desember 2010

2010

dette kommer til å bli et laangt innlegg. så, here you go. Skal legge ut bilder fra hver måned, og skrive litt om de, hvis det er no spesielt.

JANUAR

Da lise sov over hos meg, dagen før vi dro til ski med Fredrik

Da Jørgen og Anders fant på no med meg og Amy. Haha!

utedag med skolen ellerno, så da tok jeg en del bilder av silje. :) :) :)

søtt
FEBRUAR

det andre kameraet mitt ble ødelagt! :(

hadde en sånn liten "fest" hjemme! eller ikke fest.men en jente- og gutte-kveld.koselig :) selvom den sugde.

Haha, var ofte med Lise. savn. Haha.

Også fra festen! ..... hei fredrik :)

masse øving til NM!

RIP. savner deg lasse maja....
MARS

Vi dro til NM!!!!!!!!!!!!!! eller brunstad da :)

haha, måtte kutte bort meg. Vi var på 4D kino! holdte på å tisse på meg av latter. må gjøre det neste gang også, jenter!

Da jeg ble veldig god venn med Victoria!! <3

Første gang jeg og Lise var på DS med Fredrik. ...... vi sovna.. så gøy var DET.
APRILdro til tanta mi i Gjøvik! Der jeg og Amanda nerda sims 3 hele tiden. Hahahaha.. Jaja.

også gikk vi i 1 en time og tok sykt mange bilder, som jeg faktisk ble fornøyd med. Men selvfølgelig lagra jeg de i feil format, så de er små. Dette er en av de eneste som ble stort. ;-)

TNA. Enda mer bilder, på veien hjem.

Også var vi i Oslo, og holdte på å le oss ihjel av alle de rare menneskene der.haha, jeg elsker oslo.

også solte jeg og amy oss for første gang i 2010. (kan jo ikke si i år nå..)
MAI

Den gangen jeg og Lise var på banen så og si hver dag.

Silje sov hos meg! Aw.savn.

Andre gang jeg og Marielle fant på no. Så begynte det å hagle og sånt. ÅÅÅÅH. jeg savner det!! :(

Jeg og Lise tenkte vi kunne ha en jentekveld.. Så, vi prøvde å steke hamburger og sånt.. Misslykka. men men. Det var hvertfall koselig den kvelden!

Jeg og Lise (igjen) var i Askim og møtte Marius. Eller, LISE møtte marius.. jeg bare ble med.

Og da møtte vi Tor Erik............. pent

plutselig kom det en annen random fyr...... han har ikke så lange bein altså, men han dro opp buksa ellerno, lol.

En gang når jeg og Lise (igjen HAHA) var på bana. Og da kom Mergim! :) Han vil bli popstjerne når han blir stor, så vet dere det.....

Dagen jeg først var med Victoria! aw.

og så Marielle. Og som vanlig: FY, jeg savner det..

Tok masse bilder på hytta til pappa ved Munkedal.

tna, bella.

Noen gang sett inni et sånt blåskjell? Well, now you have.

Hadde jentekveld med marielle,Silje,Amy og meg! koselig.
(I juni var kameraet mitt ødelagt, så fikk ikke tatt bilder før i juli)
JULI

Huhu, jeg og Amanda var ute ved 5 tiden på morran. Gøy... Nei, det bildet er bare tulle bilde.haha.

Vi var i Salviken! :-) tok enormt mye bilder, men dette er en av de fineste, tror jeg.

Fint..

Også fikk jeg meg en bestevenn! aw :) :) :) ..men jeg spiste den. stakkar..

æsj?Nå orker jeg ikke å legge ut mer bilder, kan legge ut mer senere idag/imorgen!  Nu skal jeg slappe av eller sove! Ha et godt nytt år, søtiser som leser bloggen!  Hva synes du om bildene? Og, har 2010 vært et bra eller dårlig år?

Dårlig slutt


Jeg utsetter dag 6 til imorgen,hvis det er greit? ..

Som INGEN vet, er det jo den siste dagen av året. Rart, egentlig. Imorra(kleint å si imorgen) på denne tiden er det liksom 2011! Og, jeg kan ikke si at dette er en veldig bra slutt på året. Alt er liksom MIN feil, jeg blir beskyldt for ting, og andre personer gjør alt mye værre, enn det allerede var, så da må jeg ta jobben for alt. EH OK! Men orker ikke å skrive om det. Får heller bare prøve å tenke på noe annet. hehe. :-) asfghjkllkojihugfdsdfghjkl dedfryuioiuytc vbn sur.

og, for å prøve å bli i bedre humor(lol), kan jeg si at jeg forhåpentligvis får kameraet mitt i midten av Januar, eller hva pappa sa. Eller så blir det i vinterferien. Men er ikke lenge til uansett! wuhu.
og jeg har jo ikke header atm, men jhar ikke vært ute, blir jo mørkt med en gang. Men imorra SKAL jeg ut, No matter what. Kan hende jeg tar litt bilder ikveld også, altså om det blir noen bra headerbilder ellernoe sånt. Men ja. Får ta det som det kommer. Men en header kommer etterhvert! Trooor det kommer et outfit bilde senere idag. Man må jo vise hva man har på seg på sånne "dager" ;););).. skal prøve å komme med 1 eller 2 innlegg senere idag, det kommer ann på om jeg rekker, eller om jeg orker. Haha.                   Hvor skal du idag, hvis du skal bort? Gleder du deg til ikveld?

Bildeserie: Winter


Sorry for forsinka innlegg, igjen! Åh, skulle jo gjøre det ved 8 tiden ista,men hele datan klikka hele tiden, og masse sånn. Haha, kan ha som nyttårsforsett å bli flinkere til å blogge. ;) ;)
Men men. På dagen idag var jeg ute å måkte, og Miska var ute. Tenkte jeg kunne ta litt bilder av han og sånn.  Men det endte egentlig med at han begynte å løpe rundt huset, og leke i snøen, og jeg måtte jo løpe etter, og sklei jo bortover hele bakken, siden det var glatt. Haha, så sikkert veldig morsomt ut! Stakkars de som så. Haha. Men hallo, hvem klarer å bli sur på lille bissevovven? han er jo så nydelig,lol. Runder av her. natta!    Hva synes du om bildene? Hvilket likte du best?

Dag 5 - En del av livet ditt du ikke savner


så ut som jeg var 10 år

KLEINT.

Syntes det ble litt for .. flaut og kleint til å legge ut mer bilder.
Hm. Oi. Jeg tror det må være dette året, faktisk. Eller året før. Jeg ble på en måte "mobba" pga stilen jeg hadde; altså, tuperte håret, hadde litt svart sminke og sånt. Og jeg gikk f.eks med lilla bukse, rød singlett og rosa hettegenser over der igjen.(bildene over)Kan ææærlig si at jeg ikke skjønner åssen jeg klarte å gå sånn. at jeg en gang turte. Men men, noe kan man ikke gjøre noe med. Jeg byttet så og si stil til en helt vanlig egentlig, ved begynnelsen av 8ende klasse ifjor. Og da fikk jeg meg en kjæreste. Og det er noe av det værste som har skjedd, tror jeg.  mista halvparten av vennene mine, fikk ikke være med andre venner, men bare med han. Kalte meg masse stygt, og jeg gikk ned veldig mye i kilo. Men det ordnet seg etter at det ble slutt i Januar, TAKK OG LOV.
Og iår. Fordi jeg har kranglet mye med en nærme person, flyttet fram og tilbake, maassse kjærlighetssorger(lol), uenighet, masse!    
Håper virkelig at 2011 blir bedre, orker ikke et sånt år om igjen!..      Det er bare å si ifra om du vil vite noe mer, eller om jeg skal skrive mer om livet mitt, eller hva jeg skal si. Har ikke skrivd så mye om det, egentlig, bare litt tekst. Men hvis du vil vite noe, så er det bare å si ifra! :-)        Har du en del av livet du ikke savner? Hvorfor, og når?

det kommer en header imorra, bare for å si det sånn. Kommer også en bildeserie senere ikveld. skal prøve å blogge litt tidlig i kveld. også kommer det forresten bilder fra hele 2010 i morra.hvis dere vil?

Spørrerunden og blogg vs blogg'runden


en litt forsinka day 3

Hei!     
Som noen av dere sikkert vet, har jeg jo en spørsmålsrunde på bloggen.Men har verken fått webkamera der man kan filme på, og sånt. Så hvis dere vil jeg skal svare på videoblogg, resten av svara, så får jeg ikke tatt det før neste uke eller lenger. Og da tenkte jeg at det kanskje er bedre å ta det skriftlig? Teit at det alltid blir sånn, at jeg ikke får filma. Det beklager jeg for! Vil ha mere videoblogger på denne bloggen, men får ikke spilt inn noe. Og orker ikke å fikse meg helt til tusen bare for å spille inn en video på f.eks 2 minutter.  Så hva vil dere? skriftlig? ..
Har forresten en anbefaling å komme med! Bare sånn for å huske det.

Og jeg har jo en blogg vs blogg også!
Jeg aner ikke når jeg skal trekke den, og om jeg egentlig gidder. Føler ikke at jeg har lyst allikevel.  Desverre. Selvom det kanskje hadde vært gøy for dere, men jeg synes det bare er så "slitsomt".Eller slitsomt er det vel kanskje ikke, men kjedelig, rett og slett. Blir jo nesten aldri noe ut av det uansett! Er det greit om jeg dropper den? dere leserne som velger.  Dere kan heller få to kommentarer, de som har meldt seg på!!

Så hva vil dere? At jeg tar spørrerunden skriftlig isteden, og lager en vlog om noe annet isteden? Og skal jeg gi to kommentarer, istedenfor blogg vs blogg'en?

Dag 4 - Ditt syn på religion


bare jeg som ser at jeg klippa meg selv for en stund siden? ....... kortJeg synes det er rettferdig at folk skal få tro hva de vil, uten å bli diskriminert.. Mange har sikkert hørt eller sagt "Åh, han/hun er muslim, alle er like teite".. (f.eks,kunne godt vært noen som kom fra andre land etc).
Bare fordi ÈN har gjort noe dumt, eller er dum i hode, trenger ikke alle å være like dumme! Faktisk lært det fra læreren min, siden han er venn med en som er muslim, eller hva det var. Og det er mange som er hyggelige, selvom de er muslimer. Jeg har selv noen fååå venner som er det, kan ikke si de er like teite, og skal ødelegge norge, og sånt, dere skjønner hva jeg mener? ... Dette er ikke frekt ment mot muslimer, hvis noen er muslimer, altså :-)
Ok, rart at jeg kanskje skriver om muslimer nå, men det er som oftest de som det blir sagt sånne ting mot.. 

Idag skal jeg prøve å være mer sosial! Skal ut en tur med Amanda etterpå, og ta litt bilder,photoshoot you know. Hvis ikke det, skal jeg få kommet meg ut å tatt litt bilder av naturen. JEG SKAL! Hvis ikke blir det imorgen, så tar jeg med en av hundene.Aw.
Men, som sagt, skal jeg prøve å være mer sosial, ikke sitte mye på dataen og sånn idag. Har nerda dataen siden jeg kom. Heh. Så, nook fra meg, nå stikker jeg ned..       Hva synes du om religioner?

btw, header kommer imorgen. bilder også. det er for sent til å ta bilder ute nå, pga lyset, også må jeg jobbe.bye

Dag 3 - Ditt syn på alkohol


day 2

Hm, vet ikke hva jeg skal si egentlig,jeg. Jeg synes det er teit med UNGDOMMER som drikker seg fulle hver helg, bare for å passe inn, eller "føle seg kule". Det er teit! Og jeg liker heller ikke at voksne/foreldre drikker når ungene er hjemme. Greit om de tar EN øl for å f.eks kose seg, men å drikke seg fulle er bare teit. Hvertfall ikke i hverdagen. Hallo, det er teit.. Det er også veldig teit å bruke alle pengene sine på drikke.    Bruk de heller på noe fornuftig ;)   Hva synes du om alkohol?

Skal bestille kamera snart!
AAHAHHA døør, beste


Kjeda meg litt ista, så jeg lånte kameraet til Amanda! Hahaha, har maange tusenbilder som det ikke ble noe av, men men.Hahahah!

Åhh, ja, jeg er så glad! Har sett etter kamera på internett i hele dag. Først så jeg et Pentax-kamera, men så gikk jeg over til Powershot sx(xs?)30 IS, isteden! Det koster bare noe med 3 000, så jeg trenger bare å spare 1000 kr ca, siden mamma skal hjelpe meg å betale litt! Så om ikke så lenge, skal jeg nok få kjøpt det.. Må bare tjene litt penger, og kanskje få skaffet litt penger. Og det går jo egentlig ganske kjapt hvis man jobber, right?    Nuuuuuuh skal jeg....ingenting. Sove? Kjempetrøtt!         Åssen kamera har du?

Dag 2 - Hvor vil du være om 10 år?day 1

btw, sjekk det nye rommet til meg og amanda! fintJeg aner ikke hvor jeg vil være om 10 år..  Sikkert ha en fin og lykkelig familie; en mann (kristoffer ;);)) ), to barn, fint hus, fin jobb, alt sånn? Altså, jeg aner virkelig ikke..

Senere idag skal jeg åpne pakkene mine, og feire "jul" igjen. Kan ikke vente til å åpne pakkene!!!!!!!!!!!!!!!! Kommer nok 1 eller 2 innlegg til idag.              Hvor vil du være om 10 år?

Dag 1- Fortell om forholdet du er i eller om singeltilværelsen

Dag 1 - Fortell om forholdet du er i eller om singeltilværelsen
Dag 2 - Hvor vil du være om 10 år?
Dag 3 - Ditt syn på narkotika og alkohol
Dag 4 - Ditt syn på religion
Dag 5 - En del av livet ditt du ikke savner
Dag 6 - Skriv 30 interessante fakta om deg selv
Dag 7 - Stjernetegnet ditt og om det passer personligheten din
Dag 8 - En tid når du var tilfreds med livet ditt
Dag 9 - Hvordan du håper fremtiden vil være
Dag 10 - Diskuter din første kjærlighet og ditt første kyss
Dag 11 - Sett iPoden/iTunes på shuffle og skriv ned de 10 første sangene
Dag 12 - Beskriv dagen i punkter
Dag 13 - Et sted du vil flytte til eller besøke
Dag 14 - Ditt tidligste minne
Dag 15 - Dine favorittblogger
Dag 16 - Ditt syn på populærmusikk
Dag 17 - Høydepunkter og nedturer det siste året
Dag 18 - Hva tror du på?
Dag 19 - Fortell om familien din
Dag 20 - Hvor viktig synes du at utdanning er?
Dag 21 - En av favoritt tv-seriene dine
Dag 22 - Hvordan har du forandret deg de to siste årene?
Dag 23 - Bilder av fem attraktive kjendiser
Dag 24 - Favorittfilmen din og hva den handler om
Dag 25 - En som fascinerer deg og hvorfor
Dag 26 - Hva slags mennesker tiltrekkes du av?
Dag 27 - Et problem du har
Dag 28 - Noe du savner
Dag 29 - Mål for de neste 30 dagene
Dag 30 - Oppturer og nedturer den siste måneden 
Haha, jeg skal ha "100 days(bilder), 10 dager, og 30 dager" på bloggen, så dette kan bli spennende! hahaha.

Åh, et bilde han lagde. " Elsker deg jentami! " :'( jeg vil si for alltid.


Altså, jeg vet faktisk ikke hva jeg er lenger.Om jeg er singel,eller sammen med Kristoffer. Han leser ikke bloggen min uansett tror jeg, så jeg får vel bare ta sjansen å skrive litt om det.
Vi har alltid hatt det sykt fint, det perfekte par, liksom. Men igår/inatt fortalte han at ikke har like store følelser for meg lenger. Og sånt. Så hadde ikke en så bra natt. Men. jeg får prøve å tenkte det positive med at det ikke eer helt slutt enda da, selvom jeg ikke klarer meg uten han. Alle vet sikkert åssen det er å ha en som man ikke klarer en dag uten?  Jeg får vel bare be om en sjanse til, siden jeg klarer meg virkelig ikke uten han.            Nåååå må jeg stikke, aner ikke når pappa kommer, og må pakke, stå opp og sånn!     Er du i et forhold eller er du singel?

Min dag i bilder

idag har jeg

sminka  og tatt bilder av Celine, tantebarnet mitt. PROO. haha 

kjeda meg, så har tatt en del bilder av meg selv, hahahah

......  som da er sminkeløse og ufiksa bilder..................... noen av dem ...... hehehehe

... tatt mislykka outfit bilder. tror kameraet datt ellernoe

tna! tatt bilder av den megasøte hunden her.

dårlig kvalitet. men det bildet er litt lol. Siden jeg visste ikke hva jeg hadde i  panna, også zoomer jeg inn på bildet og sier til Camilla; Oi! hahaa.... - også kommer jeg på at jeg ser det jeg har i panna. Og camilla så på bildet, men så ikke hva hu hadde i panna. Vanskelig å forklare, men det var gøy. ahahaha

.. og tatt bilder av denne søte hunden her.

tna, de var så søte!!!!! sorry for dårlig kvalitet.

oog seff, lekt fjortiss <3<3<3;*

haha, vi skulle bade ista, så fikk jeg tatt bilde av meg selv. NICE.

Dette er da min dag! Altså, en vellykket dag. Hehe.
Imorgen blir det ikke riktig så mye innlegg, siden skal til pappa, noe som tar 6 timer å kjøre. Men skal prøve å komme med to. Minst ett.
Også kan jeg forresten takke alle sammen som har kommentert, og begynt å lese bloggen min! Dere er så søte. Blogglysten øker når jeg ser kommentarene strømme inn på bloggen. kanskje ikke så mye med 11-12 kommentarer, men det er mange for meg.                       Tror jeg legger meg,jeg. Snart, hvertfall... Så natta!    Hva har du gjort idag?

My gifts

Legger ut bilder av det jeg fikk igår! Noe sikkert alle blogger kommer til å blogge om, hahahha.

 Haar forresten funnet ut at jeg bare mangler 400 kr til et kamera, og det skal mamma betale, så nå er det ikke lenge til jeg får kamera! Ih.. Ok, nok babbel om kamera på denne bloggen.Har snakket om det hele tiden, men jeg trenger...........
::

en boks jeg fikk av bestemor med 200 kr i, en kjærlighet, og en sånn man kan henge på kjøleskapet

pengeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer, me like

pysjbukse, og fulgte med en grå genser til.Digg

skjorte fra Carlings (<3)

er egentlig litt stor, men god er den! ;)

Også fikk jeg et sminkesett.Ønsket meg sånn med 88 farger vetdu. Også fikk jeg denne isteden! Hehe. Oppi var det to leppestifter, 12 lipgloss"farger", 12 øyenskygger, to negllakk,speil, 4 eyeliner osv. Bilder nedenfor.

eyelinerrrrrr

btw, glemte at det ble med 2 rush.

Også fikk jeg forresten verdens beste sjokolade av bestemor! hihi!sminkefjerner osv.

To singletter fra Vilde. Har egentlig to like, men det er jo smart å ha to av hvert slag, siden da kan man bruke det f.eks to ganger på rad, eller hvis det andre er møkkete. HUh, smart.

OGSÅ
en bok fra bestemor.tna

Senere idag skal jeg en tur til tanta og onkelen min i Askim, med hele slekta nesten, og spise middag! Har ladet opp kameraet mitt på fullt nå, så skal prøve å ta mer bilder idag. Hehe. De har forresten et stort svømmebasseng i kjelleren, så blir vel litt bading idag også!              Hva er dine planer for dagen?

Ikke så bra jul som jeg tenkte meg, men

må bare si at kameraet mitt tok sykt dårlige bilder idag, srry for kvaliteten

fint forsøkfin håånd, nat

emil og ronnymamma prøvde å ta bilde, vettu

mamma er så fliiiink!!!! <3<3<3<3 hahaha :-)

se så mange gaver. og bare (maks) 10 av de var mine. og det var for det meste penge konvolutter.

SE så søt kristoffer var på det bilde! han til venstre.tnaaÅh, hei igjen! fikk tid til å blogge, siden vi dro hjem ved ti tiden. Kan si at julaften ikke ble så bra som jeg trodde.
Skulle liksom feire med mamma, brødrene mine, tantebarna mine, og kjærestene til brødrene mine, spise god mat, ta mange bilder, få mange gaver, og gaver jeg ønsket meg.
MEN sånn gikk det ikke da. Hadde ikke strøm på kameraet, og jeg fikk kanskje bare MAKS 10 pakker, og kan ikke si at det var så mye jeg ønsket meg. Men men, som jeg selv sa, det eneste jeg ønsket meg var kamera, noe jeg ikke fikk, så ble egentlig litt skuffa/lei meg..  Men jeg fikk jo 1700/1800(?)kr da. Og skal få 300 til. Så, ja.

Det ble veldig mye mas, siden fire unger som er gærne etter gaver som løper rundt på gulvet, og kaster fra seg papiret, er ikke særlig gøy, hvertfall ikke for meg, siden jeg takler ikke stress/bråk, heh. 
Og føler liksom at jeg pyntet meg for ingen grunn! sleit skikkelig, fordi tenkte å ta en del bilder, og kanskje få litt bilder av meg for en gangs skyld også(lol). Men sånn ble det da ikke. ÅH! Vil .. skru tilbake tiden ellernoe. Men skal ikke klage. Skal jo ferie jul når jeg kommer til pappa også.
Kan ikke si at det har vært verdens beste jul, akkurat.     Ble julen din bra, og fikk du noe du ønsket deg?

Gleder meg egentlig ikke såå mye, jeg Kan ikke bli så langt dette innlegget, siden må tørke håret, fikse meg, finne klær, og masse sånn, og skal bort klokka fem. Så begynner å haste litt nå, ja. Selvom ingen andre har begynt å fikse seg.Haha.
Er det bare jeg som ikke gleder meg til julekvelden? Eller, gleder meg jo til å være samla med familien, maten og gavene, men jeg føler at det er så mye morsommere når man faktisk får en gave som man ønsker seg sykt. Og jeg er helt sikker på at jeg ikke kommer til å få et kamera. Isåfall, hvis jeg får, kommer jeg til å .. Nei, vil ikke tenke sånn.. Heh. Skal prøve å være litt mer positiv da, får jo sikkert andre fine ting også. Får jeg håpe! Hehe.
Og for å ødelegge kvelden enda mer, så har jeg utrolig vondt i ribbeinet/muskelen ved ribbeinet! Er såvidt jeg klarer å gå oppreist, eller le. Off..
Nuuh får jeg stikke å finne klær, så blogges vi senere ikveld, eller imorgen!Skal prøve å ta maange bilder som jeg kan dele med dere! Gleder du deg til julekvelden idag?Hva ønsker du deg?

oi, god jul


fra april en gang. likte det litt egentlig.

Nå har jeg nettopp tatt meg et langt bad, og Kristoffer dro hjem for ca en time siden. Så der har du grunnen til at jeg ikke har blogget idag. Heh! Men men.

Men det jeg skal frem til. Jeg har IKKE julestemning! Eller, fikk det når jeg spiste grøt ista, og hørte på en julesang, men that's it. Klarte såvidt å spise, siden tror jeg har forstrukket en muskel ellernoe, ved ribbeinet, siden klarer såvidt og gå, eller puste. Rett før jul. Heh. Får håpe det går over til imorgen da, og vil ha julestemning imorra. 
Også kan jeg jo si at jeg savner kameraet mitt syyykt, savner å ta bilder. Avhengig. Men får det imorgen, og da skal jeg ta bilder som fullt. nice.   Men nå skal jeg se litt mer på harddisken, god jul! Har du julestemning?

Dette kommer til å bli
random

EN fotoblogg fremover. Eller, kanskje ikke bare bilder, men.  Men kommer til å ta litt mer kreative bilder og sånt. Selvom jeg har et dårlig kamera, SYNES JEG. Men men, man får bare håpe til jul.Hehe..
Har så sykt mye blogginspirasjon nå, siden har vært innom en del blogger, altså fotoblogger, og har blitt sykt inspirert til å ta bilder, blogge, alt. Men så skal ikke jeg hjem til Mysen før på julaften, på morran og jeg får ikke kameraet mitt før på Fredagen, men skal prøve å ta litt bilder med mobilen(5pixler og greier), hvis jeg ikke får lånt kameraet til broren min. Så da vet dere det!

Og så har jeg drivi litt med photoshop idag også, men gjorde for det meste headeren i Photofiltre. bare litt småjusteringer osv i Photoshop. Er ikke helt fornøyd med designet, siden det skjedde noe med skrivedelen, og menydelen, men det får bare gå. Resten er jeg så og si helt fornøyd med. Vil egentlig ha litt mer farger til det, men orker ikke nå. Begynner å bli litt trøtt, så stikker i senga. Natta! Hva synes du om designet mitt nåå da? :)Vil du at bloggen min skal bli en mer fotoblogg?

15 dagerHeihei! Vet endelig hvor kameraet mitt var, men det trenger vi ikke å nevne noe om, hehehehe....
Jeg har jo hatt "365 days", " 10 days" og masse sånn, men har ikke blitt noe av det,siden hadde ikke internett. Men nå har jeg jo både internett, og nesten ingenting å blogge om, så jah.  Da tar jeg heller 15 dager isteden, så får jeg se hvor langt jeg kommer! Skal prøve å få den ferdig..  Hehe..  Begynner ikke før imorgen tror jeg, siden har ikke kameraet mitt enda. Får det ikke før imorgen.
Også har jeg faktisk litt lyst til å begynne med 365 days igjen, bare med 100 days ellernoe isteden.Kommer ann på. Should I? Tror jeg begynner med det imorgen, isåfall.


01 Et bilde av deg og det du har på deg idag
02 Et bilde av stedet hvor du bor
03 Et bilde av innholdet i sminkepungen din
04 Et to år gammelt bilde av deg selv
05 Et bilde av deg selv uten sminke
06 Et bilde av innholdet i kjøleskapet ditt
07 Et bilde av den siste tingen du kjøpte  
08 Det fineste bildet du vet av din aller beste venn
09 Et bilde av huset ditt/leiligheten din
10 Et bilde av håndskriften din
11 Et bilde av deg selv som viser det du misliker mest ved utseendet ditt
12 Et bilde av deg selv som viser det du liker best ved utseendet ditt
13 Et bilde av innholdet i veska di
14 Et bilde av mobiltelefonen din
15 Et bilde av favorittklesplagget ditt

Nå blir det tacotiid! Naaam.   Driver du med noen "days/dager" for tiden?Skal jeg begynne med 100/365 days?  Og hva hadde dere/ skal dere ha til middag idag? HihI!

Hvor er kameraet mitt?

Altså, jeg har ikke mistet det! hehe.
Bare at jeg har tatt maange bilder på skolen idag, siden siste skoledag. YEY. Også finner jeg det ikke.Husker ikke om det er i jakkelomma mi, eller bagen, eller hos Kristine og Ronny. Er litt glemsk, heheheh. Men skal kanskje tilbake til Mysen imorra, så får kameraet mitt da.  Så får heller legge ut bilder  daa?..  Og resten har jeg ikke noe å blogge om. Jeg er helt DAU. Så sier bare God juleferie til dere!  Har du ferie?

3 ting

Har ingenting annet å blogge om. Heeheh.

3 ting om deg selv, 3 ting du liker med deg selv, 3 ting du ikke liker med deg selv, 1 bilde du liker av deg selv, og 1 bilde du ikke liker av deg selv.

3 ting om deg selv.
-  Jeg blir fort sjalu. Heh.
- Jeg har mange fobier. Den ene er f.eks å ta tog alene, og sånt. takler ikke..
- Jeg har gått gjennom sykt mye. Bare ikke så mange som vet om det. Men ja, det er en del.

3 ting du liker med deg selv.
- Hm. Vanskelig. Beina mine, kanskje?
- Øya mine.Noen ganger.
- Eh. Huden min; fordi jeg ikke har kviser i det hele tatt, nesten.

3 ting du ikke liker med deg selv.
- Ansiktet mitt fra sidene. Æsj.Huhu.
- Puppene mine.Hahaha! Greit, skal ikke klage, men når alle vennene mine har megastore, så kommer jeg. Ikke såå veldig gøy.Men men.
-  Selvtilliten og høyden min. Kort. Veldig kort.


1 bilde du liker av deg selv.

der er jeg faktisk ikke sikker på om hvem jeg liker best av disse to;
1 bilde du ikke liker med deg selv.
Altså.. Jeg har nesten ingen bilder på dataen av meg selv, det er nesten bare de over her. men kan ta det en annen gang.orker ikke å finne bilder nå. Holder på å tisse på meg, også skal jeg dusje før jeg sovner.


Kommer du til å ta denne?

bilder fra bursdagen idag


haha, søt kake!

DEILIG KAKE.

haha, alexander og helene..

OOOWNED.rare farger, men orker ikke å redigere

tror det skulle være et juletre ahahaha

Sorry for lite blogging, men har vært i Töcksfors og vært i bursdag i hele dag, så har vært opptatt i HELE dag! Så la ut bilder fra idag, siden har ikke så veldig mye å blogge om. Off!   Hva har du gjort idag da? Hihi, standaard.

Oi, ehehhe

Åhhh. Jeg som kom hjem tidlig igår, og tenkte at jeg kunne blogge litt, men gjett hvem som sovna i senga ved ellevetiden? ...........................  heh...
Tror det ikke blir såå mye blogging idag heller, siden kristoffer skal til meg! Men skal prøve å komme med et innlegg senere idag også! Hihi.
Forresten fikk jeg julegave fra Silje igår! Et smykke og en neglakk! Tnaa, har litt venner da! Hahah, tulla. Er på tullehumør denne uka. Off, ikke bra. Så for at dette ikke skal bli et sånt skikkelig RAAANDOM innlegg, får dere se bilder av julegaven isteden. Smart? Right...           Har du fått julegaver enda? Isåfall, har du fått åpnet den?

fint! hihi

dårligkvalitet, care, hihi

17.des.2010

BLOGGERIMORGEN.ORKERIKKENÅ

BLOGG VS BLOGG! MELD DEG PÅ

Lenge siden jeg har tatt en Blogg vs blogg nå. Og da kanskje jeg får tilbake noen av leserne mine også, riight?  Smart vettu! Haha, tulla.
Jeg er usikker på hva som blir premien. Men har spurt Amy om hun kan ta med noe smykkegreier og sånt på skolen imorgen. Så da legger jeg ut bilde av de da. Eller, så blir det så enkelt som en vurdering, anbefaling, ja, you name it. :-)  Og jeg trekker helt random.com. Sikkert den 25 Desember eller rundt der. Så får dere en ekstra julegave! Hihi.

Det eneste du trenger, er å skrive en kommentar om at du er med! SÅÅ, er du med?

Jeg er sliten

Hey!

Idag har dagen min gått ut på tentamen, sove, sove, slappe av  oog sove! Er så utrolig sliten og trøtt etter uka. Bra det bare er tre skoledager igjen, så er det fri! Gleder meg. Da skal jeg utnytte ferien g o d t.. Men men, skal ikke snakke meg bort om den. Hehe.
Kan forresten si at det gikk ganske så bra på tentamen idag. Skrev om en jente som kom hjem på natten(lol), og moren lagde kakao osv.  Også snakker de, og snakker, også får de en telefon, også er faren savnet og masse sånt.. Haha!  Også hadde vi nynorsk da.. Og .. den gikk jo veeldig bra, igrunn! Kommer sikkert til å få en 2er på nynorsken. Hehehe, neida. Hun sa det var bra, så vi får jo stole på det. 
Senere idag aner jeg ikke hva jeg skal gjøre. Får vel kanskje slappe av resten idag også. Skal nemlig til Kristoffer imorgen, og skal være der fra Fredag-Søndag.  Men skal ha med dataen, så skal få blogget! Lover!
Oi! Jeg har jo faktisk blogget om dagen min. Første gang! Hehe, neida... Nå begynte visst Fleksnes, så får visst runde av her.      Hva har du gjort idag? Og hva skal du i helgen?


avhengig av Malteres(eller åssen det staves)

Åh, digg genser.

Jeg skal være fotograf etterpå!

Hoho, ja, dere hørte riktig! Hihi, neida, er ikke så stort. 
10ende klasse på skolen våres skal ha juleball idag, så de har spurt meg om jeg vil være fotograf, siden de synes jeg tar fine bilder! Og det er jo egentlig kjempe morsomt, siden jeg har lyst til å bli fotograf når jeg blir eldre. Og da får jeg jo den muligheten å se åssen det er å være en fotograf. Selvom det blir veldig flaut og skummelt. Men jeg har jo Aya å være med, så da får jeg jo mer kontakt med hu igjen, også! Det er bra :-)        Nå skal jeg øve til norsk - tentamen imorraa, og finne ut hva jeg skal skrive om, så jeg ikke får den følelsen når vi sitter der. Hehe.
skjer med at blogg.no ødelegger kvaliteten på bildene? omg ....

Forresten.
Vi skal skrive om hva som helst på norsk tentamen, og jeg tenkte jeg skulle skrive en novelle, men aner ikke hva jeg skal skrive om. Så skriv  ned mange tips om hva jeg kan skrive om! Om noe du har lest, eller masse sånn. Blir glad for alle idèer, siden jeg har ingenting å skrive om!

Har ingenting å blogge om

Det skjer ingenting i hverdagen min for tiden. Siden jeg er syk, så får ikke gjort så mye. Derfor er det kjempevanskelig å blogge. Og hver gang jeg spør " hva kan jeg blogge om? " så får jeg alltid samme svar; Outfit, hverdagen, innkjøp, og hva du vil..
Men det går jo ikke, siden i hverdagen min skjer det ikke en shiiit. Outfit; jeg har bare på meg slappe klær, og når jeg tar outfitbilder så blir de misslykka, så nei, det går heller ikke..    Innkjøp; jeg har ikke kjøpt noe på lenge.Så da får jeg jo ikke blogget om det.
Og om hva jeg vil; hallloo, jeg vet jo ikke hva jeg kan, og vil blogge om..
Så jeg lurer på hva vil du at jeg skal blogge om?  Alt fra seriøse innlegg om seriøse temaer, til helt noe annet.. Og så skal jeg prøve å blogge om det i seneste fremtid.... Nå stikker jeg i dusjen, så får jeg se hva jeg kan blogge om når jeg kommer tilbake. ;-) Hva vil du at jeg skal blogge om?

enda mer random

svar på spørsmålsrunden, del 2Fant ut når jeg dreiv med designet at jeg ikke har svart på fler spørsmål. Og skulle jo ta en del på videoblogg, men har ikke fått gjort det. Men SKAL det en gang, når jeg orker.. Altså, jeg skal prøve.. (!)

Sommer eller vinter?
SOMMER! Jeg hater vinter. Ingenting er fint med vinter.

Sol eller snø?
 
Sol!

Yndllings farge?
Har ikke direkte en yndlingsfarge, men jeg synes jo lyseblå og lysegrønn er fint, og sånt :-)

Hva har du på deg?
 
Eh, sokker, thigths, singlett, undertøy, og en hettegenser.

Yndllings klesplagg?

Bukse fra Gina Tricot, singlett fra Gina Tricot, genser fått av mamma.

Hva er ditt beste innkjøp?
 
Den nye mascaraen jeg kjøpte meg på Fredagen som var.

Hvilke blogger leser du?
Altså, jeg har blitt DÅRLIG til å lese blogger igjen. Men som sagt leser jeg www.Klovh0lt.blogg.no, og www.mne.blogg.no Også leser jeg de som kommenterer bloggen da såklart! ;)

Hva er det beste du vet med å blogge?
Så mye rart jeg får "vært med på". Jeg har fått en del nye venner, eller blitt bedre kjent med folk. Også liker jeg at det er et sted der man kan uttrykke tankene sine, og skrive sin mening, og få både positive og negative tilbakemeldinger!
Jeg skriver ikke sånn som "ikke kommenter hvis du skal kommentere stygt", fordi jeg har også lyst på å vite hva som er negativt med bloggen. Selvom det kan uttrykkes på en finere måte, enn ting jeg har fått til meg før.

gleder du deg til jul ?
 
Altså .. Kan ikke si jeg gleder meg så mye. Det beste blir vel fri, og selve julaften, siden selskapet, og masse sånn.Men tror ikke gavene kommer til å bli så bra i år .. Fikk jo ikke bursdagsgaver en gang, så tror ikke jeg får så veldig mye til jul heller .. Og får ikke noe av det jeg ønsker meg, så ja. Kjipt, men men.

hva ønsker du deg ?
Jeg ønsker meg et kamera(vet ikke lenger,åh). Så ønsker jeg meg penger. Hårkur. Varmebeskyttelse til håret. GHD-rettetang. Sånt sminkesett med 99 farger. Masse sånn.

hvem liker du ?
Jeg liker Kristoffer, som sagt.

hvor høy er du ?
Jeg er 1.63. Kort. Altfor kort. Kortest i vennegjengen.. Det er KJIPT.

-kjekkkeste i 8, 9 og 10? gutt
Eh.
8ende;  Altså, det er mange søte gutter i 8ende! Haha.. Men får vel si Tommy? :)
9ende; Eeeh. Marius!
10ene; Hans Andreas. JA, jeg har aaallltid syntes det! hahaah. Oi.

- peneste jente i 8,9 og 10?
8ende; Det vet jeg ikke.. Det er mange søte, så får vel si Helene :-)
9ende; Madelen arnesen, Amy og Lise og Emilie
10ende; Anna!

- bestevenn?
 
Det er Vilde. Og Amanda.

Sommerdyne eller vinterdyne?
 
VINTERDYNE.

hotel cæsar eller home and away?
 
Hotel Cæsar, hihi

home and away eller one tree hill ?
ONE TREE HILL!!!! haha :-)
hva skjer?
Hoster som bare det. Off.
Har du noen søsken?isåfall hvor gammel?
 Ja, jeg har to "helsøsken". Den ene er 26 og den andre 29. Så de er ikke så veldig unge, akkurat.Haha

Gul eller blå?
 Gul

Mor eller far?
Altså, det klarer jeg ikke å svare på.

Hvor mangekjærester har du hatt?
Jeg har hatt... altså, når jeg var litt yngre, på barneskolen var jeg sammen med en del, så det var nok kanskje 5-6 stykken. Men de regner jeg ikke som ordentlig, så ordentlig så er det 1 jeg har hatt, og en jeg er med nå :) Hvis dere skjønte noe av det? ...

Sko størrelse? (random)
 
Random ja! Haha, neida.  Eh, alt fra 36-38.. Husker ikke lenger.

Ser du på noen serier på Tv?
 
One Tree Hill og Den unge Fleksnes <3

Yndilngs sanger/artist?
 
Jeg vet ikke.

Er du ofte på Facebook?
  Facebook? Hva er det? .. Haha, neida, jeg er så og si alltid på .. Avhengig.

Sånn, da var den delen ferdig! Bildene var egentlig i bedre kvalitet, men bloggen likte visst ikke det, nei.. Også hadde jeg jo tenkt til å kommentere tilbake på bloggene, men neida, nå er det jo sent, så skal legge meg straks.Men jeg gjør det imorgen.UANSETT. Nå skal jeg ... sove.   Så natta!             Hva synes du om det nye designet mitt? :-)

skal fikse nytt design

Sorry for lite blogging, har vært opptattt. Tilogmed mistet mange lesere!!!! Men skal skjerpe meg, og skal kommentere tilbake, må bare fikse design og sånt først. Snakkes når jeg er ferdig med det ;) Gleder du deg til å se åssen det blir?(haha)


ble tegnet av Ann Elisabeth forresten, sykt fint! Takkk!!! :)

Back


old
Ohyeah, fikk ikke tatt tentamen idag, MEN .. kjiipt... kjjipt. Men det var jo fordi jeg var hos legen da, og fant ut hva som var feil! Har bare virusinfeksjon eller hva hu sa. skjønte ikke helt, hahhaa..

Nå kommer snart Kristoffer, så får gå å fikse meg litt, og rydde litt og sånn. Snakkes sikkert senere idag/imorra! Hvis ikke, er jeg litt opptatt denne helgen, u knooooow. Duu skal i helga da?

Jeg er syk

.. så inntill jeg har blitt frisk igjen, legger jeg bort på bloggen litt.  Orker liksom ikke tanken på å blogge når jeg har vondt i hodet, øya, munnen, kvalm, sliten, slapp, aaalt.
Pluss at jeg MÅ bli bedre til helga,pga tentamen på fredag og siden Kristoffer skal være hos meg fra fredag-søndag, så kanskje smart å bli frisk? Ja!
Så, når jeg har blitt bedre, kommenterer jeg tilbake bloggene, og blogger mere! Promise.Men noen har vel følt å være syk suger? Det har jeg.....    Er du syk?

btw, tusen takk for tipsene jeg fikk! :-)

Hva kan man kjøpe i julegave til en gutt?

Jeg har ikke begynt å kjøpe julegaver enda, og jeg vet ikke hva jeg skal kjøpe! Eller, joa, vet hva jeg skal kjøpe til Lise,Amanda og Silje, men ikke Kristoffer! ..
Har tenkt til å spørre mamma om vi kan dra på juleshopping neste helg, siden jeg er opptatt denne helgen som kommer. Jeg vet om en ting jeg skal kjøpe til han, tror jeg, men jeg skal ha litt fler ting også liksom. Så skriv så mange forslag du vet om, hva gutter ønsker seg mest!

Min spilleliste atm

Jeg fikk et spørsmål til spørsmålsrunden om hvilke sanger jeg hørte på for tiden. Så istedenfor å svare på det der, kan jeg heller lage ett innlegg om det! So yes.


Endless - Vinternatt


One Republic - All the right moves


Eddy Wata - I like the way (btw, du får den på hjernen)


Klaas(<3) - Make you feel


Klaas - Better days (Original Mix)


Sonic Syndicate - Jack of diamonds (spol litt, hvis du ikke vil høre de skrike, haha)


Dj Disciple - Work it out (Klaas remix)


Lil Wayne - Popular

Ok, det ble kanskje litt mange, men men. Da har dere noe å gjøre, hvertfall, hehe.
Jeg har blitt skikkelig hekta på " Klaas " sine sanger! De er fiine! Og ja, jeg kan si at jeg liker alt fra Klaas til Endless, så ja!

Hva er din spilleliste? Liker du noen av sangene?

Dere hadde riktig!

Jeg har fått meg kjæreste! og han er ikke bare en kjæreste, han er en av de beste jeg har møtt! Han heter Kristoffer,
forresten! :-) Og de som leste det innlegget(-jeg-har-sletta), så var det han det sto om. Men so what, nå har jeg han!

Unnskyld for at jeg ikke blogga igår, men var opptatt  hele dagen! Siden igår så måtte vi rydde litt her. Er hos broren min i Lillestrøm, btw. Så hentet vi Kristoffer rundt fire tiden. Så var han hos meg til halv ett på natta! Hoho. Pluss at vi var barnevakt! Haha, gøy.
Og idaag skal jeg hjem til Mysen igjen, men før det, så skal Kristoffer være her en liten stund, så skal han være med på Elkjøp eller noe sånt(haha, bedre enn ingenting).
Ja, det var vel dagen min idag, og igår. Så, istedenfor å begynne å bable om noe, så runder jeg av her!    Har du kjæreste? hva skal du idag?


awi! bilde kommer ikke frem her, gjør det hos deg?


Har vært opptatt,

så har ikke fått blogget idag!Igår.. Ja. Grunnen til det var at jeg var ute med Kristoffer, og masse sånt! Blir mer blogging imorra! Eller idag da.. Åh, er så rart å blogge på natta! Haha.
Orker ikke å blogge mer nå! Må fortelle dere om noe kjempemorsomt/bra imorra, så imens, kan dere gjette hva det er! kommenterer tilbake på bloggene da også..hint; JEG ER GLAD!

Svar på spørsmålsrunden DEL 1

Hvor høy er du?
Ehm, jeg er kjeempehøy!  hehehehe, nat. Jeg er en av de korteste i klassen/i vennegjengen min. Så.. 163 :(:(:(

Hvor mange dyr har du?
Hos mamma har jeg ingen dyr. Men hos pappa har jeg to hunder, og en katt :-)

Hva er ditt beste minne?
Mitt beste minne?... Ehm, det vet jeg faktisk ikke! Jeg har egentlig mange morsomme minner! Og de beste minnene er med Vilde, Lise, Amy, Victoria og Amanda ++!

Hvem er din bestevenn eller dine bestevenner?
jeg har EN bestevenn.. Og det er Vilde.. Men de gode vennene mine er Victoria, Lise, Amy og Amanda, ja, you name it.

Hvor mange søsken har du?
To helsøsken, og to halvsøsken.
interesser?
 Hmm, mine interesser.. Jeg vet ikke.. Cheerleading, data, venner, og sånt. Hvis det var sånn du mente? ;-)

- Hvem liker du?

Jeg liker Kristoffer. hehe (a)

- Hvordan har du det akk nå?
Akkurat nå har jeg det supert! Har vært opp og ned, men nå har det blitt bra igjen.

- Hva er det pinligste du har opplevd denne måneden? (fail date, driti deg ut på skolen osv......)
Emm. jeg driter meg ut hele tiden, så ja.
men jeg kan jo fortelle om da jeg skulle til skolen, også skulle jeg gå ut i bilen, så satt jeg meg i FEIL BIL!!! Jeg satt meg i en av lærerens bil, og hu bare "du skal vel ikke sitte på her?".. jeg ble så flaut, turte ikke å se dem på skolen en gang. SÅ nå må jeg alltid se hvem som er i bilen. creepy.hehehe (a)

- Hvem snakker du mest med på msn?
For tiden snakker jeg med Kristoffer, Amanda, Lise, Emil og litt Madelen!

- Hvem savner du?
Jeg savner Vilde. Omg!!!  :( :( :( :( :( :(

- Hvilke/hvilken venn(er) av deg har best musikksmak?
Eh.. Amanda!

- Hvem er den kjekkeste gutten i klassen din?
Nikolai og Sindre, tror jeg.  Har egentlig ingen kjekke gutter i klassen, eegeentlig..

- Hvem er den kjekkeste gutten på trinnet over deg?
Oi. Det er egentlig mange kjekke der! Men jeg har jo alltid syntes han Hans Andreas har vært kjekk jeg. Hvis jeg måtte velge! Haha, flaut! ;)

- Hvem er den kjekkeste gutten på trinnet under deg?
Vanskelig.  Tommy, tror jeg!

- Hvem er du misunnelig/sjalu på og hvorfor?
Vet egentlig ikke, jeg. Med klesstilen og sånt, må det være Emilie og Anna! Men ellers vet jeg ikke.

- Hvem er den peneste i hver av klassene på trinnet ditt? (jenter)
oi!
A; Emilie
B; Madelen og Lise
C; Aya
D; Amy
E; Michelle!
F; Sunniva

- Hvilke sanger er på spillelista di akk nå?
Det kommer på et eget innlegg imorgen, tenker jeg ;-)

Gleder du deg til jul?
Oh yeeah! haha. Selvom jeg vet at jeg ikke kommer til å få så mye mer enn penger, men det er verdt! :-) Så ja, jeg gleder meg til jul.

Hva ønsker du deg til jul, så jeg kan kjøpe?
(jeg la ikke til "så jeg kan kjøpe" når mamma sa hva jeg skulle skrive :):):) ) ... Ehm, Sony DSLR A209L! Og en linse til den(70-300mm macro).
Ellers ønsker jeg meg penger, GHD rettetang, varmebeskyttelse til håret, hårkur.

Er du glad for å feire jul i Norge i år?
Helt ærlig, så synes jeg det er like koselig i Sverige og i Norge! Men synes det er mer koselig å feire jul i Norge, og nyttårsaften i Sverige! 

Er du forelska?
Ja, det er jeg! :-)

Liker du at det er snø?
NAI. utenom at det ... nei.. Eller, det blir jo fine bilder noen ganger da.. Men den ekle lyden når man tråkker på snøen. Gå bort. :)

Ønsker du deg adventskalender?
Neeh.. Eller Kindermaxi kalenderen hadde ikke gjort noe!  Hehe.
Sånn, det var del 1 av spørrerunden! Du kan fortsette å spørre her.. Tror jeg deler den opp i 3 deler, så det ikke blir så mye å lese hele tiden.  Soo watcha think?

 

Bildene fra igår; juleavsluttning med cheerleadinga!


først hadde de oppvisning! .. noe jeg ikke var med på

Sjekk de SUnniva har bltit så flink! hehe :-) hu lengst bak der med hvite huet .. håret* hahaha

flinke! :D

også ble det mat vettu. og jeg hadde jo ikke spist så mye før på dagen, så jeg ... tok en hel del.haha

HAHA, søstra til victoria sin askjett,når victoria ikke orka å gå til søpla.lodd! .......jeg vant ikke(mamma, altså)

hahaha, søta mi !!!

og når jeg ikke hadde mer å ta bilder av på bordet, tok jeg bilder av sokka mine, buksa mi, osvosv. haha, boring.

........og stygge bilder av meg.. Ikke fullt så fint, nei!

 awi

<3

laget! orker ikke å nevne navn.. sorry!

Jeg glemte det igår, såkom nå isteden. Hva synes dere om bildene?

Og vil dere ha svar noen spørsmål av spørsmålsrunden idag? Kjedermeg!

Juleavsluttning med treninga etterpå!

Blogga dårlig igår, og blir litt dårlig blogging idag også! Har nemlig en engelsk lekse igjen, og etter det må jeg finne klær og sånt som jeg skal ha med meg på juleavsluttninga med treninga i kveld! Kommer nok til å bli koselig! Og skal ha med kameraet, hvis jeg husker det, så da legger jeg ut litt bilder i kveld!  :-)Hva skal du ikveld da? Eller, idag, blir det vel.

hits