november 2010

Migrene in tha house

nice overskrift, or what? haha.

Har så sykt vondt i huet idag, altså migrene, så jeg ORKER ikke å blogge! må nemlig øve på en prøve til imorgen også.pluss lekser. så dette kommer til å bli digg, når huet, nakken, og hele kroppen verker! Blir mer blogging imorra..Snakkes!♥


Noen fler enn meg som savner sommern?

her skulle jeg liksom ha et skikkelig fint innlegg, men så blir bildene små.. JWIFEGOEGJEO.. og nå har jeg brukt over en time på dette innlegget,. så nå tok jeg bare noen randome bilder, men men ...


FLERE ENN MEG SOM SAVNER VARME, SOL OG SOMMER?

Jeg elsker mandager

Jeg rett og slett elsker Mandager! For det første har vi ingen lekser. For det andre er alle så sløve etter helga, så det er ikke så mye å gjøre på skolen.Haha, nei, ikke slapp klasse.
Og det tredje er at jeg ikke har trening! Har jo det på tirsdager-onsdager-torsdager.. Så slitsomt. Så i dag skal jeg bare utnytte friheten(lol) min, med å sitte under dyna, spise, og se på One tree hill! Liker!  Og selvfølgelig blogge, og sitte på dataen da.. Enda mer digg!
men nååå er maten min klar, og nå starter One tree hill, så må runde av! Hvilken dag er din yndlingsdag?

hehe, selvutløser, you know

slengte med dagens outfit jeg! bukse; cubus    singlet og cardigan ; gina tricot

Spørsmålsrunde; spør i vei!

litt lenge siden jeg har hatt en spørsmålsrunde nå? .. Og siden jeg nettopp har begynt å blogge, så får jeg vel ta en! Har teenkt å ta svara på videoblogg, men er litt usikker.. Altså, stemmen miin er så .. klein.. på videoer, så høres jo ut som en sånn liten rotte. Ja, sånn serr. Heheheheh...
Altså, hvis jeg bare får under 10 spørsmål, blir det litt teit, så da gidder jeg sikkert ikke. Alle vet vel at det ikke er gøy å ha spørsmålsrunde når man får under 10 spørsmål? So yeah, skriv så mange spørsmål du vil! Alt fra 1-over 50. Ok, kanskje ikke så mange, men. Haha.
Og når jeg mener at dere skal spørre om noe; ikke spør om det samme hele tia, eller du kan jo spørre om hva du vil vite. Alt fra hvilke farge på sokkene jeg har, helt til hvor høy jeg er... Ok? :-)    Såå hva spør du om?


var egentlig ikke så uklart, men men

Nami prøve på en mandag!

Hvor teit er det ikke å ha en prøve på mandag?! Greit med tentamener, hvis det er norsk/engelsk, siden da trenger man ikke å øve.. Eller, kanskje ikke greit det heller.Haha.. Heldigvis har vi ikke begynt med tentamener enda.Hoho.
men istedenfor har vi Naturfag prøve isteden. Så teit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeg orker ikke å sitte inne på en Søndag(ikke at jeg er så mye ute) og øve på en prøve som jeg ikke skjønner noen ting av! Offameiieeen..

Vi har en prøve om Kroppen; Sanser, hormoner, nervesystemet osvosvosv!
Kan si ; hvis jeg er heldig, kanskje jeg får en 3+! Siden dette kommer til å gå dårlig. Skal kunne fem sider utenatt, hvis jeg skal få en femmer..  HEHE.....

Ok, må fortsette med prøva, og rapporten til imorra.snakkes senere idag/ikveld! Har du mye prøver for tiden?

PROOOO TEGNING OG SKRIFT! naat

Jentekveld

Nå er jeg hos broren min i Lillestrøm(♥♥♥love). Er nemlig barnevakt til tantebarnet mitt, Celine! wohoo.. * host *
Så nå har vi nettopp laget og spist taco. Flinke jenter! Haha, neida.  Og nåå sitter/ligger vi i senga med pysj og ser på CSI(♥♥love,haha), spiser sjokolade og potetgull! Senere blir det gaming på PS3en når Celine har sovna. Heerlig Lørdag,right?

Nå høres det kanskje ut som at tantebarnet mitt er 10, eller eldre. Men hun er faktisk bare 5! Så er flink for å være så liten!
Hva gjør du på denne Lørdagskvelden da?

Begynner å blogge igjen; for fullt!

Altså, når jeg ser rundt på blogger, frister det bare enda mer å blogge! istedenfor å bare blogge 1 rart innlegg om dagen, eller ikke blogge i det hele tatt. Og jeg sitter jo på dataen ganske ofte ellers, så da kan jeg jo blogge mer da!
så klart... er det kjedelig med få kommentarer. Men har bestemt meg for å heller gå litt rundt på blogger å bli mer flink til å skrive kommentarer og ++! Og jeg håper jo at du vil kommentere du og da! :)

OGOGOG.
Jeg trenger litt tips til hva jeg kan blogge om! Altså, hva vil du lese på bloggen min?
Konkurranser? Klær/Outfit? Anbefalinger? Vurderinger? Dagen min? .. ja, you name it!Så kjør på! ............. haha, eller bare skriv en kommentar :-)

skal forresten fikse litt på designet etterhvert. forslag?

Ikke blogging den her uka

Srry for lite blogging, men ja, får så lite kommentarer, og ja.. Da gidder jeg bare ikke, desverre!
Denne uka blir T-R-A-V-E-L!
Imorgen(Tirsdag) skal vi på Vgs for å se på litt forskjellige utdanningslinjer vi kan gå på. OG på Onsdag har jeg en prøve i Mat og helse, noe jeg rett og slett suger i.. Og på Torsdag er det Samf.fag prøve OG kanskje Nami prøve. Og på fredag er det norsk stil i tre timer(+ vanlig skoledag).. Så jeg har noe hver dag denne her uka, så jeg får ikke tid til å blogge eller trene! OG har et prosjekt-innlevering i Efd snart og, så sliter litt med det og.
 Dessuten kommer jeg ikke hjem før ved halv fire imorra, så KJEMPE mye lekser pluss mat og helse prøve, så ehm, ja.. Den prøva kommer til å gå så sykt dårlig. Men den tid den kommer!

Neste uke skal jeg prøve å blogge hver dag igjen. Da er det ikke like mye slit, tenker jeg meg ;-) 


diggg....Mye prøver for tia?

JEG VIL HA CAMERA!!


Har egentlig sykt mye å blogge om, så kommer en del innlegg idag, bare for å si det sånn.. Men da forventer jeg mer kommentarer, folkens! hehe

Jeg har lenge hatt lyst på et camera, siden det jeg har nå blir bare dårligere og dårligere,sånn serriøst! Har ikke endra innstillinger en gang. Gash..

Canon EOS 60D m/17-85mm 18megapixler.  kr på elkjop.no; 11 656


Canon EOS 500D 15,1megapixler. kr på elkjop.no; 4 699

Canon EOS 550D m/18-55mm IS-objektiv 18 megapixler. kr på elkjop.no; 5 990 - ønsker med nesten mest, holdte jeg på å si

Samsung NX10 m/18-55mm 14.6megapixler. kr på elkjop.no; 4 499 - det jeg ønsker med aller mest!

Så noen spørsmål.     Vet dere om noen av disse er bra? Og om noen er verdt å kjøpe etc.? Jeg trenger hjelp! Og til dere som leser bloggen(eller, altså pappa), du hadde vært kjeeeeeeeempeee snill om du hadde kjøpt et sånt camera til meg! :D:D  jeg kunne gjort hvaa som helst!

bilder

fikk en kommentar ista, om jeg kunne legge ut noen bilder til cheerleadinga. Og det kan jeg! har ikke neo annet å blogge om uansett, uten at jeg har øvd til tre prøver jeg skal ha imorra! sykt.

Nå er ikke vi helt pro heller, men vi har blitt bedre enn før, så here it comes..
hahah, nice uttrykk igrunn. men sjekk hu foran meg.fliiinkdårlig kvalitet, men første gang vi gjorde det igår !hahah, jeg øvde til prøve, såå,jaahog så flinke vil vi bli!!!!!!!!!!!!!!

flinke..


SÅNN? Hvilket bilde likte du best? :)

Cheerleading

Tenkte jeg kunne skrive litt om cheerleading, siden det har jeg aldri gjort før, tror jeg?
Vet ikke så veldig hva jeg kan skrive om det, men jeg kan jo prøve!

Jeg har gått på cheerleading siden rundt august/september 2008, tror jeg! Altså, litt over to år,. Og når jeg først begynte kunne jeg ingenting! VIsste bare at vi lagde pyramider og dansa.Haha. Men jeg syntes det var gøy, så jeg begynte på det! Og i NM 2009, var vi med for første gang, og dansa.Og jeg var liksom sååå stolt, siden jeg hadde kommet ned i spagaten på bare noen få måneder og masse annet..
Og jeg husker så godt når vi sto på scena.. Minst mange hundre personer som satt og glante på kanskje nettopp meg! Og alle lysa, og alt jubelet, eller kanskje ikke så mye jubel, men men, haha.. Og jeg skalv, turte ikke å gå ut nesten en gang. Men når jeg først hadde gjort det, var det sykt gøy! Så selvfølgelig sluttet jeg ikke.
VI kom desverre på siste plass, og jeg husker det var noen på laget som gråt. Tna..
SÅÅ var vi med i Eiker Open 2009, og var nesten like dårlige der og.. Uffamei.                Og   i   Mars, 2010, var vi også med i NM. Og vi hadde blitt mye flinkere! Hadde blitt mer på laget, og hadde blitt flinkere. Men desverre tapte vi der og! Og jeg fikk en betennelse i sena, så jeg hadde veldig lyst til å slutte, og jeg kom ikke ned i spagaten lenger, og treneren vi hadde da, pressa meg, selvom hu visste at jeg hadde ødelagt sena, og det var vondt! Så hadde mer lyst til å slutte da.. 
     Og nå trener vi til NM 2011 igjen! Og da er det stunting/dans som står på lista, og ikke bare dans.. Gleder meg til å se hvordan vi havner da! 
Men det var  bare om meg, og laget våres..

Når folk sier cheerleading, tenker folk på jenter i miniskjørt og dusker og alt det der, ikke sant? Ok, noe er vel sant, men for det meste er det kast, hopp, spagater, og litt dans, emotion og alt det styret der .. Og det fører med masse skader! Allerede på noen få uker har vi hatt noen som har landa feil, detti, alt, og vi har allerede brukt opp masse isposer. Haha!
Sånn, det var vel nok, bedre med å vise litt videoer. Right?http://www.youtube.com/watch?v=cxh5WLPUA4Y&feature=related <- ja

MÅ FORTE MEG, SIDEN SUNNIVA KOMMER NÅ! SNAKKES!

Hva synes du om cheerleading? Går du på det?

På shopping etterpå!

Skal til Ski på shopping etterpå! :- ) Legger ut innkjøp osv imorgen elns.. Kommer til å komme hjem sent!   Har ikke så mye å si, må forte meg å dusje, så snakkes! Srry for dårlig blogging.


Vil du se innkjøp?
Hva skal du idag?

Ny header

Hva synes du om den nye headeren? jeg ble kanskje ikke heeelt fornøyd.. ble litt most/avlang på en måte.Haha! Hva synes du?;)

Pictures

Sorry for null blogging igår! Var opptatt, og orka ikke å sitte mye på dataen når Amy var her! Digg dag igår! hehe..
Først dro vi jo til Töcksfors, og der handla jeg meg en sykt fin blå kjole(200,-), også en sånn stroppløs bh, masse godteri, mascara og hårfarge! Så fikk meg en del.. Kunne egentlig ønska jeg kjøpte meg den ene lillaoghvite genseren jeg så på der, men men, er jo snart jul. hoho.

Etter det dro vi hjem, spiste, så 20 minutter på en sugen film, også satt vi å snakka litt med mamma, også sminka vi oss, og tok en del bilder. Men INGEN av bildene ble vellykka. Så ikke bra ut på noen av dem, gash. Men siden jeg er så snill får dere se uansett. selvom amy kommer til å drepe meg nå, men.jeg har så rart uttrykk på bildeeeeeeeeeeeeeeeer, er det muuligmuskler (y)(y)

hahaha, amy var så søt der

også var det youcam bilder da!

døørhah lite bilde, men uans!

AHAHA
Måtte redigere isvart/hvitt:
Jeg kan jo hvertfall si at jeg har hatt det gøy! Håper det ikke blir for alt for lenge til neste gang!♥
Hva gjorde du igår? Watcha think om bildene?

Dette kommer til å bli en fin helg

 Imorgen rett etter skolen skal jeg, mamma, Erling og Amy(www.amytorp.blogg.no) til Töcksfors å handle! Gleder meg! Trenger litt nye klær, og trenger en ny kjole til jentekvelden neste helg..
Og senere på dagen imorgen kommer Amy igjen og skal sove hos meg! Åh, gash, lenge siden! Har ikke funnet på noe siden førsten av sommern liksom.. Og det ble misslykket, for å si det sånn. Hoho.
Og på Søndag skal kanskje jeg på kino med Madelen og kanskje Henrik og Kristian? Blir gøy vetts! Hvis noen gidder  og passer da, haha..

Når jeg tenker over det, er det leenge siden jeg har hatt overnattingbesøk, eller noe i den duren. Har alltid vært hjemme alene, eller vært sliten pga uka, eller vært på leir og sånt.. Litt kjedelig, men endelig kan jeg finne på noe med venner! Og du aaner ikke hvor mye jeg gleder meg..haha, fint forsøk på headere, right? lol

♥Hva skal du gjøre i helga som kommer?Er du ofte med venner?

Stikker på trening


Nå skal jeg på trening,snakkes!skal faktisk på turnlåven til og med.. hoho, elsker de putene der <3<3<3 Kanskje jeg får treffi evelyn igjen?! Haha. Fikk litt bra kontakt på cheerleiren vi hadde for to uker siden. lenge siden jeg har sett hu! Btw, er det du Evelyn som kommenterer på bloggen? :-) isåfall, takk!


"watch out. we're here.. and ready to cheer. the green and the white, are here to fight! Two,four, six, eight, how do we appreciate(?aner ikke hva vi sier), not the king, not the queen, only mysens cheerteam!!" haha, fiint rop, jaahaha naat

HAH .. noob.. lenge siden jeg har tøya, så ble kanskje ikke verdens beste, men

HOHO!jeg har muskler! .....eller kanskje ikke.men jeg erpå god vei da! håper jeg...?

haha, rart innlegg, men.

Hva skal du nå? Hva går du på av idrett?

Media og kommunikasjon/ design og håndverk?

for det første må jeg si, wow! allerede fått nesten over 100 lesere, og har ikke gått en dag siden jeg sa jeg skulle begynne å blogge igjen! Aw, dere er så snille. Blogglysten er på vei opp, kjenner jeg!

Idag hadde vi besøk av rådgivere på skolen, og snakket om forskjelle linjer som vi skal ta på VGS. Og for å være ærlig, gruer jeg meg til tusen! Vet ikke hva jeg skal ta, tenk om jeg tar feil fag, og alt det der..
har tenkt sånn "Gleder meg til sommeren jeg! Eller, egentlig gjør jeg ikke det, siden da er det kortere til vi begynner på VGS. Så egentlig liker jeg det som det er nå". Haha. Hjelp! 
  men jeg lurer da på om hva som er best av de to linjene?  Jeg liker både fotografering, photoshop og alt det der, og jeg liker frisør ting og det der. Så jeg ANER ikke hva jeg skal ta! selvom det er noe av det der.. Også har jeg litt lyst til å drive med noe matfag også? Nei, gud, jeg klarer ikke å bestemme meg!Men hva er best? Jeg trenger DIN hjelp! vet ikke hva som er best, hva man kan få brae jobber av/ tjene mest på og sånt. Væær så snill!

Skal jeg begynne å blogge igjen? Opp til deg!

Fikk plutselig et stort kick av å blogge nå! Haha, vet egentlig ikke hvorfor, men jeg savnr litt å blogge, selvom jeg ikke har så veldig mye tid.Men denne uken skal jeg verken trene(digg), og har neeeesten ikke lekser, pluss på Torsdag har vi fri! Så får jo litt tid å blogge igjen.. OG nå har jeg jo internett hver dag.. enda mer digg.
Og jeg har jo ikke så mange lesere nå, og verken heller kommentarer. Men jeg håper at hvis jeg begynner å blogge igjen, at noen leser bloggen min, oog at folk kommenterer! Er så veldig mye mer gøy å blogge da.. Og tror jeg skal fikse litt på designet etterhvert, eller headeren. Rar header, hoho..


digg kvalitet da!

Såå, hvis jeg begynner å blogge igjen, skal du lese bloggen min? Skal du kommentere? Hoho.. Opp til deg♥

Guess whaaat!


fiin bildekvalitet? nei. nå skjønner dere hvorfor jeg ønsker meg nytt camera!(NIKON d5000)

Gjett hvaa jeg ( og mamma ) har fått oss?! Dataer! Ok, er bare to da, men.. En mini data(noe jeg ønsket meg til jul!,så da var den gaven i ..boks? uh) OG en sånn stor data, til mamma.. Også kjøpte hu med internett, så hvis mamma hadde på dataen skulle den lille også få internett. Men funker det? Nei. Og klikker internetten? jaaa. TEITE GREIER!  hadde liksom gleda meg til å få bra internett og sånn  jeg, men neida. Bedre enn ingenting da...uh.  NÅ FUNKER IKKE MSN HELLER NÅ.. gowhenjfwukrhekrgnkeurfgnkerg. Og nåå ser man ikke bildene man laster opp på blogg heller.. herregud, du suger, internett.

Ellers går livet helt ned nå. Rykter, stygge ting, falske folk, kjærlighetssorg, ja, you name it. + 5 timer i uka med kjedelig trening, massevis av lekser, prøver, og greier. Så derfor blogger jeg ikke lenger. hvertfall ikke så mye. Har blitt lei av det. Lei av alt, egentlig.
Skal prøve å få med litt innlegg etterhvert. Hvis jeg orker.


Vet du hvorfor det ikke funker? help me

Jeg blogge?O R K E R    I K K E..............OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKEI.
gash, livet er helt teit for tiden! derfor

hits