være fokuset og redigeringen ble de sånn. Kleint.

20:49

Unnskyld for sen blogging, men jeg har nesten vært opptatt i hele dag. Det er ikke ofte man hører fra meg, det! har nemlig vært å kjøpt alt i en matbutikk(var hvertfall ikke langt unna!!), har lagd middag, også har jeg vært så flink å tegne! Har nemlig et lite prosjekt som jeg vil kalle det på skolen. 
Har masse jeg kan blogge om evt. imorgen, og de neste kommende dagene, så gled dere! Alt fra dikt-innlegg og til mine meninger.   Skal kose meg ferdig med min kakao jeg nå. Digg.  Liker du kakao? 

Hva kan du om meg?

Tenkte å ha noe nytt her, for å se hvor mange som kan ting om meg. Blir spennendes, siden jeg har både gamle, og nye lesere! Den som får flest riktig, får en liten ting, men DET er en overraskelse ;) Svarer på disse om noen få dager.
Hvor mange objektiver har jeg? 
Hvilket kamera har jeg?
Hvor høy tror du jeg er? Her kan du gjette.
Er jeg helt norsk? 
Yndlingsdrikk?
Har jeg piercing? Isåfall, hvor mange?
Hvilket ord skriver jeg og sier jeg veldig ofte?
Hvilken øyenfarge har jeg?

LYKKE TIL! :)
 

Jeg vil

Jeg vil lage inspovegg. Jeg vil ta mange bilder. Jeg vil spille piano. Jeg vil ha nye objektiver. Jeg vil shoppe. Jeg vil tilbake til kroatia. Jeg vil ha tilbake min drøm. Jeg vil ha masse penger. Jeg vil ha jobb. Jeg vil ha fri. Jeg vil ha matlyst. Og jeg vil bake.Desverre så føler jeg meg så sykt dårlig i skrivende stund, at jeg såvidt orker noen ting. Det er kjipt det. Liker ikke å være verken syk eller deppa, så det er jo superfint. 
Må bare beklage hvis det kan komme litt deppete-innlegg noen ganger, prøver så godt jeg kan å være glad på bloggen, men noen ganger sporer det bare ut.. Desverre.  Skal kose meg med en kopp kakao jeg nå, og håpe på at jeg blir bedre, så jeg får spilt litt piano. Noe du vil? Og, noe du skal? 

I'm gonna be positiveStay up. Stay positive. Think positive. Dont fall down again. Although they wanna knock you down. Stay up. Stay positive. Keep your spirits up. 

Finfin kveldIdag har jeg brukt tiden min på å være med philomena. Vi har bakt pizza, tegna stygge tegninger, drikki energidrikke, noe som kanskje ikke var så veldig lurt. Det hele endte egentlig med at vi lo i en time i strekk, og jeg gikk x antall ganger på do den timen der. Å. En super vellykket kveld. Godt å få noe annet å tenke på noen ganger også. 
Nå er jeg stuptrøtt, vurderer å sette fyrstikker på øya mine, så jeg ikke sovner, eller bare ta den enkle utveien: legge seg i senga.  Jeg vurderer også å ha engelske overskrifter, istedenfor vanlige? eller? Hva har du brukt din kveld på?

Den ensome følelsen

Det er rart hvor lite ensom man føler seg, når man er elsket. Men når man ikke er elsket lenger, er det rart hvor ensom man da føler seg. At noe ikke stemmer. At det er noe som mangler for å klare å fullføre dagen. Høydepunktet ved dagen. Som første gang når det er sol på våren. Som første gang man mister en tann. Som første gang man får sitt første kyss av den man elsker. 
Det vanskeligste med å gå videre i livet, er å tenke på at man ikke kan stå opp og vite at den personen ikke lenger er i livet. Tilbakeblikkene som kommer. Fra første stund, fra første kyss. Og det er da man husker alle detaljer. Smilet. Latteren. Øynene. Huden. Lukten. De første samtalene.  
Jeg husker så godt hvorfor jeg ikke skulle bli forelska igjen. Jeg ville ikke oppleve de samme smertene, de samme tårene.  Jeg tenkte at jeg aldri ville la noen bli mitt alt, fordi jeg vil ende med å stå igjen med ingenting.Det kommer til å bli så rart. Å ikke ha noe å snakke om, ikke ha noe å smile for, ikke ha noe å være stolt over. Å ikke ha den lykkelige følelsen.  Å miste noen man elsker.  Kjærlighetssorg.

hits