november 2011

"Music is what feelings sound like.?


                                Trykk på knappen lengst bort der det står youtube, for å komme til youtube siden.

Disse er mine favoritter for tiden! Hvertfall noen få av dem. Trykk HER for å komme til spotifyen min, der det er mange fler sanger!

Forresten til du som lurte på hvem jeg kom med på ballet, så kom jeg med Kristoffer.

26 dager igjen!

Kom nettopp på at det er 1 advent idag, som sier at det er 26 dager igjen til jul! Har ikke julestemning i det hele tatt da. Enda. Får håpe den endrer seg hvis det kommer snø snart.. Selvom jeg liker meg like godt uten snø ;) Trenger ikke å haste......Bare jeg som ikke har julestemning enda?

You may be disappointed if you fail, but you are doomed if you don't try.

Tror jeg er tilbake jeg nå. Er en del grunner til hvorfor jeg hadde pause og en del grunner til hvorfor jeg begynner igjen!Men først så tenkte jeg at jeg skulle fortelle litt hva som har skjedd med foten min, siden så mange kommer bort til meg å spør. Jeg var så flink og trente på søndag kveld, da jeg plutselig sparka borti veggen. Trodde først at jeg hadde knekki tåa så jeg dro til legen for å ta røntgen. Hadde ikke knekt den, bare brista. Så overbelasta jeg den litt idag, fordi jeg ikke orka å gå med krykker til skolen(tok en halvtime å gå, pleier å ta 10 min!!!!). Og nå tror jeg at jeg har ødelagt sena. Så klarer ikke å gå på beinet :s K-l-ø-n-e-t-e. Heldiggvis skal jeg til legen igjen imorgen, så får se da!
Skal jo egentlig konkurrere i Eiker Open i Drammen til søndag(en cheer-konkurranse som er like stor som NM), men pga flinke meg må hele laget trekke seg.. Er det mulig... Nå skal jeg trøstespise med isen min! Heheee... Har du ødelagt noe før?


Bloggpause!

Tror jeg tar en liten bloggpause! Er for lat til å blogge. Kan hende det blir småblogging? Vet ikke jeg, er hvertfall lei av det her. Er for sliten. Er bare stress. Vet ikke hvor lenge jeg blir borte, men en stund tror jeg at det blir. Og forhåpentligvis har jeg fått tilbake blogglysten da. ;)

Kan ikke kommenteres. Kontakt meg heller på facebook hvis det er noe. line cecilie larsen.

2034

Hva skjedde med at jeg skulle poste bilde-innlegg de dagene jeg ikke orket å blogge? Hm.. Neida! Har vært opptatt og hatt besøk av Espen fra igår til idag, da vi satt barnevakt. Koselig! Heldiggvis går ting litt bedre nå og har litt mer ting jeg kan blogge om (tror jeg?) så da blir det ikke bare bilde-innlegg.
Har forresten en fremføring på tirsdag, matte og naturfag prøve på torsdag, samfunnsfagprøve på fredag og fremføring på fredag, så blir litt opptatt!

Har heller ikke photoshop lenger, så kommer til å bli en del dårlige redigeringer fremover. Måå få tak i photoshop et eller annet sted. Vet bare ikke hvor? Lei av sånne prøve versjoner.. Har også tatt alle bildene mine i Raw, så må eksportere det til Jpeg, noe som gjør at det blir sykt dårlig kvalitet på bildene. fml.
Var i Töcksfors idag og fikk meg en singlett, genser, foundation, 2 skjer og massevis av godteri! Legger ut innkjøp imorgen, hvis jeg har tid, som sagt. Så snakkes vi da jeg har tid!Wok it!
Er det noe jeg virkelig elsker, så er det wok! Spiser det så og si hele tiden. He-he, variasjon i kostholdet, vett! ;) Det smaker jo helt himmelskt også da.. Eller? Utenom da den blir for sterk så klart...

Må forresten si at jeg ikke blogger så mye med sånne "ordentlige" tekster, fordi jeg er i en liten nedoverbakke atm, og da frister det ikke så særlig mye å blogge. Så til jeg har kommet meg opp igjen, tenkte jeg å legge ut litt quotes, etc og bilder. Så dør ikke bloggen helt bort hvertfall. Seems okey? ;)

No one said you had to live according to the needs of othersYou only live once. Life consists of mistakes. Make mistakes. Try out new things. Don't regret. Fuck what others have to say about you. It's your life. But finally, remember that it is the choices you make now, which controls your future.

You know you're in love when your dreams are better than your reality

Have you ever promised yourself that you cant, no matter what, fall in love? Because you know that it isn't hope? Have you ever had that feeling when you can't fall asleep without thinking about that.. that special person, who goes through your head all the time? Have you ever been afraid to lose someone, when they even aren't yours?
Have you ever been afraid to tell someone that you love them? Because you know what's going to happen after you tell the truth? So, instead of telling the truth, you keep it inside, and pretends that it's just  good friend? You don't want to lose the contact between you and him. So, you wan't to tell a lie whole the time, instead of lose the one you love so much?
Have you ever felt that you never want to wake up from your dream, when the one you love is in it? Because your dreams are better than your reality? Do you remember the little things you waisted on him, because you wanted to be his first choise? Just for once? That you did everything, I mean everything for him, just because you wanted to be seen?

I have.The best way to become boring is to say everything.

Jeg vil gå ut å ta bilder. Jeg vil shoppe. Jeg vil ta mange bilder. Jeg vil finne på noe.  Jeg vil lære meg resten av "skinny love" på piano. Jeg vil ha penger. Jeg vil bli frisk. Jeg vil se på film. Jeg vil til Oslo.  Jeg vil spise wok(igjen). Jeg vil ha motivasjon til ting. Jeg vil være kreativ. Jeg vil bli ferdig med gratis designet. Jeg vil ikke kjede meg. Jeg vil ha sommer. Jeg vil ha sol. Jeg vil i bursdag eller noe lignende. Jeg vil hilse på pusen min. Jeg vil bli en bedre blogger. Jeg vil lage videoblogg. Jeg vil ha et liv, lol. Jeg vil flytte. Jeg vil bake. ok, skal slutte nå, kunne sitti i timesvis å lagd en liste på hva jeg vil atm.Livet mitt er kjedelig for tiden. Litt for kjedelig. Jeg er utslitt. Orker ingenting. Derfor så kjedelig blogging på meg for tiden. Woop! Må endre meg. Hejdå, vi snakkes når jeg føler for det igjen!

Love. Smile. Repeat.Hvordan få hjertebokeh - uten redigering?

Har jo lovet dere å vise dere hvordan man får til dette veldig lenge nå, men har ikke fått gjort det. Nå har jeg faktisk tatt meg tid til å lage det, og ta bilder av hvordan man gjør det. Snill jente?! Yeah! Hadde forresten veldig tidsfordriv, så tok bilde skritt for skritt jeg. Heeehheeee.

Litt info først :
Du trenger et speilrefleks. Ellers blir det veldig vanskelig.. Det fungerer også best med 50mm f1/4 (også f1/8).. Hvertfall et objektiv med stor blender! Du må også skru på manuell fokus, ellers blir det veldig vanskelig.

Du trenger :  Saks, teip, svart papp(jeg brukte svart papir, helt enkelt) og en kulepenn(eller en vanlig penn...)

Først tegner du en runding som er ca like stor som objektivet ditt..


Så klipper du ut, men det kom sikkert som en selvfølge. Haha.


Så klipper du f.eks ut et hjerte av formen du lagde. Du trenger ikke å ha hjerte. Du kan f.eks lage smiley, stjerne, firkant osv.  Hvis du er lat(som egentlig jeg er), trenger du ikke lage mer enn denne rundingen å bare holde den foran blenderåpningen. Men er ganskje kjekt å gjøre de stegene under også, så trenger du ikke å stå å holde på den ;-)


Så klipper du ut en remse, husk at den må være like stor som objektivet.. Har gjort mange feil før... Enten for liten, eller for stor..


Så blir den sånn her :


Og da blir bildene sånn her: Wallaa!


Ble skikkelige dårlige bilder, fordi jeg måtte på do, holdt en paraply og prøvde å fokusere samtidig...  meeeen la gå. Dere skjønte sikkert hvordan jeg mente. Orker ikke å forklare så mye, føles ut som at jeg kommer til å besvime snart. Hurraa.    Vil dere ha mere tips om fotografering, så bare si ifra!

Apps

Tenkte jeg kunne skrive en del apper til mobiler! Er alltid like gøy med litt tidsfordriv en gang i blant! ;) Har også fått en del nye tips til blogg-innlegg, så nuuuh blir det ordenltlig blogging fra meg igjen! Hihi. Skal være hos legen om en halvtime, og jeg ligger fortsatt under dyna, så får bli noe kjapt nå, så snakkes vi senere idag! Alle appene er forresten gratis.

Flickr - Ah, tidsfordriv hvis man kjeder seg! Får masse mye inspirasjon på en gang!

Unblock me - Avhengighetsspill deluxe... Har runna spillet på en uke, og nå har jeg begynt på nytt igjen. Haha

Tic-tac-toe - Tidsfordriv dette også ja.. Vinner aldri :(

Lyseste lommelykt - utrolig smart å ha, hvis man skal gå på et mørkt rom!

Cheer songs - Sove sanger!! Hører på de nesten hver kveld da jeg legger meg, sovner mye fortere da.

Skype - Kjekt å ha, snakke gratis med vennene sine!

Spotify - hør på musikk overalt! Kult!

Extreme Droid Jump - ikke spill dette, hvis du er en dårlig taper. Fml...

CheerXm1 - Noe for cheerleadere! Hør på sangmixer fra andre lag rundt om i verden og få inspirasjon. drit kult, egentlig.

Love declaration - Si "jeg elsker deg" på mange forskjellige språk. Random, egentlig.
hits